Milan - Barcelona
2 - 3
Exασε η Μιλαναρα απο πεναλντι που γελαει ο κοσμος..
Τεσπα..
Ρε παιχταρα μου Μποατενγκ τι γκολαρα ηταν αυτη...???
Τεραστιος παιχτης ικανος να κερδισει εναν αντιπαλο μονος του..και αυτος πηγαινε με το new style τις εποχης εξαλου Ιταλος ειναι!
Τωρα εχουμε του παιχτες με τα τζελ..![]()
![]()
Milan - Barcelona
2 - 3
Exασε η Μιλαναρα απο πεναλντι που γελαει ο κοσμος..
Τεσπα..
Ρε παιχταρα μου Μποατενγκ τι γκολαρα ηταν αυτη...???
consigliere (24-11-11)
ιμπρα το μπουλο στο μπαουλο για να μαθεις να το βουλωνεις αλλη φορα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Του έκανα πρόταση (36 μύρια) στο playstation να έρθει στη Λίβερπουλ αλλά μου είπε όχι ο ~~~~~~~!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Geo 5 (24-11-11)
Reds (24-11-11)
τι γκολάρα πέταξε ο Κέβιν-Πρινς???????? ααα ρε μπούστη μου, μέσα από τα χέρια μας τον πήρε η Μίλαν....![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κοιτα μην σε βρω στο Playstation Network Πουθενα και σε πατησω..Για αυτο μην μπαινεις πολυ..
Γαματα χρηστο..
Εχθες καθησα το βραδυ να δω τα στιγμιοτυπα και μολις ειδα το γκολ πεταχτηκα λεμε!
Αυτος επειδη ειναι λιγο περιεργος χαρακτηρας αμα ειναι σοβαρος θα κανει μεγαλη καριερα.
Red Sting (24-11-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο Ρομπινιο ειναι παιχτης εμπορακος σαν τον Κρεσπο πηγε σε 100 ομαδες και εβγαλε του κοσμου τα λεφτα.
Παντως Χρηστο δεν θα αμς χαλαγε να τον ειχαμε στην ομαδα μας..
― Bertrand Russell
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
πολύ απλό. θα κάτσει η "ποδοσφαιρική απάτη" στον πάγκο
― Bertrand Russell
Γαματη επιθετικη τριαδα με Πατο - Τεβεζ - Ιμπρα!
Και απο πισω Ζεντορφ-Αμπατε-Μποατενγκ..
Αυτα ειναι!![]()
Οτι χειρότερο έχει βγάλει η προωθήσει η Σάντος στην Ευρώπη είναι ο Ρομπίνιο! Άντε παίρνει σειρά και το άλλο βλακαμάδι της παρέας ο Νεϊμάρ! Που για τ' αρχίδια τους θα τον έχουν οι άμυνες της Ευρώπης τον τσιλιβίθρα που ο Φέτφα μπροστά του είναι ο Ράμπο.
― Bertrand Russell
Bookmarks