Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει πάντως.
Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει πάντως.
ειναι ηδη τελειωμενη.ανυπομονω να δω με ποιον θα κληρωθουμε στους 8
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εδω γελανε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Red Sting (16-02-11)
αν είναι τόσο κωλόφαρδη η Τότεναμ και κληρωθεί με τους ανύπαρκτους νούμερο 2 τι να πω.......
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καλά να πάθεις μωρή καριόλα , που αφήνετε τον Παπασταθό στον πάγκο !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
που ειναι το αστειο να γελάσω και εγω?απο την αμυνα σας κραταω μονο τον εβρα στην θεση του ζανετι,ισως και τον βιντις,στο κεντρο τα χαφ σας ειναι της πλακας μπροστα στον καμπιασο και φυσικα ο αντερσον δεν ειναι σναιντερ,ισως να ηθελα και τον νανι για εξστρεμ,τελος,ο ρουνει δεν ειναι καλυτερος απο τον ετο.
εξουσία vs παρακράτος
"ελβετοί" vs "λαμόγια"
αριστοκρατία vs παρακατιανοί
δηλαδή Μίλαν εναντίον Νάπολι
σε ένα βροχερό Μιλάνο έγινε πολύ ωραίο ματσάκι . η Μίλαν απέδειξε την ανωτερότητα της ενώ η Νάπολι μάλλον μπορούμε να πούμε πως αντίκρισε το ταβάνι της .
το αμφίρροπο και μάλλον άδικο 1-0 του 70' , έγινε μέσα σε πέντε λεπτά 3-0 . μετά το άνοιγμα του σκορ (από τον Ιμπρα με πέναλτυ) ο Πάτο ανέλαβε τα ηνία του αγώνα , για λίγο ο διαιτητής τα θαλάσσωσε ενώ στην φάση του πέναλτυ είχε πολύ "γέλιο" . ο διαιτητής δίνει πέναλτυ και κάρτα στον Αρόνικα ενώ οι εμπλεκόμενοι στην φάση Μιλανέζοι ζητούσαν κόρνερ . φοβερό το τρίτο γκολ από πλασέ του Πάτο .
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Θα τους περιποιηθεί η Γιουβέντους την επόμενη αγωνιστική...για να πλησιάσουμε στους 2!
www.f1rstlap.com
Κι εγώ Μίλαν, είμαι παιδιά, εξαιτίας του καβαλιέρε, φυσικά...
Το τι Μουν...ες έχει πηδήξει ο αθεόφοβος δεν περιγράφεται...
Και επειδή τόπι χωρίς πήδημα, μπριζόλα χωρίς αλάτι, Μίλαν με
1000 και τα μυαλά στα κάγκελα!![]()
Εγω παντως σας το ελεγα απο την αρχη οτι φετος θα το παρει η MILANA!![]()
Όποιος έπαιξε το Μίλαν-Νάπολι άσσο είναι κωλόφαρδος.Αυτός ο άσσος έμπαζε από όλες τις πλευρές![]()
Τι εννοεις?
Γιατι να μην παιξει καποιος τον ασσο?
Τι έγινε Σπυρακο,πήραμε τα πάνω μας;
Χαχαχα
Bookmarks