Μεγαλη εκπληξη. Παντως χασαν τρομερες ευκαιριες. Φοβερη γκινια του Ιντσαγκι, σε αλλο ματς με τις ιδιες ευκαιριες το χατ τρικ θα το ειχε πολυ ανετα.
Ειχες παιξει Μίλαν? Εγω ειχα δυαδουλα Ρεάλ/Μανστεστερ και πληρωθηκα.
Δυστυχώς την έπαιξα την τανα 6ο παιγνίδι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bwin εχει χορηγο κι η Ρεάλ ενω πολλες ομαδες εχουν αλλες στοιχηματικες εταιρείες. Εγω ειμαι σιγουρος οτι οι μπουκ δε στηνουν τιποτα, γιατι αφενως τα κερδη τους ειναι τρομακτικά ετσι κι αλλιως, αφετέρου δε θελουν να απαξιωθει το στοιχημα και να κοψει περα ο κοσμος.
Αν καποιος ηθελε να στησει παιχνιδι χθες, γιατι να στησει παιχνιδι του ΤΛ που το βλεπει ολος ο πλανητης και να μη στησει ενα ματσακι Β' Αγγλιας πχ που περναει τελειως απαρατηρητο? Και θα του κοστισει και πολυ φθηνοτερα να λαδώσει τους σωστους παιχτες για να κατσουν να τη φάνε.
Έλα ντε είχα 5 και μου έκατσε να βάλω και το "στανταράκι"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Mπορεί ο Αντριάνο Γκαλιάνι να δηλώνει ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Λεονάρντο, αλλά είναι κοινό μυστικό στην Ιταλία ότι εάν η Μίλαν δε κερδίσει στο Μπέργκαμο την Αταλάντα, τότε ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει παρελθόν.
Ήδη ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει επικοινωνήσει με τον Μάρκο Φαν Μπάστεν, άλλοτε σημαία της ομάδας, για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία.
Εκτός από τον Φαν Μπάστεν υπάρχει και δέυτερη εναλλακτική λύση με τους "ροσονέρι" να προσλαμβάνουν έναν έμπειρο προπονητή όπως είναι ο Βάλτερ Ματσάρι.
Έκτακτη σύσκεψη στη Μίλαν
Η απρόσμενη ήττα της Μίλαν από την Ζυρίχη στη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ προκαλεί εξελίξεις στους "ροσονέρι". Σύμφωνα με τη "Repubblica" ο Γκαλιάνι έφτασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας δέκα λεπτά πριν αρχίσει η προπόνηση. Η διοίκηση του συλλόγου είναι δυσαρεστημένη από την εικόνα της Μίλαν και ο αντιπρόεδρός της αυτή τη δυσαρέσκεια μετέφερε στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Αταλάντα την Κυριακή.
Σπαλέτι ο επόμενος προπονητής στην Μίλαν.
καθιστε να φυγει ο αλλος πρωτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ελεος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
0-1 η ρομα με τον μενεζ στο 3'.Ειναι περιπου στο 50'
Χαχαχα! Τι μαλ@κας αυτός ο Ντίντα!! Τι ρούφηξε πάλι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλα γκολ για χαϊλαιτ...Ελεος...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ποιος το βαλε παλι?
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Bookmarks