Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ενέδωσαν
τελικά στις πιέσεις της Μίλαν και έδωσαν την έγκριση τους για να παραμείνει ο Άγγλος στο Μιλάνο ως το τέλος της περιόδου, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι «ροσονέρι».

Η παραμονή του
διεθνή μέσου γνωστοποιήθηκε με μία λιτή ανακοίνωση της διοίκησης των Μιλανέζων, η οποία ανέφερε:
«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι ο Ντέιβιντ Μπέλκαμ θα παραμείνει ροσονέρο ως τις 30 Ιουνίου 2009».
O ίδιος ο παίκτης ήταν ενθουσιασμένος από τη
συμφωνία και λίγο αργότερα δήλωσε:
«Είμαι ευγνώμων και στις δύο ομάδες, γιατί το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Θα παίξω για τη Μίλαν και τους Γκάλαξι την ίδια χρονιά, διατηρώντας τη δέσμευση μου στο MLS, ώστε να βοηθήσω την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, κάτι για το οποίο αισθάνεται αρκετά παθιασμένος»,τόνισε ο «Μπεκς».
Ενθουσιασμένος από την παραμονή
του 33χρονου άσου παρουσιάστηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. «
Πολλοί παίκτες μιλάνε για τον εθισμό τους ως προς την ομάδα μόνο με λόγια. Ο Μπέκαμ είναι ένα από τους λίγους που το απέδειξαν στην πράξη. Δεν θα πω συγκεκριμένα ονόματα, αλλά μπορώ να πω ότι ο παίκτης θα μείνει μαζί μας ως τον Ιούνιο. Έκανε μεγάλη οικονομική θυσία για να μείνει μαζί μας, πληρώνοντας πολλά λεφτά από την τσέπη του», είπε
ο αντιπρόεδρος της Μίλαν.
Ωστόσο, οι οπαδοί της ομάδας δεν δείχνουν να είναι ικανοποιημένοι με την πολιτική της διοίκησης και στον αγώνα με την Αταλάντα είχαν αναρτήσει ένα πανό που έλεγε:
«Κάποτε υπήρξε μία ομάδα όνειρο, τώρα είναι τσίρκο των Μ.Μ.Ε», με τον Γκαλιάνι να απαντά:
«Πάντα μου άρεσε το τσίρκο και πήγαινα συχνά όταν ήμουν παιδί».
Bookmarks