Σελίδα 12 από 70 ΠρώτηΠρώτη ... 289101112131415162232425262 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 221 έως 240 από 1391

Θέμα: MILAΝ-αρα

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Υπέγραψε στη Μίλαν ο Ντρογκμπά;

Για κλεισμένη συμφωνία του Ντιντιέ Ντρογκμπά με τη Μίλαν κάνει λόγο η Daily Mirror, που αναφέρει μάλιστα ότι ο Ιβοριανός επιθετικός έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους "ροσονέρι".
    Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η απόκτηση του Ντρογκμπά αποτελεί την "αναγγελία" της έλευσης στο Μιλάνο του Ζοσέ Μουρίνιο. Σε ό,τι αφορά πάντως τον Ντρογκμπά, που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Τσέλσι, η Μίλαν θα καταβάλλει στην Τσέλσι το ποσό των 22 εκ. ευρώ.

Ο Ντρογκμπά δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τον προπονητή του και το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι, ενώ το αποκορύφωμα ήταν ο τσακωμός του με τους Μπάλακ και Κλαρκ, πριν τον αγώνα με τη Μάντσεστερ.

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πολύ κωλόπαιδο ο Ντιντιέ

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Ρονάλντο: «Έτοιμος σε πέντε μήνες»

Την πεποίθηση πως τον Οκτώβριο θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα εξέφρασε ο Ρονάλντο. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως μέχρι να συμβεί αυτό δεν πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με καμία ομάδα, δεδομένου πως σε έναν μήνα εκπνέει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν.

«Στα τέλη Ιουνίου λήγει το συμβόλαιό μου με τη Μίλαν, αλλά δεν θέλω να διαπραγματευτώ με κανένα σύλλογο, προτού διαπιστώσω σε τι κατάσταση είμαι. Όταν θα είμαι υγιής και έτοιμος να παίξω, θα ακολουθήσω το δρόμο μου, για τον οποίο έχω αποφασίσει ήδη», δήλωσε ο 31χρονος άσος.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως το «φαινόμενο» έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του οριστικά και να φορέσει τη φανέλα της Φλαμένγκο. Ίσως προς αυτή την κατεύθυνση τον ωθεί και το γεγονός πως σύντομα θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, όπως αποκάλυψε η μητέρα του. Ο Ρονάλντο έχει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο με τη Μιλάνε Ντομίνγκες και τώρα η φίλη του, Μαρία Μπεατρίζ, είναι έγκυος.

Δεν τα παρατάς ρε αδερφέ, αφού δε σε πάει...

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ποιος ασχολειται ακομα με αυτον;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Προς… αναβολή οδεύει η αποχώρηση του Πάολο Μαλντίνι από την ενεργό δράση. Ο 39χρονος αμυντικός είχε αφήσει να εννοηθεί πως η τρέχουσα περίοδος θα είναι η τελευταία της σπουδαίας του καριέρας. Φαίνεται όμως πως τα δεδομένα άλλαξαν, ίσως επειδή δεν θα ήθελε να αποχωρήσει από τους «ροσονέρι» μετά από μία αποτυχημένη σεζόν. Έτσι δείχνει να «γέρνει» στο να φορέσει τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου για 25η χρονιά!

«Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι και την επόμενη περίοδο. Μέσα στην εβδομάδα θα πάω στα γραφεία της ομάδας για συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη, αφού άλλωστε έχω συμβόλαιο. Έχω όμως συμφωνήσει με τον αντιπρόεδρο, Αντριάνο Γκαλιάνι. Η φυσική μου κατάσταση έχει βελτιωθεί και η ομάδα μού έχει ζητήσει να παίξω για έναν ακόμη χρόνο», δήλωσε η σημαία της Μίλαν.

Ο Πάολο Μαλντίνι δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μείνει η ομάδα του εκτός Champions League. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Μίλαν να νικήσει την Ουντινέζε στο «Σαν Σίρο» και η Φιορεντίνα να στραβοπατήσει στο Τορίνο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. «Θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν δεν πάρουμε την τέταρτη θέση. Δεν έχουμε χάσει ακόμη τις ελπίδες μας, ωστόσο πλέον η κατάσταση δεν είναι στο χέρι μας», τόνισε.

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

25 χρονια εχει ο παολο.αρα ενταξει ειναι ο τζολε σε μας.να παρακαλαμε μην τα φτασει.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Τα 80 πιστεύω είναι μια καλή ηλικία να σταματήσει ο Μαλντίνι. Άσε που κάθε χρόνο εφευρίσκονται νέα αναβολικά. Οπότε εύκολα!

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (13-05-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

η σου-λι τον προμηθευει και αυτον?
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπα,αυτος τα παιρνει μονος του.Ειναι εξαλλου ο Μαλ-ντι-νι.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρονάλντο: "Είμαι ετεροφυλόφιλος
    Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα AS έδωσε ο Ρονάλντο που μίλησε για το θέμα που προέκυψε πριν από λίγες ημέρες, με εκείνον και τις τρεις ιερόδουλες.
    Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μίλησε για το περιστατικό και το πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Επίσης τόνισε πως δεν συνηθίζει να δέχεται τις υπηρεσίες ιερόδουλων ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως είναι ετεροφυλόφιλος.

"Ότι έγινε με τις τραβεστί ήταν ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Ήταν δικό μου λάθος και το σκέφτομαι κάθε μέρα. Μου προκάλεσε πολύ πόνο, όμως δεν έχω χάσει την επιθυμία μου να παίξω. Η αληθινή ιστορία είναι ότι πήγαμε για βραδινό με κάτι φίλους, τελειώσαμε στις 4.30 το πρωί και έκανα κάτι ανόητο", τόνισε ο άσος της Μίλαν και συνέχισε:

"Είχα έναν καβγά με την κοπέλα μου και ήμουν λυπημένος, έτσι σκεφτόμουν πολλά. Μια κοπέλα ήρθε στο αμαξί μου και εγώ δέχτηκα τις υπηρεσίες της. Πήγαμε σε έναν μοτέλ και κάλεσε κάποιες φίλες. Όταν έφτασα κατάλαβα ότι δεν ήταν γυναίκες αλλά άντρες, τραβεστί. Τότε τους είπα ότι άλλαξα γνώμη".

"Ζήτησαν 24.000 δολλάρια ή αλλιώς θα πήγαιναν στον Τύπο. Δέχτηκα να διαπραγματευτώ μαζί τους γιατί δεν ήθελα μπελάδες. Κανονικά δεν πάω με ιερόδουλες και θέλω ο κόσμος να το ξέρει αυτό. Είμαι ετεοροφυλόφιλος. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους όμως μου αρέσουν οι γυναίκες", δήλωσε στη συνέχεια.
    Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μίλησε για το περιστατικό και το πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Επίσης τόνισε πως δεν συνηθίζει να δέχεται τις υπηρεσίες ιερόδουλων ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως είναι ετεροφυλόφιλος.

"Ότι έγινε με τις τραβεστί ήταν ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Ήταν δικό μου λάθος και το σκέφτομαι κάθε μέρα. Μου προκάλεσε πολύ πόνο, όμως δεν έχω χάσει την επιθυμία μου να παίξω. Η αληθινή ιστορία είναι ότι πήγαμε για βραδινό με κάτι φίλους, τελειώσαμε στις 4.30 το πρωί και έκανα κάτι ανόητο", τόνισε ο άσος της Μίλαν και συνέχισε:

"Είχα έναν καβγά με την κοπέλα μου και ήμουν λυπημένος, έτσι σκεφτόμουν πολλά. Μια κοπέλα ήρθε στο αμαξί μου και εγώ δέχτηκα τις υπηρεσίες της. Πήγαμε σε έναν μοτέλ και κάλεσε κάποιες φίλες. Όταν έφτασα κατάλαβα ότι δεν ήταν γυναίκες αλλά άντρες, τραβεστί. Τότε τους είπα ότι άλλαξα γνώμη".

"Ζήτησαν 24.000 δολλάρια ή αλλιώς θα πήγαιναν στον Τύπο. Δέχτηκα να διαπραγματευτώ μαζί τους γιατί δεν ήθελα μπελάδες. Κανονικά δεν πάω με ιερόδουλες και θέλω ο κόσμος να το ξέρει αυτό. Είμαι ετεοροφυλόφιλος. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους όμως μου αρέσουν οι γυναίκες", δήλωσε στη συνέχεια.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Η Μίλαν δεν κινείται μόνο για παίκτες που θα αγωνίζονται στο κέντρο, την άμυνα και την επίθεση, αλλά αναζητά μια καλή λύση για κάτω από τα γκολπόστ. Πρώτη επιλογή είναι ο Πετρ Τσεχ της Τσέλσι. Ο Τσέχος πορτιέρο αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Λονδίνου για ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 90.000 λίρες την εβδομάδα. Όπως αποκαλύπτει η «Corriere dello Sport», η Μίλαν θα καταθέσει πρόταση 30 εκατ. λιρών στον Τσεχ, ο οποίος δεν έχει κλείσει την πόρτα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αφου εχει τον kaladze..

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή Αμάουρι: "Υπέροχο να'χεις συμπαίκτη τον Κακά"

Την ώρα που η Γιουβέντους δίνει τα... ρέστα της για να καταλήξει σε συμφωνία με τους εκπροσώπους τους και να τον φέρει στο Τορίνο το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Αμάουρι δεν κρύβει ότι τον ελκύει και η Μίλαν, πλέκοντας το εγκώμιο των "ροσονέρι" αλλά και του μεγάλου αστεριού της, Κακά.

"Το να παίζεις μαζί με τον Κακά είναι κάτι το πολύ μεγάλο, το πολύ όμορφο", τόνισε ο Βραζιλιάνος φορ της Παλέρμο και συνέχισε:

"Θέλω να δοκιμάσω, ξέρω τί είναι να παλεύεις για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά είναι τα συναισθήματα που θέλω να ζήσω.

Ακόμα και αν δεν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν είναι ομάδα φαινόμενο, στην οποία παίζουν μεγάλοι πρωταθλητές όπως ο Κακά.

Η Ιταλία έχει μόνο να χάσει αν η Μίλαν δε βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί εκπροσώπησε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χώρα.

Επιπλέον, στη Μίλαν υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι, και το να πας σε μία ομάδα στην οποία βρίσκονται πολλοί συμπατριώτες σου κάνει πιο εύκολα τα πράγματα".

Ερωτηθείς τέλος για το αν Γιουβέντους και Μίλαν έχουν ίσες πιθανότητες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από τη νέα σεζόν, ο άσος των "ροζανέρι" δήλωσε:

"Από τη στιγμή που αποκλείουμε την περίπτωση του εξωτερικού, θα έλεγα πως ναι".

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Την αποχώρηση τους από τη Μίλαν ανακοίνωσαν την Παρασκευή (16/5) οι Καφού και Σερτζίνιο. Οι δύο Βραζιλιάνοι άσοι, μέσω του επίσημου καναλιού των «ροσονέρι», έκαναν γνωστό ότι η καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν δεν θα τους βρει στο «Σαν Σίρο».

«Ήρθα εδώ πριν από πέντε χρόνια, με στόχο να κατακτήσω ό,τι δεν είχα μπορέσει στην καριέρα μου, μέχρι εκείνο το σημείο. Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια στο Μιλάνο και κέρδισα τα πάντα με την ομάδα. Πλέον έφτασε η ώρα να φύγω. Είναι μία λυπηρή στιγμή, όμως γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα γίνει», τόνισε ο Καφού.

Όσον αφορά τον έτερο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, φανερά συγκινημένος, αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Έζησα εννέα χρόνια εδώ και μπορώ να πω ότι ήταν φανταστικά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και την ομάδα γενικότερα. Στη Μίλαν βρήκα ένα κομμάτι της Βραζιλίας».

Πάει και αυτός... Το avatar του χρήστη Gavros4life

Περιοχή
    Opou pigenei o 8rylos!
    Thanks
    879
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 655 φορές σε 429 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ela na ta sapakia mas

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η Μιλαν παει να φτιαξει μεγαλη ομαδα παλι!

εισαι η μαστουρα μου Το avatar του χρήστη ante geia

Περιοχή
    οπου παιζεις εσυ...
    Thanks
    316
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 388 φορές σε 196 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τον Άρτουρ Μπόρουτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θέλει να αποκτήσει η Μίλαν.

Ο τερματοφύλακας της Σέλτικ έχει συμβόλαιο με τους "καθολικούς" μέχρι το 2011, αλλά τα 10 περίπου εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Σέλτικ, δεν αποθαρρύνουν την διοίκηση των "ροσονέρι" που δείχνει ότι επιθυμεί την απόκτηση του παίκτη.

"Ο Μπόρουτς είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Έκανε καταπληκτικά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λικγ. Θα χάσουμε τον Ντίντα και πιθανόν και τον Κάλατς. Μπορεί η τιμή του να μην είναι χαμηλή, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σύντομα θα ανοίξουν οι μεταγραφές και τότε θα αποφασίσουμε", ήταν τα λόγια στελέχου της Μίλαν.

TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ......!!!!

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή Μένει στη Μίλαν ο Γκατούζο

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει από τη Μίλαν έβαλε ο Ρίνο Γκατούζο. Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα των «ροσονέρι», ο διεθνής μέσος ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο Μιλανό, όπου και θα κλείσει την καριέρα του.

«Θα μείνω εδώ και θα τελειώσω την καριέρα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο 30χρονος άσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν έως το 2011. Έτσι, οι φήμες και τα σενάρια που ανέφεραν πως ο Γκατούζο θα φύγει από το Μιλάνο, με προορισμό είτε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε τη Μπάγερν Μονάχου, κλείνουν εδώ.

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

κριμα.αλλιως θα τον εφερνε ο κοκκαλης.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (22-05-08)

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Η Μίλαν όλο και πλησιάζει πιο κοντά στην απόκτηση του Τζιανλούκα Ζαμπρότα. Ο Ιταλός αμυντικός έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ότι θέλει μεταγραφή, εκδηλώνοντας ανοικτά την επιθυμία του να παίξει στο Μιλάνο.

Ο αντιπρόεδρος των Λομβαρδών, Αντριάνο Γκαλιάνι, χαρακτήρισε τους "μπλαουγκράνα" σκληρούς διαπραγματευτές: "Είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες στο κόσμο κι ασφαλώς αποτελεί ακριβό μαγαζί για να...ψωνίσεις.

Όταν για ένα παίκτη τους που δεν προέρχεται από καλή σεζόν ζητούν 25.000.000 ευρώ, είναι δύσκολα τα πράγματα για ένα σύλλογο που ενδιαφέρεται ν' αγοράσει. Με ρωτάτε για τον Ετό και τον Ροναλντίνιο. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, γιατί ακόμα διαπραγματευόμαστε για τον Ζαμπρότα. Πάντως, σίγουρα οι παραπάνω περιπτώσεις θα είναι δυσκολότερες" υποστήριξε ο έμπειρος παράγοντας.

Σελίδα 12 από 70 ΠρώτηΠρώτη ... 289101112131415162232425262 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές