Σελίδα 11 από 70 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011121314152131415161 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 201 έως 220 από 1391

Θέμα: MILAΝ-αρα

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Reddna

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RED-X Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε τι μαλακες ειναι εκει στην Μιλαν...παρτε ρε κανενα πιτσιρικα στην ομαδα ολο μεγαλους πανε και αγοαραζουν.
    Μερικες φορες ισως κιωλας τις περισοτερες φιλε μου την εμπειρια δεν μπορει να την αντικαταστησει το παθος και το ναερο της ηληκιας

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.596 φορές σε 8.160 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρονάλντο:"Θα επιστρέψω δυνατότερος"
    Ο άσχημος τραυματισμός του Ρονάλντο ήταν ίσως και το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο ίδιος ο παίκτης όμως δυο μήνες μετά το συμβάν λέει ότι νιώθει πολύ καλά, ενώ δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον του περιμένοντας μια δυναμική επιστροφή στα γήπεδα.
    Συνέντευξη έδωσε ο Ρονάλντο δυο μήνες μετά τον άσχημο τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο του, ο ποδοσφαιριστής μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα, τις δύσκολες στιγμές που έζησε όλο αυτό το διάστημα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πολύ σύντομα.

"Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου μακριά από το ποδόσφαιρο για εμένα είναι κάτι πολύ σημαντικό αφού ότι κατάφερα στην ζωή μου ήταν μέσο του αθλήματος", ξεκίνησε το 32χρονος επιθετικός και συνέχισε.

"Τις πρώτες εβδομάδες ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ένιωθα διαλυμένος και στην ψυχή και στο σώμα μου, τώρα όμως βλέπω ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα απ' ότι περιμέναμε και μάλιστα μέσα σε λίγες μέρες θα μπορώ να περπατάω όπως πριν".

"Βέβαια έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το στόχο που έχω και είναι η επιστροφή μου στα γήπεδα αλλά όπως που είπαν οι γιατροί σε τρεις μήνες το πολύ θα μπορώ να ξεκινήσω τρέξιμο και πάλι, μάλιστα μου ανέφεραν ότι η κατάσταση στο γόνατο μου είναι καλύτερη από εκείνη που είχα βρεθεί στον πρώτο μου τραυματισμό πριν οκτώ χρόνια".

"Θέλω να είμαι έτοιμος και να προσφέρω στην Μίλαν όλα όσα είχα υποσχεθεί αλλά ίσως πρώτα να κάνω μια στάση από την Φλαμένγκο για να πάρω κάποια παιχνίδια στα πόδια μου, δεν ξέρω ακόμα όλα αυτά είναι υποθετικά πάντως είμαι αισιόδοξος και αυτό είναι που μετράει".
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός... Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε πως η Μίλαν θα κάνει το παν για την απόκτηση του Ροναλντίνιο από την Μπαρτσελόνα, ενώ ισχυρίστηκε πως και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα των «ροσονέρι».

«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να φέρουμε τον Ροναλντίνιο στη Μίλαν. Έχει πει πως δεν θέλει να πάει σε καμία άλλη ομάδα εκτός από εμάς, τους πρωταθλητές κόσμου. Ένα επιπλέον κίνητρο για να έρθει αποτελεί η παρουσία πολλών συμπατριωτών και φίλων του στην ομάδα, αλλά και επειδή όλοι τυγχάνουν άριστης συμπεριφοράς στη Μίλαν», δήλωσε ο «Καβαλιέρε».

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Δήλωσε συμμετοχή στο Ιντερτότο η Μίλαν
    Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι έκανε δηλώσεις σε Ιταλικά μέσα και αποκάλυψε ότι η ομάδα του έχει δηλώσει συμμετοχή για το κύπελλο Ιντερτότο, σε περίπτωση που οι “Ροσονέρι” δεν καταφέρουν να βγουν στην Ευρώπη μέσο του πρωταθλήματος.
    Η φετινή σεζόν για την Μίλαν είναι ίσως η χειρότερη των τελευταίων ετών αφού έχει αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λινγκ, ενώ κινδυνεύει να μην πάρει καν το εισιτήριο για την μεγάλη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς αφού βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος.

Η 5ή θέση οδηγεί στο κύπελλο UEFA της επόμενης περιόδου αλλά κάτι τέτοιο φέτος δεν είναι εγγυημένο, αφού σε περίπτωση που πάρει το κύπελλο Ιταλίας είτε η Λάτσιο είτε η Κατάνια θα αφαιρεθεί η θέση που οδηγεί στην διοργάνωση μέσο του πρωταθλήματος.

Έτσι ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι φρόντισε να εγγράψει την Μίλαν στο κύπελλο Ιντερτότο αφού πιστεύει ότι αν δεν καταφέρουν να πάνε στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, θα το κάνουν αν κερδίσουν αυτή την διοργάνωση.

"Είναι αλήθεια ότι έχουμε δηλώσει συμμετοχή για το Κύπελλο Ιντερτότο για παν ενδεχόμενο και είμαστε σίγουροι ότι αν στραβώσει κάτι θα μπορέσουμε να το κατακτήσουμε και να βγούμε στην Ευρώπη μέσω αυτού".

"Στο παρελθόν ο Κάρλο Αντζελότι είχε κερδίσει αυτή την διοργάνωση με την Γιουβέντους οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην το κατακτήσει και με εμάς, είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε γι' αυτό αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα".
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Φουλ για Ροναλντίνιο
    Έτοιμη να ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ροναλντίνιο είναι η Μίλαν, σύμφωνα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
    Το μέλλον του Βραζιλιάνου σούπερ-σταρ στην Βαρκελώνη είναι αβέβαιο και το "αφεντικό" των "ροσονέρι" τόνισε:

"Την Δευτέρα,ο Αντριάνο Γκαλιάνι ήταν να δειπνήσει με τον Χουάν Λαπόρτα αλλά την τελευταία στιγμή έγινε γνωστό ότι έπρεπε να αναχωρήσεις για τις ΗΠΑ",είπε πιο χαρακτηριστικά.

Πάντως σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ροναλντίνιο έχει εκφράσει και η Ίντερ η οποία ετοιμάζει πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ που είναι μεγαλύτερη από αυτή της Μίλαν.

Μάλιστα ο αδερφός του Ρομπέρτο Ντε Ασίς όπως αναφέρεται προτιμά να μετακομίσει στην Ίντερ από την Μίλαν λόγω και της αθλητικής εταιρείας που διαφημίζει και είναι η ίδια με τους "νερατζούρι".
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Επιβεβαίωση Μπερμπάτοφ για Μίλαν
    Koλακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτηση του, εμφανίστηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
    Ο επιθετικός της Τότεναμ έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ομάδων αλλά η αγγλική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει. Ο Βούλγαρος φορ που βρέθηκε στην πατρίδα του ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε:

"Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπήρχε ενδιαφέρον από ιταλικό σύλλογο, αυτό μόνο μπορώ να πω. Αν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις θα είναι κάτι που με κολακεύει.

Ξέρω ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ενδιαφέρεται εδώ και καιρό αλλά για την ώρα είμαι παίκτης της Τότεναμ", ανέφερε.
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τον χανουμε τον παικταρα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παντος παρακαλατε αδερφια να μην βγουν 4 και μπουν στα προκριματηκα του χρονου δεν θα ειναι τοσο χαλια οσο φετος

Το avatar του χρήστη g10vanni

Περιοχή
    Chalki Red Ghetto
    Thanks
    2.580
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.713 φορές σε 839 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντος παρακαλατε αδερφια να μην βγουν 4 και μπουν στα προκριματηκα του χρονου δεν θα ειναι τοσο χαλια οσο φετος
    Mετα και την χθεσινη ηττα στο Ντελε Αλπι η Μιλαν πιθανοτατα δεν θα συμμετεχει στον επομενο UCL!!!!!!

Παντως αν καταφερει και παρει την 4η θεση και παει στα προκριματικα του Αυγουστου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αφου και οι 2 ομαδες θα μπουνε στο γκρουν των ισχυρων.
    Adios Lakerde ala Past.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δε νομιζω οτι εχει ελπιδες πλεον. Εδω κινδυνευει να χασει και το Ουεφα.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε νομιζω οτι εχει ελπιδες πλεον. Εδω κινδυνευει να χασει και το Ουεφα.
    Θα δηλώσει Ιντερτότο αν δεν τα καταφέρει να βγει ούτε ουέφα όπως είπε και ο χοχοχο τους! (Σίλβιο)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Ζέεντορφ: "Ροναλντίνιο το 10 είναι δικό μου"
    Ο αριθμός της φανέλας είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές κι αν αυτό ισχύει για τον Ροναλντίνιο τότε σε περίπτωση που μετακομίσει στην Μίλαν, θα έχει ένα πρόβλημα...
    Πολλά είναι τα σενάρια περί μεταγραφής του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στους "ροσονέρι" και ο Κλάρενς Ζέεντορφ έσπευσε να προειδοποιήσει από νωρίς τον "Ρόνι" πως ο αριθμός "10" θα παραμείνει στην φανέλα του. Αυτό σημαίνει πως ο μεσοπεπιθετικός των "μπλαουγκράνα" είναι πολύ πιθανόν να αποχωριστεί την φανέλα με το "10" που φοράει από την πρώτη του χρονιά στην Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός μέσος των Μιλανέζων δήλωσε με νόημα: "Όταν έπαιζα στην Ίντερ φόραγα τον αριθμό "10", όμως όταν πήγα στην Μίλαν δεν το είχα καθώς το χρησιμοποιούσε ο Ρούι Κόστα. Όταν έφυγε από την ομάδα, πήρα και πάλι τον αγαπημένο μου αριθμό και αυτό ελπίζω να γίνει κι αυτή την φορά".

Όσο για την γνώμη του Ζέεντορφ σε περίπτωση που ο Ροναλντίνιο φορέσει την φανέλα των "ροσονέρι": "Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν έρθει ο Ροναλντίνιο, γιατί είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής. Θα τον καλωσορίσουμε".
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Τον Νοέμβριο επιστρέφει το "φαινόμενο"
    Ένα ευχάριστο γεγονός αποκαλύφθηκε σήμερα από τον Μπρούνο Μαζιότι καθώς ο γιατρός της Μίλαν δήλωσε ότι ο Ρονάλντο ίσως επιστρέψει πολύ νωρίτερα απ' όσο περίμεναν όλοι, μιας και ο τραυματισμός του αρχίζει να αποτελεί παρελθόν όσο περνάνε οι μέρες.
    Η 13ή Φεβρουαρίου και το παιχνίδι της Μίλαν με την Λιβόρνο θα μείνουν βαθιά χαραγμένα μέσα στην ψυχή του Ρονάλντο, αφού εκείνη την ημέρα ο 32χρονος πλέον επιθετικός υπέστη έναν από τους πιο άσχημους τραυματισμούς που μπορεί να πάθει έναν αθλητής, μιας και το γόνατο του έγινε σχεδόν θρύψαλα σε μια ανύποπτη φάση.

Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για το προορώ τέλος της καριέρας του σπουδαίου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή αλλά ευτυχώς όλοι φαίνεται ότι διαψεύδονται, καθώς σήμερα και δυόμιση μήνες μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε ο Ρονάλντο ο γιατρός της Μίλαν αποκάλυψε ότι ο παίκτης όχι μόνο είναι καλά, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στα τέλη Νοεμβρίου.

"Η κατάσταση του Ρονάλντο εξελίσσεται πολύ ομαλά χωρίς καμία επιπλοκή παρά την δύσκολη περίπτωση του τραυματισμού, ο παίκτης δουλεύει σκληρά επτά μέρες την εβδομάδα και έχει μεγάλη θέληση για γυρίσει πίσω απόλυτα υγιής", είπε ο Μαζιότι και συνέχισε.

"Το πρωί πηγαίνει στην κλινική και κάνει ειδική φυσιοθεραπεία και το απόγευμα επιστρέφει σπίτι του όπου ξεκουράζεται λίγο και μετά κάνει κάποιες ειδικές ασκήσεις. Αν συνεχίσουν όλα σε αυτόν τον ρυθμό τότε είμαι βέβαιος ότι θα γυρίσει στα γήπεδα πολύ νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε".
    —John Lennon

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Καμμένη περίπτωση πια.

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Θέλει να μείνει στη Μίλαν ο Γκατούζο
    Στην Μίλαν επιθυμεί να παραμείνει ο Τζενάρο Γκατούζο σύμφωνα με όσα είπε ο ατζέντης του, Κλαούντιο Πασκουάλιν.
    Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006, που αγωνίζεται στους "ροσονέρι" για εννέα συναπτά έτη, έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξεφράσε τον θαυμασμό του για τον ποδοσφαιριστή.

"Ο Ρίνο είναι Ροσονέρο τόσο πολύ, όσο λίγοι άλλοι. Θα μιλήσουμε με την ομάδα σύντομα όμως είναι πολύ μεγάλη η επιθυμία του Τζενάρο να παραμείνει στην Μίλαν", δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του πρώην παίκτη της Ρέιντζερς για να προσθέσει:

"Πρώτα όμως πρέπει να μιλήσουμε με την ομάδα και μετά βλέπουμε". Το συμβόλαιο που έχει τώρα ο Γκατούζο λήγει σε τρία χρόνια όμως πολλά ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα περί διαζυγίου των δύο πλευρών λόγω της ανανέωσης που θα γίνει στη Μίλαν.
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρονάλντο: "Εγώ το θύμα, όχι οι ιερόδουλες"!
    "Απάντηση" στις κατηγορίες που δέχτηκε, περί χρήσης ναρκωτικών ουσιών μαζί με τρεις τραβεστί το βράδυ της Δευτέρας στη Βραζιλία, έδωσε μέσω ανακοίνωσης ο Ρονάλντο.
    Το όνομα του Βραζιλιάνου άσου της Μίλαν δέχτηκε ισχυρό πλήγμα μετά τις δηλώσεις της τραβεστί Αντρέ Αλμπερτίνι στην εφημερίδα "Folhe de Sao Paulo", πως πήρε κοκαΐνη μαζί με εκείνο σε ξενοδοχείο του Ρίο Ντε Ζανέιρο πριν πληρωθεί για συμμετοχή της σε σεξουαλικά όργια, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως ήταν θύμα απόπειρας εκβιασμού και ότι αρνήθηκε να την πληρώσει για να μην τον συκοφαντήσει στον Τύπο.

"Δεν υπάρχουν ουσιαστικά κατηγορίες για να απαντήσει ο Ρονάλντο", τονίζεται μέσω της ιστοσελίδας του "φαινομένου", όπου μάλιστα αναφέρεται πως:

"Έίναι ένας ενεργός υποστηρικτής κοινωνικών σκοπών, δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών και είναι ένα είδωλο για τους νέους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι έγινε εκβιασμός, με τον Ρονάλντο να είναι το θύμα".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου, ο χαρισματικός φορ πέρασε το βράδυ της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα δηλώνοντας "Αυτό μπορεί να τελειώσει την καριέρα μου", περιμένοντας να δώσει την κατάθεσή του στις αρχές αναφορικά με το συγκριμένο περιστατικό.
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος..
    —John Lennon

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή Κακά: "Να χαλάσουμε το πάρτι της Ίντερ"!

Αισιόδοξος ότι η Μίλαν μπορεί να χαλάσει το... πάρτι της Ίντερ για την επικείμενη κατάκτηση του τρίτου σερί σκουντέτο, εμφανίστηκε ο Κακά.

Οι δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου έχουν μπει ήδη στην τελική ευθεία για το κυριακάτικο "ντέρμπι της Μαντονίνα", με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να τονίζει ότι η διαφορά των 23 πόντων που χωρίζει την ομάδα του από τους πρωτοπόρους "νερατζούρι" δε θα φανεί καθόλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

"Θα είναι δύσκολο να σταματήσουμε την Ίντερ από την κατάκτηση του του τίτλου", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της FIFA για το 2007 και συνέχισε:

"Το ιδανικό όμως θα είναι να τους χαλάσουμε το πάρτι. Για αυτούς θα είναι το τρίτο συνεχόμενο σκουντέτο, όμως εγώ το βλέπω διαφορετικά. Έχουν κατακτήσει μόνο δύο στους αγωνιστικούς χώρους, και το ένα άξιζε περισσότερο από το άλλο".

Κληθείς να σχολιάσει τη φετινή σεζόν της Μίλαν, με τους "ροσονέρι" να έχουν κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων αλλά να έχουν αποτύχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις, ο Κακά δήλωσε:

"Εάν πρέπει να βάλω έναν βαθμό για τη συνολική μας φετινή πορεία, θα έβαζα 7,5 με άριστα το 10. Επιλέξαμε να επικεντρωθούμε στον Παγκόσμιο Κύπελλο και τιμωρηθήκαμε.

Ενώ άλλες ομάδες ξεκουράζονταν, εμείς παίζαμε παιχνίδια και έπρεπε να βρούμε δυνάμεις για να αντέξουμε. Ποια είναι η δύναμη της Ίντερ; Αυτό είναι σίγουρα η ενότητα.

Έχουν μία μεγάλη ομάδα και δεν έχει σημασία ποίος παίζει. Πάντως, έχουμε ξαναβρεί τη φόρμα μας τώρα τελευταία και έχουμε ξαναβρεί έναν εκπληκτικό Πίπο Ιντζάγκι".

Όσο για την πρόβλεψή του ενόψει του ντέρμπι της πόλης, το οποίο ενδέχεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της ομάδας του αναφορικά με την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κακά υπογράμμισε:

"Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Οι οπαδοί της Μίλαν με σταματούν στο δρόμο και μου λένε ότι πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, ενώ οι φίλοι της Ίντερ με σταματούν επίσης, και μου λένε να μην κάνω κάτι ανόητο σε αυτό το ματς.

Η πρόβλεψή μου; Ελπίζω να νικήσουμε την Ίντερ και δε νομίζω ότι η Φιορεντίνα θα κερδίσει στην έδρα της Κάλιαρι".

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Μαλλον προς Κακα να κανουνε το βλεπω στο παρτι...τιποτα παραπανω
    —John Lennon

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειδική φανέλα για Σόσα κόντρα σε Μίλαν!
    "Όποιος αγαπάει δεν ξεχνάει". Αυτό θα είναι το περιεχόμενο της φανέλας που θα φοράει ο Ρομπέρτο Σόσα κάτω από αυτή της Νάπολι κόντρα στη Μίλαν την ερχόμενη Κυριακή, στο τελευταίο του παιχνίδι στο "Σαν Πάολο", ο οποίος από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της πρώτης ομάδας της καριέρας του, Χιμνάσια Λα Πλάτα.
    "Αφήνω ένα κομμάτι της ζωής μου. Είμαι σε αυτή την ομάδα εδώ και 4 χρόνια και έχω γίνει πρακτικά Ναπολιτάνος", τόνισε με δηλώσεις του ο άσος των "παρτενοπέι" και συνέχισε:

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα. Ήταν να φύγω για το Ούντινε όταν με φώναξε ο Πιερπάολο Μαρίνο. Μου είπε: ποντάρω σε σένα για να ξαναφέρεις τη Νάπολι στη Serie A.

Στην αρχή έμεινα έκπληκτος καθώς η ομάδα ήταν στην C. Όμως ο διευθυντής μου υποσχέθηκε ότι αν αποδεχόμουν την νέα περιπέτεια θα έπαιζα με τη Νάπολι στη Serie A. Και έτσι έγινε. Κράτησε το λόγο του".

Όσο τον παράγοντα των "παρτενοπέι", ο Σόσα δεν φάνηκε "τσιγγούνης" όσον αφορά στα εγκώμια: "Του χρωστώ τα πάντα. Σαν άνθρωπο και σαν διευθυντή. Με έφερε στην Ιταλία, με έφερε στη Νάπολι.

Χάρη σε αυτόν έζησα τα πιο συγκινητικά χρόνια της ζωής μου. Ο Μαρίνο μου άλλαξε τη ζωή. Θα έπρεπε να του στήσω άγαλμα..."

Για τον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι ένα φανταστικό άτομο. Συχνά μιλάμε στο τηλέφωνο και μιλάμε για τα πάντα, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για τη ζωή.

Με έχει φωνάξει πολλές φορές για φαγητό μαζί μέ την οικογένειά του. Δεν έχω αμφιβολίες. Ο Ντε Λαουρέντις είναι ο πρόεδρος που θα κάνει ξανά μεγάλη τη Νάπολι".

Η γνώμη του για τον προπονητή Έντι Ρέζα; "Για να περιγράψω τον μίστερ έχω μόνο μία λέξη: σεβασμός. Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τα αποτελέσματα μιλούν για αυτόν".

Ο Ρομπέρτο Σόσα μίλησε τέλος για το τελευταίο του αντίο προς τους οπαδούς της Νάπολι, το οποίο θα γίνει στο ματς με τους "ροσονέρι" την ερχόμενη Κυριακή:

"Δεν μπορώ ακόμα να το φανταστώ. Θα χαιρετήσω τη Νάπολι όπως την πρώτη μέρα: ιδρώνοντας τη γαλάζια φανέλα. Είμαι υπερήφανος που είμαι Αργεντίνος και Ναπολιτάνος. Οφείλω πολλά στη Νάπολι. Ίσως και να χρωστώ στον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δώσει".
    —John Lennon

Σελίδα 11 από 70 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011121314152131415161 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές