Τι ομάδες έιναι αυτές,εγώ πάντως είμαι Ροβανιεμι
Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπερλουσκόνι είναι η γυναίκες.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
3-2 τελικα πολυ ματσαρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι ομάδες έιναι αυτές,εγώ πάντως είμαι Ροβανιεμι
Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπερλουσκόνι είναι η γυναίκες.
dimace (06-10-13)
Reds (07-10-13)
Reds (07-10-13)
Πολύ πιθανόν αυτή τη βδομάδα να έχω συνάντηση με Συλβιο για το καθιερωμένο εσπρέσο στη πιάτσα. Αν θέλετε είστε προσκεκλημένοι να απολαύσετε την μαγεία του Μιλάνου παρά την στεναχώρια της ήττας.
Βοσκε, βγάλε τη γουνοπροβια βάλε και το ιταλικό κουστούμι που σου χά στείλει στα γενέθλια σου το 1993 και έλα για καφέ.
Εσύ Δημήτρη πες του καπετάνιου να κάνει μια στάση στη Γένοβα, θα σε περιμένει black λιμουζίνα με ωραίες υπάρξεις, φρόντισε να έχεις βάλει άρωμα,όχι με γράσο από το αμπάρι.
Καφεδάκι στην πιάτσα Ντουόμο... αυτά είναι...![]()
There is a Dude in town
Πάει για το μπαμ με... Κασίγιας τον Ιανουάριο
Η Μίλαν θέλει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον Ίκερ Κασίγιας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζέρ του για να τον "ψήσει" να μετακομίσει στο Μίλανο. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η καταλανική "Sport", η Μίλαν προσπαθεί να επωφεληθεί από το γεγονός πως ο Ίκερ Κασίγιας έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα γκολπόστ της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζέρ του με σκοπό το "κόλπο γκρόσο".
Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως μία τέτοια μετακίνηση θα έκανε καλό τόσο στην ομάδα όσο και στον παίκτη. Από τη μία οι "ροσονέρι" θα βρουν μία ιδανική λύση όσον αφορά στον παίκτη που θα διαδεχτεί τον Αμπιάτι ενώ από την πλευρά του ο Ισπανός γκολκίπερ επιθυμεί διακαώς να έχει ματς στα πόδια του σε χρονιά που προηγείται του... Μουντιάλ.
"Οι καλές σχέσεις μεταξύ της Μίλαν και της Ρεάλ ενδέχεται να διευκολύνει την έξοδο του παίκτη, που δεν έχει πάρει ακόμα οριστική απόφαση.
Η Μίλαν είναι διατεθειμένη να κάνει μία οικονομική υπέρβαση, με τη μεγαλύτερη δυσκολία να είναι ο συναγωνισμός που βρει από τις Μπορούσια και Άρσεναλ", καταλήγει το σχετικό κείμενο του καταλανικού μέσου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
τι εγινε ξαφνικα με τον κασιγιας ρε παιδια.
παντως μαλακια για την υστεροφημια του να αλλαξει ομαδα τωρα. θα μου πειτε εχει μπροστα του 3 χρονια καλης μπαλας, αλλα θα ηταν οτι καλυτερο γι'αυτον να εμενε για παντα στη ρεαλ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πλάνο νεανικοτητας στη Μίλαν. Μετά τον Αμπιατι πού σιγουρα είναι πάνω από 34 πάει να πάρει ένα τέρμα που είναι πάνω από 35...
ποσο χρονων ειναι ο κασιγιας;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Tέλεια ηλικία για τερματοφύλακα. Εχει μια 5ετία βαρβάτη μπροστά του. Αλλά δεν ξέρω αν η Μίλαν μπορεί να νικήσει άλλες ομάδες στον οικονομικό τομέα. Αν ζορίζεται στα φράγκα απέναντι σε Ντόρτμουντ και Αρσεναλ, φανταστείτε να μπει καμία Μονακό στο παιχνίδι.
Du3lisT (09-10-13)
Σιγά μην πάει στη Μίλαν ο Κασίγιας. Όπως λέει κι ο Κώστας έχει για πλάκα 5 χρόνια μπροστά του.
Aκυρο,νόμιζα ότι ο κασιγιας είναι 35αρης..
Ρε μάγκες το έχετε τσεκάρει σίγουρα,μήπως κάνετε λάθος και είναι μεγαλύτερος;
Τελικά έχετε δίκιο 32 είναι.
Τώρα για τη Μίλαν γιατί να μη πάει άμα του τα σκάσουν,Μιλάνο,χλιδα,ομαδαρα και έχει και το Σίλβιο με τα δωράκια του.Από το να του την παίζουν στο δρόμο μια χαρά θα είναι εκεί καί το χρήμα υπάρχει ακόμα στην ομάδα.
θα παει στην μπαρτσελονα να γινει της πουτανας![]()
—John Lennon
Aν τον βγάλει στο σφυρί η Ρεάλ, πιστεύω ότι κατά 99% θα μετακομίσει Γαλλία.
Γιατί εκεί θα ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο.
![]()
Έτσι τα έχω και εγώ τελευταία στη τουαλέτα,μου χει τελειώσει το κωλοχαρτο και όλο το ξεχνάω...
sport-fm.grΣτην τελική ευθεία βρίσκεται ο δανεισμός του Αντίλ Ραμί από την Βαλένθια στην Μίλαν.
Ο γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο Μιλάνο με την σύντροφό του για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες για την… μετακόμισή του.
Η ιταλική ομάδα έχει συμφωνήσει με την Βαλένθια για τους όρους του δανεισμού του . Θα πληρώσει το συμβόλαιό του και από τον Ιανουάριο θα έχει την ευκαιρία να τον χρησιμοποιεί κανονικά στους αγώνες της.
Το καλοκαίρι θα έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει από τις «νυχτερίδες» για ένα ποσό το οποίο θα οριστεί μετά από διαπραγματεύσεις που θα υπάρξουν.
Θυμίζουμε ότι ο λόγος για την αποχώρησή του Ραμί από την ισπανική ομάδα ήταν το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, Μίροσλαβ Τζούκιτς.
Bookmarks