sirkostas (14-01-14)
χαρη στο μπερλουσκονι ξαναγινανε μεγαλη δυναμη στο ποδοσφαιρο.τους πηρε ενα σωρο
πρωταθληματα και κυπελλα πρωταθλητριων.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (14-01-14)
The Dude (14-01-14)
στα βηματα του μπερλουσκονι και ο κοντομηνας. τον εναν ομως τον εκθειαζουμε και τον αλλο τον εχουμε στειλει στο πυρ το εξωτερον. Α ρε ελληνα, δεν θα εκτιμησεις ποτε αυτα που εχεις...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κάνει μπούνγκα μπούνγκα κι ο Κοντομηνάς?![]()
BrazHlias (14-01-14), pirateeeeeee (14-01-14)
Όχι ρε παίκτη! Δεν το λέω γι' αυτό! Το κακό ήταν ότι ήλεγχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, όλα τα ΜΜΕ τον λιβάνιζαν. Εμένα αυτό δεν είναι του γούστου μου. Ας περιοριζόταν στα μπούνγκα-μπούνγκα, αφού όλες αυτές οι γυναίκες αγάπησαν τον χαρακτήρα και τα "προσόντα" του... Ή μήπως πήγαν μαζί του για ίδιον όφελος??
Θέλω να πω εν ολίγοις ότι ακόμα και οι παρτούζες που έκανε (και μπράβο του!) γίνονταν επ' αμοιβή και επειδή ήταν ο Πρωθυπουργός. Κατάχρηση εξουσίας έκανε, δεν το έκανε επειδή ήταν μάγκας και παληκάρι... Σωστό; Σωστό!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Για βάλτε με λίγο σε νόημα ρε παίδες, γιατί νιώθω σαν αλβανός φυγάς τη πρώτη μέρα στην Ελλάδα που ούτε το "μαλάκα" δεν καταλαβαίνει.
Εχει μπλεξίματα με πιτσιρίκες και μοντέλες ο Κοντομηνάς?
Φίλε μου, όλοι στο βωμό του σεξ προβάλλουν αυτό που διαθέτουν. Ο μπρατσαράς θα βάλει το κολλητό μπλουζάκι για να φανούν οι χτισμένοι με ναδρολόνη κοιλιακοί του. Ο κουλτουριάρης θα απαγγέλει στο ξεκάρφωτο στίχους από Καβάφη για να εντυπωσιάσει καμία χαζογκόμενα με το πνεύμα του. Κι ο λεφτάς θα κάνει επίδειξη τα φράγκα του.
Δε βλέπω κάτι μεμπτό σε κάποιον απ' αυτούς. Το μεμπτό θα ήταν ο πανίβλακας μπρατσαράς να προσπαθήσει να μιλήσει για τον Ηράκλειτο, ο νηστικός κουλτουριάρης να επιδείξει τα φράγκα που δεν έχει κι ο φραγκάτος να βάλει κολλητό μπλουζάκι και να φανούν τα πεσμένα βυζιά του.
Ο Σίλβιο έχει φράγκα και δύναμη κι αυτά επιδεικνύει για να τον "μουσκέψει". Αν και νομίζω ότι κι εμφανισιακά μετράει και πολύ μάλιστα (αναλογικά την ηλικία του, έτσι?)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ελάτε τύποι, σοβαρά τώρα. Υπάρχει ένας, έστω που να μην ζήλεψε τις μπούνγκες μπούνγκες του ήρωα; Ολοι στη θέση του θα θέλαμε να ήμασταν. Αρκεί να μην είχε και κανα Σέεντορφ να τον βολεύει κι αυτόν, δεν τον κόβω για σκιστή ελιά...![]()
There is a Dude in town
Αν δεν φύγουν οι Μπερλουσκόνοι δεν βλέπω άσπρη μέρα στη Μίλαν. Ποια Μπάρμπαρα και ποιες παπαριές..
Μίλαν είσαι, παίρνεις Σιμεόνε για προπονητή και 2-3 δυνατές μεταγραφές και το καλοκαίρι ξεκινάς από την αρχή.
Παιδιά δεν χάνεται η Μίλαν και μη σας κάνει εντύπωση αν πάει καλά και στο τσου λου φέτος που δεν έχει άλλους στόχους
Bookmarks