Σελίδα 1 από 69 123451121314151 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 20 από 1372

Θέμα: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Το avatar του χρήστη arrostosgavros

Περιοχή
    Hawaii
    Thanks
    2
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 11 μηνύματα
    Ignore User

Ρολό ταμειακής Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Πάντως κάτι που πρέπει να πούμε είναι ότι δικαιώνεται το Φως και ο Σινανόγλου που το είχαν γράψει εδώ και καιρό για το Μπασινά (αλλά και για τον Κωνσταντίνου το καλοκαίρι).
    Ήρθαν οι 4 Ριβάλντο (σε ηλικία): Ντάνι, Λέμενς, Μπουλούτ, Καψής

Το avatar του χρήστη Wappy

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αυτούς τους αντι-Ολυμπιακούς λες που θέλουν το κακο της ομάδας?

εγώ διαβάζω Προ για να έιμαι ήσυχος όταν ξέρω ότι πήραμε Λεγκεν, Κούμαν, Φίγκο, Ντάβιτς, Μπενζά, Ντράγκο, το νταμπλ φέτος και την Ευρωπαϊκή κούπα του χρόνου...
    επιλέγω την ενημέρωσή μου και κυρίως εμπιστεύομαι αεκτζήδες υπαλλήλους να μου υποδείξουν ποιό είναι το καλό της ομάδας, ποιός είναι ο παικταράς μας και ποιόν να στηρίξω...

. Το avatar του χρήστη mark

Περιοχή
    Piraeus Port
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    αυτούς τους αντι-Ολυμπιακούς λες που θέλουν το κακο της ομάδας?

εγώ διαβάζω Προ για να έιμαι ήσυχος όταν ξέρω ότι πήραμε Λεγκεν, Κούμαν, Φίγκο, Ντάβιτς, Μπενζά, Ντράγκο, το νταμπλ φέτος και την Ευρωπαϊκή κούπα του χρόνου...
    επιλέγω την ενημέρωσή μου και κυρίως εμπιστεύομαι αεκτζήδες υπαλλήλους να μου υποδείξουν ποιό είναι το καλό της ομάδας, ποιός είναι ο παικταράς μας και ποιόν να στηρίξω...
    Etsi mpravo...Gia auto kai 8a proodeuseis esy... !!! ;)

ΚΑΠΕΤΑΝ-ΜΟΥΝΙΟΣ Το avatar του χρήστη giovanni silva7

Περιοχή
    Scotland Yard
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω διαβαζω Φως που ειναι αντρικη εφημεριδα.
    Απο τον ΣινανοΓλου αλλωστε μαθαμε ποσο "προικισμενος" ειναι ο Τουρε,ενα μειζον ζητημα για τους απανταχου αντρες ποδοσφαιροφιλους!
    Ακολουθει και επιδειξη μοδας με πρωταγωνιστες τους δημοσιογραφους,που θα προτεινουν σεξυ εσωρουχα.

Επισης συμπαθω αυτη την εφημεριδα γιατι ποτε δεν ηθελε να ασκησει πολιτικη στην ομαδα,ουτε προωθει μεσω πρωτοσελιδων,διαφορους ξεχασμενους παικτες.Ειναι κατι σαν το Μπορω της Δρουζα,λενε ολοι τον πονο τους μηπως και βρουν ομαδα!!

Μας ενοχλει η ενημερωση απο εναν Αεκτζη(;; ) και οχι το οτι σε λιγο θα γινουμε ο Παναθηναικος της Ριζουπολης!!!!

ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ Το avatar του χρήστη pinocchio

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giovanni silva7
    Εγω διαβαζω Φως που ειναι αντρικη εφημεριδα.
    Απο τον ΣινανοΓλου αλλωστε μαθαμε ποσο "προικισμενος" ειναι ο Τουρε,ενα μειζον ζητημα για τους απανταχου αντρες ποδοσφαιροφιλους!
    Ακολουθει και επιδειξη μοδας με πρωταγωνιστες τους δημοσιογραφους,που θα προτεινουν σεξυ εσωρουχα.

Επισης συμπαθω αυτη την εφημεριδα γιατι ποτε δεν ηθελε να ασκησει πολιτικη στην ομαδα,ουτε προωθει μεσω πρωτοσελιδων,διαφορους ξεχασμενους παικτες.Ειναι κατι σαν το Μπορω της Δρουζα,λενε ολοι τον πονο τους μηπως και βρουν ομαδα!!

Μας ενοχλει η ενημερωση απο εναν Αεκτζη(;; ) και οχι το οτι σε λιγο θα γινουμε ο Παναθηναικος της Ριζουπολης!!!!
    Πάνε πια οι καλές εκείνες εποχές (για το Φως) που μπορούσε να κάνει μεταγραφές παικτών στον Ολυμπιακό, απλά με το να τους προβάλει στην εφημερίδα. Τώρα το ποιος θα είναι προπονητής, ποιος θα παίζει και ποιος θα έρθει ή όχι στην ομάδα είναι δουλειά άλλης εφημερίδας και μάλιστα την έχει αναλάβει εργολαβικά.

Δεν έχω καταλάβει όμως την τελευταία σου πρόταση. Θεωρείς ότι ο Πρωταθλητής ενημερώνει (και δεν κάνει πολιτική) και αμφισβητείς ότι ο Πουλόπουλος είναι Αεκτζής. Αυτό το κατάλαβα. Πιστεύεις ότι το Φως φταίει για το ότι θα γίνουμε ο Παναθηναϊκός της Ριζούπολης;

Το avatar του χρήστη Eric

Περιοχή
    West End
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pinocchio
    Δεν έχω καταλάβει όμως την τελευταία σου πρόταση. Θεωρείς ότι ο Πρωταθλητής ενημερώνει (και δεν κάνει πολιτική) και αμφισβητείς ότι ο Πουλόπουλος είναι Αεκτζής. Αυτό το κατάλαβα. Πιστεύεις ότι το Φως φταίει για το ότι θα γίνουμε ο Παναθηναϊκός της Ριζούπολης;
    Ναι.......ο Πουλοπουλος δεν ειναι αεκτζης.....και το φως φταιει για ολα τα δεινα του Ολυμπιακου, ενω παλι καλα που εχουμε τον Πρωταθλητη να μας ενημερωνει και να μας προστατευει!!!.......Επισης ο Μπους ειναι απο το Αφγανισταν, ο Μπλερ ειναι Σκωτσεζος και ο Τζέιμς Μποντ απο τα Νησια του Πασχα!

Το avatar του χρήστη Xanthos

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Poulos for president kai Prw stis epalxeis ...ooooooleeee!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ-ΜΟΥΝΙΟΣ Το avatar του χρήστη giovanni silva7

Περιοχή
    Scotland Yard
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

1)Η εφημεριδα του ΧριστοΓλου...????:p

2)Εχει αμφισβητηθει ξανα το τι ειναι ο Πουλοπουλος και ομολογω πως ακομη δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο.Για καποιους ειναι Αεκτζης,οπως και ο περσινος μας Προπονητης!

Η τελικη αποφαση για τις μεταγραφες ειναι του Σωκρατες.Το Φως απλα εχει αγαπησει καθε βαζελοπαικτη,το ιδιο χρονικο διαστημα που ο Σωκρατες ψωνιζει απο την μπουτικ!!;)
    Προφανως προκειται για συμπτωση,γιατι οπως μας πληροφορουν μονο μια εφημεριδα εχει λογο.

ΥΓ.Καρπετ και τα μυαλα στον Σολιντ!!!!!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pinocchio

1)Πάνε πια οι καλές εκείνες εποχές (για το Φως) που μπορούσε να κάνει μεταγραφές παικτών στον Ολυμπιακό, απλά με το να τους προβάλει στην εφημερίδα. Τώρα το ποιος θα είναι προπονητής, ποιος θα παίζει και ποιος θα έρθει ή όχι στην ομάδα είναι δουλειά άλλης εφημερίδας και μάλιστα την έχει αναλάβει εργολαβικά.

2)Δεν έχω καταλάβει όμως την τελευταία σου πρόταση. Θεωρείς ότι ο Πρωταθλητής ενημερώνει (και δεν κάνει πολιτική) και αμφισβητείς ότι ο Πουλόπουλος είναι Αεκτζής. Αυτό το κατάλαβα. Πιστεύεις ότι το Φως φταίει για το ότι θα γίνουμε ο Παναθηναϊκός της Ριζούπολης;

ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παντως πρεπει να ειναι το μοναδικο φορουμ στο κοσμο που αντι να διαγραφουνε τα off topic τα μαζευουνε και οσα εχουν κοινο θεμα τα κανουν νεο thread!

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
    Παντως πρεπει να ειναι το μοναδικο φορουμ στο κοσμο που αντι να διαγραφουνε τα off topic τα μαζευουνε και οσα εχουν κοινο θεμα τα κανουν νεο thread!
    Χοχοχο....για σκέψου ρε σκυλοκάτοχε... Εμείς δεν θα είχαμε ούτε ένα ποστ αμα τα διαγραφανε....
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi
    Χοχοχο....για σκέψου ρε σκυλοκάτοχε... Εμείς δεν θα είχαμε ούτε ένα ποστ αμα τα διαγραφανε....
    Μπα και οι μη-σκυλοκάτοχοι ... αν και τελευταία ο κύριος λουστράκος ... έχω να καταγγείλω ... ότι μου διέγραψε ως off-topic το πιο εντός θέματος ποστ μου ... έγραψα για τον Ντούσαν στο θέμα του Σόλιντ ... πρωτάκουστο.

Μισογυνισμός τι να πεις κανείς;:p

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Απαράδεκτη κίνηση του λουστράκου προς μία κυρία.... τον προκαλώ σε μονομαχία με αρνίσια μπούτια και παϊδάκια. Οποιος σκάσει πρώτος χάνει. Ρε λουστρ, μήπως έχεις σκύλο;;;;;;;

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Υ.Γ. ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΗ!!!! ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Το avatar του χρήστη Xanthos

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Twra ti douleia exei o Bajevic kai o Karpetopoulos sto sygekrimeno thema mono h Enwsis (oxi ayth pou yposthrize therma o Poulos) Komplexikwn mporei na mas dieykrinisei...

Το avatar του χρήστη loustrakos

Περιοχή
    Κρανίου
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Βρε εσείς δεν τρώγεστε ούτε με επικάλυψη αρνίσια μπούτια και παϊδάκια! :p

Βασικά πολυαγαπημένη μου ΟΣΦΠ (που καημό το 'χω, να σε δω cheerleader στις λυσσαλέες 5x5 μάχες μας) το post σβήστηκε γιατί τα βιογραφικά τα συλλέγει ο Κόκκαλης (διά μέσου Πρωταθλητή πάντα) κι όχι το thread του Σόλιντ. Άσε που ήταν και ελλειπές! (μη σου βάζω και ιδέες, γιατί ικανή σε έχω να γράψεις δίτομη βιογραφία και να την ποστάρεις :p )

Κάποιοι θα την "πληρώσουν" εκ των πραγμάτων (και μεταξύ μας το τίμημα δεν είναι τόσο μεγάλο), γιατί στο τέλος μας βλέπω να διατηρούμε ένα μόνο thread με το όνομα "Του Κόσμου Τα Παραμύθια", που θα περιλαμβάνει τα πάντα...από το τι εσώρουχα προτιμάει η δευτεροξαδέλφη του Μπάγεβιτς (ροζ δαντέλα παρεμπιπτόντως), μέχρι το φάρμακο του καρκίνου που ανακαλύφθηκε σε οργανισμούς προερχόμενους από το Άλφα Κενταύρου.

Πάντως νομίζω πως έχει γίνει κατανοητό ότι πρόθεση δεν είναι να σβήνουμε...γι' αυτό κι οι μεταφορές, προκειμένου να περισώσουμε ό,τι μπορούμε κι από σεβασμό στο χρόνο εκείνου που κάθησε και τα έγραψε (εκτός φυσικά κι αν δε γίνεται αλλιώς).

Θέλουμε όμως να γνωρίζετε πως σας αγαπάμε πολύ και σας έχουμε μόνιμη έγνοια...ειδικά τώρα που έπιασαν τα κρύα κι οι έξοδοι θα μειωθούν, με αποτέλεσμα να περνάτε περισσότερο χρόνο μπροστά στην οθόνη. Ο moderator είναι ταυτόχρονα butler, barman, waiter, courtier, servant, arbiter, judge και babysitter...ενίοτε δε dictator και tyrant. Δε συνεχίζω γιατί στο τέλος θα αναγκαστώ να μεταφέρω το παρόν thread και όποιες απαντήσεις στο thread που θα δημιουργηθεί με τον τίτλο "Ο Πόνος Του Moderator".

ΥΓ Σάκη...2 σκυλιά είχα μέχρι πριν 2 περίπου μήνες, όπου έχασα το ένα από καρκίνο σε ηλικία 14 ετών και μετά από 5 χημειοθεραπείες και μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία. Θα ανοίξω σχετικό thread (επιβάλλεται!) για να τα πούμε καλύτερα, οπότε ας μην το επεκτείνουμε.

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλά καλά παραδίνομαι!!!

Σβήσε ό,τι θες. Τις γαλοπούλες μου μόνο μην πειράξεις γιατί θα σου στείλω για cheerleader μία οικογενειακή φίλη 60αρα ... χρυσός άνθρωπος ... αλλά 150 κιλά!
    Σε έπεισα φαντάζομαι!!!;) :p

Ένα "παράπονο" έκανα ... 3 σεντόνια διάλεξη έφαγα στη μάπα!!! Ποπο που τα βρίσκει τόσα λόγια;

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από loustrakos

Θέλουμε όμως να γνωρίζετε πως σας αγαπάμε πολύ και σας έχουμε μόνιμη έγνοια...ειδικά τώρα που έπιασαν τα κρύα κι οι έξοδοι θα μειωθούν, με αποτέλεσμα να περνάτε περισσότερο χρόνο μπροστά στην οθόνη. Ο moderator είναι ταυτόχρονα butler, barman, waiter, courtier, servant, arbiter, judge και babysitter...ενίοτε δε dictator και tyrant. Δε συνεχίζω γιατί στο τέλος θα αναγκαστώ να μεταφέρω το παρόν thread και όποιες απαντήσεις στο thread που θα δημιουργηθεί με τον τίτλο "Ο Πόνος Του Moderator".

ΥΓ Σάκη...2 σκυλιά είχα μέχρι πριν 2 περίπου μήνες, όπου έχασα το ένα από καρκίνο σε ηλικία 14 ετών και μετά από 5 χημειοθεραπείες και μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία. Θα ανοίξω σχετικό thread (επιβάλλεται!) για να τα πούμε καλύτερα, οπότε ας μην το επεκτείνουμε.
    Δηλαδη ολα αυτα τα κανεις για να σωσεις τα δικα μου και του κλοουν ποστ σεβωμενος τον χρονο που τα γραψαμε?

Με συγκινεις φιλε μου αλλα αμα ηξερες ποσο χρονο χρειαστηκαμε για να τα γραψουμε μαλλον δεν θα τα σεβωσουνα πολυ!

Υ.Γ
    Για το θεμα με τα σκυλια σε καταλαβαινω και σε νοιωθω απολυτα...

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σκυλισια ζωη!!:p
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek
    Σκυλισια ζωη!!:p
    O Πρωταθλητής;;;;

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ Το avatar του χρήστη pinocchio

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giovanni silva7
    1)Η εφημεριδα του ΧριστοΓλου...????:p

2)Εχει αμφισβητηθει ξανα το τι ειναι ο Πουλοπουλος και ομολογω πως ακομη δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο.Για καποιους ειναι Αεκτζης,οπως και ο περσινος μας Προπονητης!

Η τελικη αποφαση για τις μεταγραφες ειναι του Σωκρατες.Το Φως απλα εχει αγαπησει καθε βαζελοπαικτη,το ιδιο χρονικο διαστημα που ο Σωκρατες ψωνιζει απο την μπουτικ!!;)
    Προφανως προκειται για συμπτωση,γιατι οπως μας πληροφορουν μονο μια εφημεριδα εχει λογο.

ΥΓ.Καρπετ και τα μυαλα στον Σολιντ!!!!!
    Στις εποχές που οι αγώνες δεν μεταδίδονταν τηλεοπτικά, οι εφημερίδες (είτε με βούληση των διοικήσεών τους είτε με πρωτοβουλία δημοσιογράφων τους) “μετέγγραψαν” στρατιές παικτών στις “μεγάλες” ομάδες. Ο τρόπος απλός, εκθείαζαν συνεχώς κάποιον παίκτη, τον είχαν μονίμως στους διακριθέντες (ακόμα και στα ματς που αυτός δεν βλεπόταν) και δημιουργούσαν την εντύπωση ότι αυτός ο παίκτης θα μεγαλουργήσει στην ομάδα που θα τον πάρει. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, αυτοί έπαιρναν και τη μερίδα του λέοντος από το πρώτο συμβόλαιο του παίκτη. Όλοι το έκαναν και το Φως είχε το μερίδιο που του αναλογούσε στο παρελθόν, όντως κοντύτερα στο σύλλογο από οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα. Με την απευθείας μετάδοση όμως των αγώνων, το φαινόμενο σχεδόν εξαλείφθηκε, αφού τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι υπεύθυνοι των ομάδων έχουν τη δυνατότητα να δουν πολλές φορές τον όποιο προτεινόμενο παίκτη.

Εγώ δεν είδα τα τελευταία χρόνια, από το Φως, αναφορές για το αν πρέπει να είναι προπονητής ο Μπάγιεβιτς ή όχι, αν πρέπει να παίζουν οι Ζιο, Ρίμπο, Καστίγιο, Σούρερ, Ελέ, για το πώς πρέπει να μοιράζονται τα εισιτήρια στους οπαδούς και άλλα ωραία που είδαμε σε έτερη φιλική μας εφημερίδα. Παρακαλώ να με διορθώσεις.

Για τις περιπτώσεις Μπασινά, Κωνσταντίνου κλπ, ας μην ενδιαφερόταν ο Θρύλος, να μην έγραφε το Φως. Δεν προλειάνουν το έδαφος για να τους αγαπήσει ο κόσμος, αλλά προετοιμάζονται από τώρα, για να μην είναι μεγάλη η κωλοτούμπα που θα χρειαστεί να κάνουν στο μέλλον. (σ.σ. των φρονίμων τα παιδιά???:p )

Υ.Γ. Καλός ο (χριστο)ΓΛΟΥ, αλλά εμείς έχουμε Θεό ;) γι’ αυτή τη δουλειά. Έστω και αν συχνά αφήνει τη χαμαλοδουλειά στο Λούβαρη…..

Σελίδα 1 από 69 123451121314151 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές