Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Αυτο το θεμα πρεπει να ξεκαθαρισει βασικα. Ακομα δεν ξέρουμε ποιος κανει τι. Αλλοι λενε οτι θα ειναι το 3 στουτζες αλλοι οτι ο Τζολε θα τους κουμανταρει, αλλοι οτι μονο Νταρκο και οι αλλοι βοηθοι. Ελπίζω αυριο ή όποτε γινουν ανακοινωσεις να μας εξηγήσουν.
Να ξέρουμε ποιον να κραζουμε δηλαδη
Ο Μπακοπουλος που κανει το ρεπορταζ του Ολυμπιακου για την ΝΕΤ οταν παιζουμε στο Καραϊσκακης, εφυγε απο το sport 24 και γραφει πλεον στο red planet..
Ομολογω οτι εκανε αλμα στην καριερα του..![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
chainsaw (21-07-10)
somekindofgrinder (30-06-10)
Βλακες τις SportDay οσο και να χτυπατε τον κώλο σας κάτω, 3 μερες τωρα, τον Τζιόλη δεν θα τον παρουμε
4 Ιουλίου
5 Ιουλίου
6 Ιουλίου
![]()
Γιατί, θα πάρουμε κανέναν άλλον?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (21-07-10)
θα γίνω κακός αν πω , πως θα τον προτιμούσα από τον περυσινό Μαρέσκα ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Εγώ πάλι που θέλω και τους δύο?![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τον διπλόπουτσο τρώει στις "ημέτερες" εφημερίδες ο θρυλικός Πρω καθώς ΚΑΙ σήμερα (οπως και αρκετο καιρο τώρα) βλέπει τις πλατες του Φωτος και του Γάβρου.
SPORTDAY 24.560
Φως των σπορ 21.070
Goal News 19.060
Γαύρος 18.830
Εξέδρα των σπορ 17.080
Πρωταθλητής 16.930
Η Πράσινη 8.440
Φίλαθλος 8.430
Η Ωρα των σπορ 7.320
Η Γάτα 3.840
Derby News 3.640
Score live 2.000
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ελα ρε ο τζιγγερ αγοραζει 3000 εφημεριδες την μερα????(derby)![]()
3600 τις άλλες 40 τις αγοράζει ο Γκόντσος![]()
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
και τα 17 χιλιαρικα που πουλαει πολλα ειναι για εφημεριδα αυτου του επιπεδου και αποδυκνυει και πολλα για τη συμπεριφορα των οπαδων.(παντως μετα απο 5-6 χρονια παιρνω και εγω που και που πρω, πηρα τα dvd του ζιο, του τζολε,του καραπιαλη και του γκεο βασικα αλλιως σιγα μν το ακουμπαγα το συχαμα).
το περιεργο ειναι οτι πριν κυκολφορισει ο γαυρος οι δυο εφημεριδες πουλαγαν καθημερινα 20-21 χιλιαδες, μετα την κυκλοφορια του γαυρου ο πρω εχασε 2-3 χιλιαδες και ο γαυρος πηγε στις 18. πραγμα που σημαινει οτι υπηρχαν ολυμπιακοι που δεν καλυπτονταν απο τις δυο υπαρχουσες εφημεριδες "προσκειμενες" στον ολυμπιακο. αλλα πως γινεται να τους καλυπτει μια εξισου γελοια φυλλαδα?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλά ο Πουλόπουλος έχει πολύ πλάκα... ότι να ναι λέει...
Μαρινάκης VS Κωνσταντόπουλος!
Κύριε πρόεδρε
Η σύγκριση μεταξύ των δύο αιώνιων αντιπάλων, αυτή την περίοδο είναι αναπόφευκτη.
Από τη μία πλευρά ο Γκοβού. Σημαντική μεταγραφή θα προσθέσει πόντους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η «απάντηση» ήρθε άμεσα: Ριέρα στον Ολυμπιακό.
Δύσκολα θα «χαλάσει» αυτή η μεγάλη μεταγραφή.
Και θα ακολουθήσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ αμυντικός μέσος.
Το επίπεδο ανεβαίνει, θετικό γεγονός για το ποδόσφαιρο.
Και ενώ, η διοίκηση Μαρινάκη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ κινήσεις, για να ξαναπάρει τα πρωτεία στο πρωτάθλημα, η απέναντι, σ’ αυτή την αντιπαράθεση πως απαντά;
Με ό,τι χειρότερο: Πρόεδρο Νίκο Κωνσταντόπουλο!
Μ’ ένα «παίκτη» δηλαδή, που δεν έχει «παίξει μπάλα», που δεν ξέρει να κινείται στο χώρο του ποδοσφαίρου, και απλά κουβαλά ένα πολιτικό όνομα εξ... αριστερών.
* Ο ένας είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ!
* Ο άλλος είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!
Ο πρώτος κινείται παντού, ο ίδιος, για το όνομά του, για την ιστορία του, για το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΚΡΙΝΕΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!
Πιστεύετε πως το ίδιο συμβαίνει και... απέναντι; Μπορεί ένας διορισμένος πρόεδρος, σε ένα νέο χώρο, να κινηθεί με την άνεση και την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ που ΑΠΑΙΤΕΙ ο ρόλος του;
Ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], έχει έναν νέο Κόκκαλη στο τιμόνι...
Και ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] έναν πρόεδρο χειρότερο του Φιλιππίδη, ενός άλλου υπαλλήλου δηλαδή...
Με σεβασμό
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
δηλαδη τωρα ο Πουλοπουλος της νεας εποχης λεγεται Πηκουλας;![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αχ, ετσι που ειμαι μεσα στην υπεροχη αισθηση δροσιας,μεζε,ουζου και φορητου υπολογιστη (δεν ειχα ποτε στη ζωή μου δικό μου φορητο) αισθάνομαι την αναγκη να στείλω ολους τους δημοσιογράφους να πανε να γαμηθουνε. Και του χρονου βρε!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
iosif (23-07-10)
Bookmarks