Σελίδα 5 από 15 ΠρώτηΠρώτη 123456789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 81 έως 100 από 288

Θέμα: Συνταγές Ολυμπιακής Μαγειρικής Τέχνης...Βέφα Vs Μαμαλάκης

  1. #81
    Το avatar του χρήστη Coach
    Εγγραφή
    06-07-2005

    Μηνύματα
    15.295
    Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Το μέλι που θα μας μείνει από τα μελομακάρονα χρησιμεύει για να φτιάξουμε:

    Γαλοπούλα με μέλι

    Υλικά
    • 4 φιλέτα γαλοπούλας
    • 1/2 κούπα σόγια σοε
    • 1 κουταλιά ούστερ σος
    • Λίγο σκόρδο σε σκόνη
    • 1-1 1/2 κουταλιά μέλι
    • Λίγο πιπερόριζα τριμμένη
    • Σουσάμι για γαρνίρισμα
    • Σπορέλαιο για τηγάνισμα

    Εκτέλεση

    Ανακατεύουμε την σόγια σως, την ούστερ σος, το σκόρδο, και την πιπερόριζα σε ένα σκεύος και βάζουμε τα φιλέτα να μαριναριστούν για 2 ώρες περίπου.
    Τηγανίζουμε τα φιλέτα σε ελάχιστο λάδι, γυρίζοντάς τα τακτικά.
    Οταν είναι σχεδόν έτοιμα, τα περιχύνουμε με το μέλι, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά ακόμη (μέχρι να πήξουν τα υγρά του φαγητού).
    Μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα σερβίρουμε αμέσως.
    Μπορούμε επίσης να κόψουμε το φιλέτο σε λωρίδες.

  2. #82
    Το avatar του χρήστη Coach
    Εγγραφή
    06-07-2005

    Μηνύματα
    15.295
    Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Τώρα και με ζυμαρικό.:p

    ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΙΛΕΤΟΥ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

    Παρουσίαση

    ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΡΗΧΗ ΠΙΑΤΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
    ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.

    Υλικά

    1 ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΝΝΕΣ ( Ή ΑΛΛΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΑΣ)
    1/2 ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ (Η ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ)
    1 ΚΥΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
    ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
    1/2 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
    1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    Εκτέλεση

    ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.
    ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ, ΑΡΚΕΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ.
    ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ.
    ΑΦΟΥ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
    ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.

  3. #83
    Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi
    Εγγραφή
    20-05-2005

    Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Μηνύματα
    80.062
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Γαύρος κομμάτια και θρύψαλλα

    ΥΛΙΚΑ
    Γαύρο πορωμένο με ιδέες Ευρωπαϊκής καταξίωσης (και με δικό του γήπεδο και πύρινο λαό)
    Εναν ΟΦΗ σερνάμενο
    Ενα γήπεδο
    Εναν Σολιντ
    Εντεκα συνταξιούχους
    Εντεκα ερυθρόλευκες φανέλες
    Δύο τόνους γιαούρτι

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Περιχύνουμε τον γαύρο με σκόνη τροπαιούχου και τον ρίχνουμε στο γήπεδο με τον ΟΦΗ. Ανακατεύουμε καλά έχοντας τον Σολιντ να κραταει την ώρα και τις σημειώσεις στο μπλοκάκι του. Αφού τελειώσει τον εκτελούμε κοβοντάς του την καρωτίδα με σκουριασμένο κουτάλι και τον ρίχνουμε και αυτόν μέσα με τους έντεκα συνταξιούχους στους οποίους έχουμε φορέσει τις ερυθρόλευκες φανέλες. Ο αρχικά αναφερόμενος γαύρος παίρνει αμέσως φωτιά και τα υπόλοιπα τα κανει αυτος με το γιαούρτι.
    Καλή σας όρεξην.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

  4. #84

    Εγγραφή
    12-08-2005

    Μηνύματα
    831
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
    Καρύδια δε θες, σταφίδες δε θες, κεράσια δε θες, πεπόνια δε θες ... φαντασία θες ... με τι;

    Με φραγκοστάφυλο έχω κάτι ... σου κάνει; ... ή να αρχίζω να ουρλιάζω και γω; ... μήπως ξεσπάσω στο κοτόπουλο για να μην πάρω σβάρνα αλλού.

    Υ.Γ. Μήπως σου βρίσκετε μία συνταγούλα για μπουγάτσα με κοτόπουλο ... ας είναι και γαλοπούλα ... έστω στρουθοκάμηλος;
    ε ή εχουμε κλαση στην μαγειρικη ή δεν εχουμε! απλο κοτοπουλο κανω και εγω! θελω κατι πιο σπεσιαλ χωρις φρουτα και καρυδια μεσα!

    καμια πολιτικη συνταγη Σμυρνιε μου δεν εχεις;

    οσο για την μπουγατσα,μονο με τυρι την τρωω! νομος!!! ;)

  5. #85
    Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi
    Εγγραφή
    20-05-2005

    Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Μηνύματα
    80.062
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Γαύρος πολίτικος με αγγούρι

    ΥΛΙΚΑ
    Ενας γαύρος απέ την πόλη
    Μία ήττα του Ολυμπιακού
    Ενα αγγούρι βαρβάτο Καλαβρέζικο
    Ενα σπριντ ικανό να νικήσει ποδοσφαιριστή α' Εθνικής

    ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
    Βάζουμε τον Γεωργάτο να σεντράρει και στη συνέχεια παίρνουμε αεροπλάνο να παμε να παραλάβουμε την μπάλα που έχει φτάσει στην Καλαβρία.Παρεπιπτόντως μιας και είμαστε εκεί αγοράζουμε και το περι ου ο λόγος αγγούρι.Εν συνεχεία βάζουμε τον Σολιντ να κατεβάσει πιθανή ενδεκάδα και να και η απαραίτητη ήττα του Ολυμπιακού.
    Εν συνεχεία αφου φάμε πέντε κιλά κεφτέδες και καπνίσουμε τρία πακέτα τσιγάρα ,συναγωνιζόμαστε στο σπριντ με τον Ριβάλντο και καταφέρνουμε να έχουμε το σπριντ μας ,το οποίο νικάει ποδοσφαιριστή α' Εθνικής. Το κάπνισμα και οι κεφτέδες χρειάζονται για να μην χαθεί στο βάθος του ορίζοντα, πίσω μας, ο Ρίμπο και δεν μπορούμε μετα να ισχυριστούμε ότι τρέχουμε μαζί του.
    Βάζουμε τον Γκεο να σεντράρει εκ νέου και πεταγόμαστε για τη μπαλα μέχρι την Πόλη (πάλι με χρονια με καιρούς.... ). Λαμβάνουμε μαζί με την μπαλλα τον Πολίτη γαύρο και του παραδίδουμε το αγγούρι.
    Αυτός ξέρει καλά που να το βάλει.
    Καλή σας όρεξη.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

  6. #86
    . Το avatar του χρήστη Red-Mania
    Εγγραφή
    30-05-2005

    Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Μηνύματα
    15.250
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Βραστος σιτεμενος Κλοουν

    ΥΛΙΚΑ
    1 Σιτεμενος κλοουν
    300 Πορωμενοι γαυροι
    3 μπολακια πατατακια
    10 μπυρες

    Βαζουμε τον σιτεμενο κλοουν μεσα στη κατσαρολα να βραζει σε χαμηλη φωτια την ωρα που βλεπουμε ενα αγωνα του Ολυμπιακου.
    Μετα τα πρωτα 15 λεπτα ο κλοουν ξινιζει και αρχιζει τις γκαντεμομιζεριες του.
    Οι 300 πορωμενοι γαυροι τον στραγγαλιζουνε και το φαγητο μας ειναι ετοιμο!
    Σερβιρεται ζεστος με τα πατατακια και τις μπυρες.

    Καλη σας χωνεψη!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red-Mania : 24-10-05 στις 17:04

  7. #87

    Εγγραφή
    12-08-2005

    Μηνύματα
    831
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    χωρος στο προγραμμα του tv magic για σπεσιαλ συνταγες μαγειρικης υπαρχει; να κανουμε μια προταση σαν φορουμ;

    θα σε βλεπουμε και στην τβ!!!!!

  8. #88
    Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi
    Εγγραφή
    20-05-2005

    Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Μηνύματα
    80.062
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Σκυλοϊδιοκτήτης βραστός με κόκερ

    ΥΛΙΚΑ
    Ενας ΚυρΓιάκος
    Ενα κόκερ
    Πατατάκια
    Μπύρες
    Βαζελίνη

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Γδερνουμε τον ΚυρΓιάκο με σπασμένο μπουκάλι από πορτοκαλάδα ΗΒΗ (προσοχή!!!! Το μπουκάλι να ειναι πλαστικό!!!! ) και τον ταίζουμε στο κόκερ του. Εν συνεχεία το σιγοβράζουμε στη φωτιά (προσοχή!!! Να ειναι αναμμένη στο ύπαιθρο) σιγοτραγουδώντας τον ύμνο του Ολυμπιακού για να παρει την επιθυμητή γλυκιά του γεύση. Αφού κόψουμε στον ΚυρΓιάκο 15 πόστ για να μαλακώσει, σερβίρουμε χωρίς μπύρες και πατατάκια αφού τα έχουμε φάει και πιεί στη διάρκεια του μαγειρέματος.
    Η βαζελίνη χρησιμοποιείται προαιρετικά ,αν δεν θέλετε να γδάρετε αμέσως τον ΚυρΓιάκο αλλά να κάνετε κάτι άλλο πρώτα....
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

  9. #89
    . Το avatar του χρήστη Red-Mania
    Εγγραφή
    30-05-2005

    Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Μηνύματα
    15.250
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    O μεζες του Ρουφιανου!

    Υλικα

    1 Κλοουν
    10 αγγουρια καλαβρεζικα
    2 κιλα πατατες
    1 ντοματοπελτες
    Σημειωσεις του Σολιντ

    Εκτελεση
    Παιρνουμε μια κατσαρολα και πεταμε μεσα τις πατατες και τον ντοματοπελτε.
    Σιγοβραζουμε για 15 λεπτα.
    Στο ενδιαμεσο γδερνουμε τον κλοουν αφαιρωντας τα μαλλια και τη κοκκινη μυτη τα οποια κραταμε μιας και ερχονται και Αποκριες.

    Στη συνεχεια παιρνουμε ΚΑΙ ΤΑ 10 Καλαβρεζικα αγγουρια και τα βαζουμε ενα-ενα αργα και βασανιστηκα μεσα στο κλοουν για γεμισμα!
    Στη συνεχεια πεταμε τον Κλοουν μεσα στο καζανι οπου και τον βραζουμε ζωντανο διαβαζωντας του τις σημειωσεις του Σολιντ!

    Μετα απο 1 ωρα το φαγητο μας ειναι ετοιμο!

    Καλη σας ορεξη!

  10. #90
    Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi
    Εγγραφή
    20-05-2005

    Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Μηνύματα
    80.062
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Χωνευτικό για το μεζέ του Ρουφιάνου

    ΥΛΙΚΑ
    Ενας σκυλοκάτοχος
    Τα μαλλια και η μύτη του κλοουν
    Εξήντα κιλά αμελέτητα
    Εκατόν πενήντα οργανωμένοι
    Μια στολή ναύτη

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Δίνουμε τον σκυλοκάτοχο στους εκατόν πενήντα οργανωμένους με όλα του τα στοιχεία.Δύο μέρες μετά γυρίζουμε και μαζεύουμε ότι έχει απομείνει. Σε αυτά φοράμε τα μαλλιά και τη μύτη του κλοουν. Τον σιγοβράζουμε για 20 μήνες με στολή ναύτη και με γέμιση τα αμελέτητα που τόσο του αρέσουν και του δίνουν μια γλυκιά πικάντικη γεύση.
    Καλή σας χώνεψη.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

  11. #91
    Το avatar του χρήστη Coach
    Εγγραφή
    06-07-2005

    Μηνύματα
    15.295
    Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Θα ξεράσω.

  12. #92
    Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi
    Εγγραφή
    20-05-2005

    Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Μηνύματα
    80.062
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Moderator πιλάφι

    ΥΛΙΚΑ
    1 loustrakos γάλακτος
    2 κιλά ρύζι Μπαρμπα Σωκρατης
    1 drizzt ολικής αλέσεως

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Γδέρνουμε, τεμαχίζουμε και αλατοπιπερώνουμε τον loustrako με τον ίδιο τρόπο που κάνει κι αυτός στα ποστ.Τον αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες και στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι που έχουμε μισοβράσει σε σιγανή φωτιά.Τα ρίχνουμε στο φούρνο και σκεπάζουμε με drizzt το μίγμα.
    Ξορκίζουμε με τον απήγανο, φτύνουμε στον κόρφο μας, εκκλησιαζόμαστε και βάζουμε στο ταψί ενα κιλό κόλυβα από φρέσκια κηδεία και λίγο γαρύφαλλο από παλιό τάφο.
    Πετάμε μαζί με το ταψί στα σκουπίδια.
    Καλή σας διασκέδαση.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

  13. #93
    . Το avatar του χρήστη Red-Mania
    Εγγραφή
    30-05-2005

    Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Μηνύματα
    15.250
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Χαχαχα γαμω τις συνταγες!

  14. #94
    Το avatar του χρήστη Coach
    Εγγραφή
    06-07-2005

    Μηνύματα
    15.295
    Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Θα ξεράσω.

  15. #95
    . Το avatar του χρήστη Red-Mania
    Εγγραφή
    30-05-2005

    Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Μηνύματα
    15.250
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Karteo στα καρβουνα!

    Υλικα
    1 μελος του Ιnspired club
    20 μη προβλεπομενα ποστ στο φορουμ του Ολυμπιακου
    10 κιλα καρβουνα

    Παιρνουμε το μελος του Inspired club και τον βαζουμε να εγγραφει στο φορουμ του Ολυμπιακου.
    Στη συνεχεια κανει 20 απανωτα αρνητικα για τον Κοκκαλη και τη Θυρα7 ποστ με αποτελεσμα να γινει banned μεχρι το 2157.
    Στη συνεχεια τον αλλειφουμε με πισσα και πουπουλα και τον πεταμε σε μια μαντρωμενη αυλη να τον κατασπαραξουνε λυσσασμενα σκυλια.
    Μολις τον εχουν κανει φετες τον πεταμε στα ηδη προθερμασμενα καρβουνα οπου τον αφηνουμε μεχρι να ροδισει!

    Καλο σας ξερασμα!

  16. #96
    Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi
    Εγγραφή
    20-05-2005

    Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Μηνύματα
    80.062
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Ξερατό ΟΣΦΠ με γαρνιτούρα Wappy

    ΥΛΙΚΑ
    Μια ευαίσθητη και αποστασιοποιημένη απο τα αηδιαστικά φαγητά ΟΣΦΠ
    Ενας wappy γουρουνοειδής
    Ενας κλοουν
    Ενας σκυλοϊδιοκτήτης

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Σβήνετε ή μεταφέρετε ποστ του σκυλοϊδιοκτήτη και του κλοουν.Άμεσα αυτοί διοχετεύουν την ενεργητικότητα και το λαμπρό τους πνεύμα σε συνταγές μαγειρικής. Η ΟΣΦΠ προσπαθεί να συμμετάσχει παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής τέχνης αλλά σύντομα αντιλαμβάνεται πως τα δύο απεχθή υποκείμενα έχουν βαλθεί να μαγειρέψουν ότι σκατά βρουν μπροστά τους, μηδέ εξαιρουμένων και των ιδίων των εαυτών τους. Η ΟΣΦΠ ,νικημένη, ξερνάει για δύο ώρες σαν πετρελαιοπηγή σκεπάζοντας τον δυστυχή γκαντέμη wappy με το μίγμα και πνίγοντας τον.

    Σερβίρεται με ελιές καλαμών και σακουλες αεροπλάνου σε βαθύ πιάτο.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

  17. #97
    Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi
    Εγγραφή
    20-05-2005

    Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Μηνύματα
    80.062
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Ίπι, ίπι ούμε, σας ευχαριστούμε!!!!!
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

  18. #98
    Το avatar του χρήστη Coach
    Εγγραφή
    06-07-2005

    Μηνύματα
    15.295
    Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi
    Η ΟΣΦΠ ,νικημένη, ξερνάει για δύο ώρες σαν πετρελαιοπηγή σκεπάζοντας τον δυστυχή γκαντέμη wappy με το μίγμα και πνίγοντας τον.
    Μμμμ δεν είναι κακό. ;)

  19. #99
    Το avatar του χρήστη loustrakos
    Εγγραφή
    24-05-2005

    Περιοχή
    Κρανίου
    Μηνύματα
    380
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Αχαχαχαχα...πανάθεμά σας. Τελικά στα "Ανέκδοτα" έπρεπε να τα είχα μεταφέρει!!!

    Εμένα ρε Σάκη τι με ανακάτεψες με αυτόν τον drizzt!? Χάνεται το θεσπέσιο προσωπικό μου άρωμα! :p

  20. #100
    Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi
    Εγγραφή
    20-05-2005

    Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Μηνύματα
    80.062
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή

    Moderator σουβλάκι με θεσπέσιο προσωπικό άρωμα

    ΥΛΙΚΑ
    Ενας λουστράκος γάλακτος
    Ενενήκοντα πέντε κιλά και εξήκοντα πέντε γραμμάρια λίπασμα

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Θέτετε τον λουστράκον εντός δοχείου εμβαπτισμένον εις ελαιόλαδον.Τον αφήνετε άπλυτον και ακτένιστον επί τρεις εβδομάδας.Ανασύρετε εκ του δοχείου τον περνάτε στη σούβλα, ψήνετε επί του εδάφους εις το οποίον τοποθετειται το λίπασμα και σερβίρετε μετά οδοντογλυφίδας και μανδαλακίου
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτηΠρώτη 123456789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας