Τώρα και με ζυμαρικό.:p
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΙΛΕΤΟΥ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ
Παρουσίαση
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΡΗΧΗ ΠΙΑΤΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.
Υλικά
1 ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΝΝΕΣ ( Ή ΑΛΛΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΑΣ)
1/2 ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ (Η ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ)
1 ΚΥΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
1/2 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ, ΑΡΚΕΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ.
ΑΦΟΥ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.
Bookmarks