Σελίδα 186 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 86136146156166176182183184185186187188189190196206 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.701 έως 3.720 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Καραπιάλης: "Δεν μου αρέσει ο Ολυμπιακός"
    Ο Βασίλης Καραπιάλης μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα και ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει εμμονή με παίκτες. Τι είπε για Βαλβέρδε και Φετφατζίδη.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AIIZ για αυτό το μήνυμα:

Faithful (13-01-13), VALVERDES_7 (13-01-13)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καραπιάλης: "Δεν μου αρέσει ο Ολυμπιακός"
    Ο Βασίλης Καραπιάλης μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα και ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει εμμονή με παίκτες. Τι είπε για Βαλβέρδε και Φετφατζίδη.

Aλλος ένας "μη γάβρος" που δεν βρίσκεται σε έκσταση για το αριστούργημα του "νικητή" Ζαρντίμαρου.

****Πες τα ρε Μπίλαρε.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Μεγαλες αληθειες.

Δε του παν ομως για το αηττητο??

Sent from my new iPad using Tapatalk HD
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (14-01-13)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.213
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.445 φορές σε 20.705 μηνύματα
    Ignore User

Αυτά τα εμμετικά "ρεπορτάζ" μου θυμίζουν τα κατευθυνόμενα γκάλοπ και μετά λύπης μου βλέπω ακόμη έξυπνους ανθρώπους να τα καταπίνουν αμάσητα.

Τα προηγούμενα χρόνια τον είχαν ρωτήσει τον Καραπιάλη αν του άρεσε; Δε νομίζω να του... σηκωνόταν κιόλας με τη μπάλα που (δεν) παίζαμε.

Στάλθηκε από αι-φόνι ξάπλα στη ντιβανοκασέλα

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (14-01-13)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά τα εμμετικά "ρεπορτάζ" μου θυμίζουν τα κατευθυνόμενα γκάλοπ και μετά λύπης μου βλέπω ακόμη έξυπνους ανθρώπους να τα καταπίνουν αμάσητα.

Τα προηγούμενα χρόνια τον είχαν ρωτήσει τον Καραπιάλη αν του άρεσε; Δε νομίζω να του... σηκωνόταν κιόλας με τη μπάλα που (δεν) παίζαμε.

Στάλθηκε από αι-φόνι ξάπλα στη ντιβανοκασέλα
    οτι θελει ο κοσμος γρφουν ρε πανο.

παντως και περσι τετοια εποχη θυμαμαι βετερανους μετα τις γκελες με ξανθη-δοξα να βγαινουν και να τα χωνουν στον βαλβερδε που δεν βαζει ελληνες. μπαμπης σταυροπουλος πχ. αλλα και αλλοι.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

εγώ παίδες στέκομαι ακριβώς σε αυτή την πρόταση του μπίλαρου

"Εγώ έχω πολλούς φίλους που βλέπουν τον Ολυμπιακό. Φεύγουν από το ημίχρονο, δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν."

όχι ότι τις προηγούμενες χρονιές χορταίναμε μπάλα δηλαδή αλλά λέμε τώρα.

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παλιόπαιδο Μπίλη που πας να φας τον Ζαρντίμ μας.

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Σεβαστη η αποψη του καραπιαλη εξαλου μιλαμε για εναν ανθρωπο που ξερει πολυ
    περισσοτερη μπαλα απο ολους μας οποτε για να το λεει και εκεινος κατι ξερει.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (15-01-13)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

ας τον κανουμε πρωτο προπονητη να παιρνει φακελακια για το ποιους θα προωθει
    οπως εκανε και στην ομαδα νεων καποιο φεγγαρι.
    αδιαμφηβητα τεραστιος παικταρας αλλα σαν προπονητης γαμησε τα....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.027
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Το ότι ήταν τεράστιος παίκτης, δεν σημαίνει πως θα είναι και κατάλληλος για προπονητής - είναι προφανές, άλλωστε.
    Αυτά που είπε, με την ίδια ευκολία θα μας τα έλεγε και ο Νεντίδης π.χ. Δεν θέλει και πολλή γνώση ή εμπειρία για να πεις ότι το συγκεκριμένο "θέαμα" είναι φτωχό και δεν σε καλύπτει.
    Ούτε εγώ, ή όποιος άλλος, περιμέναμε τον Βασίλαρο να το πει για να το προσέξουμε: Και μία φωτογραφία της κερκίδας από τα φετινά "εντός", είναι υπεραρκετή, πιστεύω...

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Φταίνε τα ακριβά εισιτήρια ρε. Δες τώρα με τα φθηνά τι θα γίνει
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.027
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φταίνε τα ακριβά εισιτήρια ρε. Δες τώρα με τα φθηνά τι θα γίνει
    Θα κάνουνε πιο φτηνά "ντου";;;

Το avatar του χρήστη Gtakis

Thanks
    6.238
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.400 φορές σε 1.450 μηνύματα
    Ignore User

Ρε τι λέτε τώρα???
    Nature's Superfood
    Facebook: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Site:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη Cobain_7

Thanks
    1.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 740 φορές σε 417 μηνύματα
    Ignore User

Ντροπή σου ξανά !!!

Σύγγαυροί μου καλησπέρα.
    Είναι γνωστό τοις πάσι οτι κατά τη διάρκεια μιάς κρίσης είτε κοινωνικής, είτε οικονομικής, είτε ηθικής, ανθούν κάποιες τάσεις και κάποιοι τομείς οι οποίοι δεν φημίζονται για την καθαρότητα, την διαφάνεια και την νομιμότητά τους. Ένα κλασσικό παράδειγμα των όσων λέω αποτελούν τα εκατοντάδες "ενεχυροδανειστήρια" που λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια ανά την επικράτεια και καπηλεύονται την ανάγκη των συνανθρώπων μας για ρευστό.

> Ξέρετε ποια "καταστήματα" λέω, αυτά που αγοράζουν κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί τις αναμνήσεις και τα οικογενειακά κειμήλια των ανθρώπων, αυτά που υπάρχουν υπόνοιες οτι τελούν το αδίκημα της κλεπταποδοχής, αυτά που οι ιδιοκτήτες τους πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη του απλού κοσμάκη για χρήματα σε μια εποχή δύσκολη για την κοινωνία μας. Την ώρα λοιπόν που χιλιάδες συνάνθρωποι μας αγωνιούν για το μέλλον, την ώρα που κάποιοι οι οποίοι παλαιότερα ήταν νοικοκύρηδες άνθρωποι, σήμερα κυριολεκτικά ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι καθημερινά αυτοκτονούν μην αντέχοντας τον καθημερινό Γολγοθά, την ώρα αυτή λοιπόν κάποιοι αετονύχηδες, "μεγαλοκαρχαρίες" έχουν βρεί την ευκαιρία να πλουτίσουν περισσότερο, εφόσον έτυχε να έχουν μια κάποια οικονομική άνεση και άνοιξαν τέτοιου είδου επιχειρήσεις.

> Θα αναρωτιέστε φυσικά τι σχέση μπορεί να έχει ένα αμιγώς κοινωνικό θέμα σαν αυτό που σας έχω μέχρι στιγμής παρουσιάσει, με τον Ολυμπιακό μας. Σήμερα το πρωί λοιπόν δέχτηκα ένα τηλέφωνο από πρόσωπο του στενού οικογενειακού μου κύκλου το οποίο ξέρει οτι ασχολούμαι με τα του Ολυμπιακού στο Ίντερνετ αλλά και στα Κοινωνικά Δίκτυα και μου μετέφερε την είδηση:

"Ο ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ" !!!

> Ναι λοιπόν αδέρφια μου, είναι αλήθεια, ο πάλαι ποτέ "Ράμπο" του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που τόσα χρόνια παρίστανε τον "άνδρα", τον ηθικό, τον ζόρικο, τον μάγκα, τον αδέκαστο και τον δίκαιο, ο άνθρωπος που για κάποιους από εμάς ήταν παράδειγμα του "τα λέω έξω απ΄τα δόντια" και του "επιλέγω το δρόμο της αλήθειας πάντα" είναι από αυτούς τους μεγαλοκαρχαρίες που καπηλεύονται την ανάγκη του κοσμάκη για χρήματα.

> Η αρχή έγινε με την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό με μηδενικό συμβόλαιο κίνηση η οποία αποτέλεσε "προδοσία" για τον κόσμο του Ολυμπιακού που τον αγαπούσε απίστευτα, μιά κίνηση για την οποία αποφεύγει να μιλήσει ο "κύριος" Μητρόπουλος ακόμα και σήμερα. Τη συνέχεια έδωσε με την προκλητική - τραμπουκίστικη συμπεριφορά του εν λόγω Κυρίου σε πολλά γήπεδα της Επικράτειας με προπυλακισμούς και θερμά επεισόδια κατά αντιπάλων παραγόντων και αθλητών.

> Αργότερα αποφάσισε να καταπιαστεί με την Πολιτική ! Σαν υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κατέβηκε λοιπόν στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου στην περιφέρεια του Πειραιά. Φυσικά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Ένα χαρακτηριστικό της προεκλογικής του εκστρατείας σαν υποψήφιος της Ν.Δ. ήταν τα χιλιάδες μηνύματα SMS που έστελνε σε κόσμο και ντουνιά λέγοντας το εξής εμετικό: "Αν τα ονόματα 'Τάσος Μητρόπουλος' και 'Ολυμπιακός' λένε κάτι στην καρδιά σας, σας περιμένουμε να μας ενισχύσετε στον αγώνα που δίνουμε για κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα"

> Αυτή είναι λοιπόν η κοινωνική δικαιοσύνη την οποία ονειρεύεστε και σχεδιάζατε ως υποψήφιος Βουλευτής "κύριε" Μητρόπουλε; Αυτή είναι η κοινωνική ισότητα που θα προσπαθούσατε να προασπίσετε και να εμφυσήσετε στην πολύπαθη ελληνική κοινωνία; Με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρατε έργο στην κοινωνία και στους εκατομμύρια ΜΑΛΑΚΕΣ που μια μερίδα από αυτούς μέχρι πρίν 20 χρόνια σας σήκωνε στους ώμους και σας θεωρούσε ίνδαλμα;

> Φυσικά δεν κατηγορώ τον Τάσο Μητρόπουλο για κλεπταποδοχή καθώς δεν έχω στοιχεία για κάτι τέτοιο. Ούτε καν αιχμές δεν αφήνω για κάτι τέτοιο. Αυτό που με ενοχλέι όμως είναι ο τρόπος που προσπαθεί ο "κύριος" αυτός να πλουτίσει. Μπορεί να είναι πεντακάθαρος από άποψη νομιμότητος αλλά είναι παντελώς ακάθαρτος από άποψη ηθικής και κοινωνικής σκέψης.

> Τόσο χαμηλά έχεις πέσει ρε Ράμπο; Δεν σου φτάνουν τα εκατομμύρια που έβγαλες ως ποδοσφαιριστής, ως επιχειρηματίας (εστιατόρια Κορυδαλλός) και ως επί σειρά ετών παράγοντας του Ολυμπιακού; Τόσο άπληστος και διψασμένος για χρήμα είσαι ρε τραγικέ άνθρωπε; Εκεί έφτασες; Σε αυτό το έσχατο σημείο κατάπτωσης; Να εκμεταλλεύεσαι τον πόνο και την ανάγκη του κόσμου για μετρητά και να αγοράζεις τις αναμνήσεις και τα οικογενειακά τους κειμήλια για ένα κομμάτι ψωμί;;;

> Να λοιπόν ο λόγος που ο Ολυμπιακός μας ουδέποτε υπήρξε προσωποκεντρικός Σύλλογος και ανέκαθεν ήταν Υπεράνω Προσώπων. Και ο λόγος έιναι απλός. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕΣΤΩΝΟΥΝ, ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ! Είναι νομοτελειακό.

ΥΓ - Ήθελα να ήξερα ρε Ράμπο πως θα αντιδρούσες αν ερχόταν ένας 35άρης σε ένα από τα μαγαζιά σου και σου πρότεινε να αγοράσεις ένα ενθύμιό του, κάτι που αγαπάει πολύ, μια φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα σου στην πλάτη παραδείγματος χάριν. Τι τιμή θα έδινες για τον Μητρόπουλο του παρελθόντος; Φαντάζομαι αρκετά μεγάλη, γιατί ο Μητρόπουλος του παρόντος δεν αξίζει ΤΙΠΟΤΑ !!!
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (20-02-13)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.687
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.495 φορές σε 4.531 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Cobain_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεγάλο ξεμπρόστιασμα

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (20-02-13)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

καλα του εκανε του μαλακα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Eχει κανει και εχει κανει ο Τασαρος η ψυχαρα.Μετα το περσινο με τα διαφημιστικα φυλλαδια με την φανελα της ομαδας για να παρει κανα ψηφο και την ξεφτιλα στον τελικο με τον Ατρομητο που ετρεχε να αγκαλιαζει και να βγαινει σε ολες τις φωτογραφιες με τον Βαλβερδε,τον σιχαθηκα ακομα περισσοτερο.
    Και το ποσο ευχαριστηθηκα που ακουσε γιουχα στην φιεστα την ωρα της παραλαβης του μεταλλιου δεν περιγραφεται.
    ΟΥΣΤ απο δω σαλιαγκα...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

24. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sabar77 για αυτό το μήνυμα:

Faithful (20-02-13), voskos_7 (20-02-13)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Ποσώς μ' ενδιαφέρουν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του καθενός πρώην ή νυν.

Αναρωτιέμαι όμως γιατί τα χώνουν σε πρώην παίχτη κι όχι σε πρώην ή νυν πρόεδρο. Αυτοί πορεύτηκαν και πορεύονται με το σταυρό στο χέρι? Η κάνει τζιζ ν' ασχολούμαστε με προεδράρες?

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Καθόλου τζιζ. Χοντρό βόδι, χοντρό βόδι, χοντρό βόδι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη DeliJe7

Thanks
    5
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 136 φορές σε 55 μηνύματα
    Ignore User

Καλημερα!
    Ξερουμε απο ποιον αγωνα ειναι αυτη η pic η περιπου χρονολογια..για να προσπαθησω να το βρω;

Σελίδα 186 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 86136146156166176182183184185186187188189190196206 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές