Δείτε τι ανέβασε στο Facebook ο Giovanni πριν από λίγο.....!!!!!ά ρε Ζίο δεν σε ξεχνάμε ποτέ.....
δείτε τι σύνθημα ξεκινάει ο Γεωργάτος στο 2.20...........χε χε χε χε.......
ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλό υλικό. ελπίζω ο Λεμονής να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. οτιδήποτε λιγότερο θα είναι μεγάλη αποτυχία για το σύλλογο. το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Τεννές για φέτος
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δείτε τι ανέβασε στο Facebook ο Giovanni πριν από λίγο.....!!!!!ά ρε Ζίο δεν σε ξεχνάμε ποτέ.....
δείτε τι σύνθημα ξεκινάει ο Γεωργάτος στο 2.20...........χε χε χε χε.......
Aρε μαγε Τζιο δεν σε ξεχναμε ποτε!
VALVERDES_7 (05-05-12)
Γιεκινί....
Οταν είχε έρθει είχε σκορπίσει φρενιτιδα ενθουσιασμού σε όλους μας....
Καλό Ταξίδι.RIP.
R.I.P.
Εφυγε πρόωρα. Οπως είπε κι ο Βαλβέρδε παραπάνω, θυμάμαι που είχα ξετρελλαθεί όταν ανακοινώθηκε η απόκτησή του γιατί τον είχαν δει να σαρώνει τα πάντα στο Κόπα Αφρικα 1994.
Στο Κόπα Αφρικα είχε κάνει πράγματα και θαματα τότε.Είχα δει τους αγώνες.Ο Κόκκαλης τότε λειτουργούσε πολύ αυθόρμητα και ξετρελάθηκε και αυτός φαίνεται από αυτά που είχε δει από τον Γιεκινί.
Σε εμάς δεν είχε παίξει πάντως καλά.
Κρίμα πάντως, έφυγε τόσο νωρίς.
εγώ από το Μουντιάλ τον θυμάμαι στην Αμερική
είχε και κόπα άφρικα την ίδια χρονιά?
Ναι, λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ. Το είχε κατακτήσει η Νιγηρία με mvp της διοργάνωσης τον Γεκινί.
kolimenos (05-05-12), VALVERDES_7 (05-05-12)
κριμα.τον θυμαμαι ακομα.οταν ειχε αποκτηθει ειχαμε τρελλαθει ολοι.μετα πηγε στο μουντιαλ
και τον ειδαμε να σκοραρει πανηγυριζοντας μεσα στα διχτυα.νομιζαμε οτι ειχαμε
χτυπησει φλεβα χρυσου αλλα ανθρακες ο θησαυρος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Επεσε και σε άσχημες εποχές. Και μονο αν σκεφτείς ποιον είχε προπονητή στον Ολυμπιακό...
καλο ταξιδι Γεκινι,κριμα
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
πότε έγινε προπονητής αυτός??? ο,τι να 'ναι. αναρωτιέμαι αν υπάρχουν έστω 2-3 προπονητές στην Ελλάδα με δίπλωμα προπονητή...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δεν βρήκα το θρεντ του παίκτη αν και νόμιζα οτι υπήρχε..!
Παπαδόπουλος: «Η μεγάλη μου ευκαιρία»
Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε στα Γερμανικά Μέσα ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην νέα πρόκληση της καριέρας του ως παίκτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Για την μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάζεται μέσα από την μεταγραφή του στην Φορτούνα Ντίσελντορφ μίλησε ο 22χρονος Έλληνας τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος. Ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στην Bild μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στους νεοφώτιστους της Μπουντεσλίγκα, τονίζοντας:
«Η μεταγραφή μου στην Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να δείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω σε υψηλό επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στο γερμανικό κοινό και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία».
Kαλή του τύχη. Πραγματικά αγνοούσα την ύπαρξή του μέχρι πριν λίγα δευτερόλεπτα που διάβασα το ποστ του Στάθη.
Aναστόπουλος γιοκ από ΟΦΗ. Πριν λίγες ώρες υπέβαλλε παραίτηση κι υπάρχουν φήμες για Ατρόμητο.
Από επαγγελματικής πλευράς μπορεί να θεωρηθεί λογική κίνηση. Αλλά από ηθικής, μη χέσω.
Bookmarks