καλη επιτυχια στον λεμονη!μακρια κ αγαπημενοι που λενε...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Όντως παιχταράς. Μόνο που οι δικοί μας -τι πρωτότυπο- ποτέ δεν προχώρησαν στην απόκτησή του αλλά τον άφησαν να αναζητήσει αλλού την τύχη του (ευτυχώς για αυτόν).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Πατσατζόγλου
Μετά από 5 μήνες παρουσίας του στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ο Χρήστος Πατσατζόγλου αποχαιρέτησε την Τετάρτη (05/01) την ΑΕΚ λύνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης (05/01) η ΠΑΕ ΑΕΚ, εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του ποδοσφαιριστή, κάνοντας λόγο για κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πατσατζόγλου και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.
....................
Εφυγε ο παιχταρας γμτ!!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μπα, στην ΑΕΚ ήταν αυτός? Εγώ στην Κύπρο τον άφησα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Συμφωνησε με τον ΠΑΣ Γιαννενα η παιχτουρα! Ε ρε μεγαλεια!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kalh synexeia
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαζεύοντας στο youtube έπεσα πάνω σε αυτό το βιντεάκι.......τα λόγια είναι περιττά νομίζω,ο τύπος είχε τρελά υδραυλικά και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον παίχτη να μου τον θυμίσει....παίζει να ήταν στο Τοπ 5 εκείνης της εποχής στην Ευρώπη!!!!
Μεγάλη παιχτάρα φίλε, μην το συζητάς.
... there's no such thing as "too much"...
Gtakis (15-01-11)
ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥς ΠΑΙΧΤΕς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Gtakis (15-01-11)
O ξανθος Πλατινι.Τρελλη παικτουρα και μεγαλη μου αδυναμια...
Στην σημερινη εποχη με τους απειρους ξενους σε καθε ομαδα δεν υπηρχε περιπτωση να χε φορεσει την φανελα μας στα 25 του.
Τοτε δεν υπηρχαν ουτε κοινοτικοι ουτε τιποτα.
2-3 ξενοι σε καθε ομαδα.Ετσι ερχοταν κι απο δω καποιοι παικτες μεγαλοι.
Διαφορετικα ουτε Ζαετς,ουτε Ντεταρι ουτε Σεστιτς θα χε πατησει το ποδι του στην Ελλαδιτσα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Gtakis (15-01-11)
Πω πω με φτιάξατε με αυτά που είπατε...ζηλεύω όσους τον είδαν από κοντά (εγώ ήμουν πολύ μικρός τότε)....
Εγώ αγέννητος
Αεκτζής γνωστός μου, μου έχει πει οτι ήταν το καλύτερο 10αρι στην Ευρώπη όταν ήρθε.
και οχι μονο στην ευρωπη...σε ολο τον κοσμο.ηταν τεραστια μεταγραφη και τα λεφτα πολλα...
ειχε γινει της πουτανας οταν ηρθε...οι προσδοκιες μεγαλες αλλα ελεω θαλη.....
ηξερε πολλα κανταρια μπαλα παντως...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εγώ δεν είχα την ίδια γνώμη! Καλος παίχτης, αλλά όχι μεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης! Ούτε καν στην Ανκόνα δεν έκανε τη διαφορά! Ριβάλντο και Χατζηπαναγής θα τον είχαν για μπολ μπόυ!
o σεστιτς και ο κριστενσεν μου χουν πει καποιοι παλιοτεροι οτι ηταν παικταρες
Στη Σαμπντόρια ο Λάτσκο
20/01/2011, 10:04 | Διαβάστηκε 175 φορές Αποστολή
Τον αντικαταστάτη του Ρέτο Ζίγκλερ, ο οποίος οδεύει προς Μιλάνο για να φορέσει τη «ροσονέρο» φανέλα, βρήκε στο πρόσωπο του Ζολτ Λάτσκο η Σαμπντόρια. Η ιταλική ομάδα απέκτησε τον Ούγγρο μέσο αντί του ποσού των 830.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ντέμπρετσεν.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Φερεντσβάρος, Λεβαδειακού, Λέστερ και Βάσας.
Νίκος Μάρκου
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks