Γκχμ...Κρατηθηκα λιγη ώρα αλλα θα θυμισω τον βαζελ....εεεε....τον κριτςκρατς...εεεεε.....το παιδί-αλάτι![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γκχμ...Κρατηθηκα λιγη ώρα αλλα θα θυμισω τον βαζελ....εεεε....τον κριτςκρατς...εεεεε.....το παιδί-αλάτι![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εεεεεεεεεεεεεεεεεχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...
sadi (09-12-10)
sadi (09-12-10)
«Έκλεισε» ο Λεμονής
Ο Τάκης Λεμονής θα είναι ο νέος τεχνικός του Πανιώνίου, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφώνησε για 1,5 χρόνο.
Πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος της υπόθεσης και η υπογραφή συμβολαίων. Ο 50χρονος προπονητής αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορώπι για να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του, ενώ θα βρεθεί και στις Σέρρες χωρίς να είναι σίγουρα πως θα βρίσκεται στον πάγκο. Αν κάτσει στις κέρκίδες τότε θα κάνει ντεμπούτο αναμένεται να κάνει την 15η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.
Let the Lemonovalverdiada begin![]()
Haris1984 (10-12-10)
μου εφυγε ενα βαρος...
καλη επιτυχια τακαρε.μεσα απο την καρδια μου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κι απο εμενα.για ευνοητους λογους..να στεριωσει...
οριστε ευχεστε τα χειροτερα για τον τακαρο καποιοι και ενισχυετε την κοντρα. τεσπα καλη τυχη στον τακαρο που του εχω και αδυναμια (για να προλαβω μερικα ποστ, ΔΕΝ πρεπει να ξαναγυρισει στον πειραια)
κανεις δεν ευχηθηκε τα χειροτερα,και καμια κοντρα δεν ενισχυθηκε.τα καλυτερα ευχηθηκαμε,για να στεριωσει πουθενα και εκτος Ολυμπιακου και αυτος και φυγει η σκεψη ....
Προσωπικα τον εκτιμησα περισσοτερο στη 2η θητεια του(η πρωτη,αν εξαιρεσει κανεις τις νικες στα ντερμπι ηταν για τα πανηγυρια),αλλα ως εκει.
Δεν ειπε κανεις τιποτα για τον Λεμονή ρε Πάνο.
Haris1984 (10-12-10)
Καλη επιτυχια κ απο εμενα στον Τακαρο!!!
Ειλικρινα μεγαλε ευχομαι να τα πας οσο καλυτερα γινεται!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εγώ που θέλω να πέσει ο νιόνιος, μαζί με το Δώνη και τον βαζελοτέλη τι πρέπει να ευχηθώ???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σααααακη ερχεται ο Τουρε τη τριτη!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks