εγω που δεν ειμαι βαλβερδικος ή αντιβαλβερδικος πρεπει να αισθανομαι ασχημα?μηπως δεν ειμαι ολυμπιακαρας?
dtakis80 (09-12-10)
καλά κάνεις Τάκη και τον γράφεις στα @@ σου. ο Ολυμπιακός πάνω από όλα!
δεν ανέφερα πουθενά πως αυτοί που έκραξαν τον Μπάντοβιτς είχαν δίκιο. απλώς αναφέρθηκε πως δεν έκραζε κανένας τον Βαλβέρδε και κάπως μου ακούστηκε αυτό. προσωπικά εύχομαι στον Μπάντοβιτς να πετύχει στην Κέρκυρα, μόνο και μόνο επειδή συμπαθώ την ομάδα του νησιού.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εγω προσωπικα εύχομαι στον Μπαντοβιτς να χασει τη δουλεια του και να την πάρω εγώ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κι εγώ είχα αποχωρήσει γιατί έφταιγε ολος ο πλανήτης , αλλα δε βρηκα αποχωρητήριο και τα εκανα στη φύση (ξέρω ειμαι σιχαμένος...)![]()
Τελικα οντως εισαι βαζελος και ακολουθεις το παραδειγμα του καραγκουνη.
Εγώ πάλι σκέφτομαι να αποχωρήσω τώρα γιατί βρωμάει η "φύση" του sadi.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
consigliere (09-12-10)
Ω,ναι (γαμω τον οφ τοπικ οίστρο μου αποψε)
consigliere (09-12-10)
Εγώ δεν αποχωρώ και δεν υποχωρώ.....
Κι αν δεν σχολιάσω δεν μπορώ......
Αχ θα το κάψω το φαγητό αλήτες.....
consigliere (09-12-10)
Eleni7 (09-12-10)
μιας και είστε οφ τόπικ όλοι, μαζί με την μπατσίνα-Κουζουλή, ας το εκμεταλλευτώ.
Ελένη γαμώ τα άβαταρ!!!! Doors για πάντα!!!!!
πρόεδρε μακάρι να πάρεις τη δουλειά και τα λεφτά του Μπόζο!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αχ Χρήστο τον αγαπώ!!! Από τόσο δα κοριτσάκι...Βρείτε μου έναν άντρα που να του μοιάζει έστω...
Στην εφηβεία μου δεν υπήρχε ο παραμικρός χώρος σε τσάντες, βιβλία, τετράδια που να μην έγραφα στίχους του...
Επαναφορά σε on topic..
Πρώην ερυθρόλευκοι ε;
Θα πετάξω τη βόμβα και θα φύγω...
Τον θυμάστε τον παικταρά τον Γιάγια Τουρέ;
![]()
Bookmarks