κριμα για την Κέρκυρα
Συμφωνία με Μπάντοβιτς
O Mπόζινταρ Μπάντοβιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της Κέρκυρας.
Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την Τρίτη την λήξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό και σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Η διοίκηση των "Φαιάκων" κατέληξε στον Μπάντοβιτς ως την πιο ενδεδειγμένη λύση για να αντιστραφεί τον αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα των τελευταίο καιρό, μετά τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα.
Από την Τρίτη ο Μπάντοβιτς βρίσκεται στο νησί και την Τετάρτη (1/12) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Το ντεμπούτο του στον πάγκο των "κυανέρυθρων" θα γίνει στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
κριμα για την Κέρκυρα
Mα να μην τον πάρουν 1 βδομάδα πριν να φορμάρει το βάζελο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (02-12-10)
καλη του επιτυχια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλη επιτυχία!
Χμ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (02-12-10)
περαστικα στην κερκυρα
Και πάλι... Χμ.
... there's no such thing as "too much"...
Αντε και με τον Σεγκουρα στον παγκο!!!!!
θα τους εντυπωσιασε φαινεται η εξαιρετικη αγωνιστικη τακτικη του και το στιβαρο του χερι που επεβαλλε απολυτη πειθαρχια στα αποδυτηρια!
Υ.Γ. Αλλος ενας αποφοιτος της προπονητικης σχολης Κοκκαλη....
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Δυστυχώς ξεκίνησε με εκτός εδρας νίκη και δε μπορέσατε να του τα χώσετε οπως θα θέλατε!
εδω ο ανθρωπος εφυγε και ακομα βρισκουν καποιοι κατι να του καταμαρτυρησουν...αλοι φευγουν με δοξασιες
και ξαναγυρνανε με ευχελαια...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μερικοί ξεχνάτε τι άκουγε ο "Δον Τσιμπουκλής" όταν έχανε η Βιγιαρεάλ...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sadi (09-12-10)
δεν καταλαβες χρηστο..με το που επιασε δουλεια ο ανθρωπος τον κραξανε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σύνηθες φαινόμενο να καταδικάζουμε κάποιον -και την ομάδα του μαζί- μόνο και μόνο επειδή δεν έπιασε στον Ολυμπιακό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ίδια περίπτωση Λατρείας ο Βαλβέρδε με τον κάθε Μπάζοβιτς?? Ο Βαλβέρδε έφυγε σαν ήρωας, χαιρετίστηκε η πρόσληψή του στην Βιγιαρρεάλ με συγκίνηση σαν δίκαιη αναγνώριση της αξίας του, η δε δουλειά του ξανά στην Πριμέρα αποτέλεσε την μεγάλη απόδειξη του Μεγέθους του..... Μέχρι και θρεντ για την Βιγιαρρεάλ άνοιξε εκείνο τον καιρό!!!!!
Τον Μπάζοβιτς τον έκανε κανείς θεό??
Η μνήμη των 10 δευτερολέπτων είναι προτιμότερη από την καθόλου νομίζω.
Ναι, φυσικά και υπάρχουν και δηκτικά σχόλια και αντιπαραθέσεις, αλλά όλα ίσωμα δεν είναι.
... there's no such thing as "too much"...
sirkostas (09-12-10)
Εχει σχέση το γεγονος της μνήμης με το αν εφυγε σαν ήρωας ή σαν απόκληρος; Για μένα καθόλου. Ιδια τα γεγονότα. Τωρα αν ειναι ίσωμα ολα. Για σένα όχι, για μενα ναι. Και παλι δε με νοιαζει. Αρκει τα σχολια να αναφερονταν πραγματικα στον Μπαντοβιτς και τον Βαλβερδε. Αλλα ελα που δεν...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
γιατι αυτη ειδικα την εποχη εχει ξεσπασει αυτη η κοντρα παλι;
Bookmarks