Σελίδα 177 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 77127137147157167173174175176177178179180181187197207 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.521 έως 3.540 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

μηδενισαμε και τα πρωταθληματα που πηρε ως παιχτης τωρα.....5 πρωταθληματα πηρε μωρε?σιγα το πραγμα...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Κανενας Λεμονης δεν πηρε πρωταθληματα. Ο Ολυμπιακος τα πηρε. Αν ο καθε Λεμονης επαιζε στον Πανπουτσιακό δεν θα είχε παρει κανενα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (08-10-10)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρχική Δημοσίευση από steliosb [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Άλλαξε... άθλημα???

Σωστή παρατήρηση.
    Την γκόμενα του που έχει κάνει τατουάζ την φάτσα του στο χέρι της την είδες?
    χαχα σωστος δεν την ειχα προσεξει τη γκομενα. εμενα μου φαινεται ηλιθιο αλλα περι ορεξεος κολοκυθοπιτα. τι σημαινει το τατου δηλαδη οτι θα τον εχει παντα μαζι της? ας επαιρνε μια φωτο του.

και το κουζουλο τον αγαπαει αλλα δεν κανει και ετσι

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμα με τον Λεβέρδε και τον Βαλβμονή ασχολιόσαστε;

πεστα ρε σακη εδω και δυο χρονια συγκριση λεμονη-βαλβερδε, τα ιδια και τα ιδια επιχειρηματα και δεν εχει βγει ακομα αποτελεσμα. ουτε εξεταστικη επιτροπη της βουλης...
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Λεμονής επαιζε εξω δεξια΄, οπότε καμία σχεση με τον Αναστόπουλο! Κι 170+ συμμετοχές σε 8 χρονια μόνο δευτερη λύση δεν τον κανουν. Βασικά ειναι πανω απο 22-23 συμμετοχες το χρονο, αρα ήταν βασικούρα! Αλλωστε τον θυμαμαι ολα τα χρονια να παιζει στον Ολυμπιακό, δεν περιμενα να διαβάσω αυτο το στατιστικό!

8 χρόνια/5 πρωταθλήματα ως παιχτης! Ελάχιστοι διέγραψαν αυτή τη διαδρομή στον Ολυμπιακό, ειδικά στην προ Κόκκαλη εποχή με το σερί πρωταθλημάτων!

Εσύ ομως συνεχίζεις να τον λοιδορείς ως παιχτη, νομίζοντας οτι ισχυροποιείς τα επιχειρήματά σου!
    Μαλλον δεν εχεις ιδιατερα καλη μνημη..

Απο αυτα τα 174 παιχνιδια σε πολλα απο τα οποια ητανε αλλαγη...Λεμονη βασικο εγω θυμαμαι σε μερικεςαπο τις χρονιες που ο Ολυμπιακος επαιρνε τους τιτλους εκεινης της περιοδου..Αλλα και βασικουρα οταν ητανε δεν σκοραρε..
    Ασε δε που η "βασικουρα" με τα 5 στα 8 πρωταθληματα κατεληξε στα 27 στο..Λεβαδειακο...
    Α ναι εχω και ενα προσφατο testimonial για τον κοουτς απο τον κουμπαρο..

............

Πώς αντιμετώπισε το γεγονός ο πρώην προπονητής σου κ. Τάκης Λεμονής, ο άνθρωπος που σε έπεισε να πας στην Κύπρο;

“Δεν μπορώ να πω ότι ασχολήθηκε και ιδιαίτερα. Λες και δεν έγινε τίποτε. Δεν κρύβω ότι τρομοκρατήθηκα με αυτό που συνέβη, όμως εκείνος μάλλον αδιαφόρησε. Τον απασχολούσε περισσότερο τι θα κάνει εκείνος και η ομάδα. Δεν είδα να τον απασχολεί ιδιαίτερα το ότι πέρυσι το καλοκαίρι με έπαιρνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο για να πάω στην Ομόνοια και ότι εγώ πείστηκα και τον εμπιστεύθηκα ενώ είχα προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες”.

Θεωρείς δηλαδή ότι δεν σε στήριξε και γιατί;

“Κοίταξε τον εαυτό του και την τσέπη του. Αν ρωτήσει κανείς και άλλους Ελληνες που τον ακολούθησαν στην Κύπρο- δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, όμως ξέρω καλά τις περιπτώσεις τους- θα διαπιστώσει ότι και εκείνοι έχουν παράπονα. Και όχι τίποτε άλλο, όταν ρώτησα τον πρόεδρο της Ομόνοιας γιατί θέλουν να φύγω, μου απάντησε ότι ήταν εισήγηση του προπονητή. Λες κι εγώ χτύπησα πέρυσι στο σπίτι μου κι όχι στο γήπεδο παίζοντας με τη φανέλα της ομάδας. Δεν με στήριξε όπως θα έπρεπε και μένω σε αυτό. Δεν πειράζει, γερός να είμαι και θα δείξω ποιος είναι ο πραγματικός Πατσατζόγλου”.
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    με ταπωσες τωρα φυσικα και θα το αφησω ασχολιαστο αλλωστε εχω και ζωη

μονος σου μπαινεις στη διαδικασια "ανταγωνισμου"!

Thanks
    4.414
    Ignore User

Κανενας Λεμονης δεν πηρε πρωταθληματα. Ο Ολυμπιακος τα πηρε. Αν ο καθε Λεμονης επαιζε στον Πανπουτσιακό δεν θα είχε παρει κανενα.
    και ο ολυμπιακος απο τι αποτελειται?απο αχυρα?εφοσον ηταν μελος της ομαδας εχει και μεριδιο στην επιτυχια.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    4.414
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον δεν εχεις ιδιατερα καλη μνημη..

Απο αυτα τα 174 παιχνιδια σε πολλα απο τα οποια ητανε αλλαγη...Λεμονη βασικο εγω θυμαμαι σε μερικεςαπο τις χρονιες που ο Ολυμπιακος επαιρνε τους τιτλους εκεινης της περιοδου..Αλλα και βασικουρα οταν ητανε δεν σκοραρε..
    Ασε δε που η "βασικουρα" με τα 5 στα 8 πρωταθληματα κατεληξε στα 27 στο..Λεβαδειακο...
    Α ναι εχω και ενα προσφατο testimonial για τον κοουτς απο τον κουμπαρο..

............

Πώς αντιμετώπισε το γεγονός ο πρώην προπονητής σου κ. Τάκης Λεμονής, ο άνθρωπος που σε έπεισε να πας στην Κύπρο;

“Δεν μπορώ να πω ότι ασχολήθηκε και ιδιαίτερα. Λες και δεν έγινε τίποτε. Δεν κρύβω ότι τρομοκρατήθηκα με αυτό που συνέβη, όμως εκείνος μάλλον αδιαφόρησε. Τον απασχολούσε περισσότερο τι θα κάνει εκείνος και η ομάδα. Δεν είδα να τον απασχολεί ιδιαίτερα το ότι πέρυσι το καλοκαίρι με έπαιρνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο για να πάω στην Ομόνοια και ότι εγώ πείστηκα και τον εμπιστεύθηκα ενώ είχα προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες”.

Θεωρείς δηλαδή ότι δεν σε στήριξε και γιατί;

“Κοίταξε τον εαυτό του και την τσέπη του. Αν ρωτήσει κανείς και άλλους Ελληνες που τον ακολούθησαν στην Κύπρο- δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, όμως ξέρω καλά τις περιπτώσεις τους- θα διαπιστώσει ότι και εκείνοι έχουν παράπονα. Και όχι τίποτε άλλο, όταν ρώτησα τον πρόεδρο της Ομόνοιας γιατί θέλουν να φύγω, μου απάντησε ότι ήταν εισήγηση του προπονητή. Λες κι εγώ χτύπησα πέρυσι στο σπίτι μου κι όχι στο γήπεδο παίζοντας με τη φανέλα της ομάδας. Δεν με στήριξε όπως θα έπρεπε και μένω σε αυτό. Δεν πειράζει, γερός να είμαι και θα δείξω ποιος είναι ο πραγματικός Πατσατζόγλου”.
    τετοιου ειδους βαθυστοχαστες συνεντευξεις απο διωγμενους ποδοσφαιριστες μπορω να σου βρω ακομα και για τον μουρινιο.αυτες δεν τον κανουν κακο προπονητη ομως.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και ο ολυμπιακος απο τι αποτελειται?απο αχυρα?εφοσον ηταν μελος της ομαδας εχει και μεριδιο στην επιτυχια.
    Mε ολο το σεβασμο Σταθη,αλλα οπως το πες.εχει ενα μεριδιο,ενα λιθαρακι.δεν την καρπωνεται εξολοκληρου κιολας.ο Ολυμπιακος ειναι ο κοσμος του,οι ιστορια του,οι παικτες του(αγωνιστικα),οι προπονητες του και οι διοικουντες του.δεν ειναι κατ επιλογην ενας παικτης,η ενας προπονητης η ενας προεδρος.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Λυπαμαι αλλα εγω ειμαι Ολυμπιακος οχι Λεμονης, οχι Βαλβερδες.
    Αν θες να μιλησουμε για παικτες να μιλησουμε τοτε που παιρνανε "οδοιπορικα" πεντε δραχμες, οχι τα χιλιαρικα και τα εκατομμύρια που ΠΡΟΛΑΒΕ και ο Κύριος Λεμονής και μας κανει τον "Ολυμπιακάρα". Με τοσο χρήμα να δεις εγω ποσο Ολυμπιακάρας γίνομαι.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα,5 πρωταθληματα σε 8 χρονια,σε προ Κοκκαλη εποχη,ειχε και ο Πετρος Μπαρμπα-Μιχος.δεν εχει να λεει αυτο θαρρω,ετσι?αν ειναι να τον κανουμε κι αυτον προπονητη μας..
    Ρε συ Χάρη, απο κι ως που κρίνεις εσυ τον Μίχο και τον Λεμονή, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΜΠΑΛΛΑ?

Οταν αυτοί σταμάτησαν τη καριέρα τους, εσυ πρέπει να ησουν χοντρικα 5-7 χρονών!

Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις, μάθε οτι ο Λεμονης τη 10ετία '80 ηταν ο δευτερος καλυτερος δεξιος εξτρέμ του πρωταθληματος. Σε τεράσια απόσταστη βέβαια απο τον κορυφαίο Σαραβάκο.

Κι ο "μπαρμπα" Μιχος ήταν ο πιο πληρης σεντερ μπακ εκείνης της 10ετίας. Υστερουσε απο τον Μανωλά στον αέρα, αλλά με τη μπάλλα κάτω του έριχνε στ' αυτιά. Χωρίς να ειναι κακός στον αέρα. Πολύ εγκεφαλικός και σταθερός παιχτης. Κι αυτός πρωτοκλασσάτος στην ομάδα του Νταιφά και με καλές παρουσίες και στην Εθνική, επισης.

Thanks
    4.414
    Ignore User

Λυπαμαι αλλα εγω ειμαι Ολυμπιακος οχι Λεμονης, οχι Βαλβερδες.
    Αν θες να μιλησουμε για παικτες να μιλησουμε τοτε που παιρνανε "οδοιπορικα" πεντε δραχμες, οχι τα χιλιαρικα και τα εκατομμύρια που ΠΡΟΛΑΒΕ και ο Κύριος Λεμονής και μας κανει τον "Ολυμπιακάρα". Με τοσο χρήμα να δεις εγω ποσο Ολυμπιακάρας γίνομαι.
    τι σχεση εχουν τα λεφτα τωρα που λες?το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο απο το 1980.απο αυτο ζουνε οι ανθρωποι.να μην πληρωνονται?ενταξει ακριβοπληρωνονται δεν λεω,αλλα κακο ειναι αυτο?
    και ο λεμονης εχει παρει το 1/10 απο καποιους αλλους που το παιζουν "ολυμπιακαρες" και γκαμπρο ενω ξεκαθαρα δεν ειναι.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Σαργκάνης, Μιχος, Βαμβακούλας, Νοβοσέλατς, Κουσουλάκης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Λεμονής, Μητρόπουλος, Αναστόπουλος ηταν οι παιχτες που αποτέλεσαν τον κορμό της ομαδάρας του Νταιφά.

Τα υπόλοιπα ειναι να'χαμε να λέγαμε.

Και βέβαια, ολοι αυτοι πήραν και καλά λεφτά, οπως λεει ο αδμιν παραπάνω.

Αλλα καμια σχέση με οσα κερδίζει τωρα ο "γκαλάκτικο" Ριέρα που ακόμα περιμένουμε να δούμε τα χαίρια του, ετσι?

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

σιγα βρε Κωστα που δεν μπορω κα κρινω κιολας...να ναι καλα η τεχνολογια,που και βιντεο υπαρχει,και δυνατοτητα να δεις ματς,και να μελετησεις για την εποχη..ε και σαν ονομα και μεγεθος προσφορας,ακομα και ο Μπαρμπα Μιχουλας,μεγαλυτερο του Λεμονη ηταν στον Ολυμπιακο.Οπως και να το κανουμε δηλαδη.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Εχεις βίντεο τη καριέρα του Λεμονή και του Μπαρμπα-Μιχουλα?

Με ολόκληρα παιχνίδια?

Που τα βρήκες?

Γιατι εκείνη την εποχή ΔΕΝ μεταδίδονταν τηλεοπτικά ολα τα παιχνίδια των ομάδων! Αλλά εστω και τα χαιλαιτς της Αθλητικής Κυριακής χρειάζεσαι πρόσβαση στο αρχειακό υλικό της ΕΡΤ για να τα δεις.

Εσυ ποσα τετοια χαιλαις εχεις δει κι ειρωνεύεσαι εκεινους τους παιχτες?

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

τι σχεση εχουν τα λεφτα τωρα που λες?το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο απο το 1980.απο αυτο ζουνε οι ανθρωποι.να μην πληρωνονται?ενταξει ακριβοπληρωνονται δεν λεω,αλλα κακο ειναι αυτο?
    και ο λεμονης εχει παρει το 1/10 απο καποιους αλλους που το παιζουν "ολυμπιακαρες" και γκαμπρο ενω ξεκαθαρα δεν ειναι.
    Αν ειναι κακο; Ναι ειναι. Γιατι αλλοι δουλεύουνε σα σκλαβοι και πεινανε. Και το 1/10 του λεμονή είναι μύρια μπροστα στο ΤΙΠΟΤΑ το δικο μου που ειμαι πιο Ολυμπιακαρας απο τον Τακηψυχαρα. Οπότε τον εχω χεσμενο και μαλιστα χοντρα. Οπως και οποιονδήποτε. Ολυμπιακος ειμαι οπως ειπα.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Σαργκάνης, Μιχος, Βαμβακούλας, Νοβοσέλατς, Κουσουλάκης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Λεμονής, Μητρόπουλος, Αναστόπουλος ηταν οι παιχτες που αποτέλεσαν τον κορμό της ομαδάρας του Νταιφά.

Τα υπόλοιπα ειναι να'χαμε να λέγαμε.

Και βέβαια, ολοι αυτοι πήραν και καλά λεφτά, οπως λεει ο αδμιν παραπάνω.

Αλλα καμια σχέση με οσα κερδίζει τωρα ο "γκαλάκτικο" Ριέρα που ακόμα περιμένουμε να δούμε τα χαίρια του, ετσι?
    Καλα ο Ριγιέρας κοστιζει οσο ΟΛΗ η ομαδαρα του Νταϊφα συν κατι ψιλα. Αμα παρει μονος του τεσσερις-πεντε κουπες ενταξει θα πω οτι καλως τα αξιζει. Χοχοχο. Μονος του ομως.

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Εχεις βίντεο τη καριέρα του Λεμονή και του Μπαρμπα-Μιχουλα?

Με ολόκληρα παιχνίδια?

Που τα βρήκες?

Γιατι εκείνη την εποχή ΔΕΝ μεταδίδονταν τηλεοπτικά ολα τα παιχνίδια των ομάδων! Αλλά εστω και τα χαιλαιτς της Αθλητικής Κυριακής χρειάζεσαι πρόσβαση στο αρχειακό υλικό της ΕΡΤ για να τα δεις.

Εσυ ποσα τετοια χαιλαις εχεις δει κι ειρωνεύεσαι εκεινους τους παιχτες?
    ναι τα εχω δει.και απο ντιβιντι και μεσω μεταδοσεων στιγμιοτυπων η και ολοκληρων αγωνων απο το σπορτ τιβι.και φυσικα απο οσα εχω ψαξει και εχω διαβασει,εχω μελετησει αλλα και εχω ακουσει,οχι απο εναν δυο ανθρωπους η μεμονωμενα.καλως,χρυσος και αγιος ο κυρ Τακης,αλλα υπηρξαν και παρα πολυ(και πολλοι) αξιολογοτεροι,με πολυ πιο αντιξοες συνθηκες.πως να το κανουμε.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Και κατι ακομα. Εγω θυμαμαι τον Λεμονή να πανηγυριζει μετα το μεγαλο ματς με τον Αγιαξ. Θυμαμαι τον Αναστο να βουλώνει οτι τρυπα, οποιουδήποτε χρώματος και εθνικότητας του έπεφτε στην πλώρη. Να μη μασαει οπως τα σημερινα "αστερια" μας ανεξαρτητα απο το ονομα του αντιπαλου. Τον Ξανθόπουλο ανετούμπα και κυριλουμπα να ξεφτιλιζει καθε "μεγαλο" επιθετικο που νομιζε οτι επειδη εδειχνε οτι "βαριοτανε" θα τον περναγε ευκολα. Τον Άλστρομ να δειχνει τι ακριβως ειναι πασα-γκολ. Τον Κουσουλάκη να καταπίνει χιλιόμετρα και να μοιραζει κλωτσιδι οπου δεν εκοβε μπαλα.

Αλλα αυτα τα θυμάμαι επειδη παιζανε στον Ολυμπιακό. Οχι επειδη ΑΥΤΟΙ ήτανε ο Ολυμπιακος. Και οτι διαλο και να πειτε με αυτα που λετε αναγαγετε τους παικτες σε "Ολυμπιακο". Και αυτο δεν προκειται να το ασπαστω.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (11-10-10)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

ναι τα εχω δει.και απο ντιβιντι και μεσω μεταδοσεων στιγμιοτυπων η και ολοκληρων αγωνων απο το σπορτ τιβι.και φυσικα απο οσα εχω ψαξει και εχω διαβασει,εχω μελετησει αλλα και εχω ακουσει,οχι απο εναν δυο ανθρωπους η μεμονωμενα.καλως,χρυσος και αγιος ο κυρ Τακης,αλλα υπηρξαν και παρα πολυ(και πολλοι) αξιολογοτεροι,με πολυ πιο αντιξοες συνθηκες.πως να το κανουμε.
    Τοτε βλεπουμε διαφορετικα ντιβιντι γιατι περισσότερα απο τα μισα παιγνιδια του Ολυμπιακου αυτης της περιόδου δεν υπάρχουν επειδή εχουν σβηστει οι μπομπινες για να ξαναχρησιμοποιηθούν, και εχουν απομείνει μονο τα ντερμπι και τα αρχεία της Αθλητικής Κυριακής (εκ του αρχειου της ΕΡΤ αυτα). Αν πραγματικα εχεις δει τους αγώνες αυτους ενδιαφέρομαι να αποκτησω τα dvd και τις ταινιες, γιατι στο αρχείο της ΕΡΤ που πήγαμε μέσω δημοσιογράφου μας είπανε οτι δεν υπάρχουν πια.
    Ο Λεμονής ήταν απο τους κορυφαίους της εποχής του , ασχετα αν "σταματησε" νωρις οπως επισημανε ο Ηλιας αφου στα 27 του για πολλους και διαφορους λογους που δεν εχουν να κανουν μονο με την αξια του και οι παλιοτεροι τους θυμουνται, επελεξε τον ... Λεβαδειακο.
    Αυτο και παλι δεν κανει τον Λεμονή ινδαλμα μου. Δεν εχω ινδάλματα ουτε προσκυνάω κανέναν.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Οκέι!

Σελίδα 177 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 77127137147157167173174175176177178179180181187197207 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές