consigliere (11-10-10), nbqgr (07-10-10), sirkostas (07-10-10)
Ανθρωπος χαμηλων τονων ειναι ο Λεμονης που δεν του αρεσει να εχει ανοιχτα μετοπα, τωρα αν αυτο το θεωρουν καποιοι και ο πεσετερο ειδικα γληψημο τι να πει κανεις.
Ο Τακης ηταν πολυ καλος παιχτης εγω τον θυμαμαι με τη φανελα του θρυλου και προσωπικα μου αρεσε, Στον Ολυμπιακο ηρθε οταν το ποδοσφαιρο ηταν ακομα ερασιτεχνικο και αν δεν κανω λαθος ηρθε γιατι ηταν και ο ιδιος οπαδος του ολυμπιακου αν και τον ηθελε η ΑΕΚ η ο ΠΑΟ.
Η αληθεια ειναι πως ο Λεμονης πιο πολυ καλο εκανε στον Ολυμπιακο απο οτι κακο, εδειξε πως με σωστες κονησεις η ομαδα μπορει να σταθει σε εδρες εκτος στο ΤΛ και προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ το ματς στη Μαδριτη που ναι μεν ειχαμε και τυχη αλλα δεν κρυφτηκε η ομαδα, κατι που συνηθηζε αλλες εποχες.
consigliere (11-10-10), nbqgr (07-10-10), sirkostas (07-10-10)
Κωτσιε,στο ζυγι ισως ειναι λιγο παραπανω το +,δηλαδη ελαχιστα πλεονασματικη η θητεια του,αλλα εχει και πολλα -,που θα μπορουσε να ειχε αποφυγει.
Εχεις κατσει ποτέ να παρακολουθήσεις αγγλικό ποδόσφαιρο?
Οταν ο Βενγκέρ πχ πανηγυρίζει γκολ της Αρσεναλ εστω και στο πρωτο λεπτο, τότε μαλλον πουλάει...αρσεναλίκι, ε?
Ο Μουρινιο τις προάλλες πανηγύριζε γκολ επί του Αγιαξ που αξίζει ολόκληρος σχεδόν οσο ο Κακά! Μάλλον κι αυτός οπαδιλίκι πούλαγε, έτσι?
αυτα ειναι ξεσπασματα σε ματς συνηθως οχι που κρινουν τιτλο.δες τον Μουρινιο πχ στον τελικο με την Μπαγερν,αν πανηγυριζε σαν τρελος.μια γροθια εκανε και ως εκει.και σου ειπα το "ολυμπιακιλικι",δεν το δειχνει τοσο ο πανηγυρισμος(που ναι ξεσπασμα στιγμης οπως ειπα),αλλα διαφορες δηλωσεις κατα καιρους και ενα κλιμα που καλλιεργηθηκε και απο τον φιλο ολυμπιακο τυπο,τοτε.
διαφωνω σε πολλα με το αρθρο.ο πεσετερο πιστευω οτι πολλες φορες φασκει και αντιφασκει και πως πολλες φορες χρεωνει στο λεμονηπραγματα για τα οποια δεν φταει.
ειναι προφανες οτι δεν του αρεσει σαν προπονητης.λεει καποια γεγονοτα αλλα καποιος που γουσταρει το λεμονη (πχ ο κωστας sirkostas) θα μπορουσε να γραψει με τα ιδια γεγονοτα τελειως διαφορετικη ιστορια και να υμνει το λεμονη.
τεσπα γνωμες ειναι αυτες, εγω δεν θελω το λεμονη προπονητη ουτε λεω οτι ειναι προπονηταρας, αλλα διαφωνω και σε πολλα που λεει το αρθρο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
kwtsios (07-10-10)
Eυτυχώς φέτος έχουμε προπονητή με + μόνο, οποτε ας παει στα κομμάτια κι ο Λεμονής κι η ολυμπιακοφροσύνη που μας πούλησε!
Αλλωστε μονο ο Βαλβέρδε κι ο Ντιογκο δε δήλωσαν ποτέ ολυμπιακοί για να μας κολακέψουν!
nbqgr (07-10-10)
το να θελησει να σε κολακεψει το κανει καποιος που εχει ιδιον οφελος.οχι καποιος που εχει το μυαλο του σε αλλη ομαδα,που ειναι να αναλαβει,οπως λεγαν καποιοι για τον συγκεκριμενο τοτε!
και ο Βαλβερδε εχει -,αλλα για μενα ειναι πιο λιγα απο του τακη.αλλα για να κανουμε ασφαλη συγκριση,θα πρεπει να του δωσουμε κι αυτου 5 σεζον διαφορετικες,και 3,5 χρονια συνολικα ημερολογιακα,ετσι??
Φτάσαμε και στο σημείο να διαβάζουμε για τη 12η Λάτσιο και για τη Βέρντερ που τη καθάρισε κι ο Τεν Κάτε!
Κι εγώ ρωτάω, το Χάρκοβο τι θέση θα καταλάμβανε στο Καμπιονάτο?
Η Πασταφλώρα κοντρα στη Βέρντερ τι ψάρια θα επιανε, εστω κι αν ειχε τον Τεν Κάτε στον πάγκο της?
Κι αφού ειναι τοσο απλο πραγμα το να κερδίζεις εκτος στην Ευρώπη, κι αφού τα καταφέρνει κι ο τίποτας Λεμονής, γιατι δεν τα κατάφερε εξίσου καλά ειτε με τον Ολυμπιακό ειτε με τη Βιγιαρεάλ ο ευρωκόουτς των 1,4 μυριων ετησίως?
consigliere (11-10-10)
Δεν θεωρώ τον Λεμονή προπονητή επιπέδου Ολυμπιακού αλλά ο Πεσετέρο είναι γνωστό οτι κράζει και γράφει μαλακίες(πάντα) για όποιους δεν γουστάρει και την λέει(νομίζει) σε όλους όσους διαφωνούν.
sirkostas (07-10-10)
δεν πειραζει για αυτα.ο ευρωκοουτς εφτασε και εναν τελικο ουεφα και τον επαιξε στα ισα με την Εσπανιολ,που ειχε το υποπολλαπλασιο μπατζετ της Σεβιγια.πραγμα που ο οποιοσδηποτε Ελλην μπακαλογατος προπονητης δεν θα το δει ποτε,ουτε στα ονειρα του.
Haris1984 (07-10-10)
consigliere (11-10-10), kwtsios (07-10-10), nbqgr (07-10-10)
consigliere (11-10-10), sirkostas (07-10-10)
καμια ανακριβεια για κανεναν Λεμονη.αναφερθηκα σε οσα βλεπουμε ολοι μας με τα ματια μας,και οχι σε αλλα,"κιτρινιστικα',που ακουγονται,αλλα δεν αποδεικνυονται,και ειναι πολυ χειροτερα.
Για το Βαλβερδε,για να εχει πιθανοτητες να πετυχει οσα αυτοι,θα πρεπει να μεινει μινιμουμ 4 σεζον(οσο κι αυτοι ολοι οι προαναφερθεντες,ιστορικοι προπονητες του Ολυμπιακου).
Δε νομίζω φίλε μου οτι μπορεί να γίνει αυτό. Απο τη Βιγιαρεάλ στον Ολυμπιακό κι απο τη Σεβίλλη στην ΑΕΚ ειναι ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ μεγάλο σε μια προπονητική καριέρα! Κι ο Βαλβέρδε κι ο Χιμενεθ αποφάσισαν να δουλεψουν στην Ελλάδα, επειδή δεν ειχαν ουτε μια αξιόλογη πρόταση απο Ισπανία. Κι οχι για να ξαναφτιάξουν τ' ονομά τους!
Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ πχ απολύσει τον Δερμιτζάκη κι αυτός πάει στη Κύπρο και πάρει νταμπλ με τον ΑΠΟΕΛ, θα ανεβει το πρεστίζ του στην Ελλάδα? Δε νομίζω!
consigliere (11-10-10)
και ενα παιχτη που η σεντ ετιεν ειχε για πεταματο, εμεις τον ειχαμε βασικο σεντερ φορ και καλυτερο μας παιχτη προχθες. τον γκομις που εκεινο το καλοκαιρι πηγε στη λυον και τουλαχιστον 2-3 παιχταραδες που σε εμας θα επαιζαν βασικοι ασυζητητη.
επισης μια διοικηση που ελεγε δεν κανουμε μεταγραφες γιατι θα πεσουμε πανω στη μιλαν, σαν να λεει στα τρυφερα μας η ευρωπη, οποτε το πηραν το μηνυμα και οι παιχτες.
βεβαια ολα αυτα δεν αναιρουν την αποτυχια της ομαδας και του βαλβερδε που ηταν προπονητης αλλα ειναι ελλαφρυντικα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ενταξει,αυτο σχετικο ειναι Κωστα..και προπερυσι,μετα το νταμπλ εδω,κανεις δεν περιμενε να υπογραψει στη Βιγιαρεαλ,που ναι σταθερα στις πρωτες 5 της Ισπανιας εδω και χρονια,ομως εγινε.Ποτε δεν ξερεις.Και φυσικα,δεν ειναι ιδια μεγεθη Ολυμπιακος και ΑΕΚ.εκτος αν εννοεις εν γενει το ελληνικο πρωταθλημα,αλλα και παλι αλλο εμεις,αλλο η κλαψα.
Bookmarks