consigliere (05-10-10), sirkostas (05-10-10)
πανηγυρια λοιπον για την απολυση του τακη.αναμενομενο ηταν απο ολους τους ξενολατρες...
το γεγονος οτι εκει στην ομονοια τους πηρε τιτλο υστερα απο 7 χρονια δεν απασχολει κανεναν.
θα μου πειτε τωρα οτι ειχε μπατζετ.και αλλες ομαδες εχουν μεγαλο μπατζετ(βλεπε ρεαλ) και παιρνουν τα αρχιδια τους.
αρα δεν παιζει ρολο το μπατζετ.παμε παρακατω.
οπως πολυ σωστα λεει καιο φιλος μου ο κωστας πρεπει να εξεταζουμε τι εκαναν οι πρωην ερυθρολευκοι σε μας.
ε λοιπον δυστυχως αγαπητοι φιλοι αλλα εκει ο τακης κατι ερνεστους τους εχει κανει γιο-γιο.
ας πετυχει ο δον καμμια νικη στην ευρωπη εκτος εδρας απεναντι στα λιμα (γιατι για επιπεδο τσ.λ. ας το αφησουμε καλυτερα)
και ξαναμιλαμε.
τακη εγω σε ευχαριστω γιατι οταν πηγα στην ρωμη εζησα τον θριαμβο απο κοντα.και το χειροκροτημα που σου δωσαμε
οταν τελειωσε το παιχνιδι στο ολυμπικο ηταν η ελαχιστη αναγνωριση που θα μπορουσες να εχεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (05-10-10), sirkostas (05-10-10)
Γιατι, ποιος μιλησε μονο για την δεκαετια του 80; Αυτο που εγραψε πιο πανω ειναι οτι το Γερμανικο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια εχει παρει κατηφορο, τωρα εσυ γιατι κολλησες στην δεκαετια του 80 δεν ξερω...
Οσο για τους παιχτες που αναφερεις η απαντηση απλα ειναι ΟΧΙ...Ο Αναστο πηγε στην Αβελινο μια μικρομεσαια ομαδα της Ιταλιας και εκανε μια τρυπα στο φραπε! Ο Μητροπουλος οχι Μπουτντεσλιγκα ουτε Μπουντεσλιγκα ΙΙ δεν θα επαιζε...Και οι υπολοιποι που αναφερεις στην ιδια κατηγορια με Αναστο ιθα ητανε..Ο Χατζηπαναγης ισως ξεχωριζε λιγο παραπανω αλλα κι αυτο παιζεται..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Διαφωνω για το Ισπανικο Δημητρη...Δεν ειναι πρωταθλημα μονο για δυο ομαδες ασχετα αν δυο ξεχωριζουνε...Εχει αλλες πολυ καλες ομαδες οπως η Βαλενθια, η Αθλετικο, η Βιγιαρεαλ κλπ..Η Ρεαλ και η Μπαρτσα ξεχωριζουνε λογω της κοντρας. Στο Γερμανικο δεν υπαρχουνε καν δυο ομαδαδες αλλα μια: Η Μπαγερν..Ουτε κοντρες ουτε τιποτε...Η Μπαγερν πιο πανω απο ολες και ολοι οι αλλοι να κυνηγανε τους Βαυαρους...
Απο θεαματικοτητα συμφωνω οτι εχει και πολλες ανατροπες..Αλλα απο επιπεδο σε σχεση με αλλους το ειπες ηδη: τεταρτοι..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
dimace (05-10-10)
Ο σερ Τακης απολυθηκε γιατι η ομαδα αο τα μεσα της χρονιας πηρε κατηφορο μεγαλο και σερνοτανε...Την ειχε σκισει απο την κακη φυσικη κατασταση...Αν λεμε για τον Νικονομπλια και την φετεινη προετοιμασια του βαζελα τι να πουμε για Σερ Τακη που περα απο τους συνεχεις τραυματισμους η ομαδα απο Γεναρη και μετα δεν βλεποτανε...
Εφυγε γιατι επρεπε να φυγει...Ο προπονητης δεν κρινεται απο μεμονωμενα απο τελεσματα (καλα η ασχημα). Κρινεται απο την συνολικη εικονα που παρουσιαζει στο γηπεδο...Και με τον λεμονη περα απο ενα αρχικα καλο ξηεκινησμα στην Ευρωπη η ομαδα πηρε κατηφορο...Και υποψην οτι ητανε προιπονητη που εκανε τις περισσοτερες και ακριβοτερες μεταγραφες..
to γεγονος οτι ειχε διωξει και καμμια δεκαρια παλτα δεν απασχολει κανεναν.
και ποσους θα επρεπε να ειχαμε παρει αν διωχναμε 10 παικτες; 5;3;ποσους;
οσους διωχνεις ,τοσους παιρνεις.εκτος και αν εχεις υπεραρκετους.
φετος ο δον εκανε πολλες περισσοτερες μεταγραφες.και ακριβοτερες.
εντουτοις σε αυτον θα δωσουμε πιστωση χρονου.
σε παροιμοια περιπτωση στην δευτερη αγωνιστικη με το 1-1 στο χαριλου(ισοφαριση στο 93)
θεωρηθηκε αποτυχια.τι να πουμε τοτε για τον ηρακλη....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για κατσε ρε Σταθη μπορει να μην γουσταρεις τον Βαλβερδε και ειναι δεκτο δεν γιενται να τους συμπαθουμε ολους, αλλα μην γραφουμε και ανακριβειες.
Ποιους περισσοτερους παιχτες πηρε απο το Λεμονη φετος ο Βαλβερδε??
Μπορεις να μου τους ονομασεις??
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ο Αναστόπουλος απέτυχε στην Αβελλινο κι αυτό τον κάνει κακό παιχτη για τη Μπουντεσλίγκα στην οποία παρέμεινε επί σειρά ετών ο μύθος του παγκοσμιου φουτμπολ Μπουμ-Κου-Τσα?
Τι λε ρε παιδί μου!
Επειδή εγώ θυμάμαι οτι μια τρούπα στο νερό εκανε κι ο περσινός προπονητής μας στην επισης μικρομεσαία Ουντινέζε αλλά κι οι Σώκρατες/Ζαβάροφ μεταξύ άλλων εκείνα τα χρόνια! Μάλλον κι αυτοί οι 3 ήταν παιχτάκια της πλακας!
Κι οσο κι αν το παλεύεις, το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει μια σταθερότατη παρουσία τη 30ετία 1980-2010! Τοσο με την Εθνική οσο και με τους συλλογους! Προσαρμόστηκαν κι αυτοί στα δεδομένα της εποχής με τους κοινοτικούς και τους νατουραλιζέ, αλλα τα βασικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου τους παραμένουν αναλοίωτα!
Οπως τα λες Στάθη! Του την είπαν για την ισοπαλία στο Χαριλάου, ενώ φετος για τη πίπα απο τον Ηρακλάκο που κοστίζει ολοκληρος οσο το ενα παπούτσι του Ριέρα...ούτε κιχ!
Εκεί έφταιγε ο...Νικοπολίδης!
Μη θιχτεί ο Μάγος, πάνω απ' ολα!
consigliere (05-10-10)
iek (05-10-10)
ενταξει τωρα ο,τι να'ναι...Μια τρυπα στο νερο εκανε ο Ζικο στην Ουντινεζε! Μαλιστα μαλιστα..
Τωρα για τον Μπου Κουν Τσα δεν εχω να σχολιασω πολλα: Καθε φορα μου ξεθαβεις μια μεμονωμενη περιπτωση για να αποδειξει κατι ως κανονα που δεν ισχυει....
Και τον αναστοπουλο τον βαζεις διπλα στο Ζικο; Για να δειξεις τι; Οτι και οι δυο ητανε παιχταραδες που αποτυχανε στην Ιταλια; Καμια σχεση δυστυχως!!!
Οσο για το Γερμανικο πρωταθλημα οσο και να χτυπιεσαι τα τελευταια χρονια δεν ειναι αυτο που ητανε..Μολις φετος με την Μπαγερν επανηλθανε αλλα να δουμε αν θα εχει και συνεχεια αυτο..
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Και που λες ο Ντιογο μεγαλο παλτο...εεε να γυρισω στο θεμα μας!
Ο,τι να'ναι..Ο σερ Τακης πηρε την ομαδα τον Δεκεμβριο εβγαλε ενα γυρο χαλαρος αφου το πρωταθλημα ειχε ηδη κριθει απο νωρις. Μετα πηρε τα @@ του στο κυπελλο απο τον θεριο τον Πας Γιαννενα (στην μονη διοργανωση που επρεπε να κανει κατι), εχασε και απο τον ζελα στο Καραισκακη (στη μοναδικη ηττα που εχουμε στο νεο Καραισκακη απο το ζελα). Μετα το ερχομενο καλοκαιρι αποφασισε να κανει λεει ριζικη ανανεωση αφου εξασφαλισε ενα σωρο φραγκα απο τον προεδρα. Μετα δεν μπορουσε να βρει παιχτες και αναγκαστηκανε αρον-αρον να φερουνε τον Ιβιτς να τους βρει κανενα παιχτη γιατι ο σερ Τακης ετοιμαζε Ρομενταλ και Πετριτς και κοιτουσε και καποιους αλλους που κοστιζανε οσο το μισο Καραισκακη..
Τελικα του βρηκανε παιχτες, του φτιαξανε ομαδα οπως την ηθελε εκανε καποιες καλες εμφανισεις στην Ευρωπη με ομαδεα ομως που μερα με τη μερα διαλυονταν απο τις θλασεις και την χαλαρωση, και τελικα στο τελος μας εκανε πλακα και η πεσμενη Καλαμαρια..
Κι ολα αυτα θα τα συγκρινουμε με το πρωτο διμηνο του Βαλβερδε...
Μαλιστα..Να χαρω εγω συγκρισεις
Βασικά ο Ερνέστο έχει εφιαλτικές αναμνήσεις απο τον Τιμούρ, αλλά ας μη το επεκτείνω.
Εδώ μιλάμε για Λεμονή και για το πως κατουρήθηκαν απο τη χαρά τους ορισμενοι που απολυθηκε απο την Ομόνοια (αφού πρωτα την έκανε πρωταθλητρια) ενω οταν ο Τρόνταρος ετρωγε σουτ ακομα κι απο την Αλ Μουσταλευριά...σιγή ασυρμάτου!
Kαλα περιττο να σου πω σκασιλα μου και για τον Τιμουρ και για τον Λεμονη και τον Τρονταρο.
Οση σιγη ασυρματου ισχυει απο τη μια μερια στις επιτυχιες των προαναφερθεντων αλλη τοση τηρειται στις αποτυχιες τους απο την αλλη μερια.
Ετσι ειναι αυτα .....
Αλλο σου λεωομως εγω , πως δεν μπορουμε να λεμε (ολοι μας και δεν εννοω εσενα προσωπικα, με σενα κανω την κουβεντα τωρα) πως μας φταιει ο ταδε προπονητης ή ο δεινα παιχτης αναλογα με τα γουστα μας και την προτιμηση μας.
Ολοι εχουμε συμπαθειες και αντιπαθειες αλλα καλο θα ηταν να ειμαστε αντικειμενικοι.
............... και σταματα να γελας πισω απο την οθονη σου αθλιεεεεε![]()
Ο Σόλιντ ήταν ο χειρότερος προπονητης εβερ στην ιστορία του Ολυμπιακού κι οπότε μαθαίνω οτι απολυθηκε θα το πανηγυρίζω.
Εσυ που ακριβώς ζημιώθηκες απο τον Λεμονή και κατουρήθηκες απο τη χαρά σου που απολύθηκε χθες?
Οπως ειχες ξανακατουρηθεί οταν το καλοκαίρι ειχε αποκλειστεί απο τη Σάλτσμπουργκ, αν θυμάμαι καλά?
Εννοειται πως δεν θα ειχα προβλημα και να ηταν για μενα!
Και φυσικα δεν βγαζω την ουρα μου απ εξω σε αυτο που ειπα!
Και εγω σιγη ασυρματου αμα πετυχει κατι ο Τιμουρ αλλα αμα την .... φαει ειναι η καλυτερη μου ....
Εξαλλου εγω εχω ..... προιστορια με το Λετο.
Εχω και με τον Τιμουρ εδω που τα λεμε!
Κουβεντα εξαλλου κανουμε .....
Bookmarks