Σελίδα 167 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 67117127137147157163164165166167168169170171177187197207 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.321 έως 3.340 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τώρα που οι φυσιολογικοι άνθρωποι ετοιμαζονται να ... σχολασουνε σε λιγες ωρες εγω παω για...ύπνο....

Τα λεμε βραδυ να συνεχισουμε (καποια θα βρεθει) κουβεντα....
    Σου ευχομαι να ονειρευτεις τον Κυριακο
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Κυριακος οπως τον ειδα στον Ολυμπιακο χρειαζοτανε πολλη δουλεια ακομη για να γινει παιχτης...Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει μια μερα πολυ καλος παιχτης (μετα απο πολλη δουλεια παντα).

Το τι θα κανει στη Γερμανια θα το δουμε...Παντως το επιπεδο του Κυριακου που επαιζε στον Ολυμπιακο ητανε για τις Σερρες..
    Ε, ναι!

Παίχτη επιπέδου Σερρών πήραν με 2 μύρια τα κορόιδα οι Γερμανοί και μέσα σ' ενα μήνα τον φτιάξαν παιχτη που μπαινει 11αδατος σε ματς ΤΛ και βγάζει μάτια!

Πόσα θες να μας τρελλάνεις ρε Ηλία?

Μας εχεις βγάλει τα σκώτια για το αρχιπαλτο της Πορτουχέσας και τώρα με ύφος χιλιων καρδιναλίων βαθμολογεις και τον Παπαδόπουλο οτι ήταν παιχτης για τον Πανσερραικό! Πρόπερσι που πήγε τελικό η Νέων ήταν ο καλύτερος ευρωπαίος αμυντικός στην ηλικία του! Και ΜΠΡΑΒΟ στους Γερμαναράδες που και λεφτά επένδυσαν πάνω του και τον ρίχνουν στη φωτιά απο νωρίς!

Γι' αυτό οι Γερμανοί εχουν 3 Μουντιάλ, άλλα τόσα Γιούρο, καμια 10αριά Κύπελα Πρωταθλητριών, ενα σωρό Κυπελλούχων κι Ουέφα!

Και γι' αυτό και μεις, επειδή κυριαρχούν νοοτροπίες σαν τη δική σου, είμαστε κωλογλύφτες του καθε απατεώνα Φερέρ και Τρόνταρου κι απο τρόπαια ειμαστε οι έσχατοι της Ευρώπης!

Καλά μας κανουν οι Δον Λορένζοι κι οι Γκουρού των φιορδ και μας δουλεύον και χοντροκονομάνε εις βάρος μας!

Τετοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν!

Μπράβο στον Παπαδόπουλο που ειχε τα κάκκαλα κι έφυγε σ'αυτην την ηλικία για έξω και θα γίνει ποδοσφαιριστής επιπεδου ΤΛ κι οχι ποδοσφαιριστής επιπεδου Σερρών!

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (30-09-10)

Τηλεσχολιαστής-Μοντέλο Το avatar του χρήστη somekindofgrinder

Thanks
    1.338
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.345 φορές σε 650 μηνύματα
    Ignore User

Κατα μια εννοια,ο Κυριακος δεν θα επιανε ποτε στον Ολυμπιακο.
    Το λιβανιστηρι που του γινοταν εδω ειχε ως αποτελεσμα να καβαλησει καλαμαρα τρελη.Επισης δε θα επαιζε ποτε με το διδυμο που εχουμε στα στοπερ (δικαιως ή αδικως).
    Δεμενη αμυνα δε τη χαλας.

Μαγκια του που εφυγε εξω και μαλλον εκει βρηκε ενα πρωταθλημα που του ταιριαζει και μια χωρα που σιγουρα δε θα τον κανει χειροτερο,αλλα καλυτερο ποδοσφαιριστη.
    "Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"

'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (30-09-10)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε, ναι!

Παίχτη επιπέδου Σερρών πήραν με 2 μύρια τα κορόιδα οι Γερμανοί και μέσα σ' ενα μήνα τον φτιάξαν παιχτη που μπαινει 11αδατος σε ματς ΤΛ και βγάζει μάτια!

Πόσα θες να μας τρελλάνεις ρε Ηλία?

Μας εχεις βγάλει τα σκώτια για το αρχιπαλτο της Πορτουχέσας και τώρα με ύφος χιλιων καρδιναλίων βαθμολογεις και τον Παπαδόπουλο οτι ήταν παιχτης για τον Πανσερραικό! Πρόπερσι που πήγε τελικό η Νέων ήταν ο καλύτερος ευρωπαίος αμυντικός στην ηλικία του! Και ΜΠΡΑΒΟ στους Γερμαναράδες που και λεφτά επένδυσαν πάνω του και τον ρίχνουν στη φωτιά απο νωρίς!

Γι' αυτό οι Γερμανοί εχουν 3 Μουντιάλ, άλλα τόσα Γιούρο, καμια 10αριά Κύπελα Πρωταθλητριών, ενα σωρό Κυπελλούχων κι Ουέφα!

Και γι' αυτό και μεις, επειδή κυριαρχούν νοοτροπίες σαν τη δική σου, είμαστε κωλογλύφτες του καθε απατεώνα Φερέρ και Τρόνταρου κι απο τρόπαια ειμαστε οι έσχατοι της Ευρώπης!

Καλά μας κανουν οι Δον Λορένζοι κι οι Γκουρού των φιορδ και μας δουλεύον και χοντροκονομάνε εις βάρος μας!

Τετοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν!

Μπράβο στον Παπαδόπουλο που ειχε τα κάκκαλα κι έφυγε σ'αυτην την ηλικία για έξω και θα γίνει ποδοσφαιριστής επιπεδου ΤΛ κι οχι ποδοσφαιριστής επιπεδου Σερρών!
    Μου αρεσουνε τα κηρυγματα σου για τον Ντιογο τον Κυριακο κλπ..Μονο που οταν σου θυμιζω πχ οτι και ο Μπελουτσι παιζει στην Πορτο και μαλιστα βασικος και ο Νουνιεζ κανει καριερα που επαναλαμβανεις οτι ειναι αμπαλλοι..

Ο Κυριακος που επαιξε ενα παιχνιδι με την σαλκε βασικος εγινε θεος..

Τεσπα το προσπερναω..

Για νοοτροπιες και τετοια ωραια αυτα αλλα τι σχεση εχουνε με τον Κυριακο δεν καταλαβαινω..Ειδες εσυ τιποτε αξιολογο απο αυτον σε οσα παιχνιδια επαιξε με μας;
    Αυτο δεν σημαινει οτι μια μερα δεν μπορει να γινει παιχτης αλλα οταν ητανε σε μας παιχτης δεν ητανε! Και ο Πανσεραικος μια χαρα θα τον βολευε τοτε για να παρει παιχνιδια απο το να αραζει στην εξεδρα με μας..

Οσο για τους Γερμανοιυς τα εχουμε ξαναπει....Προηγμενη χωρα ασυζητητι, μεγαλη ποδοσφαιρικη δυναμη επισης,αλλα το οτι εχει παρει κατηφορ επισης σχεδον δεδομενο...Και ο κατηφορος αρχισε οταν αναμεσα στα άλλα λιμα (Τουρκους κλπ) που ανακαλυψανε τελευταια, βρηκανε και τα καμαρια της Ελλαδος (Αχρηστεας-Γκεκας, Λυμπεροπουλος κλπ)...Ο Παπαδοπουλος μπορει να αποδειχτει καλυτερος απο αυτους αλλα δεν ειναι δεδομενο..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.740
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.304 φορές σε 10.844 μηνύματα
    Ignore User

Μου αρεσουνε τα κηρυγματα σου για τον Ντιογο τον Κυριακο κλπ..Μονο που οταν σου θυμιζω πχ οτι και ο Μπελουτσι παιζει στην Πορτο και μαλιστα βασικος και ο Νουνιεζ κανει καριερα που επαναλαμβανεις οτι ειναι αμπαλλοι..
    O Mπελούτσι δεν είναι άμπαλλος αλλά δεν είναι και Ιμπαγάσα...
    Ο Νούνιεζ μου λες τι διάολο καριέρα έχει κάνει? Στην Ιντεπετιέντε ή στην...Μπούρσασπορ?

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

consigliere (30-09-10), sirkostas (01-10-10)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    O Mπελούτσι δεν είναι άμπαλλος αλλά δεν είναι και Ιμπαγάσα...
    Ο Νούνιεζ μου λες τι διάολο καριέρα έχει κάνει? Στην Ιντεπετιέντε ή στην...Μπούρσασπορ?
    Δεν ητανε αμπαλλους αλλα ενα ποδι!

Γιατι ασχημα ειναι για τα δεδομενα του; Ή ειναι η κοπρολιγκα υψηλοτερου επιπεδου;
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.740
    Ignore User

Δεν ητανε αμπαλλους αλλα ενα ποδι!

Γιατι ασχημα ειναι για τα δεδομενα του; Ή ειναι η κοπρολιγκα υψηλοτερου επιπεδου;
    Εντάξει μωρέ..είχαμε αγοράσει το κακό του πόδι

Ο Ολυμπιακός πάντως είναι για πολύ καλύτερους παίκτες απ' τον Νούνιεζ. Δεν λέω, καλύτερος απ' τον Διόγο είναι..αλλά για βασικός στον Ολυμπιακό...τσου!

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

εξαρταται με ποιον τον συγκρινεις...Εχουνε περασει παλτα απο τον Ολυμπιακου να φαν' κι οι κοτες

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.740
    Ignore User

εξαρταται με ποιον τον συγκρινεις...Εχουνε περασει παλτα απο τον Ολυμπιακου να φαν' κι οι κοτες
    Δεν θέλω να τον συγκρίνω με τα παλτά. Ούτε καν καλύτερος του Μιχαλάκη δεν ήταν ο Νούνιεζ.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (01-10-10)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

δεν παιζουνε στην ιδια θεση αλλα κι ετσι οπως το θετεις σε τι ειναι καλυτερος ο Μιχαλακης; Στο σουτ, στα τελειωματα, στην ντριπλα;

Σε τιποτε απο αυτα....

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία XII

Αποχώρησε από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Φλαμένγκο ο Ζίκο.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αποχώρησε με παράπονα καθώς στην επιστολή αποχώρησής του, τόνισε ότι δέχεται πόλεμο.
    "Νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω στη Φλαμένγκο. Συνειδητοποιώ ότι η παρουσία μου δεν είναι αρεστή και ότι η άφιξή μου προκάλεσε τη δυσαρέσκεια αρκετών ανθρώπων. Δεν υπάρχουν οι συνθήκες για μένα ώστε να συνεχίσε.

Δέχομαι άδικη επίθεση και δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ με πράγματα που ήταν κόντρα στις αξίες τις οποίες έμαθα από τον πατέρα μου. Η ζωή μου ήταν πάντα γεμάτη δουλειά, σεβασμό και τίμια αντιμετώπιση στις προκλήσεις. Δεν μπορώ να αφήσω αυτό να συνεχίζεται
    ", αναφέρει στην επιστολή του ο Ζίκο.
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Όχι ρε, φτου! Τι θα απογίνει τώρα ο Ντιόγο?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Τωρα που εφυγε απο κει ο Ζικο ολο και καποιος θα τσιμπησει με τ ονομα του και θα τον παρει.
    Μονο να τον κρατησει μεχρι του χρονου για να μας ξαναζητησει τον Ντιογκο.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ο Κυριακος που επαιξε ενα παιχνιδι με την σαλκε βασικος εγινε θεος..

Τεσπα το προσπερναω..

Για νοοτροπιες και τετοια ωραια αυτα αλλα τι σχεση εχουνε με τον Κυριακο δεν καταλαβαινω..Ειδες εσυ τιποτε αξιολογο απο αυτον σε οσα παιχνιδια επαιξε με μας;
    Αυτο δεν σημαινει οτι μια μερα δεν μπορει να γινει παιχτης αλλα οταν ητανε σε μας παιχτης δεν ητανε! Και ο Πανσεραικος μια χαρα θα τον βολευε τοτε για να παρει παιχνιδια απο το να αραζει στην εξεδρα με μας..

Οσο για τους Γερμανοιυς τα εχουμε ξαναπει....Προηγμενη χωρα ασυζητητι, μεγαλη ποδοσφαιρικη δυναμη επισης,αλλα το οτι εχει παρει κατηφορ επισης σχεδον δεδομενο...Και ο κατηφορος αρχισε οταν αναμεσα στα άλλα λιμα (Τουρκους κλπ) που ανακαλυψανε τελευταια, βρηκανε και τα καμαρια της Ελλαδος (Αχρηστεας-Γκεκας, Λυμπεροπουλος κλπ)...Ο Παπαδοπουλος μπορει να αποδειχτει καλυτερος απο αυτους αλλα δεν ειναι δεδομενο..
    Η Γερμανία φέτος είχε την Εθνική της 3η στο Μουντιάλ, έχοντας χάσει 1-0 απο την παγκόσμια πρωταθλήτρια σε μια στημένη φάση. Κι έχοντας φιλοδωρήσει με 4άρες την Αργεντινή και την Αγγλία.

Επίσης η Γερμανία είχε ομαδα στον τελικο του ΤΛ.

Αυτά τα ενδεικτικά περί "κατηφόρας" του γερμανικού ποδοσφαίρου, την οποία "κατηφόρα" ευχομαι να ζήσουμε καποια στιγμή στον 21ο αιώνα κι οι Ελληνες!

Ο Μπελούτσι παίζει στη Πόρτο, οπως κι ο Καραγκούνης με τον Κατσουράνη επαιζαν στη Μπενφίκα. Λοιπόν? Μ' αυτό το επιχείρημα τι προσπαθείς να μου αποδείξεις? Οσο για Νούνιεζ, εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το ότι ειναι αναπληρωματικός στη Μπούρσα, οπως ήταν αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό τι πρέπει να με κανει να νιώσω? Δέος? Ταπεινότητα? Νύστα? Τι απ' ολα?

Ο Παπαδόπουλος τι ακριβώς περίμενες να σου δείξει στα 16 του? Ενα παιδί που πλάθεται ακόμα είναι! Αυτοί που έχουν μάτια και ξέρουν να κρίνουν έχωσαν ένα τεράστιο ποσον (για παιχτη αυτής της ηλικίας) και τον πήραν! Κι έχει μόλις ενα μηνα και κάτι που η Σάλκε ξεκινησε τα επίσημα! Εγώ προσωπικά περίμενα φέτος να γυαλίσει την εξέδρα και να παιζει σε κανα κύπελο με καμία Ομπερχάουζεν και τέτοια! Κι ομως ο Μάγκατ τον εριξε 11αδατο σε αγώνα ΤΛ! Κι ήταν ο κορυφαιος του γηπεδου!

Εμείς ομως συνεχιζουμε αγέρωχοι να τον αποκαλούμε βλάχο και ψώνιο! Μόνο εμεις! Γιατί αυτός μας εχει ηδη ξεπεράσει και κυττάει ψηλότερα!

Επίσης

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (02-10-10), consigliere (01-10-10)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Γερμανία φέτος είχε την Εθνική της 3η στο Μουντιάλ, έχοντας χάσει 1-0 απο την παγκόσμια πρωταθλήτρια σε μια στημένη φάση. Κι έχοντας φιλοδωρήσει με 4άρες την Αργεντινή και την Αγγλία.

Επίσης η Γερμανία είχε ομαδα στον τελικο του ΤΛ.

Αυτά τα ενδεικτικά περί "κατηφόρας" του γερμανικού ποδοσφαίρου, την οποία "κατηφόρα" ευχομαι να ζήσουμε καποια στιγμή στον 21ο αιώνα κι οι Ελληνες!

Ο Μπελούτσι παίζει στη Πόρτο, οπως κι ο Καραγκούνης με τον Κατσουράνη επαιζαν στη Μπενφίκα. Λοιπόν? Μ' αυτό το επιχείρημα τι προσπαθείς να μου αποδείξεις? Οσο για Νούνιεζ, εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το ότι ειναι αναπληρωματικός στη Μπούρσα, οπως ήταν αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό τι πρέπει να με κανει να νιώσω? Δέος? Ταπεινότητα? Νύστα? Τι απ' ολα?

Ο Παπαδόπουλος τι ακριβώς περίμενες να σου δείξει στα 16 του? Ενα παιδί που πλάθεται ακόμα είναι! Αυτοί που έχουν μάτια και ξέρουν να κρίνουν έχωσαν ένα τεράστιο ποσον (για παιχτη αυτής της ηλικίας) και τον πήραν! Κι έχει μόλις ενα μηνα και κάτι που η Σάλκε ξεκινησε τα επίσημα! Εγώ προσωπικά περίμενα φέτος να γυαλίσει την εξέδρα και να παιζει σε κανα κύπελο με καμία Ομπερχάουζεν και τέτοια! Κι ομως ο Μάγκατ τον εριξε 11αδατο σε αγώνα ΤΛ! Κι ήταν ο κορυφαιος του γηπεδου!

Εμείς ομως συνεχιζουμε αγέρωχοι να τον αποκαλούμε βλάχο και ψώνιο! Μόνο εμεις! Γιατί αυτός μας εχει ηδη ξεπεράσει και κυττάει ψηλότερα!

Επίσης
    Αν εσυ θεωρεις οτι το σημερινο Γερμανικο ποδοσφαιρο εχει σχεση με αυτο που βλεπαμε τις προηγουμενες δεκαετιες εχεις πολυ λαθος αξιολογηση.....Η Μπαγερν μολις φετος μετα απο καμια δεκαρια χρονια χρονια εμφανιστηκε σε τελικο...Οι αλλες γερμανικες δεν εχουνε πετυχει και πολλα...6 ειχαμε ριξει εμεις στη Λεβερκουζεν ενω να μη θυμηθω ποσες 4αρες εχει μαζειψει η Βερτνερ δεξια και αριστερα την οποια εμεις κερδισαμε ανετα δυο φορες επι Λεμονη...Καποτε η Μπαγερν και το Αμβουργο μας φορτωνανε ενα καρο γκολ οπου μας βρισκανε..

Τον Κυριακο εγω βλαχο και ψωνιο δεν τον εχω πει..Αυτο που εχω πει ειναι οτι οσο επαιζε σε μας δεν εδειξε κατι ιδιαιτερο...Αν διαφωνεις επ'αυτο πεστο μου...Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να κανει καριερα...Πουθενα δεν εχω γραψει οτι τον θεωρω ξεγραμμενο αφου δεν ειναι δυνατον να ξεδραψεις παιχτη 18-20 χρονων...Αυτα που ελεγα και λεω ειναι οτι θελει δουλεια...Το ιδιο που λεω τωρα για τον Φετφα, τον Ντιογο και αλλους που ειναι ακομη σε μικρη ηλικια..

Για Μπελουτσι και Νουνιεζ αλλα λεω αλλου την πας την κουβεντα...Τους ανεφερα γιατι πχ ο Μπελουτσι εχει γινει βασικος στην Πορτο αλλα εσυ συνεχως στα σχολια τον υποτιμας ενω για τον Κυριακο μολις επιασε βασικος σε ενα παιχνιδι με Σαλκε μου αρχισες την αποθεωση...Ελπιζω να καταλαβαινομαστε..

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Όντως, οι Γερμανοί δύσκολα θα παίξουν με 17 χαφ για να κάνουν κυκλοφορία και πρέσιν στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Γιάυτό και τρώνε αλλά και βάζουν.

Φοβερό πάντως το επιχείρημα για τον χάρτη του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.... Λες και υπάρχει ο μονοκράτορας και όλα τα άλλα έχουν εκλείψει! Έλα που δεν είναι έτσι....
    Αρκεί να δει κανείς τους νικητές και φιναλίστ σε Τσ.Λ. και καταλαβαίνει πολλά.
    ... there's no such thing as "too much"...

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Δηλαδη το συστημα που παιζουνε οι Γερμανοι ειναι το προβλημα ή η ποιοτητα των παιχτων που (δεν) εχουνε σε σχεση με αλλους ανταγωνιστες;

Το συστημα αν σου φταιει το αλλαζεις το να βγαλεις μεγαλους παιχτες ομως ειναι δυσκολο...

Παιχτες σαν τον Κλινσμαν, τον Μαγκατ, τον Φερλερ, τον Ρουμενιγκε , τον Ματεους (για να μην παω πιο πισω) κλπ οι Γερμανοι πλεον δεν εχουνε..

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Τι να λέμε τώρα εδώ πήραν ευκαιριες Μπαμπαγκίτες και Μπόρχες που να πάρουν Παπαδόπουλοι και Σοιλέδηδες.

Ακόμη θυμάμαι τον Λεμονή 3-0 με Λεβερκούζεν και φοβήθηκε στο 85 να βάλει τον Κυριάκο και έβαλε τον Σέζαρ.
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Οι "ξεπεσμενοι" Γερμανοί αυτη τη 10ετια που κλείνει εχουν παει μια φορα σε τελικό Μουντιάλ και δυο φορες σε 4άδα. Δε σήκωσαν κούπα, αλλά η σταθερότητα τους ειναι απίστευτη. Επίσης εχουν παρει ενα ΤΛ με Μπαγερν κι έχουν κι αλλη μια συμμετοχή σε τελικό. Δηλαδή το ίδιο πάνω-κάτω παλμαρέ με την 20ετία 1980-2000 που αναφέρει ο Ηλίας τους Ρουμενίγκε, Φέλερ κλπ!

Η Βέρντερ μπορει να έχασε απο τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ, αλλά πήγε φιναλίστ Ουέφα, ενω τα δικά μας καμάρια τα κανουν βίδες οι Πασταφλώρες κι οι Λιέγες στην ιδια διοργάνωση κάθε χρόνο!

Και τις γερμανικές ομαδες θα τις κρίναμε αν ειχαν τη δυνατότητα να κανουν τις μεταγραφές των αγγλοισπανών! Γιατί καλή η πολυδιαφημισμένη ακαδημία της Μπαρτσελόνα πχ, αλλά φετος εσκασε και καμια 70αρία μύρια για Βίγια-Μασεράνο! Ενώ οι Γερμανοί τη παλεύουν με Κυριάκους και Τζαβέλλες!

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (04-10-10)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

εγω κανω συγκριση αναμεσα στις τωρινες γερμανικες ομαδες και σε εκεινες των πριηγουμενων δεκαετιων...Καμια σχεση απο αποψη επιδοσεων...Το 1997 η ντροντμουντ ειχε σηκωσει Τσαμπιονς Ληγκ, το 2001 η Μπαγερν επισης το 1999 πηγε σε τελικο...Το Αμβουργο σηκωσε κουπα το 1983 ενω στις δεκαειτιες 80-90 και στα τοτε ουεφα και κυπελλουχων οι γερμανοι ειχανε μονιμες παρουσιες σε τελικους και κουπες..

Για τα λεφτα δεν αντιλεγω οτι ξοδευουνε λιγοτερα σε σχεση πχ με Αγγλια-Ισπανια αλλα παντοτε ετσι ητανε...Απλα τοτε βγαζανε παιχτες...Σε εθνικο επιπεδο ειχανε σηκωσει παγκοσμιο το 90 ενω ειχανε χασει σε τελικους το 1986 και το 1982 απο την Αργεντικη του Μαραντονα και των αλλων παιχταραδων και την Ιταλια των Σιρεα,Καμπρινι, Ροσι, Ταρντελι καμια σχεση με την σημερινη Γερμανια αλλα και τους αντιπαλους τους..

Τελος τους Κυριακους και τους Τζαβελλες δεν τους υποχρεωσε κανεις τους Γερμανους να τους παρουνε..Αυτοι τους πηρανε γιατι το ποδοσφαιρο τους ειναι σε πτωση...Πριν 15-20 χρονια Κυριακοι και Τζαβελλες δεν θα περνουσανε ουτε εξω απο τα αποδυτηρια Γεμανικων ομαδων..

Σελίδα 167 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 67117127137147157163164165166167168169170171177187197207 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές