Σελίδα 166 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 66116126136146156162163164165166167168169170176186196206 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.301 έως 3.320 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Εντάξει, έχει γίνει σαφές ότι μόνο το Ισπανικό μετράει. από εκεί ακι πέρα το χάος.
    Δεν είναι όμως έτσι φυσικά.

Τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει ισχυρή προκατάληψη υπέρ των γηγενών παιχτών; άντε και να υπάρχει. Στους εδώ δημοσιογράφους. Τον Μάγκατ τον Μέτσελντερ και τον Νόιερ ποιός τους έστησε να γράψουν για τον μικρό;

Όσο για μένα, όχι, δεν θεωρώ ότι ο Κυριάκος είναι κάτι εξαιρετικό. Θεωρώ όμως ότι είναι υλικό διαπλάσιμο, όπως και όλοι οι νέοι παίχτες. Εμείς απλώς τους πετάμε ενώ θα έπρεπε να τους δουλεύουμε. Αντ'αυτών εξακολουθούμε να προτιμάμε να βλέπουμε γαμώ κάθε δευτερο- και τριτοκλασάτο κελεπούρι εισαγωγής, ειδικά από την Ισπανία.

Το ζήτημα είναι κατά πόσον το έχουμε και το κατανοούμε στην κουλτούρα μας το ότι οι παίχτες φτιάχνονται. Γιατί μετά οι συζητήσεις για τμήματα υποδομών και μικρές ηλικίες καταντούν φαιδρότητα.
    ... there's no such thing as "too much"...

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Να σου απαντησω εγω!!

Ο Παπασταθοπουλος ειναι ο Ελληνας που ψαχνεις.
    Και ξερεις γιατι?
    Γιατι ουτε οπαδιλικι πουλησε, ουτε φανφαρες ουτε καλαμοκαβαληματα.
    Δουλεψε και πηρε την αναλογη ανταμοιβη.
    Και ξερεις και κατι αλλο?? Ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που το εκανε αυτο, παλιοτερα θα σου ελεγα για τον Νταμπιζα, για τον Γιανναοπουλο αλλα αυτοι δεν εφυγαν "μωρα" απο την ομαδα.

Μην την ψαχνουμε και πολυ με τον ταγαρακο τον Κυριακο επειδη θελουμε να την πουμε για τον Οσκαρ και τον Φουστερ και δεν ξερω και εγω για ποιον αλλο.
    Οπως ειπε ο Σακης ισως οι Γερμανοι εχουν μεγαλυτερη υπομονη απο εμας και ισως να μην τους νοιαζον και οι σφαλιαρες.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει, έχει γίνει σαφές ότι μόνο το Ισπανικό μετράει. από εκεί ακι πέρα το χάος.
    Δεν είναι όμως έτσι φυσικά.

Τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει ισχυρή προκατάληψη υπέρ των γηγενών παιχτών; άντε και να υπάρχει. Στους εδώ δημοσιογράφους. Τον Μάγκατ τον Μέτσελντερ και τον Νόιερ ποιός τους έστησε να γράψουν για τον μικρό;

Όσο για μένα, όχι, δεν θεωρώ ότι ο Κυριάκος είναι κάτι εξαιρετικό. Θεωρώ όμως ότι είναι υλικό διαπλάσιμο, όπως και όλοι οι νέοι παίχτες. Εμείς απλώς τους πετάμε ενώ θα έπρεπε να τους δουλεύουμε. Αντ'αυτών εξακολουθούμε να προτιμάμε να βλέπουμε γαμώ κάθε δευτερο- και τριτοκλασάτο κελεπούρι εισαγωγής, ειδικά από την Ισπανία.

Το ζήτημα είναι κατά πόσον το έχουμε και το κατανοούμε στην κουλτούρα μας το ότι οι παίχτες φτιάχνονται. Γιατί μετά οι συζητήσεις για τμήματα υποδομών και μικρές ηλικίες καταντούν φαιδρότητα.
    Σαφως το Ισπανικο μετραει γιατι το Ισπανικο εχει παρει οτι παιρνεται σε κουπες τον τελευταίο καιρο και οι "εκπροσωποί" του παιζουν και ωραιο ποδοσφαιρο αναλογικα. Και σαφώς ειναι έτσι. Οχι οτι δεν υπαρχουν παικτες αλλου, αλλα η Ισπανια αυτη τη στιγμή (αντε και η Γαλλία αλλα ΟΧΙ σε ομαδες) ειναι οτι καλυτερο.
    Ποιος εστησε τον Μάγκατ; Σιγα το δύσκολο ρε Γιωργο. Λες και στη Γερμανια δεν προετοιμαζουν το "κρέας" για πούλημα. Πολύ αθώα τα βλέπουμε στο πρωταθλημα της μιας ομαδας και των αμυνων που οταν φανε κατω απο 8 γκολ κανουνε φιεστα.
    Υλικό διαπλάσιμο είναι ο καθένας νεαρός. Ο καθένας. Και ο πιο άμπαλος. Φυσικα και θα επρεπε να τους δουλεύουμε. Στα 13 τους ομως οχι στα 18 και στα 20. Παει ,τελειωσε σε αυτη την ηλικια. Αρα δε βλεπω γιατι να κραταγαμε τον Κυριακο που πετύχαινε τη μπαλα με τις τρεις. Αν τον φτιαξουν οι Γερμανοί μαγκιά τους, αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι ΜΟΝΟ για Γερμανιοολλανδίες, οπως ακριβως ο "πρωτος σκορερ" Γκεκας που αμα τον στειλεις στην Αγγλία θα φύγει νύχτα μαύρη, γιατι εκεί παιζουνε ποδόσφαιρο και οχι "στοιχημα ποιος θα βαλει τα πιο πολλα στο βλακα που εχουμε τέρμα".
    Επιπλεον δε βλεπω και γαμω κανενα δευτεροτριτοκλασσατο κελεπουρι Ισπανικης εισαγωγης. Αντιθετως ειμαι αντιθετος και στις αποκτήσεις γερο-Ιμπαγάσων καθε είδους.

Οπως σου είπα λοιπον οι παικτες φτιαχνονται πριν τα 13 τους. Οποτε η συζητηση είναι μαλλον αχρηστη οταν μιλαμε για 20χρονους.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Ο Κυριακος οπως τον ειδα στον Ολυμπιακο χρειαζοτανε πολλη δουλεια ακομη για να γινει παιχτης...Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει μια μερα πολυ καλος παιχτης (μετα απο πολλη δουλεια παντα).

Το τι θα κανει στη Γερμανια θα το δουμε...Παντως το επιπεδο του Κυριακου που επαιζε στον Ολυμπιακο ητανε για τις Σερρες..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Thanks
    14.667
    Ignore User

Αν ερχόταν ο Τσάβι στον Ολυμπιακό τί θα γινόταν;

Διαφορετικοί παίχτες ταιριάζουν σε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Το Ισπανικό δεν είναι μονόδρομος. Τουναντίον, θα έπρεπε να αναρωτιόμαστε αν στα χαρακτηριστικά μας ταιριάζει περισσότερο το ισπανικό στυλ ή κάποιο άλλο. (Όπου ισπανικό= εν πολλοίς Μπαρτσελόνα, από εκεί και κάτω λίγο τουρλού τα πράγματα...). Αλλά προφανώς δεν έχει απασχολήσει ποτέ κανέναν τί στυλ ποδοσφαίρου μπορεί να παίξει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα- όλοι θέλουν να εισαγάγουν παιχτάκια-καρικατούρες του πρωτοτύπου για να σερβίρουν δανεικά μεγαλεία. Οι έλληνες παίχτες τί μπορούν να παίξουν;
    Δεν είναι μόνο οι ισπανοί οι γαμάω στον πλανήτη, ούτε τα ανώτερα ποδοσφαιρικά γονίδια. Το στυλ ποδοσφαίρου τους έχει κάποιες επιτυχίες, αλλά όχι τόσες όσο νομίζουμε. Μια συγκεκριμένη πρόταση τακτικής και λειτουργίας παρουσιάζει, ειδικά η Μπαρτσελόνα, τα τελευταία χρόνια, που είναι αρκετά ελκυστική. Αλλά όχι μονόδρομος.

Εμείς ως έλληνες δεν έχουμε επεξεργασθεί καμμία τακτική, φιλοσοφία παιχνιδιού ή τρόπο λειτουργίας. ΟΚ. Έστω, να φέρουμε, όπως κάνουμε σε όλα. Αλλά από πού; Για μένα το σοβαρό κριτήριο θα ήταν "Τί μπορώ να παίξω αποτελεσματικότερα με το υλικό που παράγεται εντός ή στα πέριξ και μπορώ να το αξιοποιήσω".... για να μπορούμε έτσι να επιβιώσουμε και σε επίπεδο αγοράς και οικονομίας αλλά να έχουμε και μια τίμια σύνδεση με τον χώρο μας.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Αν ερχόταν ο Τσάβι στον Ολυμπιακό τί θα γινόταν;

Διαφορετικοί παίχτες ταιριάζουν σε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Το Ισπανικό δεν είναι μονόδρομος. Τουναντίον, θα έπρεπε να αναρωτιόμαστε αν στα χαρακτηριστικά μας ταιριάζει περισσότερο το ισπανικό στυλ ή κάποιο άλλο. (Όπου ισπανικό= εν πολλοίς Μπαρτσελόνα, από εκεί και κάτω λίγο τουρλού τα πράγματα...). Αλλά προφανώς δεν έχει απασχολήσει ποτέ κανέναν τί στυλ ποδοσφαίρου μπορεί να παίξει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα- όλοι θέλουν να εισαγάγουν παιχτάκια-καρικατούρες του πρωτοτύπου για να σερβίρουν δανεικά μεγαλεία. Οι έλληνες παίχτες τί μπορούν να παίξουν;
    Δεν είναι μόνο οι ισπανοί οι γαμάω στον πλανήτη, ούτε τα ανώτερα ποδοσφαιρικά γονίδια. Το στυλ ποδοσφαίρου τους έχει κάποιες επιτυχίες, αλλά όχι τόσες όσο νομίζουμε. Μια συγκεκριμένη πρόταση τακτικής και λειτουργίας παρουσιάζει, ειδικά η Μπαρτσελόνα, τα τελευταία χρόνια, που είναι αρκετά ελκυστική. Αλλά όχι μονόδρομος.

Εμείς ως έλληνες δεν έχουμε επεξεργασθεί καμμία τακτική, φιλοσοφία παιχνιδιού ή τρόπο λειτουργίας. ΟΚ. Έστω, να φέρουμε, όπως κάνουμε σε όλα. Αλλά από πού; Για μένα το σοβαρό κριτήριο θα ήταν "Τί μπορώ να παίξω αποτελεσματικότερα με το υλικό που παράγεται εντός ή στα πέριξ και μπορώ να το αξιοποιήσω".... για να μπορούμε έτσι να επιβιώσουμε και σε επίπεδο αγοράς και οικονομίας αλλά να έχουμε και μια τίμια σύνδεση με τον χώρο μας.
    Δεν ξερω γιατι κολλας με το Ισπανικο αφου εγω περαν του αμα θελω να δω μπαλα θα δω Ισπανια φυσικα, δεν κολλαω σε εθνικότητες παικτων. Ούτε πρόβλημα εχω με τους εγχώριους , απόδειξη Σοϊλεδης και Φετφατζίδης. Με τον Σοϊλεδη καναμε το εγκλημα του αιώνα, με τον Κυριάκο την πώληση του αιώνα.Πουλήσαμε 2,5 εκατομμύρια ένα εμπόρευμα 100 χιλιαδων. Δεν μπορω μονο και μονο επειδη μου την εσπασε ο Φουστέρ ή ο Βαλβέρδε να πω παικταρα το κάρο τον Κυριάκο που θέλει δυο μέρες να στρίψει. Ούτε θα πω παικταρα ΚΑΝΕΝΑΝ χωρίς να με πεισει στο γήπεδο. Και να τον δω με τα ματάκια μου.

Αρα τι μου λες για Ισπανίες και Σερβοβοσνίες; Δεν λέω εγώ τέτοια πραματα.... Αλλά αυτοί που σίγουρα δεν ταιριαζουμε να υιοθετήσουμε το στυλ τους ειναι οι Γερμανοί. Ακόμα και οι ίδιοι αρχίζουνε να το φτύνουνε σιγά σιγά.

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

να θυμίσω σστους φίλους πως ο Γεωργάτος τα χρόνια της Παναχαικής ήταν κάτι σαν τον σημερινό Φετφατζίδη (ίσως και χειρότερος) . δουλεύτηκε , έπεσε πολύ γκρίνια στο Καραισκάκη και τελικά από φορ έγινε μπακ (MVP πολλών αγωνιστικών παρακαλώ) του Καμπιονάτο
    ΔΟΥΛΕΙΑ
    πράγμα που δεν συνέβη με τον Παπαδόπουλο και προφανώς δεν θα συμβεί και με τον Φετφατζίδη
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Όταν ηρθε ο Γεωργάτος είχες ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ όχι αντικείμενο αντιπαραθεσης για να περναει η ώρα. Και κάτι ακομα είχες αλλα απαγορεύεται να το γραψω δημόσια.

Thanks
    14.667
    Ignore User

Ποιός Βαλβέρδε και Φουστέρ....

Νομίζω είμαι σαφής σε αυτό που λέω. Ποιο ποδοσφαιρικό μοντέλο έχει κανείς ως κριτήριο, όχι για να βλέπει από τον καναπέ του, αλλά για να εφαρμόσει η ομάδα του; Και αν διαλέξει κανείς, με ποιό κριτήριο πρέπει να διαλέξει, μόνο με το "αούα, ισπανία, τα πάνατ όλα" (που δεν είναι έτσι);

Σύμφωνα με όσα λέμε όσοι παίζουν στην Μπουντεσλίγκα είναι άσχετοι; ή μάλλον, όλοι πλην ισπανίας και Γαλλίας; Δεν το καταλαβαίνω.

Ένα σωρό παίχτες μπορεί κανείς να βρει, που παίζουν καλά πχ στην Αγγλία αλλά για αλλού δεν κάνουν. Το ίδιο στην Ιταλία. Λέω εγώ: το ίδιο στην Ισπανία. Αλλά το ίδιο και στην Ελλάδα.

Με μια κουβέντα: το κριτήριο χρησιμότητας και αξιολόγησης ενός παίχτη προκύπτει μόνο από συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και φιλοσοφία.
    Εμείς εδώ τί έχουμε; Κριτήριο τον Τσάβι;

Thanks
    14.667
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν ηρθε ο Γεωργάτος είχες ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ όχι αντικείμενο αντιπαραθεσης για να περναει η ώρα. Και κάτι ακομα είχες αλλα απαγορεύεται να το γραψω δημόσια.
    Είχες μεν προπονητή αλλά και τόσα χρόνια αγαμίας που δεν σου επέτρεπαν να την δεις. Εξ ου και κάναμε όλοι τουμπεκί ψιλοκομμένο. Αλλά ακόμα και ο "προπονητής" που λες ως και σήμερα για εκείνη την περίοδο δεν εκτιμάται από πάρα πολλούς. Τον έφτιαξαν, λέει, αυτόν ο Τζόλε, ο Γιαννακό κι ο Καραπιάλης.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Ποιός Βαλβέρδε και Φουστέρ....

Νομίζω είμαι σαφής σε αυτό που λέω. Ποιο ποδοσφαιρικό μοντέλο έχει κανείς ως κριτήριο, όχι για να βλέπει από τον καναπέ του, αλλά για να εφαρμόσει η ομάδα του; Και αν διαλέξει κανείς, με ποιό κριτήριο πρέπει να διαλέξει, μόνο με το "αούα, ισπανία, τα πάνατ όλα" (που δεν είναι έτσι);

Σύμφωνα με όσα λέμε όσοι παίζουν στην Μπουντεσλίγκα είναι άσχετοι; ή μάλλον, όλοι πλην ισπανίας και Γαλλίας; Δεν το καταλαβαίνω.

Ένα σωρό παίχτες μπορεί κανείς να βρει, που παίζουν καλά πχ στην Αγγλία αλλά για αλλού δεν κάνουν. Το ίδιο στην Ιταλία. Λέω εγώ: το ίδιο στην Ισπανία. Αλλά το ίδιο και στην Ελλάδα.

Με μια κουβέντα: το κριτήριο χρησιμότητας και αξιολόγησης ενός παίχτη προκύπτει μόνο από συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και φιλοσοφία.
    Εμείς εδώ τί έχουμε; Κριτήριο τον Τσάβι;
    Τι ποιος Βαλβερδε και Φουστερ; Τοτε τι μου τσαμπουνας για Ισπανιες και "μονο το Ισπανικο ειναι καλο"; Τον ... Ινιεστα και τον Τσαβι σκεφτοσουνα μήπως;

Και τι ερωτησεις ειναι αυτες; Εγω θα διαλεξω το ποδοσφαιρικο ... μοντελο του Ολυμπιακου; Ας με πληρωσουνε να το διαλεξω. Επισης ημουν πανω απο ξεκαθαρος. Στη Μπουντεσλιγκα μπορει να γινει σταρ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. Και το εννοω. Απο τον Γεωργέα και τον Γκαλίτσιο μέχρι τον Μέσι και τον Ανρι.

Δεν ξερω τι κριτήριο εχουν οι υπολοιποι για την ποδοσφαιρική "χρησιμοτητα" ενος παικτη σε μια ομαδα. Εγώ παντως εχω τα μάτια μου και το προσωπικο μου γούστο για το ποδοσφαιρο.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Είχες μεν προπονητή αλλά και τόσα χρόνια αγαμίας που δεν σου επέτρεπαν να την δεις. Εξ ου και κάναμε όλοι τουμπεκί ψιλοκομμένο. Αλλά ακόμα και ο "προπονητής" που λες ως και σήμερα για εκείνη την περίοδο δεν εκτιμάται από πάρα πολλούς. Τον έφτιαξαν, λέει, αυτόν ο Τζόλε, ο Γιαννακό κι ο Καραπιάλης.
    Κι άλλες χρονιές είχα χρόνια αγαμία αλλά έμπαινα στο γήπεδο και βάραγα τον Δημόπουλο δεν έκανα υπομονή. Οσο για το τι "λενε" οι αλλοι καλα κανουν και το λενε. Χωρις τον Μπάγιεβιτς θα τραβαγαμε καμιά πενταετία ακόμα μέχρι να δούμε χαρά στα σκέλια μας, όπως ακριβώς οι Αγγελόπουλοι αν δε βρουν το δικο τους Ιωαννίδη. Και παικταραδες φερανε, και εκατομμύρια χώσανε. Αν δε βρουν το δικο τους "Μπάγιεβιτς/Ιωαννίδη" τα τρία μου θα μαζεύουνε και θα σκούζουνε για διαιτησίες.
    Αρα αυτο που είπα ισχύει κατα λέξη. Είχα προπονητή όχι "κατι αλλο".

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (30-09-10)

Thanks
    14.667
    Ignore User

Ερώτηση: ο τσάβι στον Ολυμπιακό θα έπιανε ή θα ήταν αδικημένος στην Ψωροκώσταινα;
    Ο Τσάβι στην Γερμανία;
    Ο Τσάβι στην Ιταλία;
    Οπουδήποτε εκτός αυτής της συγκεκριμένης φωλιάς του πάσιν γκέιμ και των χαφ αυτού του είδους; Όχι βέβαια.
    Ο Τσάβι στα 18 τί τύχη θα είχε σ'εμάς; Με ποιό φυσικό του χαρακτηριστικό; Το μπόι ή την σκληράδα του; Στην Γερμανία; Στην Αγγλία; Στην Ιταλία;

Τον κάθε Κυριάκο/Φετφατζίδη/Γκέκα/Μαχλά/Σαμαρά με ποιό κριτήριο ποιών ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών τον κρίνουμε για να διαβλέπουμε και συνομωσίες των δημοσιογράφων και των τεχνικών; Με ισπανικά κριτήρια μπορεί να είναι ελεεινοί. Με άλλων ποδοσφαιρικών αγορών εξαιρετικοί ή απλώς καλοί. Εμείς πώς κρίνουμε; Με τον καναπέ απέναντι στον Τσάβι; Ο Ιμπρα δηλαδή δεν είναι καλός φορ; Ο Ρίμπο και ο Ζιοβάνι που τους έφυγαν για να φτιάξουν αυτό το ποδόσφαιρο που βλέπουμε τώρα; Ο Ανρί; Οι λεγεώνες που πέρασαν από την Ρεάλ και έδειχναν σαν ψάρια έξω από το νερό; Παίχτες ανόμοιων και ετερόκλητων χαρακτηριστικών από άλλες ποδοσφαιρικές αγορές και άλλες προδιαγραφές;

Αν θέλεις ν'απαντάς για Βαλβέρδε και Φουστέρ, ΟΚ. Αν θες να συζητήσουμε άλλο θέμα.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Ερώτηση: ο τσάβι στον Ολυμπιακό θα έπιανε ή θα ήταν αδικημένος στην Ψωροκώσταινα;
    Ο Τσάβι στην Γερμανία;
    Ο Τσάβι στην Ιταλία;
    Οπουδήποτε εκτός αυτής της συγκεκριμένης φωλιάς του πάσιν γκέιμ και των χαφ αυτού του είδους; Όχι βέβαια.
    Ο Τσάβι στα 18 τί τύχη θα είχε σ'εμάς; Με ποιό φυσικό του χαρακτηριστικό; Το μπόι ή την σκληράδα του; Στην Γερμανία; Στην Αγγλία; Στην Ιταλία;

Τον κάθε Κυριάκο/Φετφατζίδη/Γκέκα/Μαχλά/Σαμαρά με ποιό κριτήριο ποιών ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών τον κρίνουμε για να διαβλέπουμε και συνομωσίες των δημοσιογράφων και των τεχνικών; Με ισπανικά κριτήρια μπορεί να είναι ελεεινοί. Με άλλων ποδοσφαιρικών αγορών εξαιρετικοί ή απλώς καλοί. Εμείς πώς κρίνουμε; Με τον καναπέ απέναντι στον Τσάβι; Ο Ιμπρα δηλαδή δεν είναι καλός φορ; Ο Ρίμπο και ο Ζιοβάνι που τους έφυγαν για να φτιάξουν αυτό το ποδόσφαιρο που βλέπουμε τώρα; Ο Ανρί; Οι λεγεώνες που πέρασαν από την Ρεάλ και έδειχναν σαν ψάρια έξω από το νερό; Παίχτες ανόμοιων και ετερόκλητων χαρακτηριστικών από άλλες ποδοσφαιρικές αγορές και άλλες προδιαγραφές;

Αν θέλεις ν'απαντάς για Βαλβέρδε και Φουστέρ, ΟΚ. Αν θες να συζητήσουμε άλλο θέμα.
    Θα έπιανε μαζι με αλλους λόγους και γιατι δεν θα είχε αμφισβήτηση λογω ονοματος. Οπως θα πιασει ο Ιμπαγασα που παικτικα ειναι επιπεδου Γιάννη Παπαδόπουλου πια, αλλα εχει "βαρυ" ονομα. Οπως επιασε ο Ριβαλντο που ήθελε περπατούρα στο γήπεδο. Και αλλοι πολλοι.
    Και στην Ιταλία, και στη Γερμανία θα έπιανε αλλα εκεί μονο λόγω επιπεδου και κλάσης.

Φυσικα γιατι δεν ειναι απλα "πασινγκ γκειμ" που το βλεπεις, ξερει να κανει κι αλλα.

Σου ειπα με ποιο κριτηριο τους κρινω. Με τα ματια μου. Ποτέ με "υποθέσεις" , "αν" και "σχολές"

Μα για Βαλβερδε και Φουστερ μιλας εσύ. Απο το πρωτο ποστ κατι εχεις παθει κολλημα με το Ισπανικο και το πας συνεχεια εκει. Και μακαρι να ηξερα που διαολο εχω δειξει κολλημενος με Ισπανους ποδοσφαιριστες....

Thanks
    14.667
    Ignore User

Κι άλλες χρονιές είχα χρόνια αγαμία αλλά έμπαινα στο γήπεδο και βάραγα τον Δημόπουλο δεν έκανα υπομονή. Οσο για το τι "λενε" οι αλλοι καλα κανουν και το λενε. Χωρις τον Μπάγιεβιτς θα τραβαγαμε καμιά πενταετία ακόμα μέχρι να δούμε χαρά στα σκέλια μας, όπως ακριβώς οι Αγγελόπουλοι αν δε βρουν το δικο τους Ιωαννίδη. Και παικταραδες φερανε, και εκατομμύρια χώσανε. Αν δε βρουν το δικο τους "Μπάγιεβιτς/Ιωαννίδη" τα τρία μου θα μαζεύουνε και θα σκούζουνε για διαιτησίες.
    Αρα αυτο που είπα ισχύει κατα λέξη. Είχα προπονητή όχι "κατι αλλο".
    Και αυτός είναι ο μόνος λόγος που εν τέλει δεν μπορεί να σχολιάζει κανείς τις επιλογές του προπονητή του. Ότι τον αφήνεις να δημιουργήσει μια ομάδα όπως αυτός την κατανοεί, με τους παίχτες που έχουν τα χαρακτηριστικά που του ταιριάζουν. Αν δεν μπορείς ή για ένα σωρό λόγους, κάποιους σοβαρούς και καποιους οχι, δεν μπορείς να τον ικανοποιήσεις, φέρε κάποιον που να μπορεί να σου φτιάξει κάτι πιο προσιτο και οικείο με πιο προσιτά και κατανοητά υλικά.
    Αυτό έκανε ο Μπαγιεβιτς με επιτυχία.
    Αυτό θα μπορούσε να κάνει και ο Βαλβέρδε σε μια λογική παραμονής και δουλειάς με ορίζοντα μεγαλύτερο της διετίας.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Και αυτός είναι ο μόνος λόγος που εν τέλει δεν μπορεί να σχολιάζει κανείς τις επιλογές του προπονητή του. Ότι τον αφήνεις να δημιουργήσει μια ομάδα όπως αυτός την κατανοεί, με τους παίχτες που έχουν τα χαρακτηριστικά που του ταιριάζουν. Αν δεν μπορείς ή για ένα σωρό λόγους, κάποιους σοβαρούς και καποιους οχι, δεν μπορείς να τον ικανοποιήσεις, φέρε κάποιον που να μπορεί να σου φτιάξει κάτι πιο προσιτο και οικείο με πιο προσιτά και κατανοητά υλικά.
    Αυτό έκανε ο Μπαγιεβιτς με επιτυχία.
    Αυτό θα μπορούσε να κάνει και ο Βαλβέρδε σε μια λογική παραμονής και δουλειάς με ορίζοντα μεγαλύτερο της διετίας.
    Δεν είναι θέμα σχολιασμου των επιλογών του προπονητη απο φιλαθλους. Είναι θέμα του τι κοχονες εχει ο προεδρος που ειναι "επανω". Αυτος τον "αφήνει να δημιουργήσει". Και ο Κοκκαλης των πρωτων χρονων που χρειαζοταν "πιστωση" για διαφορα..."θεματακια του" τον αφησε. Μετα τον εστειλε άκλαυτο και τέρμα η ανοδική πορεία.

Ο Βαλβέρδε (και οχι μονο αυτος οποιος πριν απο αυτον και οποιος ερθει μετα) δεν θα τα ξανακαταφέρει. Οι λόγοι ειναι απλοι. "Ο Θρύλος ανήκει (πια) στον κοσμο του". Δυστυχώς.

Thanks
    14.667
    Ignore User

Θα έπιανε μαζι με αλλους λόγους και γιατι δεν θα είχε αμφισβήτηση λογω ονοματος. Οπως θα πιασει ο Ιμπαγασα που παικτικα ειναι επιπεδου Γιάννη Παπαδόπουλου πια, αλλα εχει "βαρυ" ονομα. Οπως επιασε ο Ριβαλντο που ήθελε περπατούρα στο γήπεδο. Και αλλοι πολλοι.
    Και στην Ιταλία, και στη Γερμανία θα έπιανε αλλα εκεί μονο λόγω επιπεδου και κλάσης.

Φυσικα γιατι δεν ειναι απλα "πασινγκ γκειμ" που το βλεπεις, ξερει να κανει κι αλλα.

Σου ειπα με ποιο κριτηριο τους κρινω. Με τα ματια μου. Ποτέ με "υποθέσεις" , "αν" και "σχολές"

Μα για Βαλβερδε και Φουστερ μιλας εσύ. Απο το πρωτο ποστ κατι εχεις παθει κολλημα με το Ισπανικο και το πας συνεχεια εκει. Και μακαρι να ηξερα που διαολο εχω δειξει κολλημενος με Ισπανους ποδοσφαιριστες....
    Ούτε Βαλβέρδε ούτε Φουστέρ ούτε κολοκύθια. Και καλά εγώ έχω τον Βαλβέρδε που δίνει στην επιλογή Φουστέρ μια λογική. Όλη η ελληνική λήγκα που ξερογλύφεται με εισαγόμενους μικρούς τί στο καλό έχει; Τις ακαδημίες της Μπάρτσα και τα μικρά ισπανολατινάκια για να τα προπονεί ο Μαζίνιο;

Ο Φουστέρ με κάποιον εγχώριο στατικό προπονητή θα ήταν απλά αστείος. Με κάποιον προπονητή της αγοράς του δείχνει προσόντα.

Ε, το ίδιο συμβαίνει και από την ανάποδη.

Και είναι βαρετό να απαντάω συνεχώς ότι δεν εννοώ αυτό που θέλει κανείς να νομίζει.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Ούτε Βαλβέρδε ούτε Φουστέρ ούτε κολοκύθια. Και καλά εγώ έχω τον Βαλβέρδε που δίνει στην επιλογή Φουστέρ μια λογική. Όλη η ελληνική λήγκα που ξερογλύφεται με εισαγόμενους μικρούς τί στο καλό έχει; Τις ακαδημίες της Μπάρτσα και τα μικρά ισπανολατινάκια για να τα προπονεί ο Μαζίνιο;

Ο Φουστέρ με κάποιον εγχώριο στατικό προπονητή θα ήταν απλά αστείος. Με κάποιον προπονητή της αγοράς του δείχνει προσόντα.

Ε, το ίδιο συμβαίνει και από την ανάποδη.

Και είναι βαρετό να απαντάω συνεχώς ότι δεν εννοώ αυτό που θέλει κανείς να νομίζει.
    Η Ελληνική λίγκα εχει παικτακια της συμφοράς που "δημιουργήθηκαν" απο προπονητές που στην καλύτερη περίπτωση είναι επιπέδου Αλέφαντου. Λογικό να ξερογλύφεται αφού ο Χαβίτο του Άρη για παράδειγμα είναι κλάσεις ανώτερος απ' οποιονδήποτε παίκτη θα βγει από τις ακαδημίες της ομάδας αυτής (και ίσως ολοκληρης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας). Έστω και αν σαν παίκτης για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα είναι μπαζάκι.

Εγώ θεωρώ τον Οσκαρ κλασεις ανώτερο του Φουστέρ και παίκτη για 11αδα στον Ολυμπιακό. Αυτά είναι προσωπικές απόψεις. Έτσι βλέπεις μπάλα εσύ , αλλιώς εγώ, αλλιώς ο άλλος. Για παράδειγμα εγώ , έστω και αν στοίχιζε κάποιες "μαγικές" στιγμές , ποτέ δε θα έφερνα έναν Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό. Ούτε Ριβάλντο.

Το ίδιο βαρετό όμως είναι να κάνω κι εγώ το ίδιο....

Thanks
    14.667
    Ignore User

ΟΚ....

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (30-09-10)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Και τώρα που οι φυσιολογικοι άνθρωποι ετοιμαζονται να ... σχολασουνε σε λιγες ωρες εγω παω για...ύπνο....

Τα λεμε βραδυ να συνεχισουμε (καποια θα βρεθει) κουβεντα....

Σελίδα 166 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 66116126136146156162163164165166167168169170176186196206 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές