Ανοιξε.
Το θρεντ του Ριβαλντο ειναι κλειστο. Μπορει καποιος mod να το ξανανοιξει?
Ανοιξε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ειπε τιποτα αυτος?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν μπορω να μην εξαρω αλλη μια μεγαλη προπονητικη επιτυχια του σερ Τακη. Καταφερε να φαει 4 απο το Σαλτμπουργκ...
Αιντε και εις ανωτερα Σερ που μερικοι σε εχουνε και καλυτερο κοουτς!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
αντε παλι με τον τακαρο....δηλαδη ποσο πονατε ρε συ με τον λεμονη;
τι κακο σου εκανε ο ανθρωπος;τις 4αρες και τις 6αρες τις εριχνε συνεχεια και σε ευρωπαικο επιπεδο.παντα με τον θρυλο μιλαμε.δεν με ενδιαφερει για τις αλλες ομαδες.
και μην μου πει κανενας οτι ο ψαρας ο νορβηγος ή ο δον παπαρας ηταν καλυτεροι γιατι εδω δεν ειναι το θρεντ των ανεκδοτων....
ο νορβηγος μας ειχε κανει να μην πω τι στην ευρωπη και ειμασταν η χαρα της καθε ομαδας...4 απο τη ροζενμποργκ στο καραισκακη ρεεεεεε
ο αλλος ο παπαρας δεν μπορουσε να σταυρωσει ουτε χ εκτος εδρας απο κατι παλαιμαχους ουκρανους...
για αυτο αφηστε τον τακη στην ησυχια του και μην ασχολειστε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (05-08-10)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο Τρόνταρος κι ο Βαλβέρδε με ποιους επαιζαν χθες?
O Τρονταρος παντελονιαζει χρημα στη Σαουδικη Αραβια...Ο Βαλβερδε περιμενει να απολυθει ο Σερ Τακης να παει να αναλαβει το θεριο την Ομονοια![]()
μου αρεσε ο πληθυντικος 4ρες.1 μονο ηταν και αυτη με 4-2 οχι 4-0....
η ηττα απο τον ζελα αν θυμασαι ηταν εργο ανατολακη.τις 4αρες δεν τις· αναφερεις γιατι δεν σε συμφερει...
καναμε ηττα απο την μακαμπι...ωραια.θυμασαι το χειρουργειο πριονοκορδελας τοτε;μαλλον οχι...το 6-2 σου λεει κατι;
το 1-3 μηπως στη γερμανια;ουτε...
το 1-2 στη λατσιο;μπααα.
απο τετοιες νικες εκτος εδρας εξαλλου μας χορτασε ο τροντ και ο δον..
ειδικα ο τελευταιος....1-0 στην ουκρανια,1-0 στην τουρκια,2-1 αο τον θρασυβουλο...και ηττα απο τον θρασυβουλ εντος...
με λεμονη να θυμισω εντος εδρας στην ευρωπη δεν εχουμε χασει.και παιξαμε με μεγαθηρια ετσι....με τσελσι,ρεαλ..οχι θρασυβουλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ειδικα στην ηττα απο τον ζελα, ειχε κοιμηθει ο Θεος με τον Νερυ να χανει τα αχαστα & τον Ανατολ. να μαλακιζεται
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (17-08-10)
Oπως γνωρίζεις, έχω μνημη ελεφαντα, κατι που εσυ αν και σπουδαγμενος δε διαθετεις.
Πάρε λοιπον τη τάπα σου σχετικά με τη Σάλτσμπουργκ και τον λατρευτό σου Βαλβέρδε!
2-0 τον σοδόμισε η ίδια ομάδα τον Μέγα και Τρανό Βαλβέρδε, με παιχτες Ρόσι, Νιλμάρ, Ιμπαγάσα, Καθόρλα, Σένα κλπ. Ενώ ο Λεμονής πάλευε με τον Γεωργαλίδη, τον Κασέκε και τον Αλωνεύτη!Στον 7ο όμιλο η Σάλτσμπουργκ είναι πλέον το αφεντικό του ομίλου. Οι Αυστριακοί δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την κακή αγωνιστική κατάσταση της Βιγιαρεάλ, την οποία νίκησαν με 2-0, με ένα ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Πλέον τα πράγματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την ομάδα του δυσκολεύουν, ενόψει και τη διπλής αναμέτρησης με τη Λάτσιο. Οι Ιταλοί δεν έκαναν το λάθος της πρεμιέρας και πέρασαν από τη Σόφια με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Λέφσκι.
sk12072 (05-08-10)
εγω προσωπικα δεν τον πολυ συμπαθουσα
αλλα στην δουλεια του ηταν μια χαρα.
εχει κανει τεραστιες νικες.
και ειναι αστειο να μη το παραδεχομαστε.
μονο οι πουτσες που εχει ριξει στο λαγο φτανει...μην πω για ευρωπη τωρα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Να υποθεσω πως το "προσωπικο προβλημα" του Βαλμπεεεερδε ξεπεραστηκε και ειναι ετοιμος να πεταξει για....Τοκιο?
τι δεν καταλαβες?:P
Bookmarks