Για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τα φυντάνια που είχαμε την τελευταία δεκαετία στον πάγκο ήταν εντάξει. Ως εκεί. Το ότι πέρυσι δεν ήμαστε το φετινό σούργελο είναι αδιαμφισβήτητο.
Αλλά ρε Σάκη, σόρρυ, είναι από τα βασικά αυτονόητα για έναν προπονητή. Δεν θα τον πεις "πολύ" γι'αυτά. Να μου δείξει επιτέλους κάποια οργάνωση παιχνιδιού και ανάπτυξης, όπως και το να δουλεύει με επιμέλεια και προοπτική το ρόστερ και να του βγάλω το καπέλο. Εδώ η συμβουλή ήταν στα σέντερ μπακ να κάνουν γιόμα και όχι πάσα στο κέντρο και άντε να μας έρθει η προτασούλα να αρριβάρουμε το καλοκαίρι. Σιγά μην σκάσουμε για του χρόνου- σάματις θα είμαι εγώ εδώ;
... there's no such thing as "too much"...
chainsaw (25-05-10)
Κι εγώ συμφωνώ με τον ντεκας.
Για τον Βαλβ συγκεκριμένα πάλι όχι. Δηλαδήείχε αβεβαιότητα για το μέλλον του λόγω Προέδρου; Την μισή περίοδο πέρυσι παίζαμε το βουκολικό δράμα ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας... Μια ο Ερνέστο δεν μπορεί μια ο ποπούκος του πονεί.
Ο άνθρωπος ήρθε για λίγο, για να ρεφάρει την αποτυχία της Εσπανιόλ. Το πέτυχε. Πήγε σε καλύτερη ομάδα και απέτυχε. Και τώρα μας ξαναψάχνει.
Μπορεί σ'εμάς ο Βαλβέρδε να ήταν κάτι φανταστικό 9λέμε τώρα) αλλά μάλλον και γι'αυτόν είμαστε το ταβάνι του.
... there's no such thing as "too much"...
Επειδη κι εδω δεν με παιρνει πλεον να απαντησω, θα μου επιτρεψεις να μη σε αντικρουσω. Εχει καταντησει γελοιο, το ξέρω, αλλα θα σου ζητησω να με συγχωρεσεις. Ισως τα πουμε καποια αλλη φορά, αλλου, εκει που θα υπαρχει διαθεση για καταθεση γνώμης και όχι για ιστορίες για αγριους.
;
ποιες ειναι οι πολλες εκδιωξεις; Στον Ολυμπιακο το προβλημα ητανε στο οικονομικο και οτι ο Κοκκαλης στραβωσε επειδη ο Βαλβερδε αρνηθηκε να αποδεχτει αμεσως την προταση ανανεωσης που του ειχε κανει το Δεκεμβριο.
Αυτο δεν εχει σχεση με αμφισβητηση της προπονητικης του αξιας. Δεν εφυγε ο Βαλβερδε ως λιγος για τον Ολυμπιακο...Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Επισγης στην Εσπανιολ που λες το περασμα ητανε συνολικα επιτυχημενο. Πηρε την ομαδα απο ενα επιπεδο και την παρεδωσε πιο πανω. Αυτο ειναι που μετραει. Σε τελικη αν ητανε ο Βαλβερδε υπαιτιος για την πτωση της Εσπανιολ η ομαδα θα ειχε ανακαμψει την επομενη χρονια με αλλον μη σοβαρο προπονητη.
Για την Βιγιαρεαλ τα ειπαμε πιο πανω..
Υ.Γ.Και ο Μπενιτεζ στη Λιβερπουλ εχει αποτυχει στους στοχους της ομαδας ενω φετος η Λιβερπουλ πηγε κατα διαβολου. Ειναι αποτυχημενος η λιγος σαν προπονητης;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kritikia (18-05-10)
M .
"" .
"" .
"" , .
"" ( ).
( )
. ( ) .
?
?
( , , , ).
, .
.
(), ( ) . ( ). . ( ).
. "". .
smageo : 18-05-10 20:05 : ...
, .
Haris1984 (21-05-10)
χαχαχαχαχα,εβγαλε ολα του τα απωθημενα ο Ζιο!
Φαντασου τι τραβηξε ο Ζιο απο αυτον στην Μπαρτσελονα.
Oλα καλα με τον Ζιο αλλα ειχε λιγη αλλεργια στην σκληρη δουλεια γι'αυτο και με τυπους σαν τον Ολλανδο δεν μπορουσε να συνεννοηθει..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
γεια σου ρε ζιο παιχταρα.
! . !!!
οποιος με εχει δει ξερει τι αγαπη εχω στον στελαρα.αλλα εκανε και αυτος την μαλακια του τοτε....
:
, , 9.84 .
, .
Long Text Frame - '' :
" "
Bookmarks