kritikia (06-03-10)
kritikia (06-03-10)
Συγνωμη αλλα εγω δεν βλεπω κατι κακο στις δηλωσεις του τιμουρ.Εχει δικιο για τα λαμογια και τους δημοσιοκαφρους που ανεβοκατεβαζουν προπονητες.
Στη δικη του περιπτωση φταιει μονο η ανικανοτητα του,αλλα γενικα αυτα που λεει ισχυουν.
Du3lisT (06-03-10)
Αντε να δουμε..Ελπιζουμε να ειναι αληθινα αυτα που γραφονται..
chainsaw (07-03-10)
μουφα ειναι ρε παιδια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν μου φαινεται για μουφα.το αφηνει να εννοηθει σαφως και ο "Κοκκαλαθλητης" στο προφιλ του στο φεισμπουκ.
stelios-7- (06-03-10)
φερε ερνεστο να πεσουν τα τσιμεντα.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Μουφα ξε μουφα..Καλος η Κακος το θεμα ειναι οτι ειναι "Προπονητης" και απο το να εχουμε τον καθε σαπιο καλυτερα αυτον!
stelios-7- (06-03-10)
Καλα ολα αυτα,να ερθει αλλα θα τον στηριξουν ή με την πρωτη στραβη θα τον διωξουμε και θα φερουμε κανενα αλεφαντο να ολοκληρωσει τη σεζον;
Επειδη λοιπον το δευτερο ειναι το πιο πιθανο,κραταω μικρο καλαθι.
πως θελω να κατεβω με ερνεστο στο ντερμπι..
πως θελωωωωωωωω.......
σπυρο μου ενω με μπαντοβιτς τα ειδαμε τα χαλια μας και σημερα.
ας τον φερει να αρχισει να φτιαχνει ομαδα για του χρονου..
φερε ερνεστο ρε βρομογερε μην σε παρει και σε σηκωσει.
iek (08-03-10)
Ο χολεριασμένος βγάζει χολή. Α ρε Σώκο... Παλιά δουλεύαμε ο βάζελο για τα νούμερα-προπονητές που έφερνε, τώρα τα λουζόμαστε εμείς. Παντού υπάρχει ένας μαλάκας τελικά.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
consigliere (08-03-10), iek (08-03-10)
Τό'χει μαμήσει κι αυτός πια.
... there's no such thing as "too much"...
αν τα μαμαει απο μακρια φαντασου τι εκανε μεσα στην ομαδα.....Τετοιο στοκο φεραμε στον παγκο...Πιο γραφικος και απο τον Αλεφα με το Δουρο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kritikia (08-03-10)
ρε κετσπαγια για το μονο που κανεις ειναι για να ντουμπλαρεις τον γκουσγκουνη στις επικυνδυνες στασεις (αφου πλεον ο δευτερος δεν εχει την ευεληξια που ειχε καποτε).
τραβα αγορασε μια σαμπανια και πηγαινε για γυρισμα γιατι ερχεται το σικουελ σε λιγο και ο γκουσγκουνης ειναι τραυματιας επειτα απο ενα αεροβικο που του εκανε η παρτενερ του............
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μιλαμε για μεγαλο τσουξιμο εχει ο ανθρωπος..Και μετα μου λετε μερικοι οτι αν τον ειχαμε δεν θα χαναμε το πρωταθλημα..
Μιλαμε ο Ανθρωπος εχει κομπλεξ και το δειχνει απο τοτε που εφυγε..
Bookmarks