Ακούστηκε κι ο γίγαντας ο ευρωπαίος, ο Τροντ για τον πάγκο της Λάρισας.....
Αλλά τον έφαγε ο Παπακώστας!!!![]()
Ακούστηκε κι ο γίγαντας ο ευρωπαίος, ο Τροντ για τον πάγκο της Λάρισας.....
Αλλά τον έφαγε ο Παπακώστας!!!![]()
... there's no such thing as "too much"...
Σωστό αυτό που λες για τον Λεμονή. Το έχουμε ξαναπει και ισχύει. Μόνο σ'εμάς και πουθενά αλλού.
Ο Λεμονής για εμένα δεν είναι "κανονικός" προπονητής. Μπορεί να φταίει το πώς ξεκίνησε, μπορεί η έλλειψη επαγγελματισμού, μπορεί να του λείπει αλλού η πόρρωση, δεν ξέρω, πέρα από εμάς απλώς θα βγάζει το μεροκάματο χωρίς να κάνει τίποτα.
Τον κάνει αυτό γαμώ? Φυσικά και όχι. Είναι συνολικά καλός? Δεν θα μπορούσα να το πω.
Μπορώ όμως να πω ότι στον Ολυμπιακό, βγάζοντας σαφώς και τις αδυναμίες του (την αστάθεια πχ, αφού κυρίως για τα μεγαλύτερα ματς ήταν πάντα πιο έτοιμη η ομάδα και το πέρναμε στην τζίλια), έζησα μαζί του μεγάλες στιγμές. Όχι μόνο την δεύτερη φορά αλλά και την πρώτη.
Το να μιλάμε πχ για την Μακάμπι (σωστό) αλλά αποσιωπώντας το μεγαλύτερο αποτέλεσμα στο Τσ.Λ., το 6-2 επί της Λεβερκούζεν είναι προκατειλημμένο κι άστοχο.
Τέτοιο πράγμα εγώ δεν έχω ξαναζήσει.
Όπως και τις 3-4άρες που φορτώναμε συνεχώς τότε όποιον βρίσκαμε μπροστά μας.
Κάτι 6άρες,4άρες κλπ στο ΑΕΚάκι που έχω από τότε να τις δω (και πιο πριν από το '81...).
Σαφώς τα διπλά με καλές εμφανίσεις μέσα-έξω την δεύτερη σαιζόν.
Έχω ένα σωρό καλά να θυμάμαι.
Έχει ταβάνι ο Τάκης, σύμφωνοι, δεν είναι κορυφή, αλλά άφησε κορυφαία πράγματα στην ομάδα που τον έκανε να υπάρχει από το τίποτα. Ανεπανάληπτα ως τώρα.
Ο Βαλβέρδε? Με τα καλά και τα κακά του κανονικός προπονητής. Μετριότατος κατά την γνώμη μου.
Διαφωνώ με αυτό που γράφεις, ότι "δουλεύει πολύ με την ομάδα και το γήπεδο". Δεν το είδα έναν χρόνο. Είδα απλή διαχείριση εκξ του ασφαλούς και γειά σας.
"Ρίσκα"???? Ναι, το ότι πχ επέλεγε να κάνει τσαμπουκάδες με τον Ντάρκο την ώρα που βάζαμε γκολ με το σταγονόμετρο. Άλλα??? Μπα.....
Ο Βαλβέρδε μας έδειξε βέβαια έναν μήνα υπέροχο ποδόσφαιρο. Πριν και μετά απελπισία. Συνέπεια σίγουρα. Αλλά αυτά, λίγα και μέτρια.
Αν δεν είχαμε τόσο άχτι τον Κόκκαλη δεν θα του είχαμε φιλοτεχνήσει την αγιογραφία του. Ο άνθρωπος μάλλον εμάς είχε για ταβάνι....
Ως προς τον μάστορα και τα εργαλεία??? Δεν το πολυπιστεύω. Ο καθένας πρέπει να κάνει το μέρος του. Ας το κάνει και όλοι θα δουν τί ακριβώς φταίει και δεν τραβάει το πράγμα. Αν δεν το κάνει επειδή θέλει άλλα εργαλεία, είναι δική του υπόθεση.
Ο Βαλβερδε ηταν μια καλη περιπτωση για τον ολυμπιακο και την ελλαδα..πιστευω οτι αν εμενε ισω και να βλεπαμε καποια καλυτερα πραγματα..δεν ξερω..λεω ισως!
Μαλλον ομως δεν θα το μαθουμε ποτε!
Τα εργαλεια παντα κανουν τον μαστορα και ειδικα στον ολυμπιακο εχει αποδειχθει πολλες φορες..
Να στο πω διαφορετικα...παρε τους ποδσφαιρστες του Πανθρακικου και βαλτους ολους στον ολυμπιακο..φερε τον μουρινιο για προπονητη και πες μου αν θα κατεφερει κατι..Τιποτα απολυτος τιποτα!!!
Ο Μονος κουοτς που μπορει πραγματικα να παρει τον αμπαλο και να τον κανει εργαλειο για τα δικα του χερια ειναι μακραν ο Αλεξ Φερκιουσον!
Ο καλός προπονητής με το ρόστερ του Πανθρακικού δεν θα πάρει Τσάμπιονς Λήγκ, ούτε θα κάνε πορεία στην Ευρώπη. Ούτε θα παέι για τίτλο καν. Αλλά εκεί που κανονικά, με παθητικούς προπονητές που κάθονται στην μοίρα του ρόστερ, η ομάδα θα ήταν σταθερά για 9 βαθμούς και φούντο, αυτός θα τις έδινε 30 και σωτηρία. Και καλό στήσιμο, δέσιμο κλπ.
Ο κακός προπονητής, δεν το συζητάμε, θα έπερνε ένα ρόστερ και θα το έβγαζε εντελώς ασύνδετο. Αγύμναστο. Χωρίς στήσιμο, χωρίς διάβασμα στα παιχνίδια, τίποτα...
Ενδιάμεσα υπάρχει ο μέτριος. Αυτός που δεν φτιάχνει την ιστορία της ομάδας του αλλά κάθεται να την κοιτάει. Αυτός που δεν μπορεί να κάνει διαφορά.
Μόνο εγκωμιαστικά δεν ήταν τα σχόλια του τέως τεχνικού του Ολυμπιακού, Ζίκο, για μερίδα Ελλήνων οπαδών, καθώς μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, τους χαρακτήρισε βάνδαλους.
Ο Βραζιλιάνος προπονητής, κληθείς να τοποθετηθεί σχετικά με το αν προτίθεται να αποσυρθεί, τόνισε: "Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα να ξεκουραστώ. Σαφώς και απολαμβάνω την εμπειρία να κοουτσάρω. Θέλω να συνεχίσω αλλά θα κάνω μια παύση. Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ".
Δεν παρέλειψε μάλιστα να δηλώσει απογοητευμένος από τις τελευταίες εμπειρίες του στην προπονητική, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Στην Τουρκία συνάντησα πόλεμο μεταξύ οπαδών. Στη Ρωσία αντιμετώπισα τον ρατσισμό προς τους αθλητές. Στην Ελλάδα, είδα βάνδαλους στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχαν βάνδαλοι που ακολουθούσαν το πούλμαν της ομάδας και έπρεπε να έχουμε την προστασία της αστυνομίας, λες και ήμασταν κακοποιοί. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και αυτοί οι βάνδαλοι πρέπει να αποκλειστούν από το άθλημα", τόνισε χαρακτηριστικά.
Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε ακούστηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού, γεγονός που καταδεικνύει ότι μεγάλη μερίδα φίλων της ομάδας θα ήθελαν την επιστροφή του Ισπανού τεχνικού στην Ελλάδα. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μάλιστα, υπήρξαν και κάποιες πληροφορίες ότι ο πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ βρέθηκε στην Αθήνα πριν μερικές ημέρες και πως αυτό είχε κάποια σχέση με τους Πειραιώτες.
Όμως, ο μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, διέψευσε ότι υπάρχει θέμα και μάλιστα δεν φαίνεται να γνώριζε κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή ο Βαλβέρδε ήταν στην ελληνική πρωτεύουσα και πως μάλιστα έμενε στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Σε δήλωσή του στην εφημερίδα Sportday, τόνισε ότι "δεν ήταν στην Αθήνα, τουλάχιστον δεν γνωρίζω εγώ κάτι τέτοιο. Και να ήρθε, πάντως, δεν θα ήταν για κάποιο επαγγελματικό θέμα".
Πάντως, όσο ο Βαλβέρδε δεν κλείνει κάπου και με την κατάσταση στον Ολυμπιακό να μοιάζει ρευστή, τόσο θα υπάρχει ρεύμα υπέρ του και διάφορα σενάρια θα τον εμπλέκουν σε πιθανό δεύτερο "γάμο" με τους ερυθρόλευκους.
Ρε παιδια εγω δεν ακουσα να φωναζει κανεις Ερνεστο Βλαβερδε...
Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αποτελέσει εδώ και καιρό παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αλλά συνεχίζει να "ασχολείται" με τους Πειραιώτες, κάνοντας και πάλι λόγο για... λαμόγια, τα οποία τον έφεραν εκτός Ρέντη. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο νυν τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας μίλησε στον sport103 FM και είπε αρκετά πράγματα, με τους ερυθρόλευκους να έχουν και πάλι την τιμητική τους. Τα έβαλε για μια ακόμη φορά με τους οργανωμένους, αλλά και με τους δημοσιογράφους της ομάδας...
Για την λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, τόνισε: "Όλοι μιλάνε για το ποδόσφαιρο αλλά κανένας δεν θέλει να κάνει τίποτα για το ποδόσφαιρο. Παράγοντες, δημοσιογράφοι, όλοι μαζί. Δεν μπορείς να δουλεύεις σε μία ομάδα αν δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό για την αυριανή μέρα. Δεν υπάρχει υπομονή και από τους παράγοντες και από τους φιλάθλους".
Για το ότι αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό χωρίς να δεχθεί γκολ σε κανένα επίσημο παιχνίδι του είπε: "Τι να κάνουμε. Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να γίνει αυτό όπως και πολλά άλλα παράξενα που γίνονται".
Για το αν θα γύριζε στην Ελλάδα σε νέα πρόταση του Ολυμπιακού ή του Ανδρέα Παντελή για λογαριασμό του Ηρακλή, δήλωσε: "Έτσι πικραμένος που έφυγα δεν υπάρχει περίπτωση όπως και να μου γινότανε μία πρόταση".
Εν συνεχεία, ασχολήθηκε με αυτούς που -κατά τον ίδιο- τον έφαγαν από τον Ολυμπιακό: "Από τους ανθρώπους που μου κάνανε από την αρχή τον πόλεμο. Από τους οργανωμένους, που δεν τους έδωσα την δυνατότητα να κάνουνε αυτό που θέλανε και από κάποιους δημοσιογράφους. Και σαν ποδοσφαιριστής που ήμουνα, δεν περίμενα να ξημερώσει για να τρέξω στο περίπτερο για να διαβάσω πως έπαιξα. Το ίδιο και σαν προπονητής. Ξέρω αν έκανα καλά την δουλειά μου ή όχι. Αυτό που ήθελα να κάνω, ήταν να κάνω την δουλειά μου και όχι να μιλάω καθημερινά με τους δημοσιογράφους. Δυστυχώς όμως αυτοί είναι που κάνουνε το κουμάντο. Κάποια λαμόγια και κάποια λαμόγια οργανωμένοι. Είναι η πραγματικότητα.
Αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα από την αρχή ο Ολυμπιακός θα ήτανε με διαφορά πρωταθλητής. Δεν έχει σημασία αν θα ήμουνα εγώ. Κάποιος να ήτανε από την αρχή ως το τέλος. Εγώ κράτησα την υπομονή μου. Να πάμε στους ομίλους του Champions League.Το πρωτάθλημα; Περίπατο. Η Καβάλα λέγανε ότι δεν ήταν καλή ομάδα αλλά πείτε μου εσείς μία μεγάλη ομάδα που κέρδισε την Καβάλα. Το ποδόσφαιρο άλλαξε. Άλλου είδους ποδόσφαιρο παίζεται τώρα. Τώρα δεν υπάρχει φαβορί μέσα στο ποδόσφαιρο".
Oxι αλλο Τιμουρ!!!
Ελεος πια!!!
Για ποσο καιρο θα κανει ακομα δηλωσεις αυτος?
Αρε Σωκρατη...
Α,ρε Κόκκαλη εσύ κανεις τις παπαριές , εμας ζαλίζουνε οι μαλακίες του καθενός...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
[youtube]LeAS39JD-4c[/youtube]
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΒΕΡ,ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ...ΛΑΜΟΓΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ,ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΕΜΠΛ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΛΕΟΣ ΟΜΩς ΤΙΤΑΝΟΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ.ΓΚΩΣΑΜΕ.
ας πει κάποιος του αρχιμαλάκα - φωτεινού λαμπτήρα της προπονητικής ότι :
ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ .
έχεις μόνιμη θέση εκεί , σταμάτα να μας τα ζαλίζεις κάθε τρεις και λίγο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
καθε φορα που μιλαει ο κετσπαγια ολο τα ιδια επαναλαμβανει....
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Μαλιστα. Ακομα μιλαει. Αντε να δουμε οταν θα συναντησει αυτα τα λαμογια που λεει -και δεν εννοω τους δημοσιογραφους- αν θα μπορει να ξαναμιλησει μετα..γιατι χαμουρη η γη ειναι πιο μικρη απο οτι νομιζεις...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
iek (06-03-10)
Bookmarks