Σελίδα 146 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 4696106116126136142143144145146147148149150156166176186196 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.901 έως 2.920 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδώ υποστηρίζανε με θέρμη πως δεν μας κάνει ο κολοτσίνι , δεν είναι ο παίχτης ηγέτης που ψάχνουμε .... με αφορμή το ότι τον απέρριψε η μίλαν

σε έναν μέτριο προπονητή θα κολλήσουμε
    Χμμμ..αυτη η Μιλαν σαν δικαιολογια πολυ μας κυνηγαει...
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πάντως αισθάνομαι πλουσιότερος!!!!

Πήγε ο Βαλβέρδε στην Βιγιαρρεάλ;;; Γαμώ!!!! Να πώς τον εκτιμούν εκεί που ξέρουν κλπ.
    Τον Μπούλο ο Βαλβέρδε από την Βιγιαρρεάλ;;; Πάλι γαμώ!!!! Δεν έχω καταλάβει για ποιόν λόγο αλλά γαμώ!!!!
    Τον κράταγαν για 2 χρόνια (το ταβάνι του) πριν τον φύγουν;;; Γαμώ!!!! Ευρώπη ρε!!!
    Τον διώχνουν από Γενάρη μήνα;;;; Πάλι γαμώ!!!!!

Βέβαια και πάλι μας διαφεύγει ότι κι εκεί έκανε ό,τι κι εδώ, αλλά κι εδώ έκανε ό,τι και στην Εσπανιόλ κλπ...... Κάκιστο ξεκίνημα, 1 μήνα καλύτερο και μετά πάλι μούχλα. Παίχτες υπό διωγμό, επειδή έτσι γουστάρει, κακή διαχείριση των ελλείψεων του ρόστερ..... Απλώς το να μην διαχειρίζεσαι καλά το "μικρό" ρόστερ στην Βιγιαρρεάλ στους κάνει να σε διώξουν. Εδώ, φταίει ο Πρόεδρος που είναι μικρό, οι παίχτες που είναι άσχετοι και η Ψωροκώσταινα!

Αλλά εντάξει... Τί πειράζει;;; Ο Βαλβέρδε;;; Πάλι γαμώ!!!!
    ... there's no such thing as "too much"...

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (02-02-10)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Προσπαθω βρε Γιωργο να καταλαβω το συλλογισμο σου και δεν μπορω.
    Ωρες ωρες φασκεις και αντιφασκεις.
    Στο αρθρο σου "Θελω να γινω χαλιφης.." γραφεις να φυγει το μισο ροστερ γιατι δεν μπορουν.
    Εδω ειρωνευεσαι οτι φταιει ο προεδρος, οι ασχετοι παικτες κτλ και αυτο για να την πεις σε καποιους για τον Βαλβερδε.
    Τελικα τι ισχυει για να καταλαβω.
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Χρύσα το λέω συνεχώς. Μπορεί όντως (συνήθως έτσι είναι) να υπάρχουν ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Ο καθένας την δική του.
    Ο καθένας κρίνεται για την δουλειά που κάνει ο ίδιος στον τομέα του.
    Ο Πρόεδρος κάνει σοβαρή δουλειά Προέδρου;;; Γελάμε και καγχάζουμε. Ωραία.
    Να το κλείσουμε εκεί το μαγαζι;; Δηλαδή αν δεν έχεις σοβαρό Πρόεδρο κλείνεις;; Δηλαδή αν μείνεις χωρίς πρωτοκλασάτες μεταγραφές ή έχεις ελλείψεις βάζεις λουκέτο; Δεν νομίζω.
    Ο προπονητής, όπως έχει το πράγμα, είναι μοναδικός και απόλυτος υπέυθυνος των αγωνιστικών. Έκανε καλά την δουλειά του; Ανεξαρτήτως ευθυνών άλλων.... Αυτό το ρημαδορόστερ που είχε μπροστά του πώς το δούλεψε και πώς το άφησε;; Το τίμησε, το πήγε παραπέρα; Άφησε την ομάδα κάπως καλύτερη φεύγοντας, τους παίκτες πλουσιότερους σε δυνατότητες;; Αυτό είναι το ζήτημα.
    Οι παίχτες;; Δηλαδή αν ο Πρόεδρας δεν παίρνει άλλους αυτοί πρέπει να ξύνονται;; Αν ο προπονητής δεν πολύ σκαμπάζει αυτοί τί θα πρέπει να κάνουν; Αυτό που τους αναλογεί. Να παίξουν με φιλότιμο και να τιμήσουν την θέση τους.

Και ποτέ δεν είναι άσπρα μόνο ή μαύρα μόνο. Υπάρχουν και άσπρα σημεία και μαύρα και γκριζωπά. Η σούμε και η βαρύτητα εκάστου μας λέει πολλά....
    Ο Βαλβέρδε είχε αδιαμφισβήτητα αρκετά καλά. Σου παρέθεσα ένα παλιότερο κειμενάκι μου προχθες για να δεις την γνώμη μου. Και μάλιστα νωρίς, πριν την ευρωπαϊκή εποποιία ή την συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη όμως είχε αδιαμφισβήτητα αρκετά μείον. Έχει απ'όλα η γκάμα του. Το δείχνει σε κάθε ομάδα που περνάει. Σαν προπονητής έδειξε αυτά που έχει κι εδώ. Ένα πράγμα μόνο δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς: αν θα μπορούσε να δουλέψει με προοπτική. Γιατί σ'εμάς δουλειά προοπτικής δεν έκανε. Πιθανόν γιατί ήρθε με σκοπό να πάρει τίτλο και καλά λεφτά μιας σαιζόν, να ρεφάρει την φυγή από την Εσπανιόλ και να γυρίσει πίσω μ'ένα καλό πλασάρισμα. Όπως κι έγινε. Θεμιτό. Πάντως σ'εμάς δουλειά προοπτικής δεν έκανε.

Αυτά για τον ίδιο. Σίγουρα συνεκτιμώ τις παπάρες του Προέδρου, όπως και την ποιότητα και πληρότητα του ρόστερ. Γι'αυτό και δεν εστιάζω την κριτική μου, ούτε στο γιατί δεν έκανε φοβερή πορεία στην Ευρώπη (από την Ανόρθωση και την Σ.Ετιέν τον ήπιαμε γαμώτο...), ούτε στο γιατί δεν έπαιξε διαστημική μπάλα.

Και σαφώς, η αξιολόγηση του Βαλβέρδε δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι δεν χρειαζόμαστε αλλαγές και προσθήκες στο ρόστερ, ούτε ότι πρέπει να λειτουργούμε σαν παιδική χαρά εκεί που γράφει στην πόρτα "Διοίκηση".

(Παρεμπιπτόντως, στο άρθρο γράφω για προσθήκες αλλά όχι να φύγουν 40 παίχτες ούτε ότι είμαστε επιπέδου Εδεσσαϊκού. Οι παίχτες άλλωστε που έβαζαν τα 5 στην Μπενφίκα τότε ήταν καλοί, αλλά όταν τον πίναμε ήταν για τα πανηγύρια;;)
    ... there's no such thing as "too much"...

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Δουλεια προοπτικης σε ενα χρονο και με πιεση -η οποια αυξηθηκε οταν αποκλειστηκαμε στο τσου λου- να παρει το πρωταθλημα και το κυπελλο, δεν μπορει να γινει. Οποιον προπονητη και να ειχες στον παγκο σου, ειδικα οταν εχεις ενα ροστερ 13-14 παικτων ικανων να φορανε την φανελα της ομαδας. Αν συνεχιζε η ομαδα θα ειχε καλυτερη χρονια και αυτο δεν το στηριζω στα δικα μου κριτηρια, αλλα στα λογια των ποδοσφαιριστων του που ζητουσανε να μεινει επανηλλειμενως.Κατι παραπανω θα ξερουν αυτοι που τον ζησαν απο κοντα ενα χρονο. Και φυσικα αν εμενε θα μπορουσε και θα ειχε περισσοτερο χρονο για να κρινει και να αξιοποιησει παικτες.

Τεσπα η συζητηση δεν καταληγει πουθενα ο καθενας μας εχει κατασταλαξει στην αποψη του.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Χρυσα οποιος δεν αντεχει την πιεση ειτε παιχτης ειτε κοουτς, δεν πρεπει να βρισκεται στην ομαδα
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

since1971 (04-02-10)

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

το θεμα ειναι ενα..
    ενας σπουδαιος και πολυ καλος προπονητης περασε απο τον ολυμπιακο και αντι να τον κρατησουμε με νυχια και με δοντια..τον διωξαμε.
    τωρα ειναι ευκαιρια να τον ξανα φερουμε πισω.
    εστω και το καλοκαιρι..
    ερνεστο ελα πισω να τους μαθεις το τοπι.
    να μπει μια ταξη στον ομαδα..
    αντε ελα γιατι με τους χασαπηδες που μας εφερε ο κοκκαλης παμε να καταστραφουμε..
    να ερθει και να κανει τριετες συμβολαιο..ετσι μονο
    εφυγες και πονεσανε τα ματακια μας.
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Όχι και χειρότερο ρόστερ από τον ,θου κύριε, Κετσπάγια ο Βαλβέρδε
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω ξερω ορισμενα πραγματα για τον Βαλβερδε
    1. Η ομαδα σε γενικες γραμμες σταθηκε αξιοπρεπως ολη τη χρονια. Υπηρξανε καποια ασηχμα παιχνιδια σαν αυτα που κανουμε καθε χρονο αλλα τους στοχους γενικα τους πετυχαμε.
    2. Δικαιωθηκε σε καποιες επιλογες που εκανε μεσα στην ομαδα, οπως το να μην εμπιστευεται καποιους παγκιτες οπως τα "θρυλοπουλα", το Νταρμπι και σια
    3. Ολοι οι παιχτες του βασικου κορμου και στυλοβατες της αμυνας παιζανε καλα για τα δεδομενα τους με το Βαλβερδε. Ακομη και ο Νταρκο που τον σκυλοβριζε εκανε καλα παιχνιδια οσο επαιξε.

Απο την αλλη ο Βαλβερδε απετυχε στο θεμα της προκρισης στο Τσου λου αλλα παρολα αυτα μας εδωσε τιτλο που ανοιξανε δρομο για ευκολη κληρωση στα προκριματικα φετος.
    Επισης ο Βαλβερδε χρεωνεται κι ας μην ητανε η πρωτη του επιλογη την επιλογη του Οσκαρ.

Συνολικα ομως τα πηγε καλα.

Το φετεινο ροστερ ειναι φτωχοτερο ειδικα στην επιθεση αλλα τον τιτλο δεν τον χασαμε απο εκει. Τον χασαμε απο την καταστροφικη διαχειρηση του υπαρχοντος ροστερ απο προπονητες και γυμναστες...Παιχτες που περσυ ητανε κλειδια στην ομαδα σαν τον Γκαλετι, τον Ντουντου και τον Ντιογο φετος δεν υπαρχουνε πουθενα ενω οι τραυματισμοι πεφτουνε με το τσουβαλι φετος.

Τελειοι προπονητες δεν υπαρχουνε..Ο καθενας εχει τα κουσουρια του..Ο Ντουσαν πλακωνονταν με τους Λατινους, ο Σολιντ επαιζε φουλ αμυνα και εμπαζε πισω, ο Λεμονης εφτιαχνε ομαδα για ενα 6μηνο, ενω ο Βαλβερδε ειχε τα πρβληματα που λεω πιο πανω..

Τελειοτητα δεν υφισταται...Ακομη και ο Κουπερ που ζητανε μερικοι εχει ενα σωρο κουσουρια ενω ο Ρεχαγκελ που εχει σηκωσει ευρωκουπες μερικες φορες εχει τρελλανει κοσμο με τις "παλαβες" επιλογες ενδεκαδας που εχει κανει.

Οποτε και επειδη ως ομαδα ειμαστε σαφως ατελης και σχιζοφρενικη πρεπει να βολευτουμε με ο,τι υπαρχει διαθεσιμο...Ο Βαλβερδε ειναι μια απο τις διαθεσιμες επιλογες..ετσι απλα..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

12. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

consigliere (02-02-10), Gtakis (03-02-10), IERO (03-02-10), Reds (04-02-10), smageo (04-02-10)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.328 φορές σε 10.862 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι και χειρότερο ρόστερ από τον ,θου κύριε, Κετσπάγια ο Βαλβέρδε
    Έτσι είναι, ο Κετσπάγια μπορεί να είχε Μέλμπεργκ και Μαρέσκα αντί των Πάτσα και Άντζα αλλά είχε και Λεονάρντο,Ζαϊρί αντί των Λέτο,Τζόλε,Γκαλέτι

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι είναι, ο Κετσπάγια μπορεί να είχε Μέλμπεργκ και Μαρέσκα αντί των Πάτσα και Άντζα αλλά είχε και Λεονάρντο,Ζαϊρί αντί των Λέτο,Τζόλε,Γκαλέτι
    Το Τζολε τωρα γιατι τον εβαλες; Τον περσινο εννοω....Ενα 20λεπτο επαιζε και πολυ ητανε...Ο δε Γκαλετι υπηρχε και φετος στην ομαδα αλλα τον τελειωσανε πριν καν ξεκινησει η χρονια...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.328 φορές σε 10.862 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Τζολε τωρα γιατι τον εβαλες; Τον περσινο εννοω....Ενα 20λεπτο επαιζε και πολυ ητανε...Ο δε Γκαλετι υπηρχε και φετος στην ομαδα αλλα τον τελειωσανε πριν καν ξεκινησει η χρονια...
    Γιατί ακόμα κι ο περσινός Τζόλε ήταν κλάσεις ανώτερος του Λεονάρντο..

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Gtakis (03-02-10)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

«Ο Ολυμπιακός με στήριξε»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Ριβάλντο για το γεγονός ότι αποτελεί ένα μέρος της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, με βάση την ψηφοφορία που τον ανέδειξε μέλος της χρυσής 11άδας της δεκαετίας 2000-2010. Επίσης, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός τον στήριξε σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μίλησε σχετικά στον «Sentra 103,3»:

«Χαίρομαι πολύ που ξαναγύρισα και αποτελώ μέρος της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χαίρομαι για αυτό το βραβείο. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα, λατρεύω την χώρα όπως και η γυναίκα μου, έχουμε κάνει τρία παιδιά εδώ και πάντα χαίρομαι όταν επιστρέφω.
    Από τον Ολυμπιακό έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τους οπαδούς, γιατί βρισκόμουν σε μία δύσκολη φάση της καριέρας μου, με στήριξε πολύ ο Ολυμπιακός. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις και από την ΑΕΚ, φεύγοντας απο τον Ολυμπιακό με δέχθηκαν καλά και με έκαναν να νιώσω αγαπητός».

Για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελλάδα που προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πιστεύω ότι θα πάνε καλά. Η Βραζιλία είναι πάντα στα φαβορί, αλλά σημασία έχει και οι δύο να προκριθούν απο την φάση των ομίλων, γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες. Απο εκεί και πέρα βλέπουμε τι μπορεί να καταφέρει ο καθένας».

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    2. Δικαιωθηκε σε καποιες επιλογες που εκανε μεσα στην ομαδα, οπως το να μην εμπιστευεται καποιους παγκιτες οπως τα "θρυλοπουλα", το Νταρμπι και σια
    εδώ νομίζω είσαι λάθος
    εκτος ότι ποτε δεν δικαιώθηκε ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τον αδίκησε

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον since1971 για αυτό το μήνυμα:

consigliere (04-02-10), Du3lisT (08-02-10)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Ριβάλντο για το γεγονός ότι αποτελεί ένα μέρος της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, με βάση την ψηφοφορία που τον ανέδειξε μέλος της χρυσής 11άδας της δεκαετίας 2000-2010. Επίσης, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός τον στήριξε σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

«Χαίρομαι πολύ που ξαναγύρισα και αποτελώ μέρος της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χαίρομαι για αυτό το βραβείο. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα, λατρεύω την χώρα όπως και η γυναίκα μου, έχουμε κάνει τρία παιδιά εδώ και πάντα χαίρομαι όταν επιστρέφω.
    Από τον Ολυμπιακό έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τους οπαδούς, γιατί βρισκόμουν σε μία δύσκολη φάση της καριέρας μου, με στήριξε πολύ ο Ολυμπιακός. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις και από την ΑΕΚ, φεύγοντας απο τον Ολυμπιακό με δέχθηκαν καλά και με έκαναν να νιώσω αγαπητός».

Για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελλάδα που προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πιστεύω ότι θα πάνε καλά. Η Βραζιλία είναι πάντα στα φαβορί, αλλά σημασία έχει και οι δύο να προκριθούν απο την φάση των ομίλων, γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες. Απο εκεί και πέρα βλέπουμε τι μπορεί να καταφέρει ο καθένας».

αντε στο διαολο μαλακα!!
    ο ολυμπιακος σε στηριξε και το ξεπληρωσες λεγοντας για στημμενα πρωταθληματα και δειχνοντας τα 4

σαλτα και γαμησου καργιολακο!

(συγγνωμη παιδια για το μπινελικι)
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (04-02-10)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.592 φορές σε 20.822 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντε στο διαολο μαλακα!!
    ο ολυμπιακος σε στηριξε και το ξεπληρωσες λεγοντας για στημμενα πρωταθληματα και δειχνοντας τα 4

σαλτα και γαμησου καργιολακο!

(συγγνωμη παιδια για το μπινελικι)
    Απαπαπαπα! Καλέ;

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τελικα ειχε πολυ δικιο ο Κοκκαλης για το συγκεκριμενο θεμα..

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από since1971 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδώ νομίζω είσαι λάθος
    εκτος ότι ποτε δεν δικαιώθηκε ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τον αδίκησε
    σωστη διορθωση που αφορουσε τοην περσινη περιοδο. εγω εννουσα την εν γενει πορεια του νταρμπυ συμπεριλαμβανομενης και της φετεινης περιοδου οπου ο παιχτης γενικως αποδειχτηκε γυαλινος..

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω τον Βραζιλιανο εξακολουθω να τον παω για πολλους λογους. Ο πρωτος ειναι οτι στον Ολυμπιακο οσο επαιξε το συμβολαιο του το τιμησε μεχρι κεραιας. Παντοτε μπροστα ητανε στα δυσκολα και καποια δυσκολα παιχνιδια τα πηρε μονος του.

Ητανε εγωιστης οπως ολοι οι μεγαλοι παιχτες και δεν τον κατηγορω για εγωισμο οταν εχω το παραδειγμα του Σωκου και η παιχτων της ομαδας που λογω κακως νοουμενου εγωισμου τα ξυνουνε ολη την ωρα. Ο Ριμπος οσο αντεχε και μπορουσε επαιζε. Τον βαζελο δυο φορες τον καθαρισε μονος του σχεδον.

Με την συμπεριφορα του οταν πηγε στην ΑΕΚ χαλασε ως ενα βαθμο την εικονα του αλλα δεν εφταιγε μονον αυτος αφου και η δικη μας διοικηση εφερε μεγαλη ευθυνη για τα οσα γινανε. Εγω προσωπικα παντοτε θα θυμαμαι τον Ριβαλντο ως το μεγαλυτερο παιχτη που περασε απο την ομαδα μεγαλυτερο απο τον Ζιοβανι η τον Καρεμπε..

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

consigliere (04-02-10), IERO (06-02-10)

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αντε μην τον αρχισω τωρα τον ριβαλντο.
    πουλημενε.αντε μαλακα
    αντε ντεεεεεεε..καραγκιοζακοοο
    που εισαι τωρα στο καταρ?
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Σελίδα 146 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 4696106116126136142143144145146147148149150156166176186196 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές