Εγώ όμως δεν γράφω γι'αυτό. Ούτε για τον Ολυμπιακό. Γράφω για την "Ψωροκώσταινα" και την σχετική φιλολογία.
Αυτό που εγώ θεωρώ λογι΄κό και υποστηρίξιμο, εσύ θεωρείς ίδιον Ψωροκώσταινας.
Λες και όλη η ευρώπη παίζει με 20ετή συμβόλαια σε προπονητές αλλά σερ Άλεξ ή διαθέτει αντίστοιχες υπομονές.....
Το έχω πει πολλάκις: τον δρόμο τον φτιάχνεις πηγαίνοντας. Αν σου βγει προπονητής που να δέσει στην χημεία, τον κρατάς. Αν τον διώξεις έκανες παπάρα.
Αλλά πρέπει να σου δείξει πράγματα βάθους. Μια κάποια πορεία κάπου δεν λέει τίποτα περισσότερο από αυτό. Δουλειά προοπτικής βλέπεις;
Ως προς την καταλληλότητα των προπονητών, συμφωνώ και τα λέω εδώ και χρόνια. Αλλά συνήθως διαβάζω για τους ξένους προπονητές αξιωματικά. Εμένα δεν με νοιάζει αυτό, αλλά κατά πόσον όποιος έρθει θα έρθει για να δουλέψει με προοπτική.
Ο Βαλβέρδε δεν το έκανε σε καμμία περίπτωση. Πρώτος εγώ τον περίμενα, πρώτος εγώ έλεγα "Πρόεδρε κάνε του 3ετές από Νοέμβρη", αλλά αυτό που έδειξε ήταν ακριβώς ό,τι και σε όλες τις άλλες ομάδες του. Σε όλες δίνει 1 μήνα καλής μπάλας, Νοέμβρη-Δεκέμβρη και μετά πάπαλα. Σε αρκετούς στο εξωτερικό, αυτό δεν αρκεί.
Τηρουμένων των αναλογιών ούτε και σ'εμένα.
Bookmarks