Σελίδα 145 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 4595105115125135141142143144145146147148149155165175185195 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.881 έως 2.900 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Το avatar του χρήστη karalamanajic

Thanks
    1.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 592 φορές σε 274 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες το επαγγελματική διαστροφή, αλλά ακριβώς ένα πράγμα δεν μπορώ: την λειτουργία βάσει τεκμηρίων και προκατάληψης!
    Και αυτό ακριβώς κάνουμε κατά κόρον.

Ως προς τον Κόκκαλη είναι αυτός που είναι. Τα στραβά του γνωστά εδώ και χρόνια. Και δεν τα λέτε μόνο εσείς.
    Αυτό σημαίνει τί ακριβώς στην προπονητική αποτίμηση;;

Κατα βούλησιν κρίνουμε.
    Ωραια αν ξεχειλώσω καπως την λογική σου, τοτε ας προσλαβουμε προπονητή από τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Υεμενης χωρις τεκμηρια και προκαταληψη, στην τελική μπορει να παρει σαρκα και οστα το οραμα του Προεδρου και να χορτασουμε μπαλα.

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    το λαθος που κανεις Γιωργο ειναι οτι συγκρινεις ανομοιες καταστασεις και μου δινεις και την εντυπωση οτι δεν καταλαβαινεις πως λειτουργει το ποδοσφαιρο κατι που προφανως δεν ισχυει.

Κατ'αρχην στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει προπονητης που να πιασει παντου...Κανεις! Και δεν υπαρχει προπονητης που να εχει στο τσεπακι του τελικους Ουεφα η Τσου Λου...Σε αυτους τους τελικους πας 1, 2 ή το πολυ τρεις φορες (κι αυτο να εισαι κανενας κορυφαιος προπονητης που προπονεις μια απο τις κορυφαιες ομαδες στης Ευρωπης) Αλλιως δεν πας σε αυτους τους τελικους...Οποτε μια αποτυχια η και επιτυχια δεν αλλαζει κατι...Αυτο που δειχνει την οποια αξια ενος προπονητη (θετικη η αρνητικη) ειναι η συνολικη καριερα του...Αυτα τα λεγαμε και επι Λεμονη (που μετα τα δυο διπλα στην Ευρωπη εγινε θεος για ορισμενους) και επι Σολιντ και επι Ντουσαν και επι Βαλβερδε.

Το ιδιο ισχυει για τον Βαλβερδε, τον Κετσπαγια και τον..Μουρινιο.

Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει ο Ολυμπιακος...Και το ερωτημα για τον Ολυμπιακο ειναι απλο: κερδισε η εχασε ο Ολυμπιακος απο την αποχωρηση του Βαλβερδε; Ετσι απλα...Το να χαιρομαι εγω που απετυχε ο Βαλβερδε στην Βιγιαρεαλ μου οταν η ομαδα μου παει κατα διαολου μου θυμιζε το παλιο ανεκδοτο του Χριστοδουλου με τον βοσκο που ζηλευε επειδη δεν ειχε κατσικια και αντι να προσευχεται στο θεο να τον βοηθησει να αποκτησει κι αυτος κατσικια ζητουσε να ψοφησουνε τα κατσικια του γειτονα..

Ετσι δεν παμε μπροστα...
    Εγώ όμως δεν γράφω γι'αυτό. Ούτε για τον Ολυμπιακό. Γράφω για την "Ψωροκώσταινα" και την σχετική φιλολογία.
    Αυτό που εγώ θεωρώ λογι΄κό και υποστηρίξιμο, εσύ θεωρείς ίδιον Ψωροκώσταινας.
    Λες και όλη η ευρώπη παίζει με 20ετή συμβόλαια σε προπονητές αλλά σερ Άλεξ ή διαθέτει αντίστοιχες υπομονές.....

Το έχω πει πολλάκις: τον δρόμο τον φτιάχνεις πηγαίνοντας. Αν σου βγει προπονητής που να δέσει στην χημεία, τον κρατάς. Αν τον διώξεις έκανες παπάρα.
    Αλλά πρέπει να σου δείξει πράγματα βάθους. Μια κάποια πορεία κάπου δεν λέει τίποτα περισσότερο από αυτό. Δουλειά προοπτικής βλέπεις;

Ως προς την καταλληλότητα των προπονητών, συμφωνώ και τα λέω εδώ και χρόνια. Αλλά συνήθως διαβάζω για τους ξένους προπονητές αξιωματικά. Εμένα δεν με νοιάζει αυτό, αλλά κατά πόσον όποιος έρθει θα έρθει για να δουλέψει με προοπτική.

Ο Βαλβέρδε δεν το έκανε σε καμμία περίπτωση. Πρώτος εγώ τον περίμενα, πρώτος εγώ έλεγα "Πρόεδρε κάνε του 3ετές από Νοέμβρη", αλλά αυτό που έδειξε ήταν ακριβώς ό,τι και σε όλες τις άλλες ομάδες του. Σε όλες δίνει 1 μήνα καλής μπάλας, Νοέμβρη-Δεκέμβρη και μετά πάπαλα. Σε αρκετούς στο εξωτερικό, αυτό δεν αρκεί.
    Τηρουμένων των αναλογιών ούτε και σ'εμένα.
    ... there's no such thing as "too much"...

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karalamanajic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραια αν ξεχειλώσω καπως την λογική σου, τοτε ας προσλαβουμε προπονητή από τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Υεμενης χωρις τεκμηρια και προκαταληψη, στην τελική μπορει να παρει σαρκα και οστα το οραμα του Προεδρου και να χορτασουμε μπαλα.
    Φυσικά και όχι. Προσπαθείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή, με τα μεγαλύτερα εχέγγυα.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα προσεγγίζεις και το έργο που θα σου δείχνει όταν έρθει βάσει των τεκμηρίων.

Θαεπιλέξω τον Μέσι γιατί είναι παιχταράς. Αλλά αν στην ομάδα μου σέρνεται και τα ξύνει δεν μπορώ να λέω ότι παίζει γαμάτα. Ούτε να λέω "ναι, σιγά τον Τζικιτζέλα και τον Αρμόδωρο που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα".
    Κακοί, στραβοί κι ανάποδοι οι Τζικιτζέλες. Ο Μέσι έπαιξε;
    ... there's no such thing as "too much"...

Το avatar του χρήστη karalamanajic

Thanks
    1.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 592 φορές σε 274 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Φυσικά και όχι. Προσπαθείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή, με τα μεγαλύτερα εχέγγυα.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα προσεγγίζεις και το έργο που θα σου δείχνει όταν έρθει βάσει των τεκμηρίων.

Θαεπιλέξω τον Μέσι γιατί είναι παιχταράς. Αλλά αν στην ομάδα μου σέρνεται και τα ξύνει δεν μπορώ να λέω ότι παίζει γαμάτα. Ούτε να λέω "ναι, σιγά τον Τζικιτζέλα και τον Αρμόδωρο που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα".
    Κακοί, στραβοί κι ανάποδοι οι Τζικιτζέλες. Ο Μέσι έπαιξε;
    Ασχετο αλλά κατι μου λεει οτι τις καλές ομάδες τις κανουν οι πολλοί καλοι παικτες οπως και οι καλες ομάδες κανουν τους παικτες να φαινονται καλυτεροι.

Ακομα και ο Μεσι αν ερχοταν τωρα τον Γεναρη στην ομάδα δεν αποκλειω να ειχαμε και ψιλογιουχες, ειδικα απο την στιγμη που θα ειχε ματώσει η τσέπη του πρόεδρα.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ όμως δεν γράφω γι'αυτό. Ούτε για τον Ολυμπιακό. Γράφω για την "Ψωροκώσταινα" και την σχετική φιλολογία.
    Αυτό που εγώ θεωρώ λογι΄κό και υποστηρίξιμο, εσύ θεωρείς ίδιον Ψωροκώσταινας.
    Λες και όλη η ευρώπη παίζει με 20ετή συμβόλαια σε προπονητές αλλά σερ Άλεξ ή διαθέτει αντίστοιχες υπομονές.....

Το έχω πει πολλάκις: τον δρόμο τον φτιάχνεις πηγαίνοντας. Αν σου βγει προπονητής που να δέσει στην χημεία, τον κρατάς. Αν τον διώξεις έκανες παπάρα.
    Αλλά πρέπει να σου δείξει πράγματα βάθους. Μια κάποια πορεία κάπου δεν λέει τίποτα περισσότερο από αυτό. Δουλειά προοπτικής βλέπεις;

Ως προς την καταλληλότητα των προπονητών, συμφωνώ και τα λέω εδώ και χρόνια. Αλλά συνήθως διαβάζω για τους ξένους προπονητές αξιωματικά. Εμένα δεν με νοιάζει αυτό, αλλά κατά πόσον όποιος έρθει θα έρθει για να δουλέψει με προοπτική.

Ο Βαλβέρδε δεν το έκανε σε καμμία περίπτωση. Πρώτος εγώ τον περίμενα, πρώτος εγώ έλεγα "Πρόεδρε κάνε του 3ετές από Νοέμβρη", αλλά αυτό που έδειξε ήταν ακριβώς ό,τι και σε όλες τις άλλες ομάδες του. Σε όλες δίνει 1 μήνα καλής μπάλας, Νοέμβρη-Δεκέμβρη και μετά πάπαλα. Σε αρκετούς στο εξωτερικό, αυτό δεν αρκεί.
    Τηρουμένων των αναλογιών ούτε και σ'εμένα.
    ενα λεπτο βρε Γιωργο...Ποιος ειπε οτι σε προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες καποιες ομαδες δεν απολυουνε συχνα προπονητες; Παρε για παραδειγμα την ρελα ποσους προπονητες εχει απολυσει...Η την Τσελση την τελευταια διετια..δεν ειναι εκει το προβλημα....Δεν ειναι καν οι απολυσεις καθ'αυτες. Ειναι η συνολικη εικονα που βγαζουνε προς τα εξω οι ομαδες και ο τροπος που λειτουργουνε. Για παραδειγμα σε σοβαρη ομαδα θα κανουνε προσληψη προπονητη με αγωνιστικα κριτηρια....Θα βαλουνε τους σκαουτερς που εχουνε θα ρωτησουνε ειδικους κλπ. Η προσληψη θα ειναι με αγωνιστικα κριτηρια...Μπορει η κινηση να βγει η να μη βγει αλλα τα κριτηρια θα ειναι αγωνιστικα.Και η υπομονη ειναι κι εκει σχετικη..

Στον Ολυμπιακο ομως επι του θεματος υπαρχει σχιζοφρενεια...Με ποια πχ αγωνιστικα κριτηρια προσληφθηκανε προπονητες σαν τον Κολλια, τον Διαμαντοπουλο η εγινε προταση ανανεωσης στον Σεγκουρα; Με ποια κριτηρια προχωρησανε σε προσληψη του Τιμουρ η του Ζικο;

Οι κινησεις στο ποδι ειναι που μας κανουνε ψωροκωσταινα...Και βεβαια οι απολυσειςμετα απο λιγο ειναι φυσιολογικη συνεπεια...

Τωρα το να συγκρινουμε τον Ολυμπιακο με την Βιγιαρεαλ που αλλαξε φετος προπονητη μετα απο 5 χρονια και τελικα απελυσε τον Βαλβερδε στο 8μηνο δεν ξερω σε τι ωφελει..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (02-02-10), kritikia (02-02-10)

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πες το επαγγελματική διαστροφή, αλλά ακριβώς ένα πράγμα δεν μπορώ: την λειτουργία βάσει τεκμηρίων και προκατάληψης!
    Και αυτό ακριβώς κάνουμε κατά κόρον.

Ως προς τον Κόκκαλη είναι αυτός που είναι. Τα στραβά του γνωστά εδώ και χρόνια. Και δεν τα λέτε μόνο εσείς.
    Αυτό σημαίνει τί ακριβώς στην προπονητική αποτίμηση;;

Κατα βούλησιν κρίνουμε.
    δεν έχεις άδικο.και σε τιμάει που δεν βολευεσαι με τέτοιες συγκρίσεις.αλλά όλα απο κάπου ξεκινάνε.βήμα-βήμα γίνονται οι ομάδες

στην τελική ούτε και ο μπάγεβιτς είναι βενγκέρ αλλά σε μία σειρά την ομάδα την έβαλε και πέτυχε ότι πέτυχε.άλλοι δεν κατάφεραν ούτε αυτό.το αυτονόητο....

τώρα το οτι ο "κόκκαλης είναι αυτος που είναι" επιτρεψέ μου να σου πω,πως φέτος φανηκε να το κατάλαβαίνει ο κόσμος.ο βιασμός της ποδοσφαιρικής λογικής έχει ξεκινήσει χρόνια πριν.τότε όμως παίρναμε τα πρωταθλήματα και βολευόμασταν με το να διώχνουμε προπονητές.

είπαμε,η αλλαζονεία μας θα μας οδηγήσει σε ατιτλία και δικαίως κατ'εμέ....

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RED-S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλο ο Τουρε..Ο Τουρε ειχε τεραστιο ταλεντο και φανηκε πο τον πρωτο αγωνα!

Αν ηταν τοσο παικταρας ο Σκουρτης θα τον ειχαν κρατησει σιγουρα!
    σίγουρα ήταν μεγαλύτερο ταλέντο αλλά η αντιμετώπισή του ήταν η ίδια.

και φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο ο σκουρτης(και ο κάθε σκούρτης) να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά εμπιστοσύνη σε αυτούς που το κρίνουν αυτό δεν έχω.και με το δίκιο μου πιστεύω...

επομένως το αν θα τον είχαν κρατήσει στην περίπτωση που ήταν παιχταράς,δεν είμαι σίγουρος.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βέβαια εμάς το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να πάμε στο τσου λου, λες κι έχουμε πάρει 5-6 ουέφα για να είμαστε σε θέση να το υποτιμάμε και αυτό κάποιοι δεν του το συγχώρησαν ποτέ.
    το θεμα δεν ηταν μονο οτι αποκλειστηκαμε απο το τσ.λ αλλα η ομαδα η οποια μας απεκλεισε. Στην Κυπρο φαγαμε 2 γκολακια μεσα σε 20 λεπτα, και ειδαμε τον Οσκαρ στα εξτρεμ με τον Γκαλετι επιτελικο. Η ομαδα ηταν παιδικη χαρα, συγκεντρωση καμια. Αυτο δεν ειναι κ ευθυνη προπονητη??
    Και λενε καποιοι οτι δεν ειχαμε ολοκληρωμενο ροστερ
    Να θυμισω λοιπον ποιοι επαιξαν

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Νικοπολίδης (46' Κόβατς), Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Οσκάρ (57' Μήτρογλου) Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (73' Λέτο) Κοβάσεβιτς

Αν δεν ειναι αυτο ροστερ για να κερδισει την ανορθωση η εστω να φερει το χ, να παμε να πεσουμε απο κανα γκρεμο!

Κι ηρθε και το ματς στο Ναο, οπου κι εκει τα ιδια σκ@τα καναμε.
    Υποτιθεται κυνηγουσαμε τα γκολ κι ενα ολοκληρο ημιχρονο πηγε στα σκουπιδια. Οταν ξυπνησαμε, φυσικα ηταν αργα

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας (70' Πατσατζόγλου), Λεονάρντο, Στολτίδης, Ντουντού (46' Μήτρογλου), Γκαλέτι, Λέτο (63' Τζόρτζεβιτς), Μπελούτσι, Κοβάτσεβιτς
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (02-02-10)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

και το κυριοτερο...

θελουμε προπονητη που τοσο καιρο του προτειναμε ανανεωση και μας εγραφε????
    θελουμε προπονητη που ειχε στο μυαλο του μονο την πριμερα και ζητουσε να μεινει ελευθερος αν προκυψει προταση απο κει???
    Εμενα ο Βαλ. δε μου εδωσε ποτε την εντυπωση οτι γουσταρε να μεινει και να δουλεψει με την ομαδα! Πιστευω οτι παντα το μυαλο του θα ηταν αλλου

Και τι θελουμε τωρα να γυρισει ως αποτυχημενος αλλα να φανει σα να μας κανει χαρη??

Στη τελικη δε καταλαβαινω γιατι να βαζουμε τοσο χαμηλα τον ολυμπιακο μας και να κρεμομαστε απ τις φαβοριτες του καθενος...
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Mαργαριτουλα...φιλικη συμβουλη.κρινε αντικειμενικα περα απο καθε εμπαθεια προσωπικη που εχεις και μην εμπιστευεσαι παντα τα οσα σου πασαρει και θελει ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ο Κοκκαλης και ο καθε Κοκκαλης.φιλικα παντα.

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    το θεμα δεν ηταν μονο οτι αποκλειστηκαμε απο το τσ.λ αλλα η ομαδα η οποια μας απεκλεισε. Στην Κυπρο φαγαμε 2 γκολακια μεσα σε 20 λεπτα, και ειδαμε τον Οσκαρ στα εξτρεμ με τον Γκαλετι επιτελικο. Η ομαδα ηταν παιδικη χαρα, συγκεντρωση καμια. Αυτο δεν ειναι κ ευθυνη προπονητη??

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Νικοπολίδης (46' Κόβατς), Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Οσκάρ (57' Μήτρογλου) Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (73' Λέτο) Κοβάσεβιτς

Αν δεν ειναι αυτο ροστερ για να κερδισει την ανορθωση η εστω να φερει το χ, να παμε να πεσουμε απο κανα γκρεμο!

Υποτιθεται κυνηγουσαμε τα γκολ κι ενα ολοκληρο ημιχρονο πηγε στα σκουπιδια. Οταν ξυπνησαμε, φυσικα ηταν αργα

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας (70' Πατσατζόγλου), Λεονάρντο, Στολτίδης, Ντουντού (46' Μήτρογλου), Γκαλέτι, Λέτο (63' Τζόρτζεβιτς), Μπελούτσι, Κοβάτσεβιτς

και τι σε κανει να πιστευεις οτι η Ανορθωση ηταν μια απο χορτα και οτι επρεπε ντε και καλα να περασουμε?αυτη η νοοτροπια της δηθεν ανωτεροτητας μας εφαγε.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Βρε Σωκρατη παλι τα καταφερες! Και το ελεγα!

Οσο παει και λιγοτεροι ασχολουνται μαζι σου. Σε θαυμάζω και σε προσκυνώ.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

τον Σωκρατη και τις τεραστιες κακες του ευθυνες.ποτε δεν τις ξεχνουμε,αμελουμε.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν δεν ειναι αυτο ροστερ για να κερδισει την ανορθωση η εστω να φερει το χ, να παμε να πηδηχτούμε απ' τα παράθυρα!

Δεν μπορεί κανείς να κρίνει μια ομάδα από 2-3 ματς, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Μπεκιάι, Κατσαβάκης, Λεϊβακαμπέσι, Κωνσταντίνου, Γεωργίου, Ζεμπαρί, Πάουλο Κόστα, Ντομπρασίνοβιτς, Λαμπάν, Μαρντόν (78' Οτσόκολιτς), Φρούσσος (63' Σκοπελίτης).

Ίντερ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Μαϊκόν, Ματεράτσι, Μπουρντίσο (57' Βιεϊρά), Καμπιάσο, Στάνκοβιτς (57' Κρούζ), Ιμπραΐμοβιτς, Μανσίνι (58' Μάξγουελ), Μπαλοτέλι, Κουαρέσμα.

Ανόρθωση - Ίντερ 3-3

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

consigliere (02-02-10), IERO (03-02-10)

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

πωπωπω.εφερε ο Μουρινιο 3-3 με την Ανορθωση ρε συ Σταθη?προπονητακος της πλακας ειναι κι αυτος σαν το φαβοριτακια...στην πυρα!χαχαχαχχαχαχα

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Εδω και δυο χρονια ασχολουμαστε ακομη με ενα και μοναδικο παιχνιδι, οπως αυτο της Ανορθωσης, και το εχουμε κανει ολοκληρο θεμα οταν μαλιστα ΚΑΘΕ χρονο ασχετως προπονητη παντοτε χανουμε παιχνιδια απο μικροτερες ομαδες τοτε εχω την αισθηση οτι βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος..

Σε καθε πρωταθλημα δεν υπαρχει φαβορι που να μην χασει απο μικροτερη ομαδα και μαλιστα πανω απο μια φορα...Αυτο ομως που χαρακτηριζει μια ομαδα η εναν προπονητη δεν ειναι οι μεμονωμενες ηττες (η νικες) αλλα η συνολικη εικονα...
    Και σε αυτη την συνολικη εικονα παταει πολυς κοσμος που εχει συμπαθεια στον Βαλβερδε...Οχι στο οτι ητανε μεγαλος προπονητης, ουτε στο οτι εκανε τον Ολυμπιακο να φαινεται ομαδαρα στο γηπεδο...

Ομως ητανε προπονητης που ειχε καλη χημεια με τους παιχτες και τον κοσμο μπορουσε να μας βαλει να παιξουμε καλη (για τα δεδομενα μας) μπαλλα και γενικα μπορουσε να συμμαζεψει το σκορποχωρι που λεγεται Ολυμπιακος..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

IERO (03-02-10), kritikia (02-02-10)

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εδω και δυο χρονια ασχολουμαστε ακομη με ενα και μοναδικο παιχνιδι, οπως αυτο της Ανορθωσης, και το εχουμε κανει ολοκληρο θεμα οταν μαλιστα ΚΑΘΕ χρονο ασχετως προπονητη παντοτε χανουμε παιχνιδια απο μικροτερες ομαδες τοτε εχω την αισθηση οτι βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος..

Σε καθε πρωταθλημα δεν υπαρχει φαβορι που να μην χασει απο μικροτερη ομαδα και μαλιστα πανω απο μια φορα...Αυτο ομως που χαρακτηριζει μια ομαδα η εναν προπονητη δεν ειναι οι μεμονωμενες ηττες (η νικες) αλλα η συνολικη εικονα...
    Και σε αυτη την συνολικη εικονα παταει πολυς κοσμος που εχει συμπαθεια στον Βαλβερδε...Οχι στο οτι ητανε μεγαλος προπονητης, ουτε στο οτι εκανε τον Ολυμπιακο να φαινεται ομαδαρα στο γηπεδο...

Ομως ητανε προπονητης που ειχε καλη χημεια με τους παιχτες και τον κοσμο μπορουσε να μας βαλει να παιξουμε καλη (για τα δεδομενα μας) μπαλλα και γενικα μπορουσε να συμμαζεψει το σκορποχωρι που λεγεται Ολυμπιακος..
    Απανταω στο ποστ σου με τα λογια ενος Ισπανου δημοσιογραφου της τοπικης εφημεριδας του Βιγιαρεαλ:

Cesar Izquierdo: «Ήταν θέμα χημείας»

Επικοινωνήσαμε με τον Θέσαρ Ιθκιέρδο, δημοσιογράφο της τοπικής αθλητικής εφημερίδας «Superdeporte» και ζητήσαμε τη γνώμη του για την απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ. Ιδού τι μας είπε:

«Η απόλυση του Βαλβέρδε ήταν συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το άσχημο ξεκίνημα με την πρώτη νίκη μόλις την 8η αγωνιστική πάγωσε καταρχήν τον κόσμο. Από εκεί και μετά ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα αισθήματα της κερκίδας απέναντί του. Η διοίκηση συνέχισε να τον στηρίζει, αφού αυτή είναι η πάγια τακτική της και τότε, κατά τη γνώμη μου, έπραξε σωστά. Ο Βαλβέρδε έχει αποδείξει ότι είναι ικανός και εργατικός προπονητής. Οι εντυπώσεις και τα αποτελέσματα σε Μπιλμπάο και Εσπανιόλ μιλάνε για τον ίδιο.

Μην ξεχνάμε και το θετικό του πέρασμα από την Ελλάδα, αν και εκεί η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική με μια ομάδα συνηθισμένη στον πρωταθλητισμό και με σαφώς μικρότερο ανταγωνισμό. Εκτός από τον κόσμο που ποτέ δεν δέθηκε ιδιαίτερα μαζί του, είχε να αντιμετωπίσει πρώτα τραυματισμούς βασικών παιχτών και αργότερα, στο τέλος, προβλήματα μέσα στα αποδυτήρια. Η Βιγιαρεάλ έχει πολύ μικρό ρόστερ και δεν έχει τη δυνατότητα να αντικαθιστά βασικά της στελέχη. Οι απουσίες του Καθόρλα, του Σένα και άλλων ποδοσφαιριστών, δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Αλλά υπήρξαν και συγκρούσεις, όπως με τον Σεμπαστιάν Εγκούρεν, που αναγκάστηκε να πάρει μεταγραφή στη Λάτσιο, αφού ο Βαλβέρδε του είπε ότι δεν τον υπολογίζει.

Αυτό ξεκίνησε από το ματς στη Βαλένθια, όταν ο Ερνέστο του ζήτησε να παίξει στο κέντρο της άμυνας και αυτός αρνήθηκε. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Κίκο, και με τον Περέιρα που προτίμησε να πάει στην Μπέτις. Γενικά χάθηκε η πίστη στο πρόσωπό του μέσα στα αποδυτήρια. Καταλάβαινες ότι οι παίκτες δεν θα έμπαιναν μέσα στο γήπεδο για να τα δώσουν όλα για τον προπονητή τους. Και όταν φτάνεις σε τέτοιο σημείο, πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Το διαζύγιο στην παρούσα φάση ήταν η καλύτερη λύση για όλους. Επαναλαμβάνω, ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής και το έχει αποδείξει, απλά δεν υπήρξε χημεία με την Βιγιαρεάλ. Μπορεί να έκλεισε εδώ ένας κύκλος για αυτόν, ο πρώτος αποτυχημένος στην καριέρα του, αλλά σίγουρα θα μάθει από αυτή την εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα βρει ξανά δουλειά στην Πριμέρα Ντιβισιόν
    ».
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (02-02-10)

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

σωπατε μωρε χασαμε απο την ανορθωση..πωπω
    η ανορθωση σας πειραξε..οτι μας ξεφτιλησε ο πανσεραικος ουτε λογος..
    μια χαρα ηταν η ομαδαπερυσι με τον ερνεστο...εμενα μου αρεσε
    ειχαμε εναν προπονητη με ΔΙΠΛΩΜΑ..
    ερνεστο ελα στο λιμανι σε περιμενουμε..
    τωρα σε μερικους δεν αρεσει η φατσα του..για αυτο δεν τον θελουν πισω
    εε τι να κανουμε ετσι τον εκανε ο θεος τον ανθρωπο..δεν φταιει αυτος
    το οτι εχει παει τελικο ουεφα δεν μας λεει κατι..
    και μην αρχιζω για το τι εκανε περυσι στον ολυμπιακο..
    πρωταθλημα απο τον γεναρη και στο τελος νταμπλ.
    ασε τωρα..
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλα καθηστε να ερθει πρωτα κ μετα λεμε τα υπολοιπα!

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απανταω στο ποστ σου με τα λογια ενος Ισπανου δημοσιογραφου της τοπικης εφημεριδας του Βιγιαρεαλ:

Cesar Izquierdo: «Ήταν θέμα χημείας»

Επικοινωνήσαμε με τον Θέσαρ Ιθκιέρδο, δημοσιογράφο της τοπικής αθλητικής εφημερίδας «Superdeporte» και ζητήσαμε τη γνώμη του για την απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ. Ιδού τι μας είπε:

«Η απόλυση του Βαλβέρδε ήταν συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το άσχημο ξεκίνημα με την πρώτη νίκη μόλις την 8η αγωνιστική πάγωσε καταρχήν τον κόσμο. Από εκεί και μετά ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα αισθήματα της κερκίδας απέναντί του. Η διοίκηση συνέχισε να τον στηρίζει, αφού αυτή είναι η πάγια τακτική της και τότε, κατά τη γνώμη μου, έπραξε σωστά. Ο Βαλβέρδε έχει αποδείξει ότι είναι ικανός και εργατικός προπονητής. Οι εντυπώσεις και τα αποτελέσματα σε Μπιλμπάο και Εσπανιόλ μιλάνε για τον ίδιο.

Μην ξεχνάμε και το θετικό του πέρασμα από την Ελλάδα, αν και εκεί η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική με μια ομάδα συνηθισμένη στον πρωταθλητισμό και με σαφώς μικρότερο ανταγωνισμό. Εκτός από τον κόσμο που ποτέ δεν δέθηκε ιδιαίτερα μαζί του, είχε να αντιμετωπίσει πρώτα τραυματισμούς βασικών παιχτών και αργότερα, στο τέλος, προβλήματα μέσα στα αποδυτήρια. Η Βιγιαρεάλ έχει πολύ μικρό ρόστερ και δεν έχει τη δυνατότητα να αντικαθιστά βασικά της στελέχη. Οι απουσίες του Καθόρλα, του Σένα και άλλων ποδοσφαιριστών, δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Αλλά υπήρξαν και συγκρούσεις, όπως με τον Σεμπαστιάν Εγκούρεν, που αναγκάστηκε να πάρει μεταγραφή στη Λάτσιο, αφού ο Βαλβέρδε του είπε ότι δεν τον υπολογίζει.

Αυτό ξεκίνησε από το ματς στη Βαλένθια, όταν ο Ερνέστο του ζήτησε να παίξει στο κέντρο της άμυνας και αυτός αρνήθηκε. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Κίκο, και με τον Περέιρα που προτίμησε να πάει στην Μπέτις. Γενικά χάθηκε η πίστη στο πρόσωπό του μέσα στα αποδυτήρια. Καταλάβαινες ότι οι παίκτες δεν θα έμπαιναν μέσα στο γήπεδο για να τα δώσουν όλα για τον προπονητή τους. Και όταν φτάνεις σε τέτοιο σημείο, πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Το διαζύγιο στην παρούσα φάση ήταν η καλύτερη λύση για όλους. Επαναλαμβάνω, ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής και το έχει αποδείξει, απλά δεν υπήρξε χημεία με την Βιγιαρεάλ. Μπορεί να έκλεισε εδώ ένας κύκλος για αυτόν, ο πρώτος αποτυχημένος στην καριέρα του, αλλά σίγουρα θα μάθει από αυτή την εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα βρει ξανά δουλειά στην Πριμέρα Ντιβισιόν
    ».
    σωστος ο δημοσιογραφος...Εξαλλου καθε ομαδα ειναι διαφορετικη...Το τρελλο ειναι να λες οτι δεν μου κανει ο Βαλβερδε γιατι δεν επιασε στη...Βιγιαρεαλ! Τουλαχισον αυτος προπονουσε την Βιγιαρεαλ οχι την Ομονοια Λευκωσιας!

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kritikia (02-02-10)

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

σωστος ο δημοσιογραφος...Εξαλλου καθε ομαδα ειναι διαφορετικη...Το τρελλο ειναι να λες οτι δεν μου κανει ο Βαλβερδε γιατι δεν επιασε στη...Βιγιαρεαλ! Τουλαχισον αυτος προπονουσε την Βιγιαρεαλ οχι την Ομονοια Λευκωσιας!
    εδώ υποστηρίζανε με θέρμη πως δεν μας κάνει ο κολοτσίνι , δεν είναι ο παίχτης ηγέτης που ψάχνουμε .... με αφορμή το ότι τον απέρριψε η μίλαν

σε έναν μέτριο προπονητή θα κολλήσουμε
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Σελίδα 145 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 4595105115125135141142143144145146147148149155165175185195 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές