kritikia (29-01-10)
Χρύσα εξελίσσεσαι σε Zen Master!!!
Μπράβο αυτοσυγκράτηση!!!!!!![]()
... there's no such thing as "too much"...
kritikia (29-01-10)
Άσχετο, αλλά είδα αυτό:
Milos Maric to join VfL Bochum 1848
Midfielder Milos Maric will be joining VfL Bochum 1848. The 27- year- old (born on 5th of March 1982) has signed a three- and- a- half- year contract with VfL Bochum 1848. The contract, which is valid for the Bundesliga first and second division, will keep him at the club until June 2013. Maric has most recently been playing for the Belgian first division club KAA Gent. Both parties agreed to keep the terms of the deal confidential.
Maric has made 16 appearances for KAA Gent in the Belgian first division. With six goals and two assists, the attacking midfielder has a huge stake in Gent’s successful third position in the standings.
“Milos Maric is a player we have admired for some time now and we have been in contact with him over the last few months. I am very glad that he will be joining VfL Bochum as he is a very talented player and I am sure that his pace and ability will make a significant contribution to the team,” Thomas Ernst, member of the VfL board of management, commented on the new signing.
Head coach Heiko Herrlich particularly appreciates the various qualities of the Serbian national player (seven caps). “He is two-footed and very agile. Moreover, he knows how to control the ball and he combines well with his team-mates. He is a very creative player who also closes gaps in the defence.”
Maric is very happy to join VfL Bochum 1848. “I am glad to join Bochum. I have always been dreaming about playing for a Bundesliga team and I will do my very best to keep VfL in the top flight.”
Data
Milos Maric
Born on: 5th of March 1982 in Uzice
Height: 176 cm /5.7 feet
Nationality: Serbian
Previous clubs: Slobodan Uzice (until 2000), FK Remont Cacak (2000-2002), Zeta Golubovci/Montenegro (2002-2004), Olympiakos Piräus (2004-2007), KAA Gent (2007-2009)
Μπραβο σκαουτινγκ η Μποχουμ!!
Κελεπουρι ψωνιζουνε![]()
At the end of the storm, there is a golden sky
and the sweet silver song of the lark.
Να σου πω... Για αυτό το επίπεδο δεν είναι κακός. Γενικά δεν ήταν κακός παίχτης. Μάλλον θετικά στοιχεία είχε.
Ανήκε κι αυτός όμως σε αυτήν την γενιά των απροσδιόριστης θέσης χαφ. Κάτι σαν τον Καφέ πχ ή τον Μαρέσκα..... Κι εμάς αυτοί οι τύποι μας την σπάνε.
Σίγουρα δεν είχε ειδικό βάρος ούτε προσωπικότητα και δεν επέβαλε την παρουσία του στο γήπεδο. Έπαιζε ψύχραιμα πάντως νώ είχε και καλό πόδι. Πολύ αργός ήταν αλλά για την ομάδα μας αυτό είναι ο κανόνας.
Τέλος πάντων... Έπεσε στην εποχή του μέγιστου Τροντ και τον πήρε κι αυτόν η μπάλα. Προφανώς για αυτό το επίπεδο, το ξαναλέω, Γάνδη και μέση υπο-Μπουντεσλίγκα καλός είναι. Για εμάς πάλι.....
Η συνεντευξη που εδωσε ο Ερνεστο Βαλβερδε στον ΑΝΤ1.
[youtube]iPyW3M1WRcM[/youtube]
p.s δεν του πανε τα κιτρινα και δεν του πανε τα γκρι.![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
stelios-7- (30-01-10)
γαμωτο δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
απο το στομα σου και στου θεου το αυτι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δε παιζει να γυρισει Σταθη
θυμασαι πως ειχ εμιλησει ο προεδρος αφου εφυγε? που ελεγε οτι δε θα ξαναδει κουπα στη ζωη του κλπ? θυμασαι που τα χε παρει επειδη δε του απαντησε νωρις στην προταση ανανεωσης?
βλακειες των αρδ ειναι ολα, απλα βρηκαν ν ασχοληθουν για λιγο με νεο θεμα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sk12072 (30-01-10)
Απολυθηκε ο βαλβερδε!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
σμαρουλα σμαρουλα σε παρακαλω φερε τον βαλβερδε στον ολυμπιακο..
μου αρεσει που ποιο πανω λεω δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει..και ομως υπαρχει.
ελα ρε ερνεστο πισω στο λιμανι..
ερνεστο εισαι παλικαρι.
Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης αν μου λεγατε περισυ τετοια εποχη αν θελω το Βαλβερδε θα σας ελεγα μου ειναι αδιαφορο, αμα δεν γουσταρει, γιατι μας ζαλισε θελει δεν θελει να μεινει, ας φυγει. Παρολα αυτα περνοντας ο καιρος και μετα απο τις δηλωσεις που εκανε ή μαλλον αυτες που δεν εκανε γιατι ποτε δεν κατηγορησε καποιον και με την πολυ τιμια και ειλικρινη σταση του (την οποια και εκτιμησα αφανταστα) εγυρε κατα πολυ η ζυγαρια υπερ του!
Δεν θα ελεγα οτι ειμαι ενθουσιασμενη αλλα επειδη δεν υπαρχει περιπτωση ο πολυχρονεμενος μας να μας φερει και καλυτερο ναι θα ηθελα να τον δω να ξαναφοραει την κοκκινη φορμα. Ηταν και ειναι κυριος με Κ κεφαλαιο, προπονητης που η νοοτροπια του ειναι αρκετα πιο πανω απο την νοοτροπια της κοπρολιγκας και του επιπεδου της. Ηταν πολυ σοβαρος για εμας.
Δεν ξερω αν θελω να ερθει τωρα (γιατι πολυ απλα δεν του αξιζει να του φορτωσουν μια πιθανη αποτυχια του πρωταθληματος) αλλα αν ειναι να δουλευει απο τωρα για το καλοκαιρι και βεβαια ειναι καλοδεχουμενος (απο μενα τουλαχιστον). Με την σημειωση να μην ξεχασει ο Σωκος να "προστατευεσει" αυτη τη φορα την ομαδα και να μην την αφησει ξεβρακωτη. Με την προυποθεση οτι θα τον φερει πισω γιατι πιστευει οτι μπορει να κανει δουλεια στην ομαδα και οχι για να τον ξεφτυλισει οπως εκανε με Ιωαννιδη και Μπαγεβιτς.
Αυτααααα![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Haris1984 (31-01-10), stelios-7- (31-01-10)
σμαρουλα εισαι τεραστια..
χιλια μπραβο να σου πω ειναι λιγα..
smageo (31-01-10)
Ρε τους ευρωπαίους με την νοοτροπία τους!!!!!
Ούτε ένα κλειστό 3ετές να μην κάνουν στον γαμάτο που έχει πάει και τελικό Ουέφα;;;
Και πού ακούστηκε να κρίνουν και να απολύουν μεσούσης της περιόδου;;;
Ουρτ παλιοζαγάρια!!! ρωτήστε εδώ στον Πειραιά να σας πουν πώς έπρεπε να συμπεριφέρεστε!!!!!
Αν και σίγουρα θα πρέπει να φταίει ο Πρόεδρος της Βίγια που έκανε λειψές και καθυστερημένες μεταγραφές......
Οι προηγούμενοι προπονητές και φροντιστές.......
Και το ρόστερ που είναι υπερτιμημένο και κανονικά θα έπρεπε να παλεύει για την Β'Εθνική
(Τά'πα και ησύχασα...)![]()
Πάντως, καλώς να έρθει. Απλώς να τεθούν σοβαρά επί τάπητος τα ζητήματα. Και να τον σιγουρέψουμε για κάποιον καιρό.
Μου φαίνεται ως και θα πρέπει να παρακαλάει τώρα.
(Μήπως και εμείς είμαστε το ταβάνι του Βαλβέρδε;;;;)
να κατσει εκει που καθεται
αμα θελουμε υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες!
δε χρειαζομαστε τον λακερδα για να λυσουμε τα προβληματα μας
Μην απαξιωνουμε ετσι εναν ανθρωπο που μας χαρισε πραγματα,επειδη δεν εβαζε τις 18χρονες ψωναρες του Balux στην 11δα.ελεος......
stelios-7- (31-01-10)
Bookmarks