στο δικό μου ταμείο Στάθη και οι δυο απέφεραν ΜΗΔΕΝ ευρώ
στο ταμείο της ψυχικής μου ικανοποίησης ; στο ταμείο της ευχαρίστησής μου ; στο ταμείο της καρδίας μου ;
τα ευρώπουλα είναι για τον Κόκκαλη και για εμάς οι πίκρες !!!! δηλαδή ... ευκαιρία να τους γράψω όλους στα παπάρια μου πρωην και νην
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
stelios-7- (25-01-10)
Δηλώσεις για το αγωνιστικό χάλι του Ολυμπιακού έκανε ο Βασίλης Καραπιάλης στον "Arrena 89,2" :
Για την εικόνα του Ολυμπιακού:
«Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα του Ολυμπιακού. Είναι καιρός τώρα που η ομάδα παρουσιάζει κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχω χρόνια να δω αυτό το πράγμα. Η ομάδα δεν κάνει ευκαιρίες, δεν μπορεί να αλλάξει μια πάσα με αποτέλεσμα να μην κερδίζει. Αυτή τη στιγμή ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Όλα αυτά είναι απόρροια όσων έγιναν το καλοκαίρι».
Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:
«Ο Βαλβέρδε είχε βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Έπρεπε να τον είχαν κρατήσει. Φέτος θα φαινόταν περισσότερο η δουλειά του».
Για τις κινήσεις του Κόκκαλη:
«Ο πρόεδρος δεν παίζει ποδόσφαιρο, αλλά οι παίκτες. Το θέμα είναι να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές και να κάνουν μέχρι το τέλος αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Βρίσκονται στο -8 και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Η απόδοση του Ολυμπιακού είναι για να κλείνεις την τηλεόραση! Έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως η 10ήμερη άδεια που έδωσε ο Ζίκο στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των εορτών».
Για το χθεσινό παιχνίδι:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, καθώς ο Σάντος ήταν πολύ διαβασμένος. Ούτε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε έναν τόσο κακό Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπαιξε καλή άμυνα και χτύπησε τους γηπεδούχους στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καν ευκαιρίες. Φαίνεται στο γήπεδο ότι η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει. Τα παιδιά δεν δουλεύανε στην προπόνηση. Και όταν γίνεται αυτό δεν έχεις καλή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Μου φαίνεται ότι με τον Ζίκο γινόταν μεγάλος τουρισμός»!
Για τις αποδοκιμασίες προς τον Κόκκαλη και την επόμενη χρονιά:
«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και ο κόσμος εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρξει ηρεμία και πολύ δουλειά. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε την καινούργια περίοδο. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να υπάρξει ηρεμία για να μην χαθεί και ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ».
αν έφταιγαν τα λαμόγια η το κεφάλι του ή ο σώκος μεγάλη κουβέντα
αλλα είπε κάτι για δημοσιογράφους/οργανωμένους/συμβουλους που δεν το λέμε και εμείς χρονια τώρα?
είμαστε ικανοί να αποκαλούμε τους τσουκαλάδες αδέλφια μονο και μονο να τον βγάλουμε λάθος.
και στην τελική η δικη μας αξιοπρέπεια που ήταν/είναι?
από μαϊμού και καράφλα μέχρι τι νούμερο τσιμέντο φοράς. να χαρώ πύρινο κόσμο
από απαξιωτικές δηλώσεις να φάνε και οι κότες, ακόμα και από πρώην παίκτες
ποσο μάλλον αυτός
«Τον συνδέουν πολλά»!
ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ. «ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ». ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.-
Ο κόσμος στο «Καραϊσκάκη» φώναζε την Κυριακή το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Υπάρχουν, όμως, πιθανότητες επιστροφής του Ισπανού τεχνικού στον Ολυμπιακό; Ο μάνατζερ του Βάσκου προπονητή, πάντως, άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο στους «ερυθρολεύκους» σε περίπτωση που δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με την Βιγιαρεάλ.
Όπως τόνισε ο κ. Πάμπλο Ιμπάνιεθ σε συνέντευξή του στον «Πρωταθλητή» οι αναμνήσεις του Βαλβέρδε από τον Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι πολύ καλές μιας και πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του. «Τον συνδέουν πολλά με αυτή την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, ερωτηθείς ο μάνατζερ αν υπάρχουν πιθανότητες να γυρίσει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό η απάντηση, όπως θα διαβάσετε, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαιτέρως αισιόδοξη.
Όπως και να έχει ο Βαλβέρδε δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «κίτρινο υποβρύχιο», υπάρχει αυτόματη οψιόν ανανέωσης (αν συμφωνήσουν οι δυο πλευρές) και το θέμα της παραμονής του θα ξεκαθαρίσει σε έναν μήνα.
«Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα αν θα επιστρέψει ή όχι. Είναι, όμως, ένα ανοιχτό ενδεχόμενο. Άλλωστε ο Βαλβέρδε έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, που μαζί του πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. Γίνεται αντιληπτό ότι τον συνδέουν πολλά με αυτή την ομάδα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο όπως είναι εκείνος. Εξάλλου, πάντα θα πρέπει να αφήνουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Τώρα δουλεύει σε κάποια άλλη ομάδα και στόχος του είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Είναι συγκεντρωμένος στη Βιγιαρεάλ γιατί θέλει να κλείσει με επιτυχία αυτόν τον τίτλο. Προσπαθεί για το καλύτερο», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος του Ισπανού τεχνικού.
Στη συνέχεια ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό είπε στον δημοσιογράφο πως «Εσείς δεν θα θέλατε να γράφετε στην Marca;» και αφού πήρε απάντηση «φυσικά και αν μπορούσα θα το έκανα» το συνέχισε με τα εξής λόγια:
«(γέλια.). Ε, τότε τι με ρωτάτε; Πέρασε πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε με το νταμπλ στην Ισπανία».
Όσο για το αν έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, είπε: «Όχι, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. Τουλάχιστον μαζί μου δεν έχει μιλήσει κανένας. Δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο, δεν γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο και με τον Βαλβέρδε. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε όταν έφυγε για να επιστρέψει στην Ισπανία είχα δεχθεί έντονη κριτική αλλά η απόφαση ήταν δική του (γέλια)».
Αναφορικά με το πότε λήγει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε με τη Βιγιαρεάλ, απάντησε: «Στο συμβόλαιο που έχει με την ομάδα υπάρχει οψιόν αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο και είναι κοινή, κάτι άλλωστε που συνηθίζει να κάνει με κάθε ομάδα. Δηλαδή, πρέπει να συμφωνήσουν και οι δυο πλευρές για να γίνει κάτι τέτοιο».
Για το ενδεχόμενο της ανανέωσης στον ισπανικό σύλλογο, τόνισε: «Αυτό το διάστημα επικρατεί στασιμότητα στο θέμα της ανανέωσης. Δεν έχουν προχωρήσει οι επαφές. Βλέπετε τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα πήγαν πίσω τις συζητήσεις. Ωστόσο, τον επόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσει το θέμα αρνητικά ή θετικά. Πρέπει να περιμένομε να δούμε τι θα γίνει».
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
captain-cook (26-01-10), kritikia (26-01-10), Red Sting (26-01-10)
νατα μας.....ας ελπισουμε να ειναι ΑΡΔιες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (26-01-10)
ευχαριστώ για το ωραίο ξύπνημα που μου χάρισες Σμαρούλα
επίσης τώρα πρόσεξα την (νέα;) σου υπογραφή! πολύ ωραία!![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
smageo (26-01-10)
το λακερδικο καμ μπακ???
χμ δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sk12072 (26-01-10)
μακαρι μαργαριτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αντε να ερθει ο ερνεστο να ξανα γινουμε ομαδα..γιατι με κατι μπαντοβιτς ζικους και τιμουριδες δεν μας βλεω καλα..
ερνεστο αλανι ελα στο λιμανι.
να ερθει για να μεινει πολλα χρονια.
εχει κανει πολλες μαλακιες ο κοκκαλης..
δυο αο αυτες ηταν οταν αφησε τον ερνεστο να φυγει και οταν πουλησε τον μπελουτσι.
βεβαια μετα πειρε τον τιμουρ επειδη μας κερδισε με την ανορθωση.
ο ερνεστο δεν μας εκανε μαλλον επειδη ζηταγε πολλα..
και ναι μας εφερε τον τιμουρ εκαψε την ομαδα το καλοκαιρι αρχησανε οι γκελες.
η αρχη εγινε με την καβαλα..και οταν κανεις στραβη αρχη θα εχεις και στραβο τελος.
βεβαια ο ερνεστο εφυγε επειδη παιξαμε ουεφα και επειδη εκανε νταμπλ.
κοκκαλη το μεγαλειο σου..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
τα πιασαμε τα λεφτα μας στελιο αν ερθει ο δον...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν θέλω να γυρίσει έτσι ο Βαλβέρδε.
Μου θυμίζει το δεύτερο πέρασμα του ξανθού από το μπάσκετ.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Τι λετε ρε παιδια?
Σας χαλαγε ο Βαλβερδε? Μακαρι να ερθει!
Φυσικά και δεν μας χαλάει ο μοναδικός προπονητής που δούλευε μέσα στο παιχνίδι ....
ΕΡΩΤΗΣΗ
Εσύ τώρα που ξέρεις τον Προεδρό μας πιστεύεις ότι θα τον φέρει δίπλα του επειδή
Α. Τον εμπιστεύεται ακόμα.
Β. Ακούει εμάς που τον γουστάρουμε.
Γ. Άλλαξε μυαλά και βλέπει μπροστά.
Δ. Θα τον ξεφτιλήσει και αυτόν στα μάτια μας για να μη μιλάμε (όπως είπε και η Χρύσα)
Πρόσεχε παίζεις για τα 100.000.000![]()
άμα τα φέρει η τύχη & την ίδια χρονια έχουμε βαλβέρντε- καστίγιο, το βλέπω σπαγγέτι γουέστερν, "ξένε σε αυτή την πόλη δεν χωράμε και οι δυο"
Bookmarks