.![]()
. ...
, 1823
Απλα αυτο ηταν το αποκορυφωμα...αλλα και το ξεγυμνωμα!
?![]()
kritikia (20-01-10), red.empire7 (21-01-10)
ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΙΦΑ Ο ΖΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (2,5 ΕΚ.). ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ.-
«Δεν πήγαινε άλλο»
Ο Σωκράτης Κόκκαλης από την πρώτη στιγμή δεν επιθυμούσε μία ακόμη αλλαγή προπονητή. Γι’ αυτό έδωσε πίστωση χρόνου όσο δεν πήγαινε στον Ζίκο. Η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο τεχνικό, όμως, δεν πήγαινε άλλο. Αυτό διεμήνυσε ο πρόεδρος εξ Αμερικής στον Γιάννη Χρυσικόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τον Ζίκο για να του μεταφέρει τα κακά μαντάτα.
«Θέλω τα λεφτά μου»
Στο ραντεβού των δύο ανδρών λέγεται ότι έγινε μια προσπάθεια να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση στο οικονομικό καθώς ο Ζίκο δικαιούταν αν απολυθεί αποζημίωση 1 εκ. ευρώ. Ο Βραζιλιάνος, ωστόσο, δεν το δέχθηκε, είπε στον Χρυσικόπουλο ότι «θέλω τα λεφτά μου» και πλέον θα κινηθεί δικαστικά.
Θα έπαιρνε το πριμ
Οι Πειραιώτες προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν μια δόση 300 χιλ. ευρώ, που ήταν να παίρνει στις 30 του Γενάρη. Επίσης, του πρότειναν το πριμ των 200 χιλ. ευρώ για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ίσως ακόμη ένα μικρό ποσό για να επέλθει συμφωνία. Ωστόσο, ο Ζίκο ήταν κάθετος και υποστήριξε: «Εγώ πίστευα ότι θα το έπαιρνα το πρωτάθλημα».
Η κατηγορία σε Ζίκο
Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε καταγγελία της σύμβασης, μια κίνηση που ήταν τυπική. Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε ο δικαστικός κλητήρας που πήγε στο σπίτι του Ζίκο (υπάρχει [ links. ] στο blog του), από τον Ολυμπιακό κατηγορούν τον Βραζιλιάνο για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του.
Ταξίδια και εργομετρικά
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο οι Πειραιώτες θα υποστηρίξουν ότι ο Ζίκο παραμονές των αγώνων απουσίαζε από του Ρέντη, αλλά και κάποια αλλά περιστατικά που θεωρούν ότι θα πείσουν τους δικαστές. Όπως η πολυήμερη άδεια των Χριστουγέννων προκειμένου να πάει ο ίδιος στην πατρίδα του για διακοπές και να παρευρεθεί στην εκδήλωση προς τιμήν του στο «Μαρακανά», καθώς και τα πολλά ταξίδια σαν αυτό που έκανε τελευταία στην Ιταλία.
Επίσης, θα επικαλεστούν τις κακές σχέσεις με τους παίκτες, ενώ θα προσκομίσουν και τις μετρήσεις των εργομετρικών που δείχνουν ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του στις προπονήσεις.
Όπως με Σόλιντ
Βεβαίως, οι πιθανότητες να δικαιωθεί ο Ολυμπιακός με αυτές τις κατηγορίες δεν είναι πολλές. Το πιο λογικό είναι ο Ζίκο να κερδίσει τη δικαστική «μάχη» με τους «ερυθρολεύκους» και να πάρει τα λεφτά του αλλά με μεγάλη καθυστέρηση (1-1,5 χρόνου). Κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν με τον Σόλιντ.
Πάει στη ΦΙΦΑ
Πλέον, ο Ζίκο με το εξώδικο του Ολυμπιακού στα χέρια είναι δεδομένο ότι θα καταφύγει στη ΦΙΦΑ. Ο Βραζιλιάνος δεν θα ζητήσει μόνο το 1 εκ. ευρώ της αποζημίωσης αλλά όλο το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου του που αγγίζει τα 2,5 εκ. ευρώ! Η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα αφορά, ωστόσο, το νόμιμο ποσό της αποζημίωσης.
sportdog.gr
, ... , ' , , ...
να ρωτησω κατι?
γιατι εχει δικιο ο Ζικο?
θελω να πω...απο τη στιγμη που στο συμβολαιο του υπαρχει ορος αποζημιωσης που ειναι 1Μ, και αυτα θελουν να του τα δωσουν, γιατι θα πρεπει να παρει το μισθο του μεχρι το τελος της χρονιας?
, ... , ' , , ...
O ένας ζητάει πολλά ό άλλος δεν δίνει τίποτα και στο τέλος θα τα βρουν στην μέση τα ίδια έκαναν και οι ζέλες με τον Παιτέρη, η μόνη διαφορά τις δηλώσεις του Παιτέρη δεν τις διαβάζαμε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
consigliere (21-01-10)
Τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα με το Σωκρατη Κοκκαλη.Εδω δεν διστασε ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ να βαλει τον Τομιτς και τον Ταρλατς να πουνε ΨΕΜΜΑΤΑ στο δικαστηριο σε παρομοια διαμαχη με των ΙΩΑΝΝΙΔΗ.Το Ζικο θα αφηνε ετσι?
η αριστερη ροδα στο τρακτερ που ειναι?
, , . .
( 1883-1957 , )
Bookmarks