εγω περιμένω ακόμα να εμφανιστεί ο Τιμούρης Τιμουρίου , όπως κάποιος είχε υποσχεθεί !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
- Γιατί τότε υπήρχε τόσο εχθρικό κλίμα;
“Mπορώ να δώσω κάποιες εξηγήσεις, σύμφωνα με την δική μου αντίληψη. Oι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας από την αρχή δεν ήθελαν τον Tιμούρ, γιατί είτε με την AEK ως παίκτης είτε με την Aνόρθωση ως προπονητής, ποτέ δεν νικήθηκε στο “Kαραϊσκάκη”
Τωρα το ειδα...
Μιχαλιω μιχαλιω στην ασφαλεια ζωης προσθεσε και ιατρικες εξετασεις ,ειδικα με νευρολογο και ειδικο για το αλτσχαϊμερ..δεν σε βλεπω καλα...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Faithful (23-11-09)
μωρέ να σου πω , φοβάμαι λίγο ... ως πολύ
ρε λέω , μήπως κάναμε λάθος που έφυγε ; λες να πάρει καμιά μίλαν , καμιά ρεάλ και έρθει να βγάλει τα σπασμένα στο καραισκάκη ; ο μουρίνιο πόσο ακόμη θα κάθεται στη ίντερ , ο φέργκιουσον στην γιουνάιτεντ ;
άι στον κυρ διάολο ρε γκασμά
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Όχι ότι έχει σημασία, αλλά έχασε 1-0 στο Καραϊσκάκη άσχετε.Αρχική Δημοσίευση από Γρόθος Γρόθου
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ο τιμουρινιο...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
«Εχει κόμπλεξ ο Παναθηναϊκός»!
Ο Βασίλης Καραπιάλης μίλησε στον «Sentra 103,3» για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Αλκμααρ, αλλά και για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. «Θέλω οι παίκτες με προσωπικότητα να πάρουν τον Ολυμπιακό στις πλάτες τους», είπε για το ματς με τους Ολλανδούς, ενώ τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός» φάνηκε να έχει κόμπλεξ», μετά τη γκέλα με τον Αστέρα Τρίπολης.
«Είχε ευκαιρία να ξεφύγει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δεν τα κατάφερε. Υπάρχει κόμπλεξ, γιατί τέτοια ευκαιρία δεν την χάνεις», είπε ο Βασίλης Καραπιάλης για τη γκέλα του Παναθηναϊκού κι ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι.
Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι υπάρχει ποιότητα και πληρότητα στους «πράσινους»: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλές λύσεις. Βγαίνει καλός, μπαίνει καλός κι έχει κι από πίσω κι άλλον καλό παίκτη».
Οσον αφορά στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αλκμααρ, ζήτησε από τις «βεντέτες» να βγουν μπροστά: «Τώρα θέλω να δω τους Ντουντού, Μαρέσκα, Αντώνη να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους. Θέλω να μιλήσουν οι παίκτες με προσωπικότητα. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να ζει με προβλήματα, όμως πάντα είχε παίκτες ηγέτες που τον έβγαζαν από τη δύσκολη θέση. Η ομάδα πρέπει να παίξει με μυαλό και με ό,τι διαθέτει αυτή τη στιγμή για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».
Ο Καραπιάλης πρόσθεσε ακόμα πως: «Πρέπει να υπάρχει ρόστερ γεμάτο και τώρα το πληρώνει ο Ολυμπιακός. Θέλει οπωσδήποτε δυο σέντερ φορ κι ένα αριστερό εξτρέμ».
Για τον φετινό Ολυμπιακό, είπε: «Εχει πολλές μεταπτώσεις από την αρχή της σεζόν, δεδομένων και των απουσιών. Δεν μπορεί να βρει ρυθμό, ηρεμία, χημεία κι όλα αυτά δημιουργούν πρόβλημα. Εχω χρόνια να θυμηθώ τον Ολυμπιακό να νικάει 2-0 και να γκελάρει. Δεν υπάρχει συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.».
Περιμένω αντίδραση από τον Ολυμπιακό και μετά την επίσκεψη Κόκκαλη στου Ρέντη. Επιδρά θετικά στους παίκτες αυτή η κίνηση. Πρέπει να το κάνει και κάποιος άλλος εκτός από τον Κόκκαλη. Δεν υπάρχει άλλος στον Ολυμπιακό να το κάνει αυτό. Κάποιος με προσωπικότητα π.χ. ο Τζόλε. Είναι ο κατάλληλος να μπει τώρα στα αποδυτήρια και να τους ξυπνήσει. Απορώ γιατί δεν τον έχει βάλει ακόμα. Τώρα είναι δύσκολα στον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει συνηθίσει σε αρνητικά αποτελέσματα και το Α και το Ω είναι η ψυχολογία στην ομάδα».
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
του βασιλάκη τα @@@ σκάβανε λάκο στο πέρασμά του ... δεν ασχολιότανε με τις τρίχες και το ίματζ αλλά φερμάριζε κόσμο .
τώρα αν έπαιζε , δεν ξέρω ... στον πάγκο θα ήταν τα καμάρια μας , στην εξεδρα , θα τα είχε ...μησει και αυτά ;;;
Βάντσικ!!!!!! ακόμα πέφτει !!!
consigliere (24-11-09)
α ρε παιχταρα....
κι εχουμε αφησει τον Στελαρα να παιζει στη Λαρισα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Σίνιτσα Γκόγκιτς με δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό τόνισε πως ο Ολυμπιακός παλαιότερα είχε παίκτες που μπορούσαν από μόνοι τους να κερδίσουν αυτά τα παιχνίδια. Ο παλαίμαχος σέντερ φορ των "ερυθρολεύκων" αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών.O Σίνισα Γκόγκιτς γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου το 1963 και ήρθε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 1997. Ο Σέρβος σέντερ φορ έμεινε στο μεγάλο Λιμάνι για τρία χρόνια και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας καθώς ήταν πραγματικός "εκτελεστής" στην "ερυθρόλευκη" επίθεση. Με τους Πειραιώτες κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα Ελλάδος ('98, '99, 2000) και ένα Κύπελλο ('99) ενώ αξέχαστο έχει μείνει σε όλους το γκολ εναντίον της Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ. Ο "Γκόγκα" μίλησε για την ομιλία του Σωκράτη Κόκκαλη, το παιχνίδι με την Άλκμααρ αλλά και για το ερχόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τα όσα ο Γκόγκιτς δήλωσε στον «Sentra 103,3»:
Για το παιχνίδι με την Αλκμαάρ: «Ο Ολυμπιακός πήγε για ισοπαλία χθες και την πέτυχε. Η αμυντική λειτουργία ήταν πολύ καλή και με το χθεσινό αποτέλεσμα έκανε ακόμη ένα βήμα προς τα μπροστά. Του μένει ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να πάει επίσης για ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερες ευκαιρίες χθες, έλεγχε το κέντρο και πήρε αυτό που ήθελε. Εξάλλου απ' ότι κατάλαβα, πήγε για την ισοπαλία και όχι για τη νίκη. Αν είχε περισσότερη πίστη και τύχη, θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο στην Ολλανδία. Πρόσεχε περισσότερο την άμυνα κι αν έβρισκε την ευκαιρία έβγαινε στην επίθεση. Αν έμπαινε η κεφαλιά του Μήτρογλου θα είχε τελειώσει από χθες η πρόκριση. Έκανε ένα βήμα χθες και περιμένει ακόμη ένα».
Για την ομιλία του Σωκράτη Κόκκαλη: «Είναι σημαντικό που την προηγουμένη μέρα τους μίλησε ο πρόεδρος. Είναι σημαντικό για τους παίκτες. Μια τέτοια ομιλία αλλάζει την ψυχολογία, δίνει πάθος, θέληση και δύναμη, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να δώσεις περισσότερα, αυτό που είδαμε και χθες στον Ολυμπιακό. Δεν είναι φόβος».
Για τις απουσίες του Ολυμπιακού: «Οι απουσίες του Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντικές και οι περισσότερες είναι στην επίθεση. Ο Μήτρογλου παίζει συνέχεια, δεν υπάρχει κανείς να τον αλλάξει και να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα αφού και ο Γκαλέτι είναι τραυματίας. Πρέπει να γυρίσουν όλοι οι τραυματίες για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να παίξει καλύτερα, μέχρι τότε θα παίζει απλά για τα αποτελέσματα».
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Εχεις πάρει ένα αποτέλεσμα που σε βολεύει και μπροστά σου έχεις ένα ακόμη πιο σημαντικό παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν γι' αυτό το παιχνίδι. Στα ντέρμπι ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος ποια ομάδα θα κερδίσει, ανεξάρτητα από την έδρα. Παλιότερα ο Ολυμπιακός έπαιζε με διαφορετική τακτική αυτά τα παιχνίδια, είχε παίκτες που μπορούσαν από μόνοι τους να τα κερδίσουν. Με τα προβλήματα που έχει φέτος, του αξίζουν συγχαρητήρια που έχει φτάσει ως εδώ. Γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις χωρίς επιθετικούς. Εχω δει πολλά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, έχει ένα γνωστό τρόπο παιχνιδιού και είναι πιο επικίνδυνος στο Καραϊσκάκη απ' ότι στο ΟΑΚΑ. Δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά. Πιστεύω ότι θα γίνει κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλά γκολ. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν με περισσότερους παίκτες στο κέντρο και θα προσέξουν ιδιαίτερα την άμυνά τους».
χρονια πολλα στον στελαρα.ενας ειναι ο στελαρας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παραμονές του μεγάλου ντέρμπι των δύο αιωνίων, το RedPlanet.gr συνομίλησε με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη για την ιδιαιτερότητα αυτού του παιχνιδιού, για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που τέτοια παιχνίδια τα παίρνει μέσα-έξω και για την άτιμη την εξέδρα, που δεν «χωνεύεται» με τίποτα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου για το ντέρμπι
[youtube]www.youtube.com/watch?v=X6pzAXydtGI&feature=player_embedded[/youtube]
Bookmarks