"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Καλή και δίκαιη η μπηχτή για τον λατρεμένο Βαλβέρδε. Έφυγε ο τουρίστας και δεν άφησε πίσω του τίποτα πλην ισχυρών αισθημάτων. Και αρκετών ευρω-γκολ, κυρίως εις βάρος μας. Παίξαμε και δύο παιχνίδια όλη την σαιζόν και θα του κάναμε άγαλμα. Χωρίς δουλειά, χωρίς ανάπτυξη, χωρίς αυτοματισμό και με 11-13 παίχτες ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, που έπαιζαν νυχθημερόν! Πού να κουραστούμε να την ψάξουμε.....
Αν άφησε ο ίδιος και τί πίσω του είναι βέβαια μια πονεμένη ιστορία. Στιβαρή και απροσπέλαστη άμυνα. Και την ετοιμότητα της ομάδας για κάποιους (εύκολους είναι η αλήθεια) προκριματικούς στους οποίους δεν τον ήπιαμε με πειραματισμούς της τελευταίας και κακιάς ώρας. Μμμμμμ..... Αυτά!
Κατά τα άλλα κακή προετοιμασία από πλευράς τεχνικής, δυστυχώς αδούλευτη ανάπτυξη, τουλάχιστον διφορούμενη φυσική κατάσταση και πολύ κακές σχέσεις με τους αγαπούληδες. Ειδικά με το ύφος του γαμάω που συνήθιζε να παίρνει όταν μίλαγε έχασε και το -όποιο- δίκιο του.
Αποτέλεσμα; Να μιλάει και να υφίσταται χλεύη, ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Αλλά τί να λέμε; Βαλβέρδε και ξερό ψωμί!
Ευτυχώς που έφυγε και δεν μας άφησε να γνωρίσουμε τις δόξες της Βιγιαρρεάλ......
... there's no such thing as "too much"...
βασικά δεν είναι τόσο έξυπνος ο τιμουρίνιο για να αφήσει μπηχτή.άλλο είχε στο νου του να πει.αν ήθελε να αφήσει μπηχτή θα το έλεγε ευθέως.έχει ταλέντο στο να χάνει τις εντυπώσεις και σε αυτό αποκλειστικά ευθύνεται η βλακεία του...
η βιγιαρεάλ πάντως χτες την έκρυψε τη μπαλα με την λατσιο.και μετά κλασσικός βαλβέρδε να λέει πως "έπρεπε να ήμασταν το ίδιο επιθετικοί όλο το 90λεπτο".ότι έλεγε και πέρσι.όχι οτι θα γίνει κάτι τέτοιο ποτέ αλλά λέμε τώρα.ο βαλβέρδε των νοέμβρηδων....![]()
Ρε Τιμουρη αμε και στο γερο "εξω απο δω".
Που ειχες και την τιμη να βαλεις επανω εστω και για τρεις μηνες τον δαφνοστεφανομενο και βγαζεις και γλωσσα!
Αλλα ειπαμε δεν φταις εσυ ο πολυχρονεμενος που πιστευε οτι δεν εχεις χολερα!!
Αντε στα τσακιδια τωρα και ακομα παραπερα!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Δεν υποννοω οτι επρεπε να μεινει,αντιθετως οπως ειχαν γινει τα πραγματα ηταν επιτακτικη η απολυση αλλα....
Βλεποντας τα πραγματα μετα απο τοσο καιρο εντελως ψυχραιμα,αδυνατω να καταλαβω τι κακο εκανε τελικα ο Κετσπαγια στον Ολυμπιακο.
Ωραια τα ειπε ο Τιμουρ....Τον φαγανε τα κυκλωματα των δημοσιογραφων και οι κακοι οπαδοι και αυτον!!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Deja Vu
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Airness (06-11-09)
Ο απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος μίλησε για τον Φετφατζίδη, την ομάδα του Ολυμπιακού και τον Παναθηναϊκό στην εφημερίδα "ΦΩΣ", πάντα με τις χαρακτηριστικές ατάκες του. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι με την Σταντάρ: "Δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που κάνει ο Ζίκο. Δεν μπορείς να έχεις στον πάγκο μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές, έμπειρους με αξία, όπως ο Λεντέσμα και ο Στολτίδης, και να βάζεις αλλαγή τον πιτσιρικά Φετφατζίδη, αφήνοντας αυτούς στον πάγκο.... Μιλάμε για ένα παιδί που το πήρες από το γηπεδάκι των Νέων στου Ρέντη και το έβαλες στο Champions League."
H άποψη του για τον Φετφατζίδη: "O Φετφατζίδης πρέπει να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στο σκορ 2-0. Να τον δουλέψουν όπως πρέπει. Και να του μιλάνε όπως πρέπει! Αν το είχα εγώ αυτόν στα χέρια μου, θα του μίλαγα όπως πρέπει. Ο μικρός είναι εργαλείο, είναι σβέλτος, έχει καλά πόδια και ξέρει μπάλα με αρχ$#$α. Είναι καλός τεχνίτης. Ενώ όμως είναι "υδραυλικός", ενώ την κολλάει την μπάλα στα πόδια του, περιορίζεται να δίνει πάσα στα δέκα μέτρα"
Μίλα του, θα σε διαβάζει τώρα: "Άκου Φετφατζίδη, ο Αλέφαντος σου μιλάει! Είναι η ευκαιρία της ζωής σου, ξέρεις πολλή μπάλα, μη μασάς τίποτα! Πρέπει να έχεις θράσος, μπορείς να ξεσηκώσεις το "Καραϊσκάκη". Μη μασάς ούτε με το μπόι σου, είσαι δεμένος, είδα ότι έχει καλούς τετρακέφαλους. Μπούκαρε και ντρίμπλαρε, μπούκαρε και σούταρε! Γ#μ$ την πάσα! Μικρέ, μη φοβάσαι. Το έχεις, σου το λέει ο Αλέφαντος."
Για τα στημένα του Φετφατζίδη: "Ναι, είχε καλά στημένα ο μικρός, αλλά τι να τα κάνω; Να τα βάλω στον κ$%ο μου τα στημένα! Αγοράκι μου, ξέρεις μπαλάρα, βλέπεις κανένα στον Ολυμπιακό να κάνει διεισδύσεις, να κάνει ντρίμπλες; Κάνε τις εσύ! Δεν σου λείπει η μπάλα, κάνε τις ατομικές σου ενέργειες, ο παίκτης γεννιέται. Αν το έχεις πράγματι μέσα σου, βγάλε το στο γήπεδο, μη φοβάσαι."
Για τον Γιοβάνοβιτς: "Μιλάμε για έτοιμο παικταρά. Είναι φυσέκι όταν πάρει την μπάλα και ντριμπλάρει δεν κόβει καθόλου ταχύτητα στην ντρίμπλα. Θα ξεσηκώσει τον κόσμο εδώ"
Για τον Μποκανί: "Τι σχέση έχει ο Μποκανί με τον Ντιόγκο; Που είναι βρε παιδιά σκάουτερ να φέρετε παίκτη όπως ο Μποκανί; Επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να έχει δώσει τόσα χρήματα στις μεταγραφές και να μην έχει φέρει ένα τέτοιο τεφαρίκι; Έναν τέτοιο σέντερ φορ ονειρεύομαι στον Ολυμπιακό."
Για τον Γκαλίτσιο: "Ο Γκαλίτσιος είναι ένα παιδί δυνατό και γρήγορο αλλά οι σέντρες του πάνε στον γάμο του Καραγκιόζη"
Για τον Παναθηναϊκό: "Όλους τους μεγάλους προπονητές από τον τάφο να φέρεις, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν αυτόν τον Παναθηναϊκό με αυτούς τους παίκτες να παίξουν καλή μπάλα. Διότι τα χαφ που έχει με Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, είναι αργά, άλλες καρούτες αυτές."
Ειδικα στο σημειο που μιλαει απευθειας στον Φετφατζιδη..
Μίλα του, θα σε διαβάζει τώρα: "Άκου Φετφατζίδη, ο Αλέφαντος σου μιλάει! Είναι η ευκαιρία της ζωής σου, ξέρεις πολλή μπάλα, μη μασάς τίποτα! Πρέπει να έχεις θράσος, μπορείς να ξεσηκώσεις το "Καραϊσκάκη". Μη μασάς ούτε με το μπόι σου, είσαι δεμένος, είδα ότι έχει καλούς τετρακέφαλους. Μπούκαρε και ντρίμπλαρε, μπούκαρε και σούταρε! Γ#μ$ την πάσα! Μικρέ, μη φοβάσαι. Το έχεις, σου το λέει ο Αλέφαντος."
Θεος..
Μπούκαρε και ντρίμπλαρε, μπούκαρε και σούταρε! Γ#μ$ την πάσα!
Αυτο ακριβως λειπει απο τον Θρυλο..Ενας τετοιος
Du3lisT (06-11-09)
σωστος ο Αλεφας....Εγω κραταω και αυτο που ειπε για Γκαλιτσιο..Τον περιεργαψε επακριβως!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
εγω θα πω στον Τιμου απλα και περιεκτικα, να παει στο διαολο και μακρια απο την ομαδα μας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks