Σελίδα 122 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 22728292102112118119120121122123124125126132142152162172 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.421 έως 2.440 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην βέλγικη ιστοσελίδα «nieuwsblad.be» ο τερματοφύλακας της Μπέβερεν, Έρβιν Λέμενς, αναφέρθηκε στη θητεία του στον Ολυμπιακό, τον Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και στην προσεχή αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τη Σταντάρ για το Champions League.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός;

«Όταν πήρα μεταγραφή στην ομάδα το 2005 η ομάδα είχε χάσει το πρωτάθλημα μετά από επτά συνεχείς τίτλους. Κάτι το οποίο ο πρόεδρος δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα! Συχνά μας ασκούσε πίεση, μάλιστα όταν βλέπαμε καμία φορά καμία εικοσαριά σωματοφύλακες στην προπόνηση, ξέραμε ότι ο πρόεδρος θα ερχόταν. Ο κ. Κόκκαλης είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ελλάδα. Όταν ο πρόεδρος ερχόταν να μας μιλήσει όλοι καθόμασταν «σούζα». Οι νέοι παίχτες γνώριζαν τι συνέβαινε και δεν τους φαινόταν παράξενο. Μόνο όταν καθόταν ο πρόεδρος καθόμασταν και οι υπόλοιποι. Ο κ. Κόκκαλης είναι λίγο δικτάτορας!»

Του άρεσε να ασκεί πίεση;

«Όταν καταλάβεις πόσα χρήματα έβαζε στην ομάδα για παίκτες και εγκαταστάσεις, είναι λογικό να περιμένει κάτι για αντάλλαγμα. Στον Ολυμπιακό μετράει ένα πράγμα, η νίκη».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού τι έχεις να πεις;

«Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι τρελοί. Στα παιχνίδια εναντίον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια εξαφανίζονταν αμέσως. Το γήπεδο ήταν γεμάτο με κόκκινες φανέλες, χωρίς φιλοξενούμενους. Αυτό γινόταν για αποφευχθούν τα επεισόδια. Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι οι περισσότεροι στην Ελλάδα, ακόμα και στο πιο απίθανο μέρος έβρισκες οπαδούς του».

Έζησες ποτέ κάτι τρομακτικό στην Ελλάδα;

«Σε ένα ματς εναντίον του ΠΑΟΚ και δέκα λεπτά πριν λήξει η αναμέτρηση οι οπαδοί των αντιπάλων ξήλωσαν κομμάτια από τσιμέντο και τα πετούσαν στο γήπεδο σαν φρίσμπι! Αν σε πετύχαινε ένα από αυτά, σίγουρα θα έπεφτες νεκρός. Υπήρχαν και στιγμές που απειλούσαν τον προπονητή μας Τροντ Σόλιντ».

Δηλαδή;

«Ξέρω ότι ο Σόλιντ είχε λάβει απειλητικά γράμματα στο σπίτι του από φίλους του Παναθηναϊκού, που πήγαιναν εκεί όταν εκείνος έλειπε!»

Εσύ όμως ήσουν ασφαλής γιατί δεν έπαιζες, έτσι δεν είναι;

«Δεν είχα λεπτό συμμετοχής στην ομάδα. Ένας καταπληκτικός τερματοφύλακας που λέγεται Νικοπολίδης είχε κερδίσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, λες και τον είχε σημαδέψει ο Θεός. Εγώ περίμενα πότε θα τραυματιστεί ή θα πάρει κόκκινη κάρτα. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ, γιατί είναι ήσυχος και σταθερός. Είναι πολύ δύσκολο να τον ανταγωνιστείς».

Ο Πάρντο είναι τώρα στην ομάδα, πως τον βλέπεις;

«Πρέπει να έχει υπομονή. Ο Νικοπολίδης είναι 38 ετών και δεν θα παίζει για πάντα. Είναι δύσκολο να είσαι αναπληρωματικός στην Ελλάδα, γιατί δεν υπάρχει πρωτάθλημα αναπληρωματικών. Το μόνο που υπάρχει είναι φιλικά ματς στα οποία παίζουν οι αναπληρωματικοί, όμως είναι πολύ χαμηλού επιπέδου».

Έχεις ευχάριστες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό;

«Είχα καλές σχέσεις με τον Ριβάλντο. Πηγαίναμε κάθε μέρα μαζί για προπόνηση, γιατί μιλούσα Ισπανικά και μπορούσα να μιλήσω μαζί του. Μιλάμε ακόμα μέσω του Skype (σ.σ. τρόπος επικοινωνίας μέσω ίντερνετ). Τώρα παίζει στο Ουζμπεκιστάν, όμως πλέον δεν μιλάμε για μπάλα».

Πώς τελείωσε η καριέρα σου στην Ελλάδα;

«Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι απλά. Όταν δεν σε χρειάζονται πια, ξαφνικά διαβάζεις στον Τύπο διάφορες περίεργες ιστορίες για εσένα. Στην Αθήνα μόνο υπάρχουν επτά αθλητικές εφημερίδες. Συχνά αρκετές από αυτές ήταν καθοδηγούμενες από τον πρόεδρο. Ο Τύπος στην Ελλάδα είναι μια τρελή υπόθεση. Γράφονται καθημερινά ψέματα. Για εμένα έλεγαν πως έβγαινα σε κλαμπ και μπαράκια, όμως ποτέ μου δεν συμπεριφέρθηκα έτσι. Τελικά κέρδισα πάλι τον σεβασμό μόλις έφυγα».

Τι θα πρέπει να προσέξει η Σταντάρ;

«Οι Νικοπολίδης και Στολτίδης είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι. Δεν ξέρω άλλους παίκτες, αλλά η δύναμη του Ολυμπιακού δεν έχει αλλάξει. Είναι πολύ επικίνδυνοι και θα είναι αρκετά δύσκολο για την Σταντάρ το ματς».
    ... there's no such thing as "too much"...

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θεούλης που λένε το ξανθό αγόρι....

Κοκκίνησοια ενδιαφέρονα. Ειδικά αυτά που λέει δημοσίως για τον Τύπο και τον μηχανισμό του να σε διώξουν.

Ενδιαφέρον αυτό για το πρωτάθλημα αναπληρωματικών. Ξέρει κανείς κάτι?

Το κορυφαίον του φυσικά είναι αυτό:

Πώς τελείωσε η καριέρα σου στην Ελλάδα;

«Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι απλά. Όταν δεν σε χρειάζονται πια, ξαφνικά διαβάζεις στον Τύπο διάφορες περίεργες ιστορίες για εσένα. Στην Αθήνα μόνο υπάρχουν επτά αθλητικές εφημερίδες. Συχνά αρκετές από αυτές ήταν καθοδηγούμενες από τον πρόεδρο. Ο Τύπος στην Ελλάδα είναι μια τρελή υπόθεση. Γράφονται καθημερινά ψέματα. Για εμένα έλεγαν πως έβγαινα σε κλαμπ και μπαράκια, όμως ποτέ μου δεν συμπεριφέρθηκα έτσι. Τελικά κέρδισα πάλι τον σεβασμό μόλις έφυγα».
    Είσαι είδωλο τελικά ρε γίγαντα! και τρέξαμε να σε κλείσουμε και νωρίς τότε, μην χάσουμε το κελεπούρι!!!!!
    ... there's no such thing as "too much"...

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Fakes (04-11-09)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενδιαφέρον αυτό για το πρωτάθλημα αναπληρωματικών. Ξέρει κανείς κάτι?
    Στo reserve league(πρωτάθλημα αναπληρωματικών), χρησιμοποιούνται οι παίκτες που μένουν εκτός αποστολής ή έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια και τους βοηθάει για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, κυρίως υπάρχει σε πρωταθλήματα που οι ομάδες έχουν τεράστια ρόστερ(Αγγλία).
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (04-11-09)

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η ομάδα που θα πετύχει πρώτη γκολ θα έχει και το προβάδισμα για τη νίκη σύμφωνα με τον πρώην βοηθό του Τροντ Σόλιντ στον πάγκο του Ολυμπιακού, Κρις Φαν Πιουβέλντε.

Με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" κόντρα στην Σταντάρ ο Κρις Φαν Πιουβέλντε με δηλώσεις στον Τύπο του Βελγίου, έκανε μία αναδρομή στην παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, φέρνοντας στην μνήμη του καταστάσεις και εμπειρίες που έζησε στο λιμάνι, τονίζοντας ότι oι πρωταθλητές Ελλάδας είναι μία απαιτητική ομάδα.

"Αν μπορείς να επιβιώσεις στον Ολυμπιακό μπορείς να επιβιώσεις παντού. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς απαιτητικούς φιλάθλους. Όταν αγωνίζεται εκτός έδρας παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις και μοιάζει με ιταλική ομάδα, για αυτό αν δεχτεί πρώτη γκολ η Σταντάρ τα πράγματα είναι πολυ δύσκολα.

Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό κάναμε το νταμπλ αλλά μετά η κατάσταση δυσκόλεψε για μας και τον Σόλιντ γιατί δεν πήγαμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι θρησκεία. Θυμάμαι ένα ματς απέναντι στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ (0-2 Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς), το οποίο είχαμε κερδίσει και μου έκανε εντύπωση γιατί μετά έπρεπε να φύγουμε με συνοδεία διότι κινδυνεύαμε από τους οπαδούς των αντιπάλων.

Από αυτούς που έπαιξαν τότε έχουν μείνει οι Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ Στολτίδης. Ο Στολτίδης παραμένει πολύ δυνατός στον αέρα κάτι που απέδειξε στο ματς με την Σταντάρ
    ".

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

«Μπορεί να κάνει την ζημιά»

Ο Αλέκος Κακλαμάνος, πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Σταντάρ Λιέγης και νυν παίκτης της Ρόδου , μίλησε στον gavros.gr ενόψει και της αποψινής αναμέτρησης των ερυθρολεύκων στο Βέλγιο.

Αναλυτικότερα:

Για το που θα κριθεί το αυριανό ματς;: "Θα είναι ένα δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό. Θα έχει διαφορές από το πρώτο παιχνίδι, γιατί η Σταντάρ θα πρέπει να κάνει αυτή το παιχνίδι της, να γινει πιο επιθετική και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός, επειδή είναι επιθετικογενής ομάδα, ίσως μπορέσει να κάνει τη ζημιά."

Για τη φιλοσοφία αγωνίζεται η Σταντάρ; "Έτσι όπως την είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι και έτσι όπως την ξέρω και εγώ τόσα χρόνια, είναι μία ομάδα που χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Αυτό που είδαμε δηλαδή και στο Καραϊσκάκη. Αλλά στη Λιέγη, θα πρέπει να ανοιχτεί περισσότερο και είναι καλό αυτό για τον Ολυμπιακό. Αλλά από κει και πέρα, το πάθος και η δύναμη διακρίνουν αυτή την ομάδα. Και νομίζω από το κέντρο και μπροστά, έχει γρήγορους παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά."

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ;"Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, νομίζω πως είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να περάσει στον επόμενο γύρο και να συνεχίσει την πορεία στην Ευρώπη. Αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία κλήρωση δεν είναι εύκολη από την αρχή. Παίζουν όλες οι ομάδες που έχουν βγει πρωταθλήτριες στις χώρες τους και τίποτα δεν είναι εύκολο."

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Είναι μια μάχη των δύο. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μονομαχήσουν μέχρι το τέλος για να πάρουν τον τίτλο. Δείχνουν να έχουν μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Οπότε, το πρωτάθλημα αναμένεται να κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια."

Το avatar του χρήστη lofou

Thanks
    613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 468 φορές σε 320 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ω ρε τι μου θύμησες!!! ήρθε 2 φορες κύπρο!

περασε και δεν αγγιξε!
    PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Στη Γεωργία ο Κετσπάγια

Ο Κετσπάγια θα είναι όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γεωργίας, μετά την αποχώρηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Αργεντίνος τεχνικός, έλυσε το συμβόλαιό του με συνοπτικές διαδικασίες με την ομοσπονδία της χώρας και ήδη έγιναν οι πρώτες κινήσεις ώστε να καλυφτεί το κενό του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αλλά και τα λεγόμενα του πρόεδρου της γεωργιανής ομοσπονδίας, αντικαταστάτης του Κούπερ, θα είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

"Πιστεύω ότι μπορούμε να πούμε, πως επόμενος προπονητής της Γεωργίας, θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια", ήταν τα λόγια του Ζβιάντ Σιτσινάβα, για να συνεχίσει σχετικά με τον Κούπερ και τη λύση της συνεργασίας τους. "Υπογράψαμε ένα χαρτί με το οποίο τόσο εμείς όσο και ο κ. Κούπερ δεν θα έχουμε απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον".

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Στη Γεωργία και ακόμα παραπέρα
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.218
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.446 φορές σε 20.706 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη Γεωργία ο Κετσπάγια

Ο Κετσπάγια θα είναι όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γεωργίας, μετά την αποχώρηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Αργεντίνος τεχνικός, έλυσε το συμβόλαιό του με συνοπτικές διαδικασίες με την ομοσπονδία της χώρας και ήδη έγιναν οι πρώτες κινήσεις ώστε να καλυφτεί το κενό του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αλλά και τα λεγόμενα του πρόεδρου της γεωργιανής ομοσπονδίας, αντικαταστάτης του Κούπερ, θα είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

"Πιστεύω ότι μπορούμε να πούμε, πως επόμενος προπονητής της Γεωργίας, θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια", ήταν τα λόγια του Ζβιάντ Σιτσινάβα, για να συνεχίσει σχετικά με τον Κούπερ και τη λύση της συνεργασίας τους. "Υπογράψαμε ένα χαρτί με το οποίο τόσο εμείς όσο και ο κ. Κούπερ δεν θα έχουμε απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον".
    Μάλιστα! Ώστε ο Άρης "δούλεψε" για τον Κετσπάγια.. έγινε κι αυτό!

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη Γεωργία ο Κετσπάγια

Τουλαχιστον θα γλιτωσουν τις 6αρες..με σφικτη αμυνα μεχρι 3 θα τρωνε..
    Αντε να υπογραψει και μετα θα μπαινω σε φορουμ της Εθνικης Γεωργιας να τον αποθεωνω..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

κριμα αυτος ο μεγαλος προπονητης να χαραμιζεται στην Γεωργια..Ουτε μια σοβαρη ομαδα δεν βρεθηκε να του κανει προταση; Ντροπη αχαριστοι αμπαλλοι ποδοφαιροπαραγοντες!

Τελικα σε κατι χωρες σαν την Γεωργια και την Κυπρο κρυβονται τα μεγαλυτερα προπονητικα ταλεντα του πλανητη!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μην κλαιτε, ήδη οι μπουκς εχουν την Γεωργία για πρώτο φαβορι στο επομενο μουντιαλ (ατιμη τύχη αργησε να παει ο Τιμουρ και αποκλειστηκε απο αυτο...)
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλά και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη Γεωργία ήταν προπονητής. Δε λέει τίποτα αυτό...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ζβιάντ Σιτσινάβα, επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, λέγοντας: "Μπορούμε να πούμε οτι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής ομάδας θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια".

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Κετσπάγια θα είναι για τέσσερα χρόνια με απολαβές ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα βοηθοί του θα είναι οι δύο στενοί συνεργάτες του στην Ανόρθωση και τον Ολυμπιακό,Σοσό Τσέντια και Μιχάλης Μιχαήλ.

Και τον σοφερ και τον ασφαλιστη του μαζι..την μανικιουριστα του την πηρε?? Την κομμωτρια??

Αντε και ευχομαι να μεινεις για παντα εκει..και για διακοπες μεχρι Βοσπορο, στο τσακιρ κεφι ανεβα και στη Σιβηρια αν βαρεθεις τη ζεστη..οι αρκουδες πολυ θα το εκτιμησουν..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Ignore User

Προεπιλογή

Κετσπάγια: "Μου γινόταν πόλεμος από την πρώτη μέρα"

O Τιμούρ Κετσπάγια δεν πρόλαβε να κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ενώ έκατσε μόνο σε έναν αγώνα πρωταθλήματος στον πάγκο, ωστόσο θεωρεί πως πέτυχε αυτό που του είχε ζητήσει η διοίκηση του Ολυμπιακού όταν τον προσέλαβε: την πρόκριση της ομάδας στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από έναν χρόνο απουσίας.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

"Για μένα μιλά η δουλειά μου. Είμαι εδώ για να φτιάχνω ομάδες"

Θελω και εγω απο αυτο που πινεις..

19. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kritikia για αυτό το μήνυμα:

Airness (06-11-09), Faithful (06-11-09), iek (06-11-09)

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Για μένα μιλά η δουλειά μου. Είμαι εδώ για να φτιάχνω ομάδες"

Θελω και εγω απο αυτο που πινεις..
    Δεν πίνει τίποτα Χρύσα άρα ατύχησες Το έχει μέσα του..

Αμ το άλλο πού το πας..

Τι κέρδισα εγώ από τον Ολυμπιακό; Αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μου κάνει και ζημιά. Όχι να με βοηθήσει. Αλλά όχι, δεν το κατάφεραν! Ήθελα κι εγώ να φύγω!

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Airness (06-11-09)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν πίνει τίποτα Χρύσα άρα ατύχησες Το έχει μέσα του..

Αμ το άλλο πού το πας..

Τι κέρδισα εγώ από τον Ολυμπιακό; Αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μου κάνει και ζημιά. Όχι να με βοηθήσει. Αλλά όχι, δεν το κατάφεραν! Ήθελα κι εγώ να φύγω!
    Ναι ναι...

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Ignore User

Προεπιλογή

"Εσείς θέλετε τους ξένους προπονητές να παίρνουν τα εκατομμυριάκια και να φεύγουν! Χωρίς να έχουν αφήσει τίποτα πίσω τους! Εγώ όμως δεν λέω παραμύθια. Όχι, δεν είμαι παραμυθάς!".

Ωραίος ρε Τεμούρι... ενώ εσύ δεν είσαι ξένος προπονητής και δεν πήρες τα εκατομμυριάκια σου ε? Άσε που τέτοια προσφορά είχαμε χρόνια να δούμε σε Ελληνική ομάδα. Νούμερο

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kritikia (06-11-09)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Εσείς θέλετε τους ξένους προπονητές να παίρνουν τα εκατομμυριάκια και να φεύγουν! Χωρίς να έχουν αφήσει τίποτα πίσω τους! Εγώ όμως δεν λέω παραμύθια. Όχι, δεν είμαι παραμυθάς!".

Ωραίος ρε Τεμούρι... ενώ εσύ δεν είσαι ξένος προπονητής και δεν πήρες τα εκατομμυριάκια σου ε? Άσε που τέτοια προσφορά είχαμε χρόνια να δούμε σε Ελληνική ομάδα. Νούμερο
    Σε συγκινησαν οι δηλωσεις του και τον εβαλες αβαταρ??

Παντως για να μην ειμαστε και αχαριστοι αφησε κατι πισω του..καμμενη γη..
    Θα βρω το φορουμ της Εθνικης Γεωργιας να μπαινω να τον (ξανα)αποθεωνω..θα ειναι και δυο φιλαρακια εκει, πρωην μελη του φορουμ μας και ελπιζω να με διασκεδαζουν (και παλι) με τα γραπτα τους..

Σελίδα 122 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 22728292102112118119120121122123124125126132142152162172 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές