όχι φυσικά, τουλάχιστον όχι εδώ
Θα προχωρήσει κι άλλο αυτό το πράγμα;
όχι φυσικά, τουλάχιστον όχι εδώ
Κανένα ίχνος μετάνοιας για πιθανά λάθη του στον Ολυμπιακό δεν έδειξε ο Τιμούρ Κετσπάγια με δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε κυπριακή ιστοσελίδα (supermpala.com). Ο Γεωργιανός προπονητής θεωρεί πως έκανε καλή δουλειά στους «ερυθρόλευκους», ενώ έκανε λόγο για πολλά ψέματα που ειπώθηκαν, χωρίς να καθιστά σαφές πού αναφέρεται.
«Εγώ έκανα τη δουλειά μου και ξέρω ότι την έκανα καλά και πέτυχα τους στόχους που είχαμε θέσει. Ο κάθε άνθρωπος που ήταν κοντά ξέρει πόσα ψέματα λέγονται, όπως και ο κάθε άνθρωπος που σκέφτεται καθαρά και λογικά καταλαβαίνει», φέρεται να δήλωσε ο Κετσπάγια και πρόσθεσε: «Μια ομάδα χωρίς καλή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να κερδίσει τόσα παιχνίδια και εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στο Champions League με την κατάσταση που επικρατούσε το καλοκαίρι στην ομάδα».
Ας το μεταφέρω σους "πρώην ερυθρόλευκους" πριν έρθουν οι μεγάλες δυνάμεις του φόρουμ![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Airness (27-10-09)
Πέντε παιχνίδια πήρε όλα και όλα και απο αυτά τα 4 ήταν με τις Πετρομαγούλες με την "φοβερή" φυσική κατάσταση και την ανάλογη ποιότητα. Δυστυχώς για αυτόν ότι και να λέει δεν πείθει...
Άτσα... και σωτήρας μας θα βγει στο τέλος«Μια ομάδα χωρίς καλή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να κερδίσει τόσα παιχνίδια και εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στο Champions League με την κατάσταση που επικρατούσε το καλοκαίρι στην ομάδα».![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Χεστηκα για τον Κετσπαγια. Χεστηκα για τον Βαλβερδε. Για τον Κοκκαλη. Για τον Μήτρογλου. Για τον Ντιογκο.
Ξερω οτι ειμαι εμπαθης που με νοιαζει μονο ο Ολυμπιακος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Στην περιπτωση του ισχυει το εξης: " Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται το λαθος του, ο πονηρος δικαιολογειται και ο βλακας επιμενει.." Φυσικα δεν νομιζω να χρειαζεται να σου πω σε ποια απο τις τρεις κατηγοριες τον κατατασσω..
Παντως μου αρεσει που επιμενει για τους στοχους..και τα υπολοιπα που προκαλεσε στην ομαδα αβαβα....
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Airness (28-10-09)
Ακομα δεν αντικατεστησε τον Φεργκιουσον ο προπονηταρας? Τι περιμενουν οι προεδροι των ομαδων της PL και δεν το αρπαζουν το κελεπουρι?
Τον Βαλβέρδε από την Βιγιαρρεάλ.
... there's no such thing as "too much"...
sirkostas (28-10-09)
Και καπακι να αναλαβει την βιγιαρεαλ ο κουτς μπας και δουν κι'αυτοι μπαλλα μετα απο 15 χρονια φαγουρας. Μην ξεχναμε οτι ο τιμουρ πετυχε τους στοχους του![]()
Μπα, εκεί πάνε μόνο φωτισμένοι δάσκαλοι. Αλλά τέλος πάντων.
Οι δηλώσεις του δεν είναι ούτε άτοπες ούτε λάθος και σίγουρα δεν είναι άξιες χλεύης.
... there's no such thing as "too much"...
Εχεις δικιο. Ειναι αναξιες χλευης
Μια και ειναι κλειδωμενο το θρεντ του..
Λέμενς:"Ο Κόκκαλης καμία φορά μοιάζει με δικτάτορα"!
Τι κλαμπ είναι ο Ολυμπιακός;
"Όταν πήρα μεταγραφή στην ομάδα το 2005 η ομάδα είχε χάσει το πρωτάθλημα μετά από επτά συνεχείς τίτλους. Κάτι το οποίο ο πρόεδρος δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα! Συχνά μας ασκούσε πίεση, μάλιστα όταν βλέπαμε καμία φορά καμία εικοσαριά σωματοφύλακες στην προπόνηση, ξέραμε ότι ο πρόεδρος θα ερχόταν.
Ο κ. Κόκκαλης είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ελλάδα. Όταν ο πρόεδρος ερχόταν να μας μιλήσει όλοι καθόμασταν "σούζα". Οι νέοι παίχτες γνώριζαν τι συνέβαινε και δεν τους φαινόταν παράξενο. Μόνο όταν καθόταν ο πρόεδρος καθόμασταν και οι υπόλοιποι. Ο κ. Κόκκαλης είναι λίγο δικτάτορας!"
Περισσοτερα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Nαι,κακοπερασε ο Βελγος νταλικιερης![]()
*****8.23*****
Bookmarks