όχι φυσικά, τουλάχιστον όχι εδώ
Θα προχωρήσει κι άλλο αυτό το πράγμα;
όχι φυσικά, τουλάχιστον όχι εδώ
(supermpala.com). , , .
. , , : Champions League .
Ας το μεταφέρω σους "πρώην ερυθρόλευκους" πριν έρθουν οι μεγάλες δυνάμεις του φόρουμ![]()
. . . . .
Airness (27-10-09)
4 "" . ...
Άτσα... και σωτήρας μας θα βγει στο τέλος«Μια ομάδα χωρίς καλή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να κερδίσει τόσα παιχνίδια και εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στο Champions League με την κατάσταση που επικρατούσε το καλοκαίρι στην ομάδα».![]()
. . . . .
Χεστηκα για τον Κετσπαγια. Χεστηκα για τον Βαλβερδε. Για τον Κοκκαλη. Για τον Μήτρογλου. Για τον Ντιογκο.
Ξερω οτι ειμαι εμπαθης που με νοιαζει μονο ο Ολυμπιακος.
;
Στην περιπτωση του ισχυει το εξης: " Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται το λαθος του, ο πονηρος δικαιολογειται και ο βλακας επιμενει.." Φυσικα δεν νομιζω να χρειαζεται να σου πω σε ποια απο τις τρεις κατηγοριες τον κατατασσω..
Παντως μου αρεσει που επιμενει για τους στοχους..και τα υπολοιπα που προκαλεσε στην ομαδα αβαβα....
" "
Airness (28-10-09)
Ακομα δεν αντικατεστησε τον Φεργκιουσον ο προπονηταρας? Τι περιμενουν οι προεδροι των ομαδων της PL και δεν το αρπαζουν το κελεπουρι?
Τον Βαλβέρδε από την Βιγιαρρεάλ.
... there's no such thing as "too much"...
sirkostas (28-10-09)
Και καπακι να αναλαβει την βιγιαρεαλ ο κουτς μπας και δουν κι'αυτοι μπαλλα μετα απο 15 χρονια φαγουρας. Μην ξεχναμε οτι ο τιμουρ πετυχε τους στοχους του![]()
Μπα, εκεί πάνε μόνο φωτισμένοι δάσκαλοι. Αλλά τέλος πάντων.
Οι δηλώσεις του δεν είναι ούτε άτοπες ούτε λάθος και σίγουρα δεν είναι άξιες χλεύης.
... there's no such thing as "too much"...
Εχεις δικιο. Ειναι αναξιες χλευης
N,![]()
*****8.23*****
Bookmarks