Σελίδα 119 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 1969798999109115116117118119120121122123129139149159169 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.361 έως 2.380 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποια υβριστικα? Ποιος εγραψε για τις σεξουαλικες προτιμησεις του Βαλβερδε?

Κι οσο για Κετσπαγια, αστο γιατι εκει που μας χρωστας πας να μας παρεις και το βόδι. Ενα σωρο αισχη γραφεις καθε μερα και δε σου απανταει κανενας.

Κι επιτελους, για τον Βαλβερδε θα γραφω οσο γουσταρω. Σε χρηστη δεν απευθυνθηκα, οποιος εχει αντιθετη γνωμη για τον εν λογω προπονητη, ας τη καταθεσει χωρις βλαχοπονηρές ειρωνειούλες.

κανενα υβριστικο ποστ δικο μου δεν θα βρεις....Αλλο κριτικη αλλο υβριστικο...Αμα δεν καταλαβαινεις τη διαφορα να σου την πουνε...

Τσιμπουκλης δεν εχει χαρακτηριστει ποτε οχι προπονητς του Ολυμπιακου αλλα ουτε αντιπαλου...Αλλα δυστυχως δεν περιμενω να το καταλαβεις...Μπορεις καποιος να τον χαρακτηρισεις ανικανος, αχρηστο μη-προπονητη....Δεν ειναι υβριστικο αυτο...Το τσιμπουκλης ειναι ομως..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικά το "Όλοι Ολυμπιακοί είμαστε,στην ίδια μεριά",το θεωρώ μεγάλη ανακρίβεια.Σίγουρα,αν βρισκόμαστε παρέα και βλέπουμε έναν αγώνα,όλοι Ολυμπιακοί είμαστε,αλλα μέχρι εκεί.Δεν υπάρχει κανένας "πατέρας-Ολυμπιακός" που να μας "φυλάει" και να μας "προστατεύει".Ο καθένας είναι με την κ***α του,και αυτό είναι το υγιές και το φυσιολογικό.Τι δηλαδή,πρέπει να συμφωνούμε κατ'αναγκασμό με κάτι επειδή είμαστε όλοι Ολυμπιακοί?Το είχα γράψει μια φορα,η μεγαλύτερη μαλακια εδώ μέσα είναι πως προσπαθούμε να "καταλάβουμε" ο ένας τον άλλον.Κανένας λόγος.Μας αρέσει αυτό που λέει ο άλλος?Έχει καλώς.Δεν μας αρέσει?Συνεχίζουμε.
    δεν χρειαζεται να καταλαβει κανενας τον αλλον...Το βρισιμο πρεπει να κοπει..Κοπηκε το βρισιμο μεταξυ μας το αμεσο και γυρισε στο εμμεσο...

Ειναι ευκολο να δυναμιτισεις το κλιμα γραφοντες πχ για καραφλες αδερφες, αλλα λεμε να μη φτασουμε εκει...Αλλα οσο τα υβριστικα μενουνε ηρεμια δεν θα υπαρξει...Αυτο ειναι δεδομενο..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι υπάρχουν "μεριές" όταν θέλουμε να υπάρχουν, υπάρχουν "ύβρεις" όταν το θέλουμε, υπάρχει αντιπαράθεση όταν το επιλέγουμε.

Σ' ένα θέμα που οι απόψεις είναι παγιωμένες και κανείς δεν πρόκειται να κάνει πίσω και που δεν υπάρχει καμμία ουσία να γίνεται συζήτηση καθώς αποτελεί παρελθόν δεν μπορώ να καταλάβω για πιό λόγο συνεχίζεται να επιστρέφετε;
    ρωτα αυτον που γραφει καθε μερα ποστς με διαφορα κοσμητικα επιθετα..

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί ο Βαλβέρδε ακόμη προσκυνάται και χρησιμοποιείται ως μέτρο, την ώρα που αποδεικνύεται flop-άρα ολκής. Για ΟΛΟΥΣ τους άλλους η ειρωνία είναι σε καθημερινή βάση. Για τον Βαλβέρδε, ακόμη κι όταν τον πίνει και γελάει ο κόσμος μαζί του, η αναφορά γίνεται από "εμπαθείς" και ο Βαλβέρδε "πονάει κάποιους" κλπ.

Τί διαφορετικό έχει ο Βαλβέρδε από όλους τους άλλους;

Είναι αγαπούλης.
    σιγα μην ειναι και ξαδερφουλης....Για μετρα ποιος ανοιγει συνεχεια συζητησεις εδω και καμποσες εβδομαδες και θα δουμε ποιας εχει το προβλημα..

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

Airness (02-10-09), kritikia (02-10-09)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.380
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.638 φορές σε 20.854 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δρυμής λόξιγγας έχει πιάσει τον σενιόρ Βαλβέρδε! Οι λόγοι άγνωστοι προς το παρών, αλλά ερευνούντε! Σε περίπτωση νέας ενημέρωσης θα διακόψουμε ξανά το πρόγραμμά μας..

Έλα παιδιά, κόφτε το να ηρεμίσουμε! Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να συμμετέχουμε σε μια συζήτηση με πρωταρχικό σκοπό το χιούμορ, και όλα θα ήταν τέλεια.. Αλλά ο άνθρωπος γεννήθηκε για την καταστροφή.. so ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!

Άντε ρε, κόφτε το λέμεεεε!!

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    σιγα μην ειναι και ξαδερφουλης....Για μετρα ποιος ανοιγει συνεχεια συζητησεις εδω και καμποσες εβδομαδες και θα δουμε ποιας εχει το προβλημα..
    τον ίδιο ζήλο όμως (να ανοίγουν συζητήσεις) βλέπω και για τον πρώην κετσπάγια, έστω και αν πέρασαν εβδομάδες αφότου έφυγε.
    όσο η κουβέντα θα γυροφέρνει για φυσική κατάσταση και θλάσεις (κάτι μου λέει οτι θα πάει έτσι μέχρι τέλος της χρονιάς) όλο και κάποιος τσουπ, θα βρίσκει αφορμή να τα ξαναχώσει.
    άλλωστε και ο ίδιος παραδέχτηκες οτι θα συνεχίσεις να βγάζεις χολή.
    άνοιγμα συζήτησης το θεωρώ και αυτό.

τα περί τσιμπουκλή καράφλα κλπ συμφωνώ ή όχι, είναι άλλη κουβέντα

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μπορεις να το κοψεις γιατι το τσιμπουκλης ειναι υβριστικο....Καθαρα υβριστικο...Οπως θα ητανε και αν εγραφα αδερφαρα τον Τιμουρ η οποιον αλλον....
    Συμφωνώ ότι είναι υβριστικό (και το ξέρεις ότι απεχθάνομαι τις βρισιές) αλλά αναφέρεται σε πρώην προπονητή, συνεπώς αφού δεν είναι μέλος του Ολυμπιακού έγκειται στους ίδιους τους χρήστες να το κόψουν.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ ότι είναι υβριστικό (και το ξέρεις ότι απεχθάνομαι τις βρισιές) αλλά αναφέρεται σε πρώην προπονητή, συνεπώς αφού δεν είναι μέλος του Ολυμπιακού έγκειται στους ίδιους τους χρήστες να το κόψουν.
    ποιος το λεει αυτο τον κανονα; Εδω λεμε να ηρεμησει το φορουμ θα το συνεχισουμε; Δηλαδη αν εγω αποκαλεσω τον Τζολε αδερφη θα μεινει το ποστ επειδη ο Τζολε ειναι πρωην μελος του Ολυμπιακου; Τα πρωην μελη του Ολυμπιακου δεν ειναι δηλαδη κομματι του Ολυμπιακου; Η θα εφαρμοσετε τους κανονες του φορουμ η οχι..Οι κανονες ειναι σαφεις..

8.7 Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή /και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

..............

Αυτα λενε οι κανονες...Η τους εφαρμοζετε η πειτε μας να αρχισουμε κι εμεις τα βρισιδια....

Η εξυβριση ειναι και ποινικο αδικημα για οποιους δεν το ξερουνε..

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από since1971 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον ίδιο ζήλο όμως (να ανοίγουν συζητήσεις) βλέπω και για τον πρώην κετσπάγια, έστω και αν πέρασαν εβδομάδες αφότου έφυγε.
    όσο η κουβέντα θα γυροφέρνει για φυσική κατάσταση και θλάσεις (κάτι μου λέει οτι θα πάει έτσι μέχρι τέλος της χρονιάς) όλο και κάποιος τσουπ, θα βρίσκει αφορμή να τα ξαναχώσει.
    άλλωστε και ο ίδιος παραδέχτηκες οτι θα συνεχίσεις να βγάζεις χολή.
    άνοιγμα συζήτησης το θεωρώ και αυτό.

τα περί τσιμπουκλή καράφλα κλπ συμφωνώ ή όχι, είναι άλλη κουβέντα
    αλλο χολη αλλο βρισιδι....Εχει διαφορα...Και επ'αυτου δεν σηκωνω και κουβεντα...Γραφε αν θες απο το πρωι μεχρι το βραδυ οτι ο αλλος ειναι ασχετος,ανικανος λουζερ κλπ..

Το τσιμπουκλης ειναι καθαρα υβριστικο και δεν εχει σχεση με κριτικη..Παραβιαζει μεχρι και ποινικους νομους....Εγω εχω θαψει πολλους με την κριτικη μου αλλα βρισιες δεν εχω χρησιμοποιησει..

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ελα ρε παιδια μη το τραβατε τοσο πολυ.ημαρτον.το τελευταιο μηνα εχετε αρχισει ολοι τη μελετη στους κανονες του φορουμ λες και ειστε εισαγγελεις.νταξει δεν εγινε και τπτ αν πουμε και μια κουβεντα παραπανω.

εδω και τοσες μερες ψαχνετε τροπο να την πει ο ενας στον αλλο, το ενα μπινελικι στον βαλβερδε θα μας περαξει?

το θεμα ειναι να τα βρισκουμε μεταξυ μας,αν ειναι να αρχισουμε να ξεσκονιζουμε τους κανονισμους για να βρουμε το δικιο μας αφηστε τα να πανε
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αλλο χολη αλλο βρισιδι....Εχει διαφορα...Και επ'αυτου δεν σηκωνω και κουβεντα...Γραφε αν θες απο το πρωι μεχρι το βραδυ οτι ο αλλος ειναι ασχετος,ανικανος λουζερ κλπ..

Το τσιμπουκλης ειναι καθαρα υβριστικο και δεν εχει σχεση με κριτικη..Παραβιαζει μεχρι και ποινικους νομους....Εγω εχω θαψει πολλους με την κριτικη μου αλλα βρισιες δεν εχω χρησιμοποιησει..
    καλα ολα αυτα ρε ιεκ αλλα πες μου ποια θα ηταν η διαφορα αν σταματουσαν να τον λενε τσιμπουκλη και τον αποκαλουσαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ δον ανικανο?το ανικανος δλδ δεν ειναι προσβλητικο?
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Katalanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα ολα αυτα ρε ιεκ αλλα πες μου ποια θα ηταν η διαφορα αν σταματουσαν να τον λενε τσιμπουκλη και τον αποκαλουσαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ δον ανικανο?το ανικανος δλδ δεν ειναι προσβλητικο?

οχι .ανικανο πες τον...Και δεν αφορα τον Βαλβερδε μονο....Το να πεις καποιον ανικανο δεν σε κλεινει μεσα...αν πας και πεις καποιον καταμουτρα τσιμπουκλη και σου κανει μηνυση σε κλεινουνε μεσα....

Δεν μου αρεσουνε οι νομικες συζητησεις αλλα γι'αυτο υπαρχουνε και οι κανονες του φορουμ...Η του εφαρμοζουμε η οχι...Και αυτο ισχυει και για ολους και εμενα μεσα..Αν βρουνε υβριστυικο ποστο δικο μου ας το διαγραψουνε να τελειωνουμε...Ας με μπαναρουνε και μενα αν παραβιαζω κανονες..Αλλα να τελειωνει αυτη η ιστορια καποτε...

Και οι δικαιολογιες του στυλ ναι ειναι υβριστικο αλλα ειναι πρωην μελος αρα εναποκειται στο χρηστη....Δηλαδη τι ειναι τα φορα χωροι για να βριζεται κοσμος;

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πολυ ευαισθησια με τον βαλβερδε βλεπω...
    οταν λεγανε καποιοι τον λεμονη λεμονια και sir takis αυτα προφανως δεν ηταν προσβλητικα...
    οταν βριζανε τον κετσπαγια (και μιλαμε για βρισιμο) παλι ηταν ενταξει.
    αλλα οταν [προκειται για τον αρχοντα της προπονητικης, τον πανμεγιστο, τον τεραστιο, τον φωτεινο φαρο τοτε πρεπει να περιοριζομαστε...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ ευαισθησια με τον βαλβερδε βλεπω...
    οταν λεγανε καποιοι τον λεμονη λεμονια και sir takis αυτα προφανως δεν ηταν προσβλητικα...
    οταν βριζανε τον κετσπαγια (και μιλαμε για βρισιμο) παλι ηταν ενταξει.
    αλλα οταν [προκειται για τον αρχοντα της προπονητικης, τον πανμεγιστο, τον τεραστιο, τον φωτεινο φαρο τοτε πρεπει να περιοριζομαστε...
    το σερ τακης τι σχεση εχει με το Τσιμπουκλης μου λες Σταθη;Ο τυπος το ειχε βγαλει το ενα..Το λεμονιας οσοι το γραφανε τι σχεση εχει με το τσιμπουκλης μου λες; Το ιδιο ειναι να σε πουνε εσενα Σερ Σταθη το ιδιο να σε πουνε τσιμπουκλη;
    Οσο για τον κετσπαγια βρες δικο μου ποστ υβριστικο να το συζητησουμε

Ο Κωστας εχει το Σερ Κωστας ως νικ, υβριστικο ειναι;

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

Airness (02-10-09), kritikia (02-10-09)

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τώρα αν τα λεμόνια και τα σερ (που πολλοί εδώ μέσα το έχουν και σαν ψευδώνυμο) έχουν σχέση με τα τσιπούκια τότε πάω πάσο. Όσον αφορά τον "μέγα" Τιμούρη αν μερικά κωλοδάχτυλα και αρκετές προκλητικές δηλώσεις εναντίον του Ολυμπιακού ξεχνιούνται τόσο εύκολα μόνο και μόνο επειδή ο Σώκος έκανε την μ@λ@κία να τον πάρει προπονητή τότε η ευαισθησία είναι σαν την "σκόπιμη" μνήμη. Επιλεκτική...

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Airness για αυτό το μήνυμα:

iek (02-10-09), kritikia (02-10-09)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

το σερ τακης τι σχεση εχει με το Τσιμπουκλης μου λες Σταθη;Ο τυπος το ειχε βγαλει το ενα..Το λεμονιας οσοι το γραφανε τι σχεση εχει με το τσιμπουκλης μου λες; Το ιδιο ειναι να σε πουνε εσενα Σερ Σταθη το ιδιο να σε πουνε τσιμπουκλη;
    Οσο για τον κετσπαγια βρες δικο μου ποστ υβριστικο να το συζητησουμε

Ο Κωστας εχει το Σερ Κωστας ως νικ, υβριστικο ειναι;
    ηλια εισαι μορφωμενος ανθρωπος...το ξερεις οτι το sir takis ειναι προσβλητικο και ξερεις πως βγηκε...και το ενα και το αλλο ειναι μειωτικο.,αν δεν μποορεις να το καταλαβεις δικαιωμα σου.
    και δεν εχει καμμια σχεση το sir kostas με το sir takis...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (03-10-09)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.112
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 25.005 φορές σε 14.502 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εάν δεν το έχετε προσέξει το θέμα λέει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ---> ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ---> ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΧΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ---> ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ. Συνεπώς εδώ μιλάμε για πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Από όσο μπορώ να θυμηθώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε ουδέποτε φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Συνεπώς είστε όλοι off-topic
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα αν τα λεμόνια και τα σερ (που πολλοί εδώ μέσα το έχουν και σαν ψευδώνυμο) έχουν σχέση με τα τσιπούκια τότε πάω πάσο. Όσον αφορά τον "μέγα" Τιμούρη αν μερικά κωλοδάχτυλα και αρκετές προκλητικές δηλώσεις εναντίον του Ολυμπιακού ξεχνιούνται τόσο εύκολα μόνο και μόνο επειδή ο Σώκος έκανε την μ@λ@κία να τον πάρει προπονητή τότε η ευαισθησία είναι σαν την "σκόπιμη" μνήμη. Επιλεκτική...
    αν σε πειραξαν τα κωλοδαχτυλα δικαιωμα σου να το κρατισεις μανιατικο
    kapoioi αλλοι τον κρινουν σαν προπονιτι και μονο
    επιλεκτικοι μνιμι για παραδειγμα βλεπω σε παικτες
    μπηχτες για τον λεντεσμα που διλωνε οτι θελει να meinei αργεντινι αλλα ενας λεβεντακος που κατοικει ρωσσια μερια, ενω exei sourei τα διπλασια kapoioi παρακαλανε ακομα να τον ξαναδουν στα ερυθρολευκα

αλλον μετετροπεα τις προκοπις εχουμε εκτος του
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ?
    γιατι αυτος einai με τα κεφια του

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.338 φορές σε 10.865 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εμένα φίλε μου με πείραξε που το πήραμε έτσι, αλλά εκεί που έφτασε το πράγμα, όποιος και να το έπερνε, θα ήταν με το CAS.. Δηλαδή τι να πει ο Ολυμπιακός; "Δεν το θέλω, δώστε το στην ΑΕΚ!"; Και ο Ολυμπιακός δεν παρανόμησε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ! Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, γιατί τα βαζελάκια και τα αεκάκια καλά κάνουν και λένε το δικό τους παραμυθάκι..

Έτσι λοιπόν, αν το είχε πάρει η ΑΕΚ θα μιλάγαμε για καθαρή κλοπή, αφού είχε παραβιαστεί ένας κανόνας της UEFA.. Το αν έφταιγε η ΕΠΟ ή η Καλαμαριά, ποσώς μας ενδιαφέρει, εμείς κινήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και το πήραμε.. Στο συγκεκριμένο θέμα, πρέπει να ισχύει το "Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια", οπότε μην ντρέπεσαι καθόλου, γιατί ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι παράνομο.. Ηθικά το ξέρω ότι δεν ήταν σωστό, αλλά όπως είπα, κάποιος έπρεπε να το πάρει.. Ε, το πήρε ο πιο νόμιμος!
    Συμφωνώ. Δεν είπα άλλωστε πως έχω δίκιο απλά έτσι ένιωσα, ένιωσα οτι κλέψαμε πρωτάθλημα από κάποιον(αεκ) που με την αγωνιστική του κατάσταση το άξιζε περισσότερο από μας. Προτιμώ να χάναμε το πρωτάθλημα από αδικία με τη συμμετοχή του Βάλνερ, παρά να το κερδίσουμε έτσι όπως το κερδίσαμε.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πηγα θαλασσα, γυρισα, εριξα μάσα, ξαπλαρα, σηκώθηκα, εφτιαξα καφε...κι ακομα για τον Τσιμπ....ουπς, προσβλητικο! Ακομα για τον λαμπρό αυτο πρώην προπονητη μας τρώγεστε ορέ?

Τι να κάνουμε παιδιά? Ολη τη χρονια αυτη και τις επόμενες θα τον θυμόμαστε. Εγώ αλλωστε ακομα μνημονεύω και τον Μέγα Τρόνταρο, οπως αλλα αψεγάδιαστα και μυγιάγκιχτα παλικάρια ξεθαβουν τον Λεμονή οποτε τους βολεύει. Σε λα βι, που λένε και οι Πυξ Λαξ!

Σελίδα 119 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 1969798999109115116117118119120121122123129139149159169 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές