Airness (02-10-09)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Airness (02-10-09)
Αυτό λέω Ηλία ας κόψουν όλοι τους χαρακτηρισμούς δεν είναι δύσκολο προσωπική επιλογή είναι πλέον
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
η απο εδω μερια εχει κοψει τα υβριστικα ακομη και προς τους πρωην..Ας κοψουνε τα υβριστικα και οι υπολοιποι...Επειδη αναφερονται σε τριτους δεν σημαινει οτι μπροουνε να σκυλοβριζουνε.....Και δεν θα αναφερεται σε χρηστες...Αν δεν καταλαβαινουνε αυτοι ας τα κοψουνε οι μοντς..Παλι κανονες παραβιαζουνε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Κι εμένα φίλε μου με πείραξε που το πήραμε έτσι, αλλά εκεί που έφτασε το πράγμα, όποιος και να το έπερνε, θα ήταν με το CAS.. Δηλαδή τι να πει ο Ολυμπιακός; "Δεν το θέλω, δώστε το στην ΑΕΚ!"; Και ο Ολυμπιακός δεν παρανόμησε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ! Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, γιατί τα βαζελάκια και τα αεκάκια καλά κάνουν και λένε το δικό τους παραμυθάκι..
Έτσι λοιπόν, αν το είχε πάρει η ΑΕΚ θα μιλάγαμε για καθαρή κλοπή, αφού είχε παραβιαστεί ένας κανόνας της UEFA.. Το αν έφταιγε η ΕΠΟ ή η Καλαμαριά, ποσώς μας ενδιαφέρει, εμείς κινήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και το πήραμε.. Στο συγκεκριμένο θέμα, πρέπει να ισχύει το "Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια", οπότε μην ντρέπεσαι καθόλου, γιατί ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι παράνομο.. Ηθικά το ξέρω ότι δεν ήταν σωστό, αλλά όπως είπα, κάποιος έπρεπε να το πάρει.. Ε, το πήρε ο πιο νόμιμος!![]()
Συμφωνούμε για το τι πρέπει να γίνει
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
iek (02-10-09)
Εγώ που έχω mod priviledge εδώ θα πω αυτά που έχω ξαναπεί:
Έχω παρακαλέσει να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί (τσιμπουκλής κτλ). Από τη στιγμή που αυτό δε γίνεται, δε μπορώ να κάνω κάτι, αφού ο Βαλβέρδε είναι πλέον πρώην προπονητής του Ολυμπιακού. Με άλλα λόγια έγκειται στην καλή διάθεση των χρηστών.
BrazHlias (02-10-09)
sirkostas (02-10-09)
ωρες ώρες έχω την εντύπωση πως το τρολάρισμα πάει σύννεφο...
nbqgr (02-10-09)
Ποια υβριστικα? Ποιος εγραψε για τις σεξουαλικες προτιμησεις του Βαλβερδε?
Κι οσο για Κετσπαγια, αστο γιατι εκει που μας χρωστας πας να μας παρεις και το βόδι. Ενα σωρο αισχη γραφεις καθε μερα και δε σου απανταει κανενας.
Κι επιτελους, για τον Βαλβερδε θα γραφω οσο γουσταρω. Σε χρηστη δεν απευθυνθηκα, οποιος εχει αντιθετη γνωμη για τον εν λογω προπονητη, ας τη καταθεσει χωρις βλαχοπονηρές ειρωνειούλες.
Ναι υπάρχουν "μεριές" όταν θέλουμε να υπάρχουν, υπάρχουν "ύβρεις" όταν το θέλουμε, υπάρχει αντιπαράθεση όταν το επιλέγουμε.
Σ' ένα θέμα που οι απόψεις είναι παγιωμένες και κανείς δεν πρόκειται να κάνει πίσω και που δεν υπάρχει καμμία ουσία να γίνεται συζήτηση καθώς αποτελεί παρελθόν δεν μπορώ να καταλάβω για πιό λόγο συνεχίζεται να επιστρέφετε;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Γιατί ο Βαλβέρδε ακόμη προσκυνάται και χρησιμοποιείται ως μέτρο, την ώρα που αποδεικνύεται flop-άρα ολκής. Για ΟΛΟΥΣ τους άλλους η ειρωνία είναι σε καθημερινή βάση. Για τον Βαλβέρδε, ακόμη κι όταν τον πίνει και γελάει ο κόσμος μαζί του, η αναφορά γίνεται από "εμπαθείς" και ο Βαλβέρδε "πονάει κάποιους" κλπ.
Τί διαφορετικό έχει ο Βαλβέρδε από όλους τους άλλους;
Είναι αγαπούλης.
... there's no such thing as "too much"...
sirkostas (02-10-09)
Βασικά το "Όλοι Ολυμπιακοί είμαστε,στην ίδια μεριά",το θεωρώ μεγάλη ανακρίβεια.Σίγουρα,αν βρισκόμαστε παρέα και βλέπουμε έναν αγώνα,όλοι Ολυμπιακοί είμαστε,αλλα μέχρι εκεί.Δεν υπάρχει κανένας "πατέρας-Ολυμπιακός" που να μας "φυλάει" και να μας "προστατεύει".Ο καθένας είναι με την κ***α του,και αυτό είναι το υγιές και το φυσιολογικό.Τι δηλαδή,πρέπει να συμφωνούμε κατ'αναγκασμό με κάτι επειδή είμαστε όλοι Ολυμπιακοί?Το είχα γράψει μια φορα,η μεγαλύτερη μαλακια εδώ μέσα είναι πως προσπαθούμε να "καταλάβουμε" ο ένας τον άλλον.Κανένας λόγος.Μας αρέσει αυτό που λέει ο άλλος?Έχει καλώς.Δεν μας αρέσει?Συνεχίζουμε.![]()
*****8.23*****
Airness (02-10-09)
Bookmarks