Σελίδα 111 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 1161718191101107108109110111112113114115121131141151161211 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.201 έως 2.220 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ότι είσαι "πρώην ερυθρόλευκος",είναι το σπουδαιότερο σημείο του βιογραφικού σου και το ταβάνι σου ρε μπαγάσα.
    Και ταυτόχρονα κατάντια για εμάς που τον είχαμε προπονητή...

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kritikia (23-09-09)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και ταυτόχρονα κατάντια για εμάς που τον είχαμε προπονητή...
    Εμείς επιχειρήσαμε να επαναλάβουμε το πείραμα της Φιλαδέλφειας.Αν το δεις έτσι,είναι παρήγορο.Ήταν εντυπωσιακό πείραμα.
    *****8.23*****

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαφως και ειναι περιζητητος ο καταστροφεας.. αν θελεις να διαλυσεις την ομαδα σου τον προσλαμβανεις.. τι C4 τι Κετσπαγια..ελα να ακουω προσφορες.. τσαμπα τον δινουνε πακετο με τους μιχαληδες και τον αλλο τον βοηθο του (δυστυχως μου διαφευγει το ονομα του...)..
    Toν Τσενταρ ψαχνεις??

Σοσο στο μικρο του!!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Toν Τσενταρ ψαχνεις??

Σοσο στο μικρο του!!!
    Ακου ονομα..το ενα παραπεμπει σε τυρι και το αλλο σε γαλλικη ομαδα...τι να πεις... πρεπει να τον μισουσε ο νονος του

Ελα παρε παρε παρεεεεεε...προπονητης (θου κυριε) και βοηθοι στην τιμη του ενος..3 παιρνετε ενα πληρωνετε...ελα παρε παρε παρεεεε...
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακου ονομα..το ενα παραπεμπει σε τυρι και το αλλο σε γαλλικη ομαδα...τι να πεις... πρεπει να τον μισουσε ο νονος του

Ελα παρε παρε παρεεεεεε...προπονητης (θου κυριε) και βοηθοι στην τιμη του ενος..3 παιρνετε ενα πληρωνετε...ελα παρε παρε παρεεεε...
    Καλα πλακα σου κανω δεν τον ελεγαν Τσενταρ τον ανθρωπο.
    Σοσο Τσεντια ηταν το ονομα του αλλα μου εκανε ωραιο λογοπαιγνιο γι αυτο και τον εγραψα ετσι.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Fakes Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν εγώ δικαιούμαι να βρίσω τον κολόμπαρο Γεωργιανό ΚΑΙ για ένα πολύ σοβαρό (για μένα) λόγο. Με χώρισε η φίλη μου μετά από φοβερό βρισίδι που έφαγε λέγοντάς μου μετά το ματς με την Καβάλα ότι μας περιμένουν να βγούμε όταν ξέρει ότι μετά από αποτυχία του Ολυμπιακού είμαι βουρκωμένος (ναι ναι στα 44 μου), πεθαμένος και δεν μιλάω σε κανένα για κανα 2 μέρες. Καλά ρε μαλάκα με λέει, είναι δυνατόν να βάζεις τον Ολυμπιακό πάνω από μένα? Είναι της είπα, δεν τον βάζω εγώ και μετά έγινε το ανάστα ο Κύριος. Πέσαν απάνω γνωστοί, φίλοι, αμετάπειστη η τύπισσα λέγοντας ,και δικαίως, ότι δεν μπορεί να συμβιβαστεί η ζωή της να εξαρτάται από τον Ολυμπιακό. Εμένα όμως εξαρτάται (έτσι το βλέπω ρε παιδιά) και αλληλοδιαολοσταλθήκαμε. Αυτά τραβάμε οι γαύροι του Βορρά...
    Σώθηκες.

Εικόνισμα να τον κανεις και να παρακαλας τη Μεγαλόχαρη να τον εχει παντα καλα!

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Fakes (24-09-09)

Το avatar του χρήστη Dreamfall1980

Thanks
    2
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 72 φορές σε 56 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σώθηκες.

Εικόνισμα να τον κανεις και να παρακαλας τη Μεγαλόχαρη να τον εχει παντα καλα!
    Ρε εσύ κώσταρε παίξτο και λίγο διπλωματία μην απαντάς με 1 ναι ή οχι σε τέτοια θεμελιώδη ερωτήματα.γυναίκες είναι και μερικές φορές πες τους αυτό που θέλουν να ακούνε άσχετα αν ισχύει η όχι.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω καταλάβει γιατί έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι διαγράφονται ΜΟΝΟ τα υβριστικά ποστς.
    Έχεις κάποιο παράπονο Στάθη; Απλή εφαρμογή των κανονισμών και για να είμαι πιο σαφής, κανονισμοί 8.1 και 8.2. Επίσης ο 8.17. Κυρίως όμως οι παρακάτω:

Το ότι εσείς δεν ξέρετε τους κανονισμούς, δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να τους εφαρμόζουμε.
    Ωραιος κανονισμος και πολυ βολικος για καποιους.

Μπαινει καποιος χρηστης, γραφει Α. Μπαινει δευτερος χρηστης που διαφωνει με το Α κι αρχιζει τη κοντρα. Κι ερχεται ο μοντ και σβηνει και το ποστ Α, το οποιο δεν βριζει κανεναν και δεν απευθυνεται καν προσωπικα σε κανενα. Μονο και μονο επειδη δήθεν προκαλεσε κοντρα.

Μια χαρα το πατε μαγκες. Το οτι εχετε καταφερει να τη κανουν μ'ελαφρα ορισμενοι παλιοι χρηστες εξαιτιας αυτης της λογοκρισιας, μαλλον δε σας απασχολει, αφου τα χιτς ανεβηκαν.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (24-09-09)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Dreamfall1980 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε εσύ κώσταρε παίξτο και λίγο διπλωματία μην απαντάς με 1 ναι ή οχι σε τέτοια θεμελιώδη ερωτήματα.γυναίκες είναι και μερικές φορές πες τους αυτό που θέλουν να ακούνε άσχετα αν ισχύει η όχι.
    Είναι φανερο οτι κανω πλακα.

Το'χα ξανακανει σε κατι αμερικανους εδω στο νησι που τους ειχα πετυχει σε μια παραλια να ψαχνουν τις γυναικες τους. Κυτταζαν απο δω, κυτταζαν απο κει, τους ειδα ετσι ανησυχους και ρωτησα τι επαθαν. "-We lost our wives" "-What? Oh, Greece brought you big luck, sir. RUN! RUN before they find you back!" O ενας ηταν τοσο κοπανος που νομισε οτι σοβαρολογουσα και παραλιγο να πλακωθουμε κιολας!

Το avatar του χρήστη Dreamfall1980

Thanks
    2
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 72 φορές σε 56 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Είναι φανερο οτι κανω πλακα.

Το'χα ξανακανει σε κατι αμερικανους εδω στο νησι που τους ειχα πετυχει σε μια παραλια να ψαχνουν τις γυναικες τους. Κυτταζαν απο δω, κυτταζαν απο κει, τους ειδα ετσι ανησυχους και ρωτησα τι επαθαν. "-We lost our wives" "-What? Oh, Greece brought you big luck, sir. RUN! RUN before they find you back!" O ενας ηταν τοσο κοπανος που νομισε οτι σοβαρολογουσα και παραλιγο να πλακωθουμε κιολας!
    ^^ ωραίος!!!

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Talking

Ποτάνα κενωνία!

Αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους κατεβαζεις στα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]!

Ο Θεός να εχει καλά τη Χερέθ που μας σωζει απο τη ξεφτίλα της τελευταιας θέσης!

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Fakes (24-09-09)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τέτοιο γαμώ τα ξεκινήματα που έκανε η Βίγια, ποιός φταίει; Το ρόστερ που είναι επιπέδου Εδεσσαϊκού η ο Πρόεδρας που καθυστέρησε τις μεταγραφές?????
    ... there's no such thing as "too much"...

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (24-09-09)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ειστε εγκαθετοι ρε...γιατι ασχολειστε με τον δον τσιμπουκλη;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπαινει καποιος χρηστης, γραφει Α. Μπαινει δευτερος χρηστης που διαφωνει με το Α κι αρχιζει τη κοντρα. Κι ερχεται ο μοντ και σβηνει και το ποστ Α, το οποιο δεν βριζει κανεναν και δεν απευθυνεται καν προσωπικα σε κανενα. Μονο και μονο επειδη δήθεν προκαλεσε κοντρα.

Μια χαρα το πατε μαγκες. Το οτι εχετε καταφερει να τη κανουν μ'ελαφρα ορισμενοι παλιοι χρηστες εξαιτιας αυτης της λογοκρισιας, μαλλον δε σας απασχολει, αφου τα χιτς ανεβηκαν.

φιλε μου.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δίκαιο και αναμενόμενο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής.

«Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Πάντα κάποιος θα φταίει εκτός από τον εαυτό μας. Ήταν ήττα της ΑΕΚ και ήταν καθαρή. Αν τα Γιάννενα δεν φοβόντουσαν το ματς την Κυριακή, θα νικούσαν. Ο Μάκος και ο Καφές θέλουν, αλλά δεν μπορούν. Ο Τοροσίδης στο δεύτερο γκολ έκανε διαδρομή 35 μέτρων και ο Μάκος ακόμη τρέχει. Και σε άλλες φάσεις έγινε αυτό. Μέχρι και ο Ραούλ Μπράβο έκανε κούρσα. Η ΑΕΚ από το καλοκαίρι φαίνεται πως έχει προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Επίσης είδαμε τον Μπλάνκο που είναι κίνδυνος-θάνατος στη μεγάλη περιοχή να βγαίνει στα άκρα και να κάνει σέντρες. Για να πηδήξει ποιος; Ο Σκόκο από την άκρη δεν μπορεί το παιδί, γιατί δεν γυρίζει να μαρκάρει. Δεν κατάλαβα και την αλλαγή του Λεονάρντο. Ο Νέμεθ είναι παικταράς, δεν μπορεί να κουράστηκε 19 χρονών παιδί για να γίνει αλλαγή», δήλωσε ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν προπονητής.

Όσο για τον Ολυμπιακό και το κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ζίκο, είπε: «Δεν μπορεί να αλλάξει ο Ολυμπιακός από τη μία μέρα στην άλλη. Επιτέλους ο Ολυμπιακός έχει καλή αμυντική λειτουργία και αυτό είναι το στοιχεία που κάνει μία ομάδα μεγάλη. Δύσκολα τρώει γκολ, ενώ γκολ θα πετύχει. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Ζίκο. Δεν είναι μάγος. Μάγος ήταν ως ποδοσφαιριστής. Χρειάζεται χρόνος για να αλλάξει κάποια πράγματα».

Παράλληλα δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες περί επαφών για να αναλάβει τον Λεβαδειακό, ενώ μιλώντας για την αναμέτρηση Πανιώνιος-ΠΑΟΚ είπε: «Αν έκανε Έλληνας προπονητής αυτά που έκανε ο Φερέρα θα τον είχαν φάει. Έμεινε ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες κι έβγαλε τον Μπάλαμπαν. Όμως δεν τα γράφετε ούτε τα λέτε».

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

οταν βλεπω νεα ποστς σε αυτο το θρεντ καταλαβαινω οτι ειναι για τον βαλβερδε πριν καν ανοιξω τη σελιδα

Ευτυχως ορισμενοι συγαυροι ξεχαρμανιαζουνε εδω . Καλυτερα να γραφουνε για τον βαλβερδε εδω παρα για τα "κατορθωματα του Τιμουρ" στο θρεντ της τεχνικης ηγεσιας
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

Airness (24-09-09), kritikia (24-09-09)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου.
    Παιδιά εάν έχετε οποιαδήποτε ένσταση ή/και πρόταση για τους κανονισμούς ευχαρίστως να τη συζητήσουμε στο κατάλληλο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου.
    Ευχαριστιες απο εμας τους "εχθρους σου" που σε κυνηγαμε εσενα και τους "φιλους σου" που προσπαθειτε με καθε μεσο να διατηρησετε την ηρεμια στο φορουμ.Μου ειπες πολλά με δυο λεξεις. Και παλι ευχαριστω.

Καλη συνεχεια σε ολους σας
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστιες απο εμας τους "εχθρους σου" που σε κυνηγαμε εσενα και τους "φιλους σου" που προσπαθειτε με καθε μεσο να διατηρησετε την ηρεμια στο φορουμ.Μου ειπες πολλά με δυο λεξεις. Και παλι ευχαριστω.

Καλη συνεχεια σε ολους σας
    συγγνωμη φιλε μου αλλα που εχει αδικο ο κωστας και του εκανα respect?
    κανω ενα post (που δεν ειναι υβριστικο και δεν προσβαλλει κανεναν) και επειδη θελει καποιος να πιαστει σε καβγα απο αυτο σβηνεται και το δικο μου.
    αυτο που βοηθαει στην κουβεντα και στην συζητηση?αν κανω λαθος πες μου και ευχαριστως να το διορθωσουμε.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Ποιο ποστ ειναι προσβλητικο?

Το

"Μπιλμπαο-Βιγιαρεάλ 3-2"

ή το

"ΤΟΥΣ πονάει ακόμα"?

Ποιοί είναι αυτοί στους οποίους αναφέρεται σε τριτο προσωπο? Υπάρχει καμια αντιπαλη φατρία εδώ μεσα?

Εχουν γραφτει ενα σωρο αισχρα ποστ για Μπαγεβιτς/Λεμονη πχ. Δυο προσωπα που ακομα εχουν θαυμαστες στις ταξεις του κοσμου του Ολυμπιακου. Κι ομως εχουν μεινει αναπαντητα για να μην υπαρξουν κοντρες. Και μολις γραφτει κατι για τον Βαλβερδε, αμεσως σκαει μυτη η Μονάδα Κρούσης για να τον υπερασπισει. Προχθες ο αλλος μου εκανε και μαθηματα τι ωρες πρεπει να γραφω κιολας, για να αποδειξω την ολυμπιακοφροσυνη μου. Χαβαλε κανουμε ορισμενοι με εναν τυπο που δεν τον γουσταραμε και στο φιναλε δεν ανηκει πλεον στην ομαδα, και καθε φορα πρεπει να γινεται κωλος εδω μεσα. Ενω αν γραφαμε τα ιδια για τον Λεμονη πχ, θα ειμασταν καλα παιδια που φροντιζουν τη καλη ταξη στο φορουμ.

Σελίδα 111 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 1161718191101107108109110111112113114115121131141151161211 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές