δεν γινεται να ερθει 3η φορα.ειναι καμμενο χαρτι.εγω δεν θα ξαναερχομουν πισω.
παντως τον ευχαριστω για ολες τις ομορφες στιγμες.και ηταν παρα πολλες αυτες.
, .
sport-fm.gr .
: .
49 , 4-2 , : . .
δεν γινεται να ερθει 3η φορα.ειναι καμμενο χαρτι.εγω δεν θα ξαναερχομουν πισω.
παντως τον ευχαριστω για ολες τις ομορφες στιγμες.και ηταν παρα πολλες αυτες.
sirkostas (14-09-09)
Έλα ρε Ερνέστο!!!
Όποιος και να έρθει πάντως,αν δεν πάρει πρωτάθλημα δεν θα έχει εκείνος τις ευθύνες!Να το ξέρει!
Δυο ισοπαλιες με Οσασουνα και Μαγιορκα. Με παιχτες Ροσι/Νιλμαρ/Καθορλα/Σένα κλπ κι οχι Μητρογλου/Ντομι/Λεντεσμα/Ζεβλακοβ.
Α, ναι?
Οταν κερδισε σε φιλικό τη Γιουβεντους, τοτε γιατι δεν τα ειπες αυτα? Τοτε σας πηρε και σας παραπηρε ο πονος για τον ΠΡΩΗΝ προπονητη. Τωρα σας ξινιζει που ειναι αναξιος να κανει νικη μεχρι στιγμης.
Κι ο Κετσπαγια ειπε "15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΛΛΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ". Οποιος δε βλεπει ποσο μεγαλη αληθεια ειναι αυτο, ας συνεχισει να γκαριζει να του φερουν ευρωπέο προπονητη.
Ειμαστε κι εμεις 13οι χωρις να εχουμε πετυχει νικη ακομα?
Μεγαλε, για να χρησιμοποιησω δικο σου επιχειρημα, θα μας πεις που εργαζεται ο Σόλιντ αυτη τη περιοδο? Ετσι, για να παρακολουθουμε τη πορεια των μεγαλων ευρωπέων προπονηταραδων, δηλαδη.
Οποιος βαλει κοκκινη φορμα και κατσει στο παγκο ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ, εχει ακεραια την ευθυνη. Αλλιως να παω εγω, αμα δε μου φορτωσουν ευθυνες. Και παω και τζαμπα, μου φτανει που θα προπονω το Θρυλο.
, 13 . , . 27 4 .
.
2 , .
ναι ξερω τι βιογραφικο εχει ο Τακαρος..τεραστιο!! Παμε παρακατω...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
εγω δεν γουσταρω κανενα απο αυτους!αποτυχιες ειναιολοι τους!
Καλα μη μου πειτε πως αν ο Βαλβερδε εσπερνε στην Ισπανια, δεν θα χαμε δει ποστ που θα τον αποθεωνε..
sirkostas (14-09-09)
κρινουμε τον Βαλβερδε επειδη εφερε 2 ισοπαλιες,στο πιο δυσκολο πρωταθλημα του κοσμου?και στο κατω κατω,δεν τις εφερε με καμια...Νεα καβαλα.
εδω αποθεωνουμε τον Σερ Τακη και τον Τιμουρ που θριαμβευουνε στην Κυπρο και δεν θα αποθεωναμε προπονητη αν παει καλα στην Ισπανια;
Τεσπα, παει αυτος...Τωρα ετοιμαζουμε το νεο μεγαλο κοουτς, τον Αλεξανδρη!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
So what.Συγρκινουμε τωρα ισπανικο με ελληνικο πρωταθλημα?Το ενα ειναι σαν να ανεβαινεις το Εβερεστ και το αλλο το...Λυκαβηττο.
Κοφτε το.
Σιγα μη σας επιασε ο πονος για τον Βαλβερδε , τον Κετσπαγια , τον Ολυμπιακο και τους "πρωην" του και "νυν" του.
Ο καυγας κομμενος
Και πριν πεταξετε οτιδηποτε ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ ΠΑΤΕ. Τελος.
;
Bookmarks