Πραγματικα μαγκες προτιμω τον ποδοσφαιριστη ή τον σκυλοτραγουδιστη που ίδρωσε στη ζωη του και παλεψε για να κανει την οποια καριερα εκανε, απο τον Ρούλη που ειναι γονος Ρουλόπουλου, τελειωσε το Ιδιωτικό Λύκειο, πηγε στο Λονδινο να σπουδασει Πολιτικες Επιστημες και Ρουφηγμα Κόκας Με Καθε Πιθανο Τρόπο και μολις γυρισε κατεβηκε στα 28 του στον πολιτικο στιβο με τις πλατες και τις γνωριμίες του μπαμπά Ρουλόπουλου και θελει να κυβερνησει την Ελλαδα.
Για να μη παρεξηγηθω, δεν ειμαι κατα των σπουδαγμενων. Αλλα αυτων που σπουδασαν με μελετη και κοπο κι εκαναν πρωτα καριερα ως γιατροι, μηχανικοι, αρχιτεκτονες, δικηγοροι κλπ και στα 45-50 τους κατεβηκαν και στη πολιτικη.
Αντε ρε Γιώργαρε και Υπουργος Αμύνης!
Να δουμε και κανενα αντρα στη Βουλη, γιατι επηξε στους πιπιλογατούληδες "γόνους"!
Εκτός από το να παίρνει τα πόδια και να χατζαριάζει ξέρει και από πολιτική ο Γιώργαρος?
Αλλά ντάξει καταλαβαίνω τη λογική του,σου λέει τι καλύτερος τρόπος από το να βγάλω extra και εύκολο(αυτό να λέγεται) χρήμα και φήμη ίσως , έχω και τη ψήφο των αρρωστημένων γαύρων μια χαρά!!!
Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...
ωραιο κοινοβουλιο....Θα παιρνει τηλεφωνο στο κομμα ο Ανατολακης (αν βγει) να του λενε τι θα ψηφιζει γιατι δεν θα καταλαβαινει γρι απο το τι λενε τα νομοσχεδια..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Η ξεφτιλα της ελληνικής πολιτικής σκηνής σε ακόμα ένα επεισοδιο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
πολλοι τα καταλαβαινουνε ασχετα με το τι ψηφιζουνε...Και εχει σημασια το να καταλαβαινεις τι ψηφιζεις...
Απο εκει και περα αν ειναι να βγαινουνε στη βουλη οι Ανατολακηδες που δεν ξερουνε να βαλουνε δυο λεξεις διπλα-διπλα ξεφτυλιζεται ακομη περισσοτερο ο ηδη εξεφτελισμενος θεσμος του κοινοβουλιου...Το μονο που απομενεινα κανουνε ως επομενο βημα ειναι να βαλουνε τιποτε ζωα (τετραποδα εννοω, σκυλια γατια) να εκλεγονται και αυτα στο κοινοβουλιο...Να το μετατρεψουμε κανονικα σε κυνοβουλιο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μα ρε συ τον αδικείς τον Γιώργαρο!Μπορεί να έχει τελειώσει καμιά Ανώτατη σχολή απλά επειδή είχε τόσο πολύ ταλέντο να αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το αντικείμενο του για να κάνει τη λαμπρή καριέρα που έκανε στον ολυμπιακο!![]()
Θα του διδάξουν πολιτικο ήθος ο Ρουσσοπουλος, ο Παπουτσης, ο Τσίπρας, η Κανέλλη, ο Αδωνις κι οι αλλοι πολιτικοί ογκόλιθοι που κανονιζουν τις τυχες της Ελλαδας.
Κι ο Γιώργος κατεβαινει για να κονομησει, ενω αυτοι κατεβηκαν για να πανε μπροστα το τόπο!
Φφφφφφφσσσσσττττττ μμμππποοοοιιιιιιννννννγγγγγκκκκκκ!
Dr.Red (11-09-09)
να δω τον Ανατολακη να αγορευει στη βουλη για πολιτικες καταπολεμησης της ανεργιας, των ναρκωτικων κι φορολογικα θεματα κι δεν θελω τιποτ αλλο.
χοχοχο
Καλά για αυτούς είναι δεδομένο αυτό που εννοώ είναι ότι το ξέρει και ο ανατολάκης ότι στη βουλή παίρνεις το πιο εύκολο χρήμα και ίσως να πείσει τον εαυτό του ότι μπορει να πάει αυτός το τόπο μπροστά(:P) και έτρεξε να μη χάσει την ευκαιρία...Μάλλον δεν κατάλαβες το μήνυμα μου πριν φιλε sirkostas...
Dr.Red (11-09-09), kritikia (10-09-09), smageo (14-09-09), somekindofgrinder (13-09-09)
Αν οι ελληναρες ειχαν τη παραμικρη αισθηση χιουμορ κι ηξεραν να αυτοσαρκαζονται, δε θα ψηφιζαν τον Ανατολακη για βουλευτη αλλα τον Κατέλη, τον Βας-Βας και τη Πόπη Λουκά!
Οι ιταλοι γιατι πριν λιγα χρονια εστειλαν στο Κοινοβουλιο τους τη Τσιτσιολίνα? Για να...νομοθετησει? Ας γελασω! Για να ξεφτιλισουν τους πολιτικαντηδες τους το εκαναν. Αλλα οι ιταλοι διαθετουν και χιουμορ και κουλτουρα, δε λενε "ξερ'ς ποιος ειμι γω, ρα? Ρα ιγω ειμι ου Πάνους ου Ζυγουμήτρους κι εχου σαράντα ψήφ' κουντά μ'! Ρα ιγω μπαινω στου γραφείου τ' βουλεφτή κι σκώνεται απάν κι μι φ'λάει σταβρουτά κι μι κιρνάει κι καφέ κατιφθείαν ρα! Αμ πουώς?"
Για Κατελη ηδη τοποθετηθηκα παραπανω.
Οσο για Ψινακη τον θεωρω πιο εξυπνο απο το 90% των βουλευτων. Παροτι το λαιφ στάιλ των καναλιων και γενικα της σώου μπιζ το συχαινομαι. Σε απλα ελληνικα, δε θα τον εκανα ποτέ γαμπρό μου αλλα τον θεωρω πανέξυπνο ανθρωπο.
Η Τσιτσιολίνα τότε κατέβηκε με αυτοσκοπό να γελειοποιήσει το πολιτικό σύστημα και να δείξει πως οι Ιταλοί δίνουν τις ψήφους τους όπου να 'ναι.
Δεν νομίζω πως ο Κατμαν, η Σαρρή, ή ο Ανατολάκης έχουν το ίδιο κίνητρο. Οπότε το παράδειγμα που δίνεις δεν βλέπω να κολλάει και πολύ.
Οι Ιταλοί δίνουν τις ψηφους οπου νά'ναι.
Ενω οι Ελληνες ψηφιζουν τους...άξιους!
Να'σαι καλα Μαρια μου που μ'εκανες και γελασα. Το ειχα πραγματικα αναγκη μετα απο μια δυσκολη μερα.
Bookmarks