Airness (05-08-09)
Airness (05-08-09)
τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;;;;;;
έμεινε απ' όξω η Δριμ τιμ ντε Τζίμπρον ; ;;;;
ρε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πεφτω από τα σύγνεφα !!!! πάλι
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Δακρυα πικρα τρεχουν απο τα φλογισμενα μάτια μου καθως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ , η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ μας, ο ανορθωτής της φλόγας του ερυθρόλευκου πάθους, ο μάγος με την κοκκινη φόρμα, ο πορθητής της Ευρώπης , ο συνουσιαστής των εδρών, ο μπήχτης των 5 ηπείρων, ο θριαμβευτης της Λεωφόρου, ο άρχοντας των δακτυλουλουδιών ο μεγας Τάκης .... δεν τολμα η γλωσσα να το πει, το χέρι να το γραψει....
εφαγε πουτσο απο δω μεχρι την Ρουμανία απο καποια Βασιλικουλα....
Κουραγιο Τακη... δεν ποναν τα παλικαρια....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (05-08-09)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
πηρε τα @@ του ο Τακης; Ε τι αλλο θα επαιρνε ο "θριαμβευτης" της Ευρωπης;
Ενα ψυχοτονοτικο "Τακη ψυχαρα Ολυμπιακαρα" χρειαζεται τωρα να ερθει στα ισια του. Εκει που η γραφικοτητα συναντα την προπονητικη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
έτσι είναι η ποτανα η ζωή
άμα σε λένε νίκο, τάκη, μάκη, σούλα και φας την ψολια είσαι ο άχρηστος
άμα σε λένε tront, don, jose και την φας, πετάς ένα "κλαψ λυγμ μεταγραφές ήταν από κάτω ράφι" και το ανάθεμα το παίρνει άλλος
Μπα απλο χαρακτηριστικο παραδειγμα του Ολυμπιακου "παθους". Οσα χρονια και να περασουν ποτε δεν θα ξεχασω (για να δωσω ενα παραδειγμα) οτι ο iek ήταν ενας αλιτιριος αντιμπαγιεβιτσικος και θα τον κοντραρω σε ολη τη ζωή μου....
Για παραδειγμα εσυ εισαι Λεμονικος και Τιμουρικος αφου αναφερεις το παραδειγμα ετσι. Το ιδιο ακριβως αν το γραψεις αναποδα ισχυει τελεια.Τσεκαρε το:
άμα σε λένε tront, don, jose και φας την ψολια είσαι ο άχρηστος
άμα σε λένε νίκο, τάκη, μάκη, σούλα και την φας, πετάς ένα "κλαψ λυγμ μεταγραφές ήταν από κάτω ράφι" και το ανάθεμα το παίρνει άλλος
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ευκολες οι απλοποιησεις αγαπητε....Για τον Τακη υπαρχει προιστορια...Μας ειχανε ζαλισει οτι ο Τακαρος ητανε ο μετρ της Ευρωπης...Οπου πηγε εντωμεταξυ, τοσο στον Ολυτμπιακο οσο και στην Ομονοια εσπασε τα κοντερ σε εξοδα μεταγραφων..
σε μας εκανε 18 μεταγραφες ολες δικες του επιλογες (κατα δηλωση του) οταν ο Τρονταρος, ο Βαλ και οι αλλοι που λες ητανε ζητημα αν επιλεξανε 3-4 απο τους παιχτες που κουβαλησε ο Σωκος...
Και βεβαια καμια σχεση το μπατζετ το Τροντ (που τον βαλανε να αγοραζει παιχτες με 500 χιλιαρικα) σε σχεση με τον Τακαρο που του φερανε Κοβασεβιτς, Γκαλετι, λεντεσμα και σια και που του επιτρεψανε να κουβαλησει μεχρι και τους δικους του διατροφολογους και αλλους "ειδικους"..
Στην Ομονοια τα ιδια εκανε...Πηγε η Ομονοια και εσκασε περισσοτερα λεφτα απο τον Ολυμπιακο για το παρταλι τον Πατσατζογλου τον κουμπαρο του Τακαρου...Και αλλες μεταγραφες που υπεδειξε ο γιγας κοουτς..
Ας τα λουστουνε τωρα..
at the end στα λόγια μου έρχεσαι
δηλαδή ο σερ τάκης (και ο κάθε σερ τάκης) τι ακριβώς έκανε λάθος? έφερε το x στου χαριλαου? ίδια συγκομιδή βαθμών είχα στην τελική.
και αυτό ακριβώς λέω, περί νοοτροπίας
εφόσον με πήγε καλά ευρώπη γιατί δεν άξιζε άλλη μια χρονια στον πάγκο
εγώ δεν ξέρω αν θα πήγαινε καλύτερα ίσος να τα γαμούσε όλα
δεν την πήρε όμως την ευκαιρία.
η στήριξη ήταν πια? τον ίβιτς και τον κυρ σάββα να κάνει δηλώσεις για το πως πρέπει να παίζουμε?
οι ομάδες λοιπόν που πάνε καλύτερα από εμάς έχουν ένα πρόγραμμα και κρατάνε έναν προπονητή χρονια να δουν το έργο του.
κάτι που δεν κάνουμε ούτε σαν διοίκηση ούτε σαν οπαδοί
chainsaw (05-08-09)
Ο Τακης τι λαθος εκανε; Οτι εφτιαξε ομαδα για ενα 6μηνο οχι για ολη τη σεζον....Με αποτελεσμα απο γεναρη και μετα υη ομαδα να καταρευσει..
Εβαζε βρεξει χιονισει 6-7 παιχτες (τις γνωστες βεντετες) τους οποιους δεν εβγαζε με τιποτε ακομη κι οταν σερνοντουσαν στο γηπεδο..Το αποτελεσμα να πεσει η αποιδοσςη αυτων και μαζι και η αποδοση της ομαδας..
Τελος τι εννοεις ποια στηριξη; Υπηρχε προπονητης που εκανε περισσοτερες μεταγραφες τα τελευταια χρονια απο τον Τακη; Πες μου ποιος αλλος εκανε τοσες μεταγραφες και μαλιστα δικης του επιλογης..
Δεν θα βρεις κανεναν..
Bookmarks