Σελίδα 98 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 4858687888949596979899100101102108118128138148198 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.941 έως 1.960 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ νωρίς είπε "αντίο" στο Europa League η φιλόδοξη Ομόνοια. Το 1-1 στη ρεβάνς Βασλούι στο "ΓΣΠ" έστειλε την ομάδα του Τάκη Λεμονή εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 2-0.

Η Ομόνοια κυνηγούσε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα την απελευθέρωνε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Μόνο που αυτό δεν ήρθε και το έργο των "πράσινων" δυσκόλεψε αφάνταστα όταν το 0-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Ουσιαστικά οι ελπίδες της κυπριακής ομάδας εξανεμίστηκαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Βραζιλιάνος Γουέσλι με εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στη Βασλούι. Η Ομόνοια πίεσε, θέλοντας να ικανοποιήσει τον κόσμο που τη στήριξε, και τουλάχιστον κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στου Ματσέι Ζουράφσκι στο 84ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 75', ο Χαραλάμπους είχε σουτ στο δοκάρι.

Μεγάλη επιτύχια του προπονηταρά Λεμονή και των παιχταράδων του που είχαν και παράπονα κι' όλας όταν έφυγαν απο την Ελλάδα (Πατσατζόγλου, Κωνσταντίνου, Αλωνεύτη κ.τ.λ.) που κατάφεραν να αποκλειστούν απο την Βασλούι...

Υ.Γ. Πρίν βιαστεί οποιοσδήποτε να μου απαντήσει που έθιξα τον "Ολυμπιακάρα" του θα του πω ότι ζώ 6 χρόνια στην Ρουμανία και ξέρω πολύ καλά τι εστί Βασλούι και Ρουμάνικο ποδόσφαιρο γενικά αυτήν την εποχή...

Παναγιωτη..δροπη..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Airness (05-08-09)

ΟΖΟΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Το avatar του χρήστη ffyiannis

Περιοχή
    6 μήνες στα σωκρατέικα,6 μήνες στα κοκαλέικα..
    Thanks
    2.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.739 φορές σε 1.718 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πολύ νωρίς είπε "αντίο" στο Europa League η φιλόδοξη Ομόνοια. Το 1-1 στη ρεβάνς Βασλούι στο "ΓΣΠ" έστειλε την ομάδα του Τάκη Λεμονή εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 2-0.

Η Ομόνοια κυνηγούσε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα την απελευθέρωνε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Μόνο που αυτό δεν ήρθε και το έργο των "πράσινων" δυσκόλεψε αφάνταστα όταν το 0-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Ουσιαστικά οι ελπίδες της κυπριακής ομάδας εξανεμίστηκαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Βραζιλιάνος Γουέσλι με εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στη Βασλούι. Η Ομόνοια πίεσε, θέλοντας να ικανοποιήσει τον κόσμο που τη στήριξε, και τουλάχιστον κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στου Ματσέι Ζουράφσκι στο 84ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 75', ο Χαραλάμπους είχε σουτ στο δοκάρι.

Μεγάλη επιτύχια του προπονηταρά Λεμονή και των παιχταράδων του που είχαν και παράπονα κι' όλας όταν έφυγαν απο την Ελλάδα (Πατσατζόγλου, Κωνσταντίνου, Αλωνεύτη κ.τ.λ.) που κατάφεραν να αποκλειστούν απο την Βασλούι...

Υ.Γ. Πρίν βιαστεί οποιοσδήποτε να μου απαντήσει που έθιξα τον "Ολυμπιακάρα" του θα του πω ότι ζώ 6 χρόνια στην Ρουμανία και ξέρω πολύ καλά τι εστί Βασλούι και Ρουμάνικο ποδόσφαιρο γενικά αυτήν την εποχή...
    τελικα αυτο το ΓΣΠ δεν τον παει τον σερ τακη
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;;;;;;

έμεινε απ' όξω η Δριμ τιμ ντε Τζίμπρον ; ;;;;

ρε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πεφτω από τα σύγνεφα !!!! πάλι
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ δεν θίχτηκα,απλά όταν πρόσφατα στάθηκα αξιοπρεπώς έξω από τα σύνορα,αυτόν είχα στον πάγκο μου.Του άνοιξε ο κώλος,κοιμήθηκε ο θεός,μπορεί...αλλα ήταν στον πάγκο...
    *****8.23*****

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

O κυριος με το 46 ποιος ειναι???
    Αντιγραφει το Ντεμη αυτο ξερω να λεω εγω ........

Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δακρυα πικρα τρεχουν απο τα φλογισμενα μάτια μου καθως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ , η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ μας, ο ανορθωτής της φλόγας του ερυθρόλευκου πάθους, ο μάγος με την κοκκινη φόρμα, ο πορθητής της Ευρώπης , ο συνουσιαστής των εδρών, ο μπήχτης των 5 ηπείρων, ο θριαμβευτης της Λεωφόρου, ο άρχοντας των δακτυλουλουδιών ο μεγας Τάκης .... δεν τολμα η γλωσσα να το πει, το χέρι να το γραψει....

εφαγε πουτσο απο δω μεχρι την Ρουμανία απο καποια Βασιλικουλα....

Κουραγιο Τακη... δεν ποναν τα παλικαρια....
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (05-08-09)

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από since1971 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θύμισε μου κάτι καλο που έκανε.
    από την ώρα μάλιστα που ο κοντός του έδωσε τα κλειδιά να κάνει ότι θέλει τι προσέφερε?
    αλλα είναι και ο τελευταίος που θα ασχοληθώ πάμε παρακάτω

Εσυ δηλαδη τι περιμενες να προσφερει; Να παρει τιτλο; Πηγε την ΑΕΚ δευτερη κερδισε και τη Μιαλν στο Τσουλου χαριζοντας στην ΑΕΚ την πρωτη της νικη στη διογργανωση, τι περισσοτερο επρεπε να κανει; Να παρει τιτλο απεναντι σε μας; Προπονητης ειναι οχι θαυματοποιος να παρει τιτλο με το Ζεραλντο Αλβεζ και το Μαντουκα..

άρα τα ειρωνικά σχόλια τύπου "ο τάδε δεν πήγε μπάρτσα" είναι ατυχες.
    H αυτός δεν μας έκανε αλλα κάνει στην marseig
    γιατί τον κάθε νιουνιες μπορεί να τον διάλεξε άλλο ένα ζωντόβολο με "καλο βιογραφικό"

Μπα μαλλον ζωντοβολο με απολυτηριο γυμνασιου τον διαλεξε...

πόσους έλληνες θυμάσαι να στηρίξαμε ώστε να δούμε αν αξίζουν Η όχι? γενικά σαν ελλάδα μιλάω
    γιατί ειδικά στις επιστήμες οι πιο πολλοί μονο όταν έφυγαν εξωτερικό προόδευσαν
    άρα τι metro σύγκρισης έχουμε?

Ωραια ασ φυγουνε και οι ελληνες προπονητες στο εξωτερικο να κανουνε καριερα..Γιατι δεν το κανουνε; Σε ολα τα αθληματα εχουμε βγαλει κατα καιρους παιχτες που μπορουνε να σταθουνε και στο εξωτερικο..Μονο προπονητες ποδοσφαιρου δεν βγαλαμε ΠΟΤΕ.
    Οσο για ελληνες που στηριξαμε στο ποδοσφαιρο υπηρξανε αρκετοι: Λεμονης, Μαντζουρακης, Πολυχρονιου, Αναστασιαδης, Κυραστας και πολλοι αλλοι. Ολοι αυτοι ειχανε την ευκαιρια να κοουτσαρουνε ελληνικες ομαδες σε κορυφαιες ευρωπαικες οργανωσεις. Κανεναν δεν συγκινησανε...Προφανως αυτο δεν ειναι καθολου τυχαιο

εγώ από την αρχή δήλωσα ουδέτερος.
    αν εμενα με πάει καλά δεν μου καίγεται καρφί αν είναι από την ισπανία Η από το μπραχάμι, άλλοι τραβάνε ζόρια για το που κρατάει η σκούφια τους.

και επειδή έφερα μάνατζερ 1 έφερα 2 αλλα οι πίπες πήγαιναν σύννεφο ναι θα δοκιμάσω με τον μπακάλη
    καλός η κακός με έναν μπακάλη χάρηκα στην ευρώπη. μπορεί με έναν δεύτερο να χαρώ ακόμα πιο πολύ
    στην ελλάδα έτσι και αλλιώς είτε με μάνατζερ είτε με μπακαλόγατο όλοι με 70 πόντους με τερμάτισαν, με πήγαν κάπου πιο πέρα και δεν το θυμάμαι?

Πού πηγανε οι πιπες συννεφο; Επειδη χαθηκανε ενα δυο παιχνιδια στην Ευρωπη; Ο Ρεχαγκελ ξεκινησε στην εθνικη με ηττα 5-0 απο την Φιλανδια...Αν ητανε προεδρος της ομοσπονδιας ο Σωκος και υπηρχε η νοοτροπια του γαυρου θα τον εχανε σουταρει με συνοπτικες για να φερουνε τον θεο των παγκων Ντουσαν και λοιπες δυναμεις. Αν ορισμενοι δεν μπορουνε να καταλαβουνε τη διαφορα ενος καλου προπονητη απο εναν κακο και απειρ5ο δεν φταινε οι προπονητες...Γι'αυτο εξαλλου ως ελληνικο ποδοσφαιρο οταν παμε στην Ευρωπη οι λουτσες πανε συννεφο..
    Εχουνε υπαρξει ομαδες με χαμηλοτερο μπατζετ απο εμας που εχουνε κανει πολυ μεγαλυτερα πραγματα απο εμας στην Ευρωπη..Και η ελλειψη αξιοπιστων προπονητων ειναι μια απο τις αιτιες
    τα δικα μου σχολια
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι λεει το βιογραφικο τους πλην τους τιτλους που πηραν με τον Ολυμπιακο?

Τα "επη" της Γάνδης και της Εσπανιόλ?

Ποιες αξιες να αναγνωρισω? Δεν αναγνωριζω τα καλαμπαλικια μου καλυτερα που εχουν και πολυ πλουσιοτερο βιογραφικο απο τους Ευρωπέους?

Κι ασε τον Ρεχαγγελ, γιατι 24 ζωες να ζησουν οι Τρόνταροι κι οι Τσιμπουκλήδες, παλι δεν ειναι αξιοι να σταθουν ουτε για φωτογραφια διπλα του.

μα μετρα καλαμπαλικια σου ασχολεισαι διαφορετικα δεν θα εγραφες αυτα που εγραφες...Και δεν συγκρινα τον Τροντυαρο και τον τσιμπουκλη με το ρεχαγκελ αλλα με τους Τακηδες και τους Τιμουρηδες που τους διαφημιζεις σαν προπονητες...

Αλλα δεν περιμενα τιποτε περισσοτερο..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

πηρε τα @@ του ο Τακης; Ε τι αλλο θα επαιρνε ο "θριαμβευτης" της Ευρωπης;

Ενα ψυχοτονοτικο "Τακη ψυχαρα Ολυμπιακαρα" χρειαζεται τωρα να ερθει στα ισια του. Εκει που η γραφικοτητα συναντα την προπονητικη..

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    O κυριος με το 46 ποιος ειναι???
    Αντιγραφει το Ντεμη αυτο ξερω να λεω εγω ........

O Aλωνεύτης
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    πηρε τα @@ του ο Τακης; Ε τι αλλο θα επαιρνε ο "θριαμβευτης" της Ευρωπης;

Ενα ψυχοτονοτικο "Τακη ψυχαρα Ολυμπιακαρα" χρειαζεται τωρα να ερθει στα ισια του. Εκει που η γραφικοτητα συναντα την προπονητικη..

Κριμα που τελειωσανε ρε Λιακο τα φιλικα και δεν θα ερθει στο Καραϊσκακης να του το φωναξουμε..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

έτσι είναι η ποτανα η ζωή
    άμα σε λένε νίκο, τάκη, μάκη, σούλα και φας την ψολια είσαι ο άχρηστος
    άμα σε λένε tront, don, jose και την φας, πετάς ένα "κλαψ λυγμ μεταγραφές ήταν από κάτω ράφι" και το ανάθεμα το παίρνει άλλος

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

άμα σε λένε tront, don, jose και την φας, πετάς ένα "κλαψ λυγμ μεταγραφές ήταν από κάτω ράφι" και το ανάθεμα το παίρνει άλλος

Μπα απλο χαρακτηριστικο παραδειγμα του Ολυμπιακου "παθους". Οσα χρονια και να περασουν ποτε δεν θα ξεχασω (για να δωσω ενα παραδειγμα) οτι ο iek ήταν ενας αλιτιριος αντιμπαγιεβιτσικος και θα τον κοντραρω σε ολη τη ζωή μου....

Για παραδειγμα εσυ εισαι Λεμονικος και Τιμουρικος αφου αναφερεις το παραδειγμα ετσι. Το ιδιο ακριβως αν το γραψεις αναποδα ισχυει τελεια.Τσεκαρε το:

άμα σε λένε tront, don, jose και φας την ψολια είσαι ο άχρηστος
    άμα σε λένε νίκο, τάκη, μάκη, σούλα και την φας, πετάς ένα "κλαψ λυγμ μεταγραφές ήταν από κάτω ράφι" και το ανάθεμα το παίρνει άλλος
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

ευκολες οι απλοποιησεις αγαπητε....Για τον Τακη υπαρχει προιστορια...Μας ειχανε ζαλισει οτι ο Τακαρος ητανε ο μετρ της Ευρωπης...Οπου πηγε εντωμεταξυ, τοσο στον Ολυτμπιακο οσο και στην Ομονοια εσπασε τα κοντερ σε εξοδα μεταγραφων..

σε μας εκανε 18 μεταγραφες ολες δικες του επιλογες (κατα δηλωση του) οταν ο Τρονταρος, ο Βαλ και οι αλλοι που λες ητανε ζητημα αν επιλεξανε 3-4 απο τους παιχτες που κουβαλησε ο Σωκος...

Και βεβαια καμια σχεση το μπατζετ το Τροντ (που τον βαλανε να αγοραζει παιχτες με 500 χιλιαρικα) σε σχεση με τον Τακαρο που του φερανε Κοβασεβιτς, Γκαλετι, λεντεσμα και σια και που του επιτρεψανε να κουβαλησει μεχρι και τους δικους του διατροφολογους και αλλους "ειδικους"..

Στην Ομονοια τα ιδια εκανε...Πηγε η Ομονοια και εσκασε περισσοτερα λεφτα απο τον Ολυμπιακο για το παρταλι τον Πατσατζογλου τον κουμπαρο του Τακαρου...Και αλλες μεταγραφες που υπεδειξε ο γιγας κοουτς..

Ας τα λουστουνε τωρα..

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κριμα που τελειωσανε ρε Λιακο τα φιλικα και δεν θα ερθει στο Καραϊσκακης να του το φωναξουμε..
    ναι κριμα...Ψυχαρας των 700 χιλιαρικων το χρονο γινομαι κι εγω!

Thanks
    998
    Ignore User

Προεπιλογή

Πού πηγανε οι πιπες συννεφο; Επειδη χαθηκανε ενα δυο παιχνιδια στην Ευρωπη; Ο Ρεχαγκελ ξεκινησε στην εθνικη με ηττα 5-0 απο την Φιλανδια...Αν ητανε προεδρος της ομοσπονδιας ο Σωκος και υπηρχε η νοοτροπια του γαυρου θα τον εχανε σουταρει με συνοπτικες για να φερουνε τον θεο των παγκων Ντουσαν και λοιπες δυναμεις. Αν ορισμενοι δεν μπορουνε να καταλαβουνε τη διαφορα ενος καλου προπονητη απο εναν κακο και απειρ5ο δεν φταινε οι προπονητες...Γι'αυτο εξαλλου ως ελληνικο ποδοσφαιρο οταν παμε στην Ευρωπη οι λουτσες πανε συννεφο..
    Εχουνε υπαρξει ομαδες με χαμηλοτερο μπατζετ απο εμας που εχουνε κανει πολυ μεγαλυτερα πραγματα απο εμας στην Ευρωπη..Και η ελλειψη αξιοπιστων προπονητων ειναι μια απο τις αιτιες
    at the end στα λόγια μου έρχεσαι
    δηλαδή ο σερ τάκης (και ο κάθε σερ τάκης) τι ακριβώς έκανε λάθος? έφερε το x στου χαριλαου? ίδια συγκομιδή βαθμών είχα στην τελική.
    και αυτό ακριβώς λέω, περί νοοτροπίας
    εφόσον με πήγε καλά ευρώπη γιατί δεν άξιζε άλλη μια χρονια στον πάγκο
    εγώ δεν ξέρω αν θα πήγαινε καλύτερα ίσος να τα γαμούσε όλα
    δεν την πήρε όμως την ευκαιρία.
    η στήριξη ήταν πια? τον ίβιτς και τον κυρ σάββα να κάνει δηλώσεις για το πως πρέπει να παίζουμε?
    οι ομάδες λοιπόν που πάνε καλύτερα από εμάς έχουν ένα πρόγραμμα και κρατάνε έναν προπονητή χρονια να δουν το έργο του.
    κάτι που δεν κάνουμε ούτε σαν διοίκηση ούτε σαν οπαδοί

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (05-08-09)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ναι κριμα...Ψυχαρας των 700 χιλιαρικων το χρονο γινομαι κι εγω!

Με 700 χιλιάρικα τον χρόνο εγώ γίνοναι και Ψυχάκιας
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Thanks
    998
    Ignore User

Προεπιλογή

σε μας εκανε 18 μεταγραφες ολες δικες του επιλογες (κατα δηλωση του) οταν ο Τρονταρος, ο Βαλ και οι αλλοι που λες ητανε ζητημα αν επιλεξανε 3-4 απο τους παιχτες που κουβαλησε ο Σωκος...
    αφού έκανε 18 και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να τους κάνει ομάδα και να μου φέρει αποτέλεμσα δεν είναι κάτι που πρέπει να του αναγνωριστεί?

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

at the end στα λόγια μου έρχεσαι
    δηλαδή ο σερ τάκης (και ο κάθε σερ τάκης) τι ακριβώς έκανε λάθος? έφερε το x στου χαριλαου? ίδια συγκομιδή βαθμών είχα στην τελική.
    και αυτό ακριβώς λέω, περί νοοτροπίας
    εφόσον με πήγε καλά ευρώπη γιατί δεν άξιζε άλλη μια χρονια στον πάγκο
    εγώ δεν ξέρω αν θα πήγαινε καλύτερα ίσος να τα γαμούσε όλα
    δεν την πήρε όμως την ευκαιρία.
    η στήριξη ήταν πια? τον ίβιτς και τον κυρ σάββα να κάνει δηλώσεις για το πως πρέπει να παίζουμε?
    οι ομάδες λοιπόν που πάνε καλύτερα από εμάς έχουν ένα πρόγραμμα και κρατάνε έναν προπονητή χρονια να δουν το έργο του.
    κάτι που δεν κάνουμε ούτε σαν διοίκηση ούτε σαν οπαδοί
    Ο Τακης τι λαθος εκανε; Οτι εφτιαξε ομαδα για ενα 6μηνο οχι για ολη τη σεζον....Με αποτελεσμα απο γεναρη και μετα υη ομαδα να καταρευσει..
    Εβαζε βρεξει χιονισει 6-7 παιχτες (τις γνωστες βεντετες) τους οποιους δεν εβγαζε με τιποτε ακομη κι οταν σερνοντουσαν στο γηπεδο..Το αποτελεσμα να πεσει η αποιδοσςη αυτων και μαζι και η αποδοση της ομαδας..

Τελος τι εννοεις ποια στηριξη; Υπηρχε προπονητης που εκανε περισσοτερες μεταγραφες τα τελευταια χρονια απο τον Τακη; Πες μου ποιος αλλος εκανε τοσες μεταγραφες και μαλιστα δικης του επιλογης..

Δεν θα βρεις κανεναν..

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

αφού έκανε 18 και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να τους κάνει ομάδα και να μου φέρει αποτέλεμσα δεν είναι κάτι που πρέπει να του αναγνωριστεί?
    ποιο αποτελεσμα εφερε;Μονο στην Ευρωπη..Κι εκει ασφαλως και αναγνωριστηκε....Στο πρωταθλημα ομως τα εκανε θαλασσα...Οπως και στο κυπελλο βεβαιως..

Σελίδα 98 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 4858687888949596979899100101102108118128138148198 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές