IEK...????
... there's no such thing as "too much"...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
consigliere (04-08-09)
Ήρθε η ώρα να δικαιωθεί ο Γκόρντο!!!!!
Εν τω μεταξύ, τα 6 από τα 7 γκολ τα έβαλε στην αρχή, μέχρι Οκτώβρη μήνα.... Μετά πάγκο και φαϊ!!!!!!!!!!
Α ρε και να τον είχε και ο Βαλβέρδε......![]()
... there's no such thing as "too much"...
εδω ο Μητρογλου τα βαζει στα φιλικα και μας λενε οτι τον θελει το..Αμβουργο να μην θελει και η Μαρσειγ τον Νουνιεζ που τα βαζει τουλαχιστον τα γκολ στα επισημα;
Και η Μαρσειγ εσκασε και 5 μυρια...Κοροιδα θα ειναι φαινεται....Εμεις ειμαστε παντοτε οι εξυπνοι....
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
τον νούνιες και εγώ τον γούσταρα αλλα οτι τον πήρε η μαρσέιγ δεν μου λέει και κάτι
αν δεις καθε χρόνο τι φέρνει τι δίνει θα χάσεις τον μπούσουλα
και στην τελική γιατί να τους πάρω στα σοβαρα? μέχρι πρότινος είχαν στην ομάδα τον ρόμποκοπ
sirkostas (04-08-09)
το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνουμε στα σοβαρα ομαδες σαν την Μαρσειγ η την Βιγιαρεαλ αλλα παιρνουμε στα σοβαρα ομαδες σαν την Ανορθωση και την Ομονοια...
Κατι δεν παει καλα με την κοινη λογικη. Την εχουμε καταντησει κατα καιρους "κοινη λογικη"
since1971 (04-08-09)
τα προπονητακια που λες εχουνε βιογραφικο που οι προπονηταρες σου θα κανανε κωλοτουμπες να αποκτησουνε...
Αλλα οπως και να'χει αυτα σου τα σχολια δεν μου κανουνε καμια εντυπωση..>Στην Ελλαδα ζουμε...Σιγα μην αναγνωρισουμε αξιες...
Εδω σκυλοβριζουμε τον ρεχαγκελ που μας εφερε ευρωπαικο στον Βαλβερδε θα κολλησουμε!
Ζητω το εθνος και ο καυκασος!![]()
άλλο να παίρνουμε στα σοβαρά άλλο να ακολοθούμε τα πάντα σαν ευαγγέλιο
ναι σαν έλληνες τα ξέρουμε όλα και έχουμε άποψη για όλα
αλλά έχουμε και την μαλακία οτι οι ξένοι γνωρίζουν παραπάνω και θα μας σώσουν
γιαυτό και ο κύριος τάδε απο την φοβερη πριμέρα ή το βέλγιο αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στον πάγκο μας, αλλά ο τάδε απο την πτολεμαίδα δεν αξίζει να περνάει ούτε απέξω
δώσε μας φρου φρου και αρώματα και όλα πάνε καλά
ΥΓ που να δεις το βιογραφικό του μουνιόθ και του φερέρ
sirkostas (05-08-09)
Γιατι ο Φερερ ασχημος προπονητης ητανε για την ΑΕΚ; Επειδη δεν πηρε τιτλο με τα παρταλια ητανε αποτυχημενος;
Οσο για τους ξενους προσωπικα δεν εχω πει αυτο...Υπαρχουνε ξενοι που εγω δεν θα τους εδινε οχι δευτερη αλλα ουτε πρωτη ευκαιρια στον Ολυμπιακο...Τον Σαντος, τον Μαλεζανι, τον Τεν Κατε κλπ ουτε απ'εξω απο του Ρεντη δεν θα ηθελα να τους δω να περνανε...
Οποτε τους ξενους δεν τους προσκυναει κανεις...Αυτους τους ξενους αλλα και τους ελληνες που μπορουνε να μας προσφερουνε κατι τοτε ναι τους προσκυνουμε.
Υπαρχουνε καποιοι τομεις (πχ επιστημες γραμματα κλπ) που ελληνες ειναι κορυφαιοι. Πχ τον Θεοδωρακη, τον Παπαθανασιου. τον Παπανικολαου κλπ δεν εχω κανεναν λογο να τους υποτιμησω...
Στο ποδοσφαιρο ομως καλως η κακως προπονητη της προκοπης δεν εχουμε βγαλει ποτε ως χωρα...Αυτο μονο τυχαιο δεν ειναι...
Αφου λοιπον προπονητες δεν βγαζουμε γιατι θα πρεπει η καλυτερη ομαδα της χωρας να βασιζεται σε αυτους;
Εσυ αν ειχες σουπερ μαρκετ θα προσλαμβανες μπακαλη απο το χωριο για να σου μανατζαρει την επιχειρηση που ανταγωνιζεται θηρια οπως τον καρφουρ κλπ? Δεν νομιζω να το εκανες αυτο..
Για την ομαδα ομως βλεπω δεχεσαι τον καθε μπακαλη που μας κοτσαρει ο Κοκκαλης για προπονητη...
Για μενα τον ζητουμενο ειναι να προσλαμβανονται παντοτε οι καλυτεροι γοια τα δεδομενα μας...Μονο ετσι μπορει να παει μπροστα η ομαδα..
θύμισε μου κάτι καλο που έκανε.
από την ώρα μάλιστα που ο κοντός του έδωσε τα κλειδιά να κάνει ότι θέλει τι προσέφερε?
αλλα είναι και ο τελευταίος που θα ασχοληθώ πάμε παρακάτω
άρα τα ειρωνικά σχόλια τύπου "ο τάδε δεν πήγε μπάρτσα" είναι ατυχες.
H αυτός δεν μας έκανε αλλα κάνει στην marseig
γιατί τον κάθε νιουνιες μπορεί να τον διάλεξε άλλο ένα ζωντόβολο με "καλο βιογραφικό"
πόσους έλληνες θυμάσαι να στηρίξαμε ώστε να δούμε αν αξίζουν Η όχι? γενικά σαν ελλάδα μιλάω
γιατί ειδικά στις επιστήμες οι πιο πολλοί μονο όταν έφυγαν εξωτερικό προόδευσαν
άρα τι metro σύγκρισης έχουμε?
εγώ από την αρχή δήλωσα ουδέτερος.
αν εμενα με πάει καλά δεν μου καίγεται καρφί αν είναι από την ισπανία Η από το μπραχάμι, άλλοι τραβάνε ζόρια για το που κρατάει η σκούφια τους.
και επειδή έφερα μάνατζερ 1 έφερα 2 αλλα οι πίπες πήγαιναν σύννεφο ναι θα δοκιμάσω με τον μπακάλη
καλός η κακός με έναν μπακάλη χάρηκα στην ευρώπη. μπορεί με έναν δεύτερο να χαρώ ακόμα πιο πολύ
στην ελλάδα έτσι και αλλιώς είτε με μάνατζερ είτε με μπακαλόγατο όλοι με 70 πόντους με τερμάτισαν, με πήγαν κάπου πιο πέρα και δεν το θυμάμαι?
sirkostas (05-08-09)
Τι λεει το βιογραφικο τους πλην τους τιτλους που πηραν με τον Ολυμπιακο?
Τα "επη" της Γάνδης και της Εσπανιόλ?
Ποιες αξιες να αναγνωρισω? Δεν αναγνωριζω τα καλαμπαλικια μου καλυτερα που εχουν και πολυ πλουσιοτερο βιογραφικο απο τους Ευρωπέους?
Κι ασε τον Ρεχαγγελ, γιατι 24 ζωες να ζησουν οι Τρόνταροι κι οι Τσιμπουκλήδες, παλι δεν ειναι αξιοι να σταθουν ουτε για φωτογραφια διπλα του.
Μεγαλυτερο μπακάλη και παπατζή απο τον Τρόνταρο δεν εφερε ποτε ο Κοκκαλης απο το '92 που ηγείται της ομαδας. Αλλα αυτος ηταν Ευρωπέος, αρα -με τα δικα σου μετρα και σταθμά- ηταν καλός.
Κι ο Φερέρ ηταν ενα ανεπανάληπτο νουμερο, ακομα κλαίνε στην ΑΕΚ μονο που τον σκεφτονται.
Κι αν ειχα σουπερ μαρκετ, σιγουρα δε θα επαιρνα κανεναν αμερικανο κατσαπλιά μονο με τη σκέψη "μιας κι οι αμερικανοι ειναι κορυφη στο μάρκετινγκ, δε μπορεί, κι ο κατσαπλιάς θα ειναι γάτα αφου ειναι αμερικάνος".
Και μένα μου άρεσε πολύ ο Νούνιεζ και πιστεύω ότι αν είχε μείνει δεύτερη χρονιά θα είχε βελτιωθεί πολύ. Απλώς έπεσε πάνω στο μέγιστο Κοβάσεβιτς, στο Λούα-Λούα που λόγω ταχύτητας ήταν πιο χρήσιμος στα ματς CL, Κωνσταντίνου που ως βετεράνος άξιζε κάποιες ευκαιρίες και Μήτρογλο υπου προερχόταν από φοβερό καλοκαίρι με την Εθνική Νέων.
Ήρθαν οι 4 Ριβάλντο (σε ηλικία): Ντάνι, Λέμενς, Μπουλούτ, Καψής
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο Νουνιεζ θα επαιζε καλα πιστευω αμα παρετεινε την παραμονη του στο λιμανι αλλα δυστυχως επωληθει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πολύ νωρίς είπε "αντίο" στο Europa League η φιλόδοξη Ομόνοια. Το 1-1 στη ρεβάνς Βασλούι στο "ΓΣΠ" έστειλε την ομάδα του Τάκη Λεμονή εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 2-0.
Η Ομόνοια κυνηγούσε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα την απελευθέρωνε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Μόνο που αυτό δεν ήρθε και το έργο των "πράσινων" δυσκόλεψε αφάνταστα όταν το 0-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Ουσιαστικά οι ελπίδες της κυπριακής ομάδας εξανεμίστηκαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Βραζιλιάνος Γουέσλι με εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στη Βασλούι. Η Ομόνοια πίεσε, θέλοντας να ικανοποιήσει τον κόσμο που τη στήριξε, και τουλάχιστον κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στου Ματσέι Ζουράφσκι στο 84ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 75', ο Χαραλάμπους είχε σουτ στο δοκάρι.
Μεγάλη επιτύχια του προπονηταρά Λεμονή και των παιχταράδων του που είχαν και παράπονα κι' όλας όταν έφυγαν απο την Ελλάδα (Πατσατζόγλου, Κωνσταντίνου, Αλωνεύτη κ.τ.λ.) που κατάφεραν να αποκλειστούν απο την Βασλούι...
Υ.Γ. Πρίν βιαστεί οποιοσδήποτε να μου απαντήσει που έθιξα τον "Ολυμπιακάρα" του θα του πω ότι ζώ 6 χρόνια στην Ρουμανία και ξέρω πολύ καλά τι εστί Βασλούι και Ρουμάνικο ποδόσφαιρο γενικά αυτήν την εποχή...
Bookmarks