Ο γνωστός γκρινιάρης!

Μία μορφή από το πρόσφατο παρελθόν είδαμε στο χθεσινό φιλικό με τη Χέρενφεν. Ο λόγος για τον
Τροντ Σόλιντ που κοουτσάρει για δεύτερη σεζόν την ολλανδική ομάδα.
Ο Νορβηγός,
θα επιθυμούσε βέβαια μία νίκη επί του Ολυμπιακού έχοντας στην άκρη του μυαλού του τη δικαστική περιπέτεια που είχε μέχρι να πάρει την αποζημίωση του ενός εκατομμύριου ευρώ αν και δεν το έδειξε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.
Αντίθετα, ο Σόλιντ είχε
μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του Ολυμπιακού, εκφράζοντας παράλληλα τα παράπονά του για τότε που είχε πει την περίφημη φράση
«παίκτες από το πάνω ράφι»!
«Αλλον Ολυμπιακό είχα εγώ και άλλον είδα σήμερα» ξεκίνησε να λέει ο Νορβηγός και το δικαιολόγησε:
«Αυτός ο Ολυμπιακός έχει παίκτες υψηλού επιπέδου όπως ο Ντιόγκο και ο Ντουντού που είναι παγκόσμιας ακτινοβολίας.
Μακάρι να είχα και γω τέτοιους όταν ήμουν στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει σπουδαίους παίκτες σε νευραλγικές θέσεις και κυρίως και σε νεαρή ηλικία. Είναι μία ομάδα με δυναμική και όλο το μέλλον δικό της.
Απ’ότι ξέρω θα αποκτήσει σύντομα κι άλλους καλούς ποδοσφαιριστές ενώ υπάρχει φυσικά και ο Μέλμπεργκ που τον θεωρώ σπουδαία μεταγραφή. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία».
Ο Νορβηγός βέβαια θα μπορούσε να πει περισσότερα
αν είχε δει …τον Γκαλέτι, τον Ντάρμπι, τους καλούς (!) Ντουντού και Ντιόγκο ή αν ήξερε και για την μεταγραφή του Μαρέσκα.
Φυσικά, ο Σόλιντ
ήταν πάντα λίγο …γκρινιάρης για τις μεταγραφές με το δίκιο του κάποιες φορές αλλά και με το άδικό του.
Αλλωστε να μην ξεχνάμε ότι επί εποχής του ήρθε ο
Τουρέ, έπαιζε ο
Ριβάλντο και είχε και τον αναξιοποίητο
Καστίγιο. Οσο για κάποιους παίκτες (
Ζεβλάκοφ, Ντομί, Λέμενς, Μάρκο Νε) είχε επιμείνει ο ίδιος…
Bookmarks