Σελίδα 94 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 4454647484909192939495969798104114124134144194 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.861 έως 1.880 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα είναι ο επόμενος προπονητικός σταθμός του Σρέσκο Κάτανετς. Ο Σλοβένος προπονητής, γνώριμος μας από τη σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό, θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα αντικαταστήσει τον Γάλλο Ντομινίκ Μπαθενό.

Ο Μπαθενό, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του Κόλπου στα τελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, με συνέπεια να απομακρυνθεί από τον πάγκο. Έτσι, ο Σρέσκο Κάτανετς αποτελεί τη νέα ελπίδα για καλύτερη πορεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έβαλε την υπογραφή του σε κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Σεγκούρα: «Με πείραξε πολύ το 4-0 με την ΑΕΚ»

Αν η ζωή του γινόταν ταινία, ο τίτλος της θα μπορούσε εύκολα να είναι «Οργάνωση και διοίκηση». Και αν ο συγκεκριμένος τίτλος δεν είναι και τόσο εμπορικός, κάλλιστα θα μπορούσε να λέγεται «ο άνθρωπος του παρασκηνίου». Όχι, όμως, με την «κακή» έννοια της λέξης παρασκήνιο. Απλά, ο Χοσέ Σεγκούρα ποτέ δεν ήθελε να έχει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Θέλει να δουλεύει σκληρά και μεθοδικά και να φαίνονται οι παίκτες του. Θα τον χαροποιούσε μάλιστα αυτοί να είναι νεαροί. Ο Ισπανός τεχνικός είναι εδώ και ένα μήνα υπεύθυνος των ακαδημιών της Λίβερπουλ και για αυτό τον λόγο βρέθηκε στο 2ο Summer Cup της Μυκόνου με τη συμμετοχή παιδιών under-15 στο οποίο συμμετέχουν και οι «reds». Ο 52χρονος τεχνικός μίλησε στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και αναφέρθηκε σε όλα όσα έζησε στη χώρα μας. Μίλησε για τη συνεργασία του με τον Φερέρ, για τον Λεμονή, αλλά και την…Καλαμαριά. Επίσης αναφέρθηκε και στην ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 από την ΑΕΚ που τον πείραξε πολύ.

Ο 52χρονος κόουτς ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και εργάστηκε ως βοηθός του Λορένσο Σέρα Φερέρ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην Μπαρτσελόνα. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στις 11 Μαρτίου του 2008, ανέλαβε πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έζησε την πιο τραυματική εμπειρία του στην Ελλάδα κόντρα στην ομάδα που τον έφερε στη χώρα μας. Το 4-0 απέναντι στην ΑΕΚ «μου στοίχισε πάρα πολύ. Με πείραξε αφάνταστα». Τελικά, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην επίτευξη των στόχων τους.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως, επισκιάστηκε από την «υπόθεση Βάλνερ» και την περιβόητη ένσταση κατά του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Σεγκούρα, όμως, δεν συμφωνεί με την άποψη πως υπήρξε κάτι μεμπτό σε όλο αυτό. «Ο νόμος είναι νόμος και όλοι πρέπει να τον ακολουθούμε» είπε αρχικά ο υπεύθυνος πλέον όλων των ακαδημιών της Λίβερπουλ και συμπλήρωσε πως «η Καλαμαριά δεν ακολούθησε τους κανόνες και τιμωρήθηκε».

Παρά τα όσα έγιναν εκείνες τις μέρες με την απόφαση του CAS, την αλλαγή του προπονητή και την…τεσσάρα από την ΑΕΚ, η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ και, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, αυτό «είναι τελικά που μετράει. Το να ξεπερνάς τις δυσκολίες μέσα στη ζωή. Στον δρόμο των ομάδων και των ανθρώπων εμφανίζονται πάντα προβλήματα. Εμείς μετά από αυτό το 4-0 καταφέραμε και διαχειριστήκαμε καλά το αποτέλεσμα αυτό. Στη συνέχεια είχαμε ματς ημιτελικών Κυπέλλου. Ανταποκριθήκαμε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό από όλα. Ξεπεράσαμε αυτή τη βαριά ήττα και φτάσαμε στον στόχο μας. Θεωρώ πως αυτό το 4-0 ήρθε επειδή μέσα στην εβδομάδα, πριν το ματς, υπήρχε παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος. Τα παιδιά κουράστηκαν, έχασαν τη συγκέντρωση τους και μπήκαμε στο παιχνίδι με λάθος νοοτροπία»

Το τέλος της σεζόν, βρήκε τον Χοσέ Σεγκούρα να κρατά στα χέρια του τόσο το Κύπελλο Ελλάδος όσο και το πρωτάθλημα. Η νέα χρονιά δεν τον βρήκε, όμως, στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Το όνομα του «έπαιζε» αρκετά αλλά «εγώ είχα πάρει την απόφαση μου. Εγώ είχα πάρει την απόφαση να επιστρέψω στην Ισπανία πολύ πριν τελειώσει η σεζόν. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω».

Πλέον, ο 52χρονος τεχνικός εργάζεται ως υπεύθυνος όλων των ακαδημιών της Λίβερπουλ. Στην ερώτηση για το αν αυτή η μετακίνηση είναι βήμα μπροστά στην καριέρα του ή όχι ο Σεγκούρα ήταν ξεκάθαρος. «Στην καριέρα μου δεν λέω ότι κάνω βήματα μπροστά ή πίσω. Εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και από εκεί και πέρα η δουλειά μου είναι αυτή που μαρτυρά το αν πάω μπροστά ή πίσω στην καριέρα μου. Αν σκεφτείς, όμως, πως έφυγα από τον Ολυμπιακό και πήγα στη Λίβερπουλ, ναι θα μπορούσες να πεις πως έκανα βήμα μπροστά. Αυτό, όμως, δεν με ενδιαφέρει εμένα. Αυτό που κοιτάω είναι να δουλεύω μεθοδικά και όλα να φαίνονται μέσα από τη δουλειά μου».

Το 2ο Summer Cup που διεξάγεται στη Μύκονο με τη συμμετοχή δέκα ομάδων που έχουν στο ρόστερ τους παιδιά κάτω των 15 ετών, είναι η πρώτη του «δουλειά» ως υπεύθυνος των ακαδημιών των «reds». Αυτό που θέλει πρώτα από όλα ο Σεγκούρα είναι να λειτουργούν όλα βάσει προγράμματος. « Έχω μιλήσει ήδη αρκετές φορές με τον Ράφα Μπενίτεθ. Αυτό που μου έχει ξεκαθαρίσει και θέλει είναι να πορευτούμε βάσει σχεδίου γιατί έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του».

Του ζητήσαμε να συγκρίνει τις ακαδημίες της Λίβερπουλ με αυτές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αλλά όπως μας είπε «αυτό είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω. Ακόμη καλά καλά δεν έχω ξεκινήσει στη Λίβερπουλ. Δεν γνωρίζω τι γίνεται. Τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Ολυμπιακό δεν είχα και μεγάλη επαφή με τις ακαδημίες, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω και πολλά. Στον Ολυμπιακό είχαμε μια καλύτερη επαφή με τις ακαδημίες αλλά και πάλι τίποτα το σπουδαίο. Στην ΑΕΚ δεν είχαμε καθόλου επαφή με την ακαδημία της ομάδας».

Για αυτή του την «αδιαφορία» κατηγορήθηκε αρκετά ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα, ο Σέρα Φερέρ. Το κεφάλαιο ΑΕΚ, έκλεισε νωρίς για τον Σεγκούρα, αλλά ο Ισπανός τεχνικός στον έναν χρόνο που βρέθηκε στην «Ένωση» δεν κατάλαβε πως υπήρχαν τόσα προβλήματα όσα παρουσιάστηκαν τη δεύτερη σεζόν που αυτός ήταν πλέον στον Ολυμπιακό. «Άμα υπήρχε αυτό που αναφέρετε, κάποιο πρόβλημα δηλαδή, εγώ τον έναν χρόνο που έμεινα εκεί δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Όσο εγώ ήμουν εκεί δεν διαπίστωσα κάτι. Όσο για τον δεύτερο χρόνο, δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν ήμουν πλέον στην ομάδα. Όταν ήρθα στην ΑΕΚ, κατάλαβα πως υπάρχει μεγάλη πίεση για άμεσο αποτέλεσμα».

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μείνει αρκετά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και αυτό «έχει μεταφερθεί σε όλους μέσα στην ομάδα» λέει ο Σεγκούρα και συμπληρώνει δίνοντας μια «συμβουλή» στους ανθρώπους της ΑΕΚ. «Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι καλύτερη οργάνωση. Το ίδιο και η ΑΕΚ. Όταν ήρθα εγώ στην ΑΕΚ, αυτό που είχαμε σαν πλάνο, ήταν να στοιχηματίσουμε στους νεαρούς παίκτες. Πρέπει να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και το πλάνο να φτάνει μέχρι το τέλος του. Ξαφνικά εμείς εκεί που θέλαμε να επενδύσουμε σε νέους παίκτες, αυτό σταμάτησε. Υπήρχε μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι της διοίκησης πρέπει να ακολουθούν μέχρι τέλους το πλάνο τους. Το γιατί άλλαξε το πλάνο της ομάδας πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους της διοίκησης».

Ζητήσαμε από τον Χοσέ Σεγκούρα να μας πει με λίγα λόγια τη γνώμη του για πέντε ανθρώπους με τους οποίους δούλεψε μαζί. ¨

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

«Ο μεγάλος αρχηγός»

Ντάρκο Κοβάσεβιτς

«Επαγγελματίας και μεγάλη καρδιά»

Τάκης Λεμονής

«Σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος»

Σωκράτης Κόκκαλης

«Απεριόριστος σεβασμός και εκτίμηση»

Λορένσο Σέρα Φερέρ

«Με βοήθησε πάρα πολύ»

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και το μεγάλο ερώτημα που τίθεται:
    Σεγκούρα ή Κεσπάγια;

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

"Αποδυναμώθηκε ο Ολυμπιακός"

Μεταγραφική ενίσχυση στα άκρα των χαφ και την μεσαία γραμμή χρειάζεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» εξέφρασε την άποψή του ότι οι Πειραιώτες αποδυναμώθηκαν σε σχέση με την περυσινή περίοδο.

«Ο Ολυμπιακός έχει αποδυναμωθεί στα άκρα και την καρδιά. Στα χαφ θέλει έναν νέο Στολτίδη, που θα είναι καλός κόφτης και θα έχει επιθετική προσφορά. Δεν βγαίνει μόνο με Στολτίδη και Ντουντού στην Ευρώπη. Ο Λέτο είναι μεγάλη απώλεια για μένα. Ο Ζαϊρί ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και θα μπορεί να προσφέρει στα άκρα, αλλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Λέτο. Πιστεύω στη δεύτερη χρονιά του στην Ελλάδα ο Λέτο θα είναι καλύτερος», τόνισε αρχικά ο παλάιμαχος άσος του Ολυμπιακού σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να πραγματοποίησει ο νταμπλούχος Ελλάδας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μπέλμπεργκ και στον Τζιμπρίλ Σισέ: «Κινήσεις γίνονται. Ο Μέλμπεργκ είναι ένας έμπειρος στόπερ με εμπειρία από Αγγλία και Ισπανία, όπου έχει αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς φορ και θα κάνει πολύ καλό δίδυμο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο», ενώ για τον Γάλλο επιθετικός πρόσθεσε: «Τεράστιος σαν παίκτης, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Αν δεν είχε δύο σπασίματα στα πόδια δεν θα έπαιζε στη Μαρσέιγ. Θα έμενε στη Λίβερπουλ ή θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
    Παράλληλα μίλησε για την Καβάλα: «Η Καβάλα είναι ομάδα που είναι δημιούργημα 100% της οικογένειας Ψωμιάδη. Θα έχει αξιόλογη πορεία και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σας το λέω από σήμερα. Όποιον παίκτη γουστάρει η οικογένεια Ψωμιάδη τον παίρνει».

Καταλήγοντας στάθηκε στις φήμες που τον στέλνουν στην Κέρκυρα: «Οι προπονητές δεν πάνε ποτέ διακοπές. Θα ετοιμαστώ στον Μπενίτεθ ή στον Μουρίνιο. Πάντως το ωραιότερο μέρος του κόσμου είναι η Κέρκυρα».

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Fakes (25-06-09)

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Αποδυναμώθηκε ο Ολυμπιακός"

Μεταγραφική ενίσχυση στα άκρα των χαφ και την μεσαία γραμμή χρειάζεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» εξέφρασε την άποψή του ότι οι Πειραιώτες αποδυναμώθηκαν σε σχέση με την περυσινή περίοδο.

«Ο Ολυμπιακός έχει αποδυναμωθεί στα άκρα και την καρδιά. Στα χαφ θέλει έναν νέο Στολτίδη, που θα είναι καλός κόφτης και θα έχει επιθετική προσφορά. Δεν βγαίνει μόνο με Στολτίδη και Ντουντού στην Ευρώπη. Ο Λέτο είναι μεγάλη απώλεια για μένα. Ο Ζαϊρί ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και θα μπορεί να προσφέρει στα άκρα, αλλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Λέτο. Πιστεύω στη δεύτερη χρονιά του στην Ελλάδα ο Λέτο θα είναι καλύτερος», τόνισε αρχικά ο παλάιμαχος άσος του Ολυμπιακού σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να πραγματοποίησει ο νταμπλούχος Ελλάδας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μπέλμπεργκ και στον Τζιμπρίλ Σισέ: «Κινήσεις γίνονται. Ο Μέλμπεργκ είναι ένας έμπειρος στόπερ με εμπειρία από Αγγλία και Ισπανία, όπου έχει αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς φορ και θα κάνει πολύ καλό δίδυμο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο», ενώ για τον Γάλλο επιθετικός πρόσθεσε: «Τεράστιος σαν παίκτης, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Αν δεν είχε δύο σπασίματα στα πόδια δεν θα έπαιζε στη Μαρσέιγ. Θα έμενε στη Λίβερπουλ ή θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
    Παράλληλα μίλησε για την Καβάλα: «Η Καβάλα είναι ομάδα που είναι δημιούργημα 100% της οικογένειας Ψωμιάδη. Θα έχει αξιόλογη πορεία και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σας το λέω από σήμερα. Όποιον παίκτη γουστάρει η οικογένεια Ψωμιάδη τον παίρνει».

Καταλήγοντας στάθηκε στις φήμες που τον στέλνουν στην Κέρκυρα: «Οι προπονητές δεν πάνε ποτέ διακοπές. Θα ετοιμαστώ στον Μπενίτεθ ή στον Μουρίνιο. Πάντως το ωραιότερο μέρος του κόσμου είναι η Κέρκυρα».
    Αλλος τραμπαρίφας κι αυτός...
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Fakes για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (27-06-09), sirkostas (27-06-09)

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Στην εντατική ο Γιώργος Δεληκάρης

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας είχε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του, που του προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 58χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος και οι πληροφορίες να αναφέρουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα

Καλή ανάρρωση σου ευχόμαστε

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η Ομόνοια ανακοινώνει πως, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Οκκάς τίθεται εκτός πλάνων της ομάδας. Η Ομόνοια προτού λάβει την τελική και δύσκολη απόφαση της, αξιολόγησε τα γεγονότα που οδήγησαν στην αποπομπή του ποδοσφαιριστή από την αποστολή στην Αυστρία, την όλη στάση του από την ημέρα που ενεγράφη στο έμψυχο δυναμικό της, όσο και τις εξηγήσεις του Γιάννη Οκκά. Η Ομόνοια εκτιμά τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Γιάννη Οκκά. Εκτιμά επίσης το γεγονός ότι ο παίκτης έδειξε μεταμέλεια σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του. Παρόλα αυτά, η πειθαρχεία είναι και θα είναι φέτος αδιαπραγμάτευτη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τυγχάνουν των καλύτερων συνθηκών εργασίας. Η Ομόνοια τους αμείβει ανάλογα με την αξία τους και είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της. Απαιτεί λοιπόν απ΄ όλους απόλυτη πειθαρχεία και κυρίως πλήρη συμμόρφωση στις εντολές και απαιτήσεις του προπονητή. Η Ομόνοια θα έχει αγωνιστική απώλεια, όμως είναι διατεθειμένη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε απώλεια, προκειμένου να εξασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό, την πειθαρχεία στις τάξεις της ομάδας»
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αναστόπουλος.

"Θα ετοιμαστώ στον Μπενίτεθ ή στον Μουρίνιο."
    Γιατι δε ριχνεις και μια ματια προς Μάκη Τσέλιο?

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Γιάγια Τουρέ κατέκτησε τα πάντα φέτος με την Μπαρτσελόνα και χθες «ανταμείφθηκε» από τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2012. Ο μέσος των πρωταθλητών Ισπανίας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη φετινή χρονιά των Καταλανών. Είπε τη γνώμη του για την αξία του Τζιμπρίλ Σισέ ενώ μίλησε και για τον Μάρκ Γκονζάλες. Ο 26χρονος μέσος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον στη χώρα μας και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Για τη φετινή χρονιά με την Μπαρτσελόνα και για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Είμαι φοβερά χαρούμενος που έμεινα στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά και κατακτήσαμε τα πάντα αλλά είναι πολύ δύσκολο να παραμένεις σε υψηλό επίπεδο. Δεν μπορείς να διατηρηθείς ψηλά σε τέτοιο επίπεδο κάθε χρόνο. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στους τίτλους και τη νέα σεζόν».

Για τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Μαρκ Γκονζάλες, ο Τουρέ είπε:

«Ο Χιλιανός ακραίος της Μπέτις είναι εξαιρετικός παίκτης και γρήγορος. Είναι ποιοτικός παίκτης και θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό αν τελικά αποκτηθεί».

Για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, είπε πως:

«Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό επιθετικό, πολύ μεγάλο όνομα, πολύ μεγάλο παίκτη. Βέβαια δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα χάσει τα σκήπτρα ο Ολυμπιακός επειδή ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε. Αν ο Κόκκαλης πάρει δύο καλούς παίκτες ακόμη μαζί με τον Γκονζάλες τότε θα χάσει δύσκολα το πρωτάθλημα. Δύσκολα μπορεί ένας παίκτης να αλλάξει τα δεδομένα».

Για το αν τον έχουν ρωτήσει φίλοι ή συμπαίκτες του για την Ελλάδα:

«Με έχει ρωτήσει ο Γκούντιονσεν για την Ελλάδα. Εγώ αυτό που τους λέω είναι πως είναι ένα πολύ ωραίο μέρος και ναι γιατί όχι, αν θέλουν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα».

Ο Τουρέ ρωτήθηκε αν σκέφτεται να επιστρέψει μια μέρα στην Ελλάδα:

«Δεν θα έλεγα όχι να γυρνούσα μια μέρα στην Ελλάδα και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Μακάρι να επιστρέψω και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Αν το θέλει η ομάδα και ο κ. Κόκκαλης τότε δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω όταν λήξει το συμβόλαιο μου με την Μπαρτσελόνα. Νιώθω ευγνώμων στον ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά».

Το "μήνυμα" του Τουρέ στους Έλληνες φιλάθλους

«Αρχικά θέλω να δώσω χαιρετισμούς στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο λόγος που κέρδισα το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάρτσα είναι ο Ολυμπιακός που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στη διοργάνωση. Ο Κόκκαλης είναι από τους κορυφαίους που συνεργάστηκα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Καταθέτω τον σεβασμό μου
    ».

Better Understand Το avatar του χρήστη Straniero

Thanks
    1
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 126 φορές σε 88 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, είπε πως:

«Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό επιθετικό, πολύ μεγάλο όνομα, πολύ μεγάλο παίκτη. Βέβαια δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα χάσει τα σκήπτρα ο Ολυμπιακός επειδή ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε. Αν ο Κόκκαλης πάρει δύο καλούς παίκτες ακόμη μαζί με τον Γκονζάλες τότε θα χάσει δύσκολα το πρωτάθλημα. Δύσκολα μπορεί ένας παίκτης να αλλάξει τα δεδομένα».

Για το αν τον έχουν ρωτήσει φίλοι ή συμπαίκτες του για την Ελλάδα:

«Με έχει ρωτήσει ο Γκούντιονσεν για την Ελλάδα.** Εγώ αυτό που τους λέω είναι πως είναι ένα πολύ ωραίο μέρος και ναι γιατί όχι, αν θέλουν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα».
    ..
    ..
    ..
    Καταθέτω τον σεβασμό μου
    ».
    Το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] συμπληρώνει και τα ακόλουθα:

** :Μου ζήτησε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό αλλά εγώ του είπα πήγαινε στον Ολυμπιακό.
    Αν όντως έγινε και γω με τη σειρά μου..

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τελικά ο Τουρέ ή μας λατρεύει ή μας δουλεύει

Πάντως αν ίσχύει αυτό:
    «Με έχει ρωτήσει ο Γκούντιονσεν για την Ελλάδα. Μου ζήτησε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό αλλά εγώ του είπα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Εκεί οι συνθήκες είναι καλύτερες. Γενικά αυτό που τους λέω είναι πως είναι ένα πολύ ωραίο μέρος και ναι γιατί όχι, αν θέλουν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα».
    την επόμενη φορά που θα τον δω στο δρόμο θα του σφίξω το χέρι
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

14. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (27-06-09), iek (27-06-09), mpak (27-06-09), PanDeMon7 (27-06-09)

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά ο Τουρέ ή μας λατρεύει ή μας δουλεύει

Πάντως αν ίσχύει αυτό:

την επόμενη φορά που θα τον δω στο δρόμο θα του σφίξω το χέρι
    Δεν θα προλάβεις Ελευθερία. Θα στο φάει ο Σάκης πρώτα!!!

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (27-06-09)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μια χαρά πέρασε ο Toure στην Ελλάδα ...
    Τι πρόβλημα να έχει ώστε να πει άσχημα πράγματα?
    Ότι δεν μπορούσε να δει ... δορυφορική???
    .

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Τουρέ ρωτήθηκε αν σκέφτεται να επιστρέψει μια μέρα στην Ελλάδα:

«Δεν θα έλεγα όχι να γυρνούσα μια μέρα στην Ελλάδα και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Μακάρι να επιστρέψω και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Αν το θέλει η ομάδα και ο κ. Κόκκαλης τότε δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω όταν λήξει το συμβόλαιο μου με την Μπαρτσελόνα. Νιώθω ευγνώμων στον ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά».
    Ρε τι ποστάρετε εδώ πέρα; Να το δει ο Σάκης και να κλείσει το φόρουμ;

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ετοιμος ειμαι.......
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλα τα λεει ο μαυρος..τι να πω...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Κυριάκος. Ο ακραίος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα, ήρθε σε κατ’αρχήν συμφωνία με την Ομόνοια και την Τετάρτη αναμένεται στη Μεγαλόνησο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο. Ο 30χρονος άσος, που επίσης έχει θητεύσει σε Καλλιθέα, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό και Άρη, αποτελεί την επιλογή του Τάκη Λεμονή μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Οκκά.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται από χτες ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6: «Η ζωή συνεχίζεται και από αύριο ψάχνω νέα ομάδα». Παράλληλα αποκάλυψε ότι θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της πρώτης εθνικής, ενώ για την επικείμενη μεταγραφή του Μπελούτσι ξεκαθάρισε πως: «Δεν νομίζω ότι θα λείψει από τον Ολυμπιακό»!

«Από τη στιγμή που τελείωσε η συνεργασία μου με τον ΠΑΣ, ψάχνω νέα ομάδα. Ήταν ένας πολύ ωραίος χρόνος, όπου καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται και εύχομαι να η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Πλέον, προπονούμαι για να είμαι σε ετοιμότητα και να πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στον επόμενο σταθμό της καριέρας του:

«Έχω ακούσει διάφορα, για αρκετές ομάδες και κάποια στιγμή με είχε πάρει τηλέφωνο ο μάνατζέρ μου. Τώρα από αύριο θα αρχίσουμε να συζητάμε. Ειλικρινά δεν έχω επαφή με καμία ομάδα. Άλλωστε, δεν μπορούσα να μιλήσω ή να αρχίσω διαπραγματεύσεις για αλλού από τη στιγμή που συζητούσα με τον ΠΑΣ».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια της καριέρας του, σε τι δυναμικής ομάδα θα τον βρει, ήταν ξεκάθαρος: «Πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στη Σούπερ Λίγκα. Πέρσι που αποφάσισα να αγωνιστώ στη Β’ Εθνική με τον ΠΑΣ, ήξερα ότι η ομάδα θα ανέβαινε κατηγορία και στο τέλος τα καταφέραμε. Εγώ θα ήθελα να συνεχίσω στη Σούπερ Λίγκα και για αυτό το θέμα περιμένουμε προτάσεις».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απήχηση που έχουν στον κόσμο οι ηχηρές μεταγραφές, δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα και προτίμησε τη… διπλωματία: «Αυτό που μου άρεσε από όλες τις ομάδες ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πρώτη προπόνηση. Αυτό είναι μεγάλο πράγμα. Όσο για τον ΠΑΣ, σίγουρα έχει αλλάξει όλη η ομάδα, έχουν έρθει αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά με εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κρατήσουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

0 37χρονος άσος αναφέρθηκε και στην επικείμενη μετακίνηση του Φερνάντο Μπελούτσι στην Πόρτο: «Εδώ στην Ελλάδα παίρνουν μεγάλα ονόματα, παίκτες που στην προηγούμενη ομάδα τους έκαναν μεγάλα πράγματα. Δεν πιστεύω ότι θα λείψει από τον Ολυμπιακό. Η γνώμη μου είναι πως δεν προσέφερε όσα έπρεπε. Σημασία έχει ένα μεγάλο όνομα να μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα».

Κλείνοντας, ο «Λούτσι» μίλησε για την μέχρι τώρα ενίσχυση των «ερυθρόλευκων»: «Έχει κάνει μία καλή κίνηση στην άμυνα (σ.σ. Μέλμπεργκ), μετά την αποχώρηση του Άντζα και μακάρι να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του».

Thanks
    1.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.909 φορές σε 1.167 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

'Παίκτης της Πόρτο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι και επίσημα ο Φερνάντο Μπελούτσι! Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού άσου απ’ τον Ολυμπιακό και εκείνος, φορώντας τη φανέλα της μέσα απ’ το &#171;Ντραγκάο&#187; υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την επίτευξη των στόχων της νέας του ομάδας...

&#171;Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την Πόρτο να εκπληρώσει τους στόχους της&#187;, δήλωσε ο Μπελούτσι, ο οποίος παρουσιάστηκε μέσω ενός βίντεο, που υπάρχει στην ιστοσελίδα των &#171;δράκων&#187;!

Νωρίτερα, η Πόρτο ενημέρωσε κι επίσημα ότι κατέβαλε 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του 50&#37; των δικαιωμάτων του Μπελούτσι, ενώ ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων, έναντι 1 εκατ. ευρώ περίπου ετησίως. Στο συμβόλαιό του προβλέφθηκε ρήτρα εξαγοράς του στο ύψος των 30 εκατ. ευρώ!'

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Αλέφαντος σπάει το Tendex του έρωτα...SportDay / Στέφανος Χάρης

Oτι ο Αλέφαντος είναι ο μεγαλύτερος Ελληνας τεχνικός το γνωρίζουν και τα δέντρα του Αρδηττού, αγαπητέ αναγνώστη. Οτι είναι ο πιο αδικημένος προπονητής επειδή ο Δούρος βρέθηκε στο διάβα του και σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του προς την κορυφή, επίσης. Το Σάββατο το μεσημέρι, όμως, μάθαμε ένα ακόμα ταλέντο του πολυνίκη τεχνικού, για το οποίο μόνο εικασίες μπορούσαμε να κάνουμε, να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά όμως όχι. Οπως αποκάλυψε ο «Αλέ» στη Βάσια Λόη, είναι εκτός των άλλων και δάσκαλος του σεξ...

Οταν οι άλλοι σταματούν αφήνοντας τις καλές τους στα «κρύα του οργασμού» ο Αλέφαντος συνεχίζει. Ο ακριβός μου παραμένει μάχιμος ακόμα και σήμερα και ως γνήσιος λοκατζής του έρωτα κρατάει το λάβαρο της σεξουαλικής επανάστασης ψηλά για μια ολάκερη ώρα -κατά μέσο όρο-: «Το σεξ το κράταγα μια ώρα. Εχω ρεκόρ μια ώρα και είκοσι λεπτά. Επαιρνα, θυμάμαι, από τα Εξάρχεια τέσσερις πάστες και μετά πηγαίναμε σπίτι με τη γυναίκα μου και τις τρώγαμε. Μια φορά είχα αλείψει όλα τα αυτά πάνω της και μετά τα 'τρωγα. Είχα τέτοιες φαντασίες. Χαμός γινότανε».

Mon Dieu, αν ο Νικόλας μου είχε προβεί στη συγκεκριμένη αποκάλυψη μερικά χρόνια πιο πριν είναι βέβαιο ότι ο Ρον Τζέρεμι θα του ζητούσε γονυπετής να συμπρωταγωνιστήσουν στις ταινίες εποχής στις οποίες και διέπρεψε. Βέβαια θα υπήρχε ένα πρακτικό πρόβλημα διότι ο κορυφαίος Ελληνας τεχνικός, πέραν του ότι θα έσπαγε το Tendex του έρωτα, θα πιεζόταν και απ' τα στενά χρονικά όρια της ταινίας. Ενα 45λεπτο αριστούργημα θα είχε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης, τεσσερισήμισι ώρες ταινία άκοπα θα του έβγαζε ο «Αλέ»...

Η μόνη λύση θα ήταν να γυριστεί η ταινία σε επεισόδια. Το πρώτο θα είχε τίτλο «Ο Νικόλας ξεκίνησε». Το δεύτερο «Και συνεχίζει». Από το τρίτο έως και το ένατο ο τίτλος θα παρέμενε ο ίδιος «Και όμως είναι ακόμα εδώ» μέχρι να 'ρθει η λύτρωση στο δέκατο...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Σελίδα 94 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 4454647484909192939495969798104114124134144194 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές