consigliere (03-06-09)
kritikia (02-06-09), sirjohnbest (03-06-09)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
giorgossiderie (02-06-09)
Εγω δεν ηθελα το 2 στην ευρωπη. Γραμμενο το χω.
Και το διπλο να με συγχωρειτε απαντες αλλα το πηρε ο Ολυμπιακος και κανενας τιποτας Λεμονης.
Οπως και το περσινο πρωταθλημα το πηρε ο ΟΛυμπιακος και κανενας Βαλβερδε.
Η μπαλα που παιξαμε ομως ειναι εργο προπονητη. Και η μπαλα επι λεμονή ήταν επιεικως αθλια. Η μονη χρονια που μετανοιωσα για το γαμωδιαρκειας που πηρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (03-06-09), karalamanajic (02-06-09), sirjohnbest (03-06-09)
Tespa telos auth h istoria...
pame me timour kai opou mas vgalei o dromos.Sthn telikh pote den ksereis ......
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sexyred (09-06-09)
Ναι εγω το εχω καταλαβει αλλα μονο για Βαλβερδε και Λεμονη διαβαζω τελευταια. Το δεδομενο οτι τα ποστ παραμενουν αναλλοιωτα με απλα την αλλαγη ονοματος σε αυτα δεν μπορει να το αμφισβητήσει κανεις. Γουσταρουμε τη φατσα του Χ; Ρε δε πα να πεσει β' εθνική ο Ολυμπιακος ο Χ θα ειναι προπονηταρα. Δε γουσταρουμε του Ψ; Και τσαμπιονς λιγκ να παρουμε θα ειναι ανικανος.
Απλα τα πραγματα και απορω γιατι τα ψειριζετε. Οι "αποδειξεις" εχουν χιλιοειπωθει, εχουν σαπισει , και οι απαντησεις στις αποδείξεις το ίδιο. Αντε παλι απο την αρχή.
Οπως ειπα προσωπολατρης δεν εγινα ποτε. Σταχτη και μπουρμπερη να γινουνε ολοι απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο δε μου καιγεται καρφακι. Ετσι κι αλλιως Ολυμπιακος θα ειμαι. Αν τωρα ερθει η ώρα να κλαιω γι' αυτο δεν τρεχει και τιποτα. Θα γυρισει ο τροχος. Ετσι ειναι τα πραγματα, απλα.
consigliere (03-06-09)
Εγω νομιζω πως επαιζε ο Γιουτσος και ο Δομάζος.
Τι σημασια εχει ρε παιδια; Θα μου πειτε πχ οτι ο Ντιογκο ειναι νουλα επειδη δεν πηγε; Λες και δεν εχω αλλα να του καταλογισω, θα τον βγαλω νουλα. Εδω δεν ξερει τα βασικα της μπαλας, η αδερφοσύνη του με μαρανε
Ή θα μου πειτε οτι ο Μενδρινος ειναι "τσαμπουκι";
Ελεος.
Ε,μα επιτελους
Ουτε κι εγω θα πηγαινα στους Ουγκμαν να παιξω μπαλα. Σιγα μην πηγαινα να με σακατεψουνε τα ζωα. Ποδοσφαιριστες ειναι οχι πυγμάχοι
Και οποιος γουσταρει τσαμπουκι και μαγκια, να τσακωσει κι αυτος ενα κοκκινο κασκολακι και να ανεβει τουμπα να γελασει το χειλακι του.
Υ.Γ. Αυτη η φωτο σου του Καραγκουνη ειναι βαλσαμο για την ψυχη μου καθε φορα που τη βλεπω. Κρατα τη για παντα.
Katse re Sakh.Autoi pairnoun ek.eurw pou den tha doume potw sth zwh mas emeis.Sovara milas.
Koita na deis ekana kai egw merika feggaria giatros se mia eparxiakh omada kai kserw apo exthriko perivallon.Kai peftane kai mpatse kai xlampatses kai apo ola eixe to menou.Allo na pas me thn omada sou,kai allo na pareis ena kaskol tou thrylou kai na thn arakseis sth thyra 4.
Den ginete sygkrish...
sexyred (09-06-09)
Ουτε συγκριση γινεται με την πολιτισμενη (σε σχεση με μας Ευρώπη) που πανε να παιξουνε μπαλα και οχι ζάρια για τη ζωή τους.
Ε,ναι ειναι λογικο. Τον Ολυμπιακο τον κρινουμε απο 3-4 παιγνιδια που γουσταρουμε εμεις. Τωρα αν πηρε το νταμπλ (το πιο ανετο στην ιστορια) στα τρια μας.
Ενόψει των Ευρωεκλογών, παρακαλείσθε όπως αναπτύξετε το παρακάτω θέμα:
“Κομμουνιστικό κίνημα: ιστορικές απαρχές, πορεία, ηγέτες”
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“Καταρχήν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το κομμουνισμός ως ιδεολογία δεν είναι και ότι καλύτερο…”
“Προσωπικά θεωρώ σαφώς ανώτερο τον καπιταλισμό που επιτρέπει την υπερσυγκέντωση πλούτου…”
“Αχχχχ, πλούτου…”
Bookmarks