Du3lisT (02-06-09)
Ακριβως επειδη η ανακαλυψη δικαιολογιας ειναι ευκολη ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη πλευρα ας αφησουμε τον Βαλβερδε να παει στην ευχη του θεου, και ας ασχοληθουμε με τα δικα μας προβληματα. Μας εχει ξεκωλιασει ο Σουμ, ο Κατσαβακης και χειροτεροι. Δεν χρειαζομαι τον Βαλβερδε για να το καταλαβω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (02-06-09)
Και ?????? δηλαδή ρε Σάκη συγνώμη ? Πάει έδιωξε τον Βαλ. και εγώ είμαι υποχρεωμένος να το ανεχθω ? Και επισης να ανεχθω τις μαλακιες που θα μου πλασαρουν σε περιπτωση αποκλεισμου? Οχι ρε φιλε ....... δεν μπορω να τα καταπιω ολα αυτα.
Με την καμια δεν μπορω πλεον να τα δεχθω ολα αυτα ..... το δουλεμα εχει και ενα οριο και οπως εχει πει ενας φιλος , δεν εχδει σημασια αν σε λενε μαλακα το θεμα ειναι μην εισαι μαλακας.
Δηλαδη τι? παει εδιωξε εναν καλο προπονητη εφερε ενα νουμερο και εγω δεν πρεπει να αχολουμε? Να ασχολουμε με τι? Με τα τωρινα χαλια? Μα τα τωρινα χαλια ειναι αποτελεσμα των περασμενων κοινησεων.
Haris1984 (02-06-09)
Δεν ειπα να μην ασχολεισαι. Ομως ο Βαλβερδε για μενα τελειωσε. Πραγματικα. Καλως ή κακως.
Προπονητης ειναι ο Κετσπαγια. Τρομπονι; Ναι τρομπονι. Αλλα δεν εχει να κανει ο Βαλβερδε ουτε θα παρακαλαω να με ξεκωλιασει ο Βαλβερδε για να "δω τι εχασα". Ξερω τι εχασα, δε χρειαζεται. Ασε που μπορει να με ξεκωλιασει ο καθενας δε χρειαζεται η Βιγιαρεαλ και ο Βαλβερδε.
Συγγνώμη που θα χαλάσω το όμορφο κλίμα υπέρ του βαλβίδα και αυτών που πρόκειται να μας κάνει, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω γιατί ο απιθανοτεράστιος αυτός υπερπροπονηταράς δεν έκανε το ίδιο και στην ανόρθωση ή στη γαλλική υπερδύναμη που σώθηκε μόλις τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της;
Έχει ο γαύρος κανένα σημάδι στο κούτελο και πρέπει να ξεκολιάζεται από τον πάσα έναν;
Αυτός ο τιτάνας δεν ήταν που το πρώτο του μέλημα μόλις ανέλαβε ήταν να αποκεφαλίσει τον άντζα γιατι δε δούλευε στη προπόνηση, να βάλει το γκαλέττι κρυφό φόρ και στη θεση του το όθκαρ;
Δηλαδή αυτός ο σοβαρός άνθρωπος που δακρύβρεχτα αναπολούμε, ο καλλιτέχνης, ο μαίτρ της προπονητικής άν μας βρεί στο δρόμο του θα αφηνιάσει και θα μας εξευτελίσει επειδή έχει προηγούμενα με το σωκράτη; μα ο ίδιος μας έκανε ρόμπα όταν μας είχε υπό τη καθοδήγηση του. εκτός άν το βασανάκι του ήταν από μικρός να μας ξευτιλήσει.
Μιλάτε για ξευτίλες και ότι θα δούμε τι χάσαμε λές και δεν έχει αυτός το βάρος για όλα.
όχι στη βιγιαρεάλ αλλά και στη μπαρτσελώνα θα του ευχόμουνα να πάει άν ήταν να τσακιστεί μακρυά απο μάς....
---------------------
![]()
consigliere (03-06-09), Fakes (02-06-09), kwtsios (02-06-09), sirkostas (03-06-09)
και ποιο είναι το ήθος που λέτε αυτής της κάμπιας που έστειλε το μάνατζερ να μιλήσει με το πρόεδρο του Ολυμπιακού, ένα διεθνούς κύρους πρόσωπο, λές και τονε καλεσε ο φανούρης βασινάς; όλα κι ολα μπορεί να λέμε χίλια δυό για το Σωκράτη αλλά ο ξυπασμένος ο βαλβίδας πήγε να το παίξει επιστήμονας και δίκαια έφαγε τη ξεπέτα....
---------------------
![]()
kouzoulo (02-06-09)
να σου πω εγω γιατι...Γιατι ο καθε π[ροπονητης κρινεται απο το συνολο της δουλειας του οχι απο δυο μεμονωμενα αποτελεσματα...
Σε σοβαρη ομαδα αυτο που κοιτανε ειναι συνολικα η ομαδα πώς πηγε...
Το τι θα γινει σε εναν αγωνα δεν λεει κατι.. Εδω ολοκληρη Γιουναιτεντ και πριν μερικα χρονια βρεθηκε τεταρτη στον ομιλο του Τσου λου και αποκλειστηκε και απο το Ουεφα χανοντας δισεκατομυρια...Δεν ειδα κανενα απο τη διοικηση να κυνηγαει τον Φεργκιουσον...
Εδω δεν κυνηγανε τον Μπενιτεζ που παλευει τοσα χρονια να πρει την πρεμιερσιπ και δεν μπορει πετωντας βαθμους απεναντι σε μρικομεσαιες ομαδες του πρωταθληματος...
Ο Βαλβερδε κριθηκε θετικα στην Ισπανια γιατι πηρε ομαδες μικρες και ανυποληπτες και τις ανεβασε...Η επιτυχια της Εσπανιολ ητανε οπως δειχνουνε τα γεγονοτα μικρο θαυμα..
Αυτα κοιταζουνε αυτοι που παιρνουνε τις αποφασεις Χρηστο: το δασος και οχι το δεντρο..
Και οποιος μου βρει προπονητη (απο τους μεγαλους μιλαω) που δεν εχει χασει απο μικροτερες ομαδες να μου τον δειξει να τον χειροκροτησουμε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kritikia (02-06-09)
Η Βιγιαρεάλ είναι ένα χωριό έξω από την Βαλένθια.
kritikia (02-06-09)
Κι ο Πειραιας ενα χωριο εξω απο την Αθήνα.
dekas7 (02-06-09)
Σιγουρα υπαρχουν και 300-400 "αλλοθρησκοι" στις μεγαλες πολεις. Τι δηλαδη δεν υπαρχουν ανθρωποι που μετοικησαν απο την Μαδριτη στη Βαρκελωνη και τουμπαλιν; Σιγα το στοιχειο.
Οπου υπαρχουν τα δυο στοιχεια
α. σοβαρο ποδοσφαιρο
β. σκεπτομενοι ανθρωποι
ισχυει 100% οτι θα στηριξουν την ομαδα της γενετειρας τους ή της περιοχης που μεγαλωσαν.
Εγω δεν συμφωνω καθολου με αυτο.Σε ολες τις χωρες οι κατοικοι μικροτερων πολεων υποστηριζουν ναι μεν την ομαδα της πολης τους αλλα υποστηριζουν και μια απ τους μεγαλους.
Στην Ισπανια π.χ. που ειχα παει στο Αλικαντε οι κατοικοι υπστηριζαν την ομαδα τους αλλα και πολλοι Ρεαλ ή Μπαρτσα...
Οπως και εδω.Οι Πρεβεζανοι π.χ. υποστηριζουν τον Πας αλλα και μια αλλη απο τις μεγαλες.
Λαρισαιοι,Γιαννιωτες,Σερραιοι δεν θελουν να ακουνε για αλλες ομαδες περα απο αυτες των πολεων τους.
Ε τώρα το κάνεις επίτηδες για να μου ανέβει η πίεση.
Στην εσπανιόλ είχε τρία χρόνια συμβόλαιο και έφυγε στα δύο. πρέπει να μπώ στο κόπο να αναφέρω τους λόγους και τις συνθήκες που έφυγε; Δηλαδή εκεί δεν το παρομοίασαν με το φέργιουσον και έπρεπε να το κάνουμε εμείς που δεν έχουμε υπομονή εκ φύσεως; και μάλιστα μετά το "θαύμα" πως το κλωτσοπετάξανε;
ο τέως της βιγια πήγε στη ρεάλ και ο διευθυντής της δήλωσε ότι ο βαλβίδας ήταν η τρίτη λύση .
και κάτι ακόμα ποιο είναι το δάσος και η συνολική καλή του εικόνα δε κατάλαβα . πρωτάθλημα μόνο ο αλέφας δε πήρε . έ να το δεχτώ εν τέλει.
ο βαλβίδας είναι καλύτερος του αλέφα...
---------------------
![]()
consigliere (03-06-09), kwtsios (02-06-09), sirkostas (03-06-09)
Οι ομάδες κάτι εκφράζουν. Να με σχωρνάς αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να πρέπει να υποστηρίξω τον Πανθεσσαλονίκειο Ομιλο Κωνσταντινοπουλιτών (ας καναν εντευκτήριο να πίνουν τσαγάκι) μιας και η καταγωγή μου είναι ανατολικοθρακιώτικη. Ούτε τον Παπαναστασιακό (Αρη) μια ομάδα που την ίδρυσαν Αρμένιοι και Εβραίοι έμποροι, ούτε τον Ηρακλάκο που ο κύριος τρόπος εύρεσης φιλάθλων ήταν να στέλνουν κολόμπαρους έξω από το Παπάφειο ορφανοτροφείο για να παρασέρνουν παιδιά. Εξ ου και το θρυλικό σύνθημα που τους προγκίζαν "πάρτε π_ _στράκια απ'το Παπάφη".
ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ!
Α, και το 50 % της Πορτογαλίας είναι Μπενφίκα.
Εγω ισως εχω διαφορετικες παραστασεις γιατι σε Μπιλμπαο, Θιεμποθουελος (προαστιο μαλιστα της Μαδριτης), Βαρκελωνη, Μαδριτη, Λουγκο, Κομποστέλα, Δον Μπενιτο, Γκουαδελουπε και αλλες πολεις ισχυει το αντιθετο. Πρωτα και πανω απ' ολα η τοπικη (ή η πιο κοντινη μεγαλη) ομαδα.Ολοι οι αλλοι ειναι απλως αντιπαλοι. To Alicante που λες βρισκεται κοντα στην Castilla La Mancha που ειναι και το "κεντρο επιρροής" της Μαδριτης αλλα παράλληλα βρισκεται και κοντα στην Βαρκελώνη και την Καταλωνία.
Bookmarks