consigliere (13-04-09), Du3lisT (13-04-09), mpak (13-04-09), smageo (13-04-09)
Kovac .
.
consigliere (13-04-09), Du3lisT (13-04-09), mpak (13-04-09), smageo (13-04-09)
όχι μόνο εσύ στέλιο μου , ΟΛΗ η ελλάδα το είδε
- , !!!
..
consigliere (13-04-09), Du3lisT (13-04-09), Pireus city_girl (13-04-09)
Το ότι με την συμπεριφορά μας εξωθούμε άπαντες σε περίεργες δηλώσεις δεν μας λέει τίποτα; Πότε θυμόμαστε την ηθική και την αναγνώριση; Μόνο απέναντι στον Έφηβο; Χώνουμε στον Ρίμπο και τον βρίζουμε την ώρα που του παίξαμε τρελή πουστιά, εξευτελιστική για την προσωπικότητά του πχ, και δεν βλέπουμε καν το τελευταίο... Σε ποιόν; Τον Ρίμπο, που τίμησε την φανέλα, όντας παράλληλα πολύ πιο αναγνωρίσιμο brand παγκοσμίως σε σχέση με ό,τι έχουμε εμείς να αντιπαρατάξουμε.... Πώς θυμόμαστε ρε παλληκάρια τον επαγγελματισμό μόνο όταν βολεύει....
Ο Ερνέστο όμως που μας πηδάει αλύπητα τόσο καιρό (αν και correct με το γράμμα της σύμβασης, αγράμματος όμως σε επίπεδο καλής πίστης και οικοδόμησης εκτίμησης κι εμπιστοσύνης) είναι μια χαρά! Επαγγελματίας!!!!
Άντε μετά να ξαναδιαβάζουμε για την Ψωροκώσταινα και πώς δεν θα γίνουμε λαός ποτέ...
... there's no such thing as "too much"...
^ Συμφωνώ με το πνεύμα των όσων γράφεις, διαφωνώ κάπως με τα παραδείγματα.
Για μένα σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία και είναι πάνω απ' όλα ο επαγγελματισμός. Αυτό είναι κάτι που το έχεις σαν άνθρωπος, και όχι επειδή είσαι ή δεν είσαι κάποια ομάδα, και είναι αυτό που ξεχωρίζει τον καλό παίκτη από τον κλικαδόρο και δημοσιοσχετίστα. Αν πάλι μπορέσει να προσεγγίσει το θυμικό του γαύρου, να "μιλήσει" στον κόσμο και να δείξει και όλα αυτά τα υπόλοιπα που θέλουμε και ζητάμε από τον παίκτη του Ολυμπιακού, τόσο καλύτερα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Ζούμε σε μια εποχή που "ψυχάρες Ολυμπιακάρες" με την πραγματική σημασία της φράσεως, όπως για παράδειγμα ο αείμνηστος ο Αριστείδης ο Παπάζογλου δεν πρόκειται να περάσουν.
Από εκεί και πέρα, σημασία έχει και η προσφορά. Είναι δύσκολο να φανταστώ πως κάποιος που είναι επαγγελματίας δεν θα προσφέρει στον Ολυμπιακό, όσο και αν υστερεί στα υπόλοιπα, και με όσο δύσκολες περιστάσεις και αν παίζει. Παραδείγματα παικτών που δεν μας γέμισαν το μάτι, είτε λόγω αξίας, είτε λόγω ηλικίας, αλλά προσέφεραν στην ομάδα ξέρω πολλά, όπως τον Γκόγκιτς, τον Ζέτεμπεργκ, τον Πάντο ή τον Κοβάσεβιτς. Αυτοί ήταν Ολυμπιακάρες στα έργα, και όχι στα λόγια και αυτοί (μεταξύ άλλων) έχτισαν αυτό το σερί των 12 πρωταθλημάτων.
Για τον Ρίμπο που γράφεις, συμφωνώ, ο Χοχοχο του φέρθηκε φούστικα. Βέβαια μετά, προέβη σε 2 από τα 3 χειρότερα πράγματα που θα μπορούσε να κάνει παίκτης και μάλιστα πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (μεταγραφή στις κλάψες αλλά και το σημαντικότερο, ασέβεια με λόγια και έργα κατά της ομάδας μας), κάτι που νομίζω τον μίκρυνε πάρα πολύ σαν παίκτη στα μάτια όλων των Ολυμπιακών. Πάντως αυτό δεν δικαιολογεί πόσο μάλλον δικαιώνει τον Χοχοχο για ό,τι του έκανε τότε.
Για τον Ερνέστο καλύτερα να μην μιλήσουμε για "οικοδόμιση εμπιστοσύνης" και "καλή πίστη" μετά από την στάση της διοίκησης και τις μεταγραφές του καλοκαιριού και του γενάρη... Είμαι δε περίεργος να δω πως θα πορευτούν αν μείνει, και αν θα κάνουν τις μεταγραφές και το πλάνο που θέλει, γιατί τα περσινά περί εγγυημένου μπάτζετ και δυο ισάξιων ενδεκάδων τα είδαμε. Και μένα πάντως με ενοχλεί η στάση του και οι συνεχείς αναβολές και καθυστερήσεις, αλλά κάπως έτσι δεν "έδιωξε" και η διοίκηση τον Μπάγεβιτς την δεύτερη φορά που ήρθε;
Για να συνοψίσω πάντως, διαφωνώ με την λογική του άσπρου/μαύρου ή μάλλον του ολυμπιακού/αντιολυμπιακού. Η ζωή είναι σε κλίμακα του γκρι, και είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις και να χαρακτηρίσεις κάποιον εκ του αποτελέσματος, πόσο μάλλον a priori. Ξέρω πολλούς αλλόθρησκους που προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα, όπως τον Νικοπολίδη, και ειλικρινά δεν θα με πειράξει όποια ομάδα και αν δηλώσει και σε όποιους βετεράνους και αν παίξει. Ξέρω και άλλους, που έγραψαν στην ιστορία του Ολυμπιακού, όπως τον Ντούσαν, και αυτό δεν το ξεχνώ όσες φορές και αν τον δω αντίπαλο (ή ακόμα και σε δηλώσεις που θα κάνει, μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια και το γράφω αυτό γιατί προβλέπω γκρίνια με την τσαπού που θα έρθει στο κύπελο).
.
iek (13-04-09)
Τι να λέμε τώρα, μετά το χθεσινό παιχνίδι, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως ο μοναδικός Ολυμπιακός με ψυχή στο γήπεδο, ήταν ο Γιαννακόπουλος.
Σήμερα μόλις είδα το ματς με τη Λάρισα και ένα έχω να πω: Συγνώμη Στελάρα και να μου κοπούν τα χέρια αν ξαναγράψω κακό λόγο για σένα..
. . . . .
, !
.
33 ... "" .
() , ' .
, .
.
.
, , .
καλο αυτο...
Πωωω γουστάρω να γίνει και να κερδίζει ο Τάκαρος... Θα γίνει εδώ μέσα γλέντι τρικούβερτο!![]()
. . . . .
Du3lisT (04-05-09)
δεν θα γινει ε΄λευθερια γιατι φιλικο θα ειναι.για πλακα θα παιξουνε.
-![]()
kouzoulo (04-05-09)
μα παντα και οποιος να ερθει με καποιον θα συγκρινεται.ειναι θεμιτο αυτο.
Bookmarks