consigliere (07-04-09), Du3lisT (07-04-09), sirkostas (09-04-09)
Ενας και μονο προπονηταρας εχει περασει απο τον Ολυμπιακο επι επαγγελματικου ποδοσφαιρου. Ο Κορυφαιος ολων.
Ντουσαν Μπαγιεβιτς.
;
Μα αυτο ακριβως λεω κι εγω. Μπαλαρα, διακριση στην ευρωπη παρα τις αρχικες σφαλιαρες (η κορυφαια μαλιστα διακριση μας) , ΚΑΙ πορειες, ΚΑΙ τιτλοι. Τι αλλο θελω απο εναν προπονητη; Συν τοις άλλοις πηρε μικρους και τους εκανε περιλαμπρα αστερια. Ολοι στεκονται στις αποτυχιες του αλλα "θαβουν" οσα εκανε ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ.
Το υψος του Μπαγιεβιτς δεν το εφτασε και δεν θα το φτασει αλλος προπονητης στον Ολυμπιακο. Μονο ο Βαλβερδε θα μπορουσε πιστεύω αλλα θα φύγει μαλλον.
;
Αν μιλας σοβαρα δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.
Αλλα αν κανεις πλακα καηκες κακομοιρη μου!!!
, .
Εγώ γουστάρω Αλέφαντο!
, ....
Καμια πλακα, σοβαροτατα μιλαω. Αλλωστε θα με κανανε ρομπα τα ιδια τα γεγονοτα αν ελεγα το αντιθετο. Ποιος μπορει να σταθει μπροστα στον Μπαγιεβιτς σε τιτλους, αποδοση, και αναδειξη νεων παικτων στον Ολυμπιακο; Ο ... Λεμονής , ο Προτάσωφ ή ο ... Αλεφαντος;
;
Καλα δεν το πιστευω μαλλον εχουν θολωσει οι φακοι μου!!
Δεν υπαρχει αυτο που γραφεις, ειναι αυτα που θα ηθελα να γραφεις!!
Αχχχ δεν ειμαι καλα!!
Βλεπω αυτα που θελω να γραψω να τα γραφει ο Σακης!!!
, .
sadi (07-04-09)
οι τιτλοι καταξιωνουν τον ντουσαν.αλλα ειχε καποια κολληματα απιστευτα για αυτο και ποτε δεν αγαπηθηκε οσο αλλοι.
Σταθη τα κολληματα ηταν των οπαδων οχι του Μπαγιεβιτς. Δεν μπορεις να πεις οτι ειχαν δικιο για τα "κολληματα" του. Με αυτα τα κολληματα παιξαμε ΤΗ ΜΠΑΛΑΡΑ. Την μπαλα του 1999 δεν θα την ξαναπαιξει ομαδα στην Ελλαδα.
;
consigliere (07-04-09), sirkostas (09-04-09)
panty (07-04-09)
Καλα ο Ντουσαν ειχε τα καλα και τα ασχημα του....Ητανε ο μεγαλυτερος προπονητης στην Ελλαδα αλλα η σοβαρη πλευρα της καριερας του εληξε οταν εφυγε απο εμας την [ρωτη φορα, δηλαδη το 2000. Εκτοτε η καριερα του αρχισε να διολισθαινει και πλεον παιζει μονο με την εμπειρια..Απλα επειδη εδω ειναι ψωροκωσταινα και ο Σερβος το ξερει το ελληνικο ποδοσφαιρο απο ολες τις πλευρες ειναι αυκολο γι'αυτον να πιανει κορυφαιες θεσεις παιρνοντας καποιες καλες ελληνικες ομαδες...ΔΕν ειναι δα και κατορθωμα να νικησεις τον Σαντος η τους διαφορους περιεργους που κουβαλαει ο βαζελος για παγκο..
Τελος εγω στο Σερβο καταλογιζω τεραστια ευθυνη για το δεκαετες αρνητικο μας εκτος εδρας σερι στη Ευρωπη. Αυτος ητανε στον παγκο μας τα 4 απο τα 10 αυτα χρονια και ητανε αυτος που εδραιωσε την νοοτροπια του να παρουμε οσους βαθμους μπορουμε μεσα και εξω ο,τι κατσει. Εξαλλου αν δεν κανω λαθος δεν εχει κανει ποτε διπλο εκτος εδρας στους ομιλους του Τσου Λου ουτε με μας ουτε με την ΑΕΚ...
Μεγαλος προπονητης αλλα για βαλκανια...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Δεν το ξερεις αφου δεν δουλεψε παραεξω. Ο Κορυφαιος των Κορυφαιων ειναι. Σε αποτελεσματα, τιτλους , μπαλα σε οτι θες. Δεν συγκρινεται με κανεναν. Και αν ειχε δουλεψει εξω δεν μπορεις να ξερεις αν θα ειχε διαπρεψει ή όχι, οποτε δε γινεται συγκριση.
;
smageo (07-04-09)
"" "" , .![]()
"" 5-2 , .
"" .
.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=yws0PSXcIg0&feature=player_embedded[/youtube]
Dr.Red (09-04-09)
το τοπι δεν ξεχνιεται...
ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!!!!!
Στο 3:06΄, την ώρα που πλασάρει ο επιθετικός για το γκολ, ο σπίκερ φωνάζει καθαρα:"ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ"!!!!!!!
Ρετσίνα και στην Κόπα Καμπάνα..............
!
Bookmarks