Ο Τακαρος ρε συ δεν χανει ποτε, τα εχουμε πει αυτα απο περσυ...Η Ομονοια εχασε οχι ο ιδιος! Αυτος κερδιζει μονο οπως ειχε φανει ξεκαθαρα και με την Ανορθωση!
Κατα τα λοιπα ας μεινει εκει και του χρονου για να παραξει εργο....Αυτοι εξαλλου να πεσουνε αποκλειεται αποτε τα εχει καλυμμενα τα νωτα του!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
καλυτερη η λεμονιαδα απο την βαλβερδιαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εεεε οχι βρε Σταθη καλυτερη η Λεμονιαδα!
Ελεος.
Δεν θελω κανεναν που εχει ξανακατσει στον παγκο του Ολυμπιακου!!
Αν ειναι να φυγει ο Βαλβιδας στο καλο δεν θα σκασω κιολας (ειδικα με αυτον) αλλα να ερθει καλυτερος απο αυτον, και ταπεινη αποψη ο Λεμονης δεν ειναι καλυτερος.
Ουτε και κανενα απο αυτους που ακουγονται κατα διαστηματα θελω (βλεπε Τιμουρηδες, Μαντζουρακηδες κ.τ.λ).
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
iek (07-04-09)
εγω δεν ειπα να ξαναερθει ο τακης σμαρω.
αλλα οσο εκατσε καλυτερος απο αυτον ητανε.προσωπικη μου αποψη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ε ναι...Ειχαμε χορτασει μπαλλα και νικες ε Σταθη;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Κοιτα Σταθη για μενα η ομαδα την καλυτερη μπαλα την επαιξε επι Μπαγεβιτς και ας μην αρεσει σε πολλους εδω μεσα που εχουν κολλημα με τους -ιτς. Αυτη ειναι η αληθεια και μην κριβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Για το Λεμονη ειπα επειδη ακουγεται καθε φορα που ειναι να διωξουμε εναν προπονητη. Αν θυμασαι ειχα πει σκασιλα μου ποιος θα ειναι στον παγκο, ας ειναι καθε μερα και αλλος αρκει εγω να μπορω να σηκωνω κουπες καθε χρονο!! Απλα δεν θελω και εγω κανεναν που εχει ξαναπερασει. Εννοειται βρε οτι κουβεντα κανουμε και εκφραζουμε προσωπικες εκτιμησεις και προτιμησεις. Λες και θα ακουσει εμας ο σωκος.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Du3lisT (07-04-09)
εγώ δεν γουστάρω ούτε τον λεμονή , ούτε τον μπάγεβιτς , ούτε τον βαλβέρδε , ούτε κανέναν (λέμε τώρα)
εγώ γουστάρω τις χρονιές που ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι μας είχαν φάει από 3 και πανω γκολ . εγώ γουστάρω τις χρονιές που δεν είχαν μούτρα να με αντικρύσουν , χαιρετούσα όλο τον κόσμο με πολλααα δαχτυλα .
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
το θέμα δεν είναι το ποιος αλλά για πόσο καιρό!
Ας κρατήσουμε με υπομονή έναν αναθεματισμένο προπονητή επιτέλους και με οργάνωση και σχεδιασμό πενταετίας ας προχωρήσουμε να φτιάξουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε!!!
Σωκράτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
για σένα τα λέω![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
επίσης θέλω να πω πως αν και συμπάθησα λιγότερο ή περισσότερο ΟΛΟΥΣ τους τεχνικούς που πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας μας, δεν είμαι σύμφωνος με την συνταγή του "ξαναζεσταμένου φαγητού"!
Μα βρε Παντελη μου αν ισχυουν παντα αυτα που γραφουν οι ΑΡΔ το συμβολαιο που του προσφερει ειναι για 2 χρονια και δεν θελει αυτος 2ετες αλλα μονοετες.
Δηλαδη μια φορα μονο μας εκατσε να γουσταρει ο σωκος προπονητη για χρονια και δεν γουσταρει αυτος.
Τι πρεπει να κανουμε να καθομαστε και να παρακαλαμε τον Βαλβερδε και τον καθε Βαλβερδε.
Εγω προσωπικα το εχω ξαναπει δεν τον γουσταρω, αλλα δεν βλεπω και καποιον καλυτερο στον οριζοντα, οποτε γιατι να μην τον θελω να μεινει και γιατι να μην με ενοχλει που δεν απανταει.
Αλλα προς Θεου οχι πενταετες πλανο με Λεμονηδες, Ματζουρακηδες και Τιμουρηδες!! Ε δεν θα το αντεξω αυτο η γυναικα με τιποτα ...![]()
Σμαρώ εγώ δεν κολλάω στα ονόματα!
αν δώσουν σε ένα μέτριο προπονητή την ελευθερία να δουλέψει και την ανάλογη στήριξη σε υλικό μαζί με την αίσθηση ασφάλειας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δούμε αποτελέσματα και νομίζω ότι ο μέσος γαύρος μπορεί να κάνει υπομονή αν δει ότι υπάρχει ένα πλάνο κι ένας σχεδιασμός!
Αλλά αυτά είναι που δεν βλέπουμε κι αυτό το "ράβε ξήλωνε είναι που ενοχλεί!
Τέλος δεν νομίζω ότι αν τον θέλει τον Βαλβίδα είναι κακό να υπογράψει για ένα χρόνο και μετά ας τον ξανά-διαπραγματευτεί!
Αν θέλεις κάτι ή το πληρώνεις ανάλογα ή κάνεις υποχωρήσεις.
Δεν νομιζω πως δεν εχουμε υλικο. Καποιες προσθηκες σιγουρα χρειαζομαστε αλλα μην ξεχναμε οτι φετος το μικρο ροστερ ειναι επιλογη του προπονητη. Το γεγονος και μονο οτι τον υπογραψαμε με ενα χρονο συμβολαιο δεν δειχνει οτι δεν τον εμπιστευομαστε αλλα αντιθετα ηταν δικια του επιλογη. Νομιζω πως ποτε ο παγκος του Ολυμπιακου δεν θα σταματησει να ειναι ηλεκτρικη καρεκλα ακομα και για τον Μουρινιο που λεει ο λογος. Παντα ετσι θα ειναι και στην πρωτη στραβη θα τριζει η καρεκλα του. Ισως ειναι η πρωτη φορα που ο κοσμος του Ολυμπιακου λεει δυνατα "βαρεθηκα καθε χρονο τις αλλαγες" και ειμαι συμφωνη. (Ισως εδω που τα λεμε να ειναι και η πρωτη φορα που το βλεπει και ο χοχο χο).
Οι μετριοι προπονητες ομως ειναι για τις μετριες ομαδες, εμεις ειμαστε μεγαλη ομαδα και αρα θελουμε μεγαλο προπονητη (οχι σε ηλικια εεε).
Ας τον υπογραψει για ενα χρονο ακομα αλλα αυτη τη χρονια να ψαξει να βρει τον αντικαταστατη του γιατι ο Βαλβερδε δεν μενει και 3η χρονια και ολη η ιστορια ειναι η οικογενεια του (σε αυτο δεν μπορω να του καταλογισω κατι κακο εδω που τα λεμε, απο τη στιγμη που δεν θελει η γυναικα του να ερθει δεν θα διαλυσει και το σπιτι του ο χριστιανος για μας).
Παντως να σου πω την αληθεια εγω υπομονη δεν κανω με την εννοια ελα μωρε ας χασουμε και κανε πρωταθλημα δεν τρεχει τιποτα. Εχω ζησει τα πετρινα χρονια και δεν τα θελω πισω με τιποτα!! Μονο κοκκινο στην κορυφη παντου και παντα!!![]()
όταν λέμε θέλουμε μεγάλο προπονητή τι εννοούμε Σμαρώ?
τον Βαλβέρδε σε ποια κατηγορία τον κατατάσσεις?
Πάντως για μένα είναι στους μέτριους κι αν είναι να φέρουμε κάποιον καλλίτερο δεν έχω αντίρρηση, φοβάμαι μόνο ότι θα έχει αυτός![]()
Κοιτα εγω ειμαι αντι-Βαλβερδικη μεχρι εκει που δεν παει αλλο. Ομως απο οσους εχουμε φερει κατα καιρους ειναι ο καλυτερος. Λυπαμαι που το λεω αλλα ο Βαλβιδας ειναι το ταβανι για μας. Αρα ζηταμε ενα μεγαλο προπονητη στα πλαισια του Ολυμπιακου, γιατι ουτε Μουρινιο μπορουμε να φερουμε ουτε Μπενιτεθ. Ολοι οι αλλοι που ακουστηκαν σαν "ιδανικοι" αντικαταστατες του Βαλβιδα το μονο που μου προκαλουν ειναι γελιο. Ακου Τιμουρης ας πουμε, ακου Μαντζουρακης. Απλα με τον συγκεκριμενο αν θες συνηθησα και θα ηθελα να μεινει. Ειλικρινα δεν πιστευω οτι αλλος καλυτερος απο αυτον θα ερθει στην Ελλαδα. Και δεν θα ερθει οχι γιατι δεν γουσταρει Ολυμπιακο ή Ελλαδα, αλλα απλα αυτα που θα ζητησει σε παιχτες και σε δικο του μισθο ειναι εξω απο την Ελληνικη πραγματικοτητα. Εχουμε ακουσει για Λε Γκουεν, για Περεν και Κικε Φλορες αλλα ποτε δεν μαθαμε γιατι τελικα δεν ηρθαν. Γιατι πολυ απλα αυτα που ζητησαν δεν μπορουσαν αν γινουν απο το Ολυμπιακο.
Αυτο που με προβληματιζει και μενα οπως λες ειναι τι θα εχει αυτος και τι θα φερει μαζι του.
Bookmarks